İyi de REC cd si sürücülerle beraber fabrika ayarlarına getirseydi çok iyi olurdu aslında
Sürücü kurmak bazen sorun oluyor
Sonuçta her gün sürücü kurmuyoruz yanii
Yalnız bunun Disk böldüğünün farkında değilim
Ben de yeni fark ettim.CD'yi takınca karşınıza gelen renkli ekranda WINDOWS INSTALATION'ı seçince karşınıza geliyor.
Vall hdd'ye direk format atmadan hem hdd'yi ikiye ayırdım hem de düzenli bir şekilde sürücüleri kurdum.Bu da yeter valla
Buarada senin dediğin gibi WINDIWS'u kurarken SÜRÜCÜleri de kuran benim gördüğüm iki laptop recovery'si var.Birisi DELL 6000'de mevcut diğeri de MSI M675 İlk göz ağrımdı DELL 6000.Ne laptopdu ama öyle
quote:
Orjinalden alıntı: OTTO VON BISMARCK
quote:
Orjinalden alıntı: TiSKE
İyi de REC cd si sürücülerle beraber fabrika ayarlarına getirseydi çok iyi olurdu aslında
Sürücü kurmak bazen sorun oluyor
Sonuçta her gün sürücü kurmuyoruz yanii
Yalnız bunun Disk böldüğünün farkında değilim
Ben de yeni fark ettim.CD'yi takınca karşınıza gelen renkli ekranda WINDOWS INSTALATION'ı seçince karşınıza geliyor.
Vall hdd'ye direk format atmadan hem hdd'yi ikiye ayırdım hem de düzenli bir şekilde sürücüleri kurdum.Bu da yeter valla
Buarada senin dediğin gibi WINDIWS'u kurarken SÜRÜCÜleri de kuran benim gördüğüm iki laptop recovery'si var.Birisi DELL 6000'de mevcut diğeri de MSI M675 İlk göz ağrımdı DELL 6000.Ne laptopdu ama öyle
Benim de ilk notebookum dell inspiron 6000 di!!! Daha sonra msi ex610 kullandımm 20 gün problem çkarınca onu da değiştirdim garntiden para iadesi aldım daha sonra asus f3sc 220 dr aldım onda da mavi ekran ve ethernet hatalarından dolayı 3 gün sonra onu da değiştirdim daha sonra 8600 ekran kartı olduğundan dolayı tercihimi yoğun bir araştırma ve bilgisayarı aldığım arkadaşımın yoğun ısrarlarından dolayı lg e500 uapspt aldım gayet memnunum fiyat ve performans olarak gerçekten iyi ki bu cihazı almışım diyorum.... Almayı düşünen arkadaşlarada tavsiye ediyorum.... msi a sakın bulaşmayın başınız çok ama çok ağrır , hp teknik servis ve kronik hatalardan dolayı pek rağbet gördüğünü söğleyemiyorum, toshibayı ben tutardım ama çok güveilir ve satış rakamı büyük firma yetkilisi bana toshibanın teknik servis sorununun hp den msi den de berbat olduğunu söğledi,sony e diyecek kelime bulamıyorum ama fiyat olarak çok pahalı,dell kulllanmış biri olarak tavsiye ederim ama lg gerçekten süper düşünmeden alın bence 2 ayda 3-4 tane notebook kullandım almadan önce yaklaşık olarak 3-4 ay araştırdım :)))))
Arkadaşlar bende hdd ikiye ayırdım vistanın özelliğini kullanarak ama 20 gb ayırabildim.bunu daha fazla gb a ayırabilirmiyim?? 1)recovery cd yi taktığımda vistayı kurarken hdd yi bölebileceğim ekrana nasıl ulaşıyoruz ? 2)ben wireless problemi yaşıyordum onun için bios update yaptım tekrar format atarsam tekrar bios update yapmam gerekirmi? 3)format attıktan sonra kulllandığı programları vs. leri kurduktan istediğim ayarları yaptıktan sonra bu recovery dvd si oluşturabilirmiyim. 4) card okuyucum sd kartları okumuyor bunun için ne yapabilirim bir fikri olan varmı? teşekkürler...
arkadaşlar bi fikri olan yokmu lütfeeeenn yardımcı olun
O ekrana gelince PARTITION ile ilgili bir bölüm var.Kurmadan önce onu seçiyorsun ve bölümlerin kaç GB olacağını ayarlıyorsun.
quote:
Orjinalden alıntı: lgsulo
arkadaşlar bi fikri olan yokmu lütfeeeenn yardımcı olun
Sürücüsünü tekrar kurmayı dene bi de, eğer tek sd card denediysen kart ta sorun da olabilir. şimdilik başka bişey gelmiyo aklıma
Bu arada vistada disk bölümleme işi hard diskte tek parça halindeki boş alanı başka bir bölüm olarak atayacak şekilde işliyor. Eğer daha büyük alan ayırmak istiyorsan bir de disk birleştirmeyi dene. Bunun için de windows un aracı yerine jkdefrag ı kullanmanı öneririm.
Bios update yaptıysan o zaten chip üzerine yazdığı için formattan sonra tekrar kurmana da gerek olmaz.
Arkadaşlar Acil Yardımınıza İhtiyacım VAR
LG SMART CAM ı açıyorum ve web aletini bulamaz. Lütfen web camerasını kontrol edin diyor aydır kullanıyorum böle bi sorun yoktu.
quote:
Orjinalden alıntı: sefapalut
LG SMART CAM ı açıyorum ve web aletini bulamaz. Lütfen web camerasını kontrol edin diyor aydır kullanıyorum böle bi sorun yoktu.
Fn+F10 tuş kombinayonunu kullanırsan sorunun ortadan kalkacağını düşünüyorum...
arkadaslar bende de lg e500 var .2 ay once aldım.ekran kartım 8600m gs. aldıgım gunden beri "nvlddmkm" hatası veriyor.donanım haberdende 100 lerce forumdanda arastırdım bi çözüm bulamadım hala.vista ekran kartı ısınmaya başladıgı anda onu korumak icin ekran kartını durduruyormus bu yuzden oyun oynarken video izlerken veya çizim yaparken aynı hatayı veriyor.laptop la verilen driver cd sinde 156.15 surumu var.lg nin sitesindeki surum e500 icin 101.19 nvidia sıtesındekı en son surumler benım laptopa olmuyor.lg nın kendi bir driver cıkarması lazım tahmınımce ama hic niyetleri yok gibi.vista puanının 3.5 olmasının nedenide buyuk ihtimal driver yuzunden.nvidia nın sitesindeki en son criver 169.44 bu driver masaüstü kullanıcıları ve bi kısım notebook kullanıcıları icin cozum oldu ama lg kullanıcıları icin sorun devam ediyor."nvlddmkm" hatası yasayıp cozum bulan varmı acaba yorum ve cevaplarınızı beklıorum.
quote:
Orjinalden alıntı: perçinel
quote:
Orjinalden alıntı: sefapalut
Fn+F10 tuş kombinayonunu kullanırsan sorunun ortadan kalkacağını düşünüyorum...
Çok Teşşekkürler Sorun Çözüldü.
kardeşim bu tamamen flaş playırınla alakalı ya da işletim sisteminde bi hata ortaya cıkmıştır bunun makınayla hiç bimr alakası olamaz
arkadaşlar bana yardımcı olacak kardeş arkadaş yokmu
arkadaslar film bile islemyemiyorum bu yüzden yardımcı olun lütfen
merhaba arkadaşlar. be de iki tane notebook var birisi R405 diğeri E500. birbirleri arasında bluetooth ile bağlanmaya çalışıyorum, birbirlerini görüyorlar ama dosya aktarımı gerçekleşmiyor. E500e format atmıştım virüs bulaştığı için dosya atmaması bu yüzden mi acaba diye dşünüyorum? driver program Fn+F11 ne varsa hepsini denedim ama olmuyor. ayrıca başlat menüsü denetim masası donanım ve sesten BLUETOOTH ayılarına giremiyorum. tıklıyorum ama açmıyor... sorunu anlayamadım, LG intelligence updateten de kurdum herşeyini, bluetooth aygıtı ekleme sihirbazına ulaşabilsen sorun yok olacak ama ulaşamıyorum işte... br çözüm yolu bilen varsa ve ilgilenirse sevinirm iyi forumlar herkese...
dostum ona virüs girmiştir büyük olasılıkla, bilgisayaı virüs taramasından geçir, sonra da sistem geri yükleme deneyebilirsin...
quote:
Orjinalden alıntı: lgsulo
arkadaslar film bile islemyemiyorum bu yüzden yardımcı olun lütfen
Arkadaşlar sd kart problemim hala devam etmekte yüklemediğim driver kalmadı artık sanırım eşref_37 arkadaşın dediği gibi sorun vista dan olabilir..EĞEr deneyebileck arkadaşlar varsa sd kartlarını bi deneyebilirler mi? Benim şı anda böyle bir şansım yok elimdekinden başka....
Valla ben hem xp hem vista kullanıyorum ikisinde de sd card ı sorunsuz kullanıyorum.
quote:
Arkadaşlar sd kart problemim hala devam etmekte yüklemediğim driver kalmadı artık sanırım eşref_37 arkadaşın dediği gibi sorun vista dan olabilir..EĞEr deneyebileck arkadaşlar varsa sd kartlarını bi deneyebilirler mi? Benim şı anda böyle bir şansım yok elimdekinden başka....
Bende de benzer bir sıkıntı mevcut.Kart okuyucuya kart takınca donma oluyor.Çalışmıyor.ama sorun vista ile alakalı.XP'de zannedersem böyle bir durum yok.Çünkü makineye harici kart okuyucu taktığım zaman da SD KART denemelerinde aynı hatayı veriyor.
ARKADASLAR CÖZÜNÜRLÜK HAKKINDA SİZDEN BİLGİ ALABİLİRMİYİM E500ÜM 1200X800 AMA BANA 1200X1000 LE ÇALIŞAN Bİ PEOGRAM LAZIM BUNU NASIL ARTIRABİLİRİM EKRAN KARTIMI DEĞİŞECEK YOKSA EKRAN FALANMI
quote:
Orjinalden alıntı: OTTO VON BISMARCK
quote:
Bende de benzer bir sıkıntı mevcut.Kart okuyucuya kart takınca donma oluyor.Çalışmıyor.ama sorun vista ile alakalı.XP'de zannedersem böyle bir durum yok.Çünkü makineye harici kart okuyucu taktığım zaman da SD KART denemelerinde aynı hatayı veriyor.
aynı sorun bende de var bazılarını görüyor kart okuyucu bazılarını görmüor. bazen gördüğü kartlarda cihazı kilitliyo. bi kaç tane kart denedim sorun kartlarda mı yoksa pc yada işletim sistemindemi anlayamadım. yakında xp kurup deneyeceğim bakalım sorun vista damı?
Hocam sorun işletim sisteminde.Denemk için harici bir karto okuyucu tak USB'den ve sd kart ile dene.Bir de kartı ilk defa VISTA'da deniyorsan sorun olmuyor.Bilhgileri kaydedip sd karta bir format çek yani biçimlendir.Sonra bir daha dene.Bakalım ne olacak.