Şimdi Ara

[[[---LG E500 KULÜBÜ---]]] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.651
Cevap
9
Favori
169.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba.ilk notebookumu geçen hafta aldım.aldığım notebook lg e-500 uap22t modeli.bilgisayar gayet ii gibi görünüyo.ama fifa 2008 başta olmak üzere oyun oynarken bilgisayarda kasam yaşanıyor.ben bunda bilgisayarı deilde vistayı suçlu buluyorum.umarım bunda yanılmıyorumdur.yanılıyorsam bu notebook benim için çok büyük bi hayal kırıklığı olur.işin özü bu notebooka xp yüklemek istiyorum.ve ilk defa notebook kullandığım ve ilk xp kurulumum olacağı içinde bunu daha önce yapmış birinden yardım almak istiyorum.hem driver konusu olsun hemde hayal kırıklığı yaşayıp yaşamayacağım hakkında bilgisi olsun istiyorum.yardımlarınızı bekliyorum.fatih2346@hotmail.com.mail adresim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: perçinel

Arkadaşlar bir kaç gün önce e500-uapspt cihaz aldım gayet memnunum wireless problemi yaşıyorum konu olarakta açtım sorunu daha çabuk sorunu çözmek için buraya da yazma gereği duydum siz tecrübeli arkadaşlar wireless problemini çözmek için ne yapabilirim,Birde ben xp kurmak istiyorum ama lg global sitesinde driverları bulamadım yardımcı olursanız tüm diverları yedekleyim xp kurmak istiyorum....

http://tr.lgservice.com/index_b2c.jsp

bu siteden "device driver"ı seç oradan notebook modelini ve işletim sistemini seçtiğin zaman ilgili driverlar çıkar. Ama bence oradan LG Intelligent Update i indir o kendisi hepsini indirip kuruyo.

Kablosuz sorunun nedir bağlanmaması mı??

• tr.lgservise de hangi modeli seçecem bir sürü e 500 modeli var
  • arkadaşlar ben de birkaç gün içinde Lg R405APART veya E500-UAPSPT modelinden birini alacam. Başka marka düşünmüyorum. Hangisini tavsiye edersiniz??? Kafayı yiyecem! Bu arada R405 modeli 14.1 inch olduğundan bana daha kullanışlı geldi:) 700 gr daha hafif hem de :)
    Yardım ederseniz sevinirim...
  • Yardımcı olacak kimse yok mu???

R405-APART

İşlemci, Chipset ve Bellek:
    Intel Santa Rosa Core2 Duo T7250 2.0GHz İşlemci, 800MHz FSB, 2MB Ön bellek
    1GB DDR2 667MHz Bellek

Görüntü ve Ses:
    14.1"WXGA FB TFT (1280x800) Özel Parlak Ekran
    128MB ATI Radeon X1250 Ekran kartı
    5.1 Kanal Dolby Digital 24bit High Definition Ses

Depolama:
    160GB Sabit Disk
    DVD+-RW Dual Layer Optik Sürücü
    5-1 Kart Okuyucu

İletişim:
    56K Modem
    Bluetooth
    802.11abg WiFi Kablosuz Arabirim
    10/100/1000 Mbps Gigabit LAN

Bağlantılar:
    1 x IEEE1394
    3 x USB
    VGA
    RJ11
    RJ45
    S-Video,
    Mic-in
    Line-in
    S/PDIF.

Batarya:
    Li-Ion 6 hücreli batarya
    Yaklaşık 4 saat kullanım ömrü

İşletim Sistemi:
    Microsoft Windows Vista Home Premium

Fiziksel Özellikler:
    Boyutlar: 340 x 236.5 x 33.8(mm)
    Ağırlık: 2.3 kg

• quote:

Orjinalden alıntı: maxiss

tr.lgservise de hangi modeli seçecem bir sürü e 500 modeli var

Düz E500 ilk karşına çıkan. E500-EB500 olan. Diğer E500 U olanda tek bi güncelleme var. Hoş o da wireless la ilgili :D
  • arkadaslar lg sitesinden bi turlu xp driverlerini indiremiyorum indirme yapiliyomus gibi gorunuyo ama yok indirmiyo elinde olan tum driverlri bi rapide atsa simdiden tesekkurler
  • arkadaşlar lg-e 500 uap22t t7500 2 gb ram 160gb harddik olan makinama driver bulmada problem çekiyorum.rica etsem biri xp driverlerini rapidleyip bize yollayabilir mi?
  • ARKADASLAR DİZÜSTÜ KAPAĞI KAPANDIĞINDA UYKU MODUNA GİRMESE İYİ OLMASMI BUNU NASIL AYARLARIM
  • Arkadaşlar lg nin sitesinden driverları flashget gibi programlarla indirirken sorun yaşayabilirsiniz. Ama daha önce de dediğim gibi sadece LG Intelligent Update i indirmeniz yeterli. Gereken driverları ve ilk xp updatelerini kendisi indirip kuruyo. Sorun yaşayan arkadaşlar için bu programı rapid share e attım. Forum rapid share i bitişik yazmaya izin vermediği için linkte rapid ile share arasına bir boşluk koydum. adresi kopyalayıp adres satırına yapıştırın ve aradaki boşluğu silin.

http://rapid share.de/files/38782939/LG_intelligent_update.zip.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: lgsulo

ARKADASLAR DİZÜSTÜ KAPAĞI KAPANDIĞINDA UYKU MODUNA GİRMESE İYİ OLMASMI BUNU NASIL AYARLARIM

Güç yönetiminden ayarlayabilirsin. Buraya denetim masasından ulaştıktan sonra kapağı kapattığın zaman ne yapması gerektiğini ayarladığın yer Vistada soldaki menüde XP de gelişmiş sekmesinde olması gerekiyor.
  • Valla ben kendi adıma xp den vazgeçtim gibi vista da da gayet iyi çalışıyor makine; photoshopla saatlerce çalışıyorum banamısın demiyor. Bilgisayarda oyun oynamayı bırakalı uzun zaman oldu. O yüzden ekran kartı 8600 müş değilmiş umurumda değil. Makine de ses de yok ayrıca yani en azından bende (tabii şu anlık) sadece dvd sürücüyü sevmedim biraz yavaş (zaten lg ye birtek dvd sürücüde kılım daha önce aldığımız bir sürücü çok çabuk bozulmuştu) yani şimdilik iyi seçim yapmışım diyorum(wirelesi denemedim fırsat olmadı) Umarım hep böyle gider.
  • ARKADAŞLAR BNM XP İLE UFAK Bİ SORUN VAR SİZCE ÇÖZÜLEBİLİRMİ FORMAT ATMADAN..BOSTA BIRAKIP DİKKATLİ DİNLEYİNCE MAUSE SESLERİ GELİYO SANKİ BİR YERE ÇİFT TIKLAMIŞ GİBİ HALBUKİ DOKUMUYOTUM SONRA EKRAN KORUYUCU DEVREYE GİRİYO 1DK DURUYO O SESDEN DOLAYI ZANNEDERSEM EKRAN KORUYUCU İPTAL OLUYO NORMAL MASAÜSTÜ EKRANI GELİYO 1-2 DAKİKA SONRA YİNE EKRAN KORUYUCU GİRİYO VE YİNE AYNI BİLMEM ANLATABİLDİMMİ MESELA TAM EKRAN FİLM İZLİYORUM DURUM ÇUBUKLARI Bİ ÇIKIYO Bİ YOK OLUYO ÖNCEDEN YOKTU SİNİR OLDUM FORMAT ATMAKTA İSTEMİYORUM YARDIMCI OLUN LÜTFEN lütfeeenn kardeşleerr ustalarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lgsulo -- 15 Mart 2008; 16:43:39 >
  • RECOVERY'yi sistemden kaldırmamak en iyisi.LG kullanıcılarına tavsiyem RECOVERY'leri kaldırmayın.
  • s.a. arkadaşlar bende de lg e 500 u.ap33t var fazla anlamıyorum zaten biliyorsnuzdur özelliklerini 2 tane sorunum var ve çözemedim.

1. warcraft oynarken reset atması mavi bir ekran çıkıyor yazıları okuyamadan kapanıyor pc.galiba baya arkadaş var bu sorunu yaşayan...
    2. pc ye xp ses driverını ilk yüklediimde kulaklık girişi çalışmıyor du en son formattan sonra lg nin sitesinden kendi driver ını yükledim bu sefer kulaklık takınca hem kulaklıktan hemde hoparlörlerden ses geliyor yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler...
  • Bu LG'nin RECOVERY CD'si gerçekten çok iyi hazırlanmış.RECOVERY CD'sini takıp F11 tuşuna basıyorsunuz açılışta.Sonra da VISTA INSTALATION kısmını seçiyorsunuz karşınıza gelen renkli ekranda.Bu kısmı seçerseniz kurulum esnasında size hddyi kaç bölüme ayırmak istediğinizi soruyor.Bölümlerin kapasitesini kendiniz ayarlıyorsunuz.Windows kurulunca da artık LIVE INTELLIGENT UPDATE programını kurup CD'den driverları kurmaya geliyor.Oh ne rahat.DELL'lerin RECOVERY olayını özellikle de DELL 6000'lerindekini çok beğeniyordum şimdi bu LG'ninkine hayran oldum.
  • İyi de REC cd si sürücülerle beraber fabrika ayarlarına getirseydi çok iyi olurdu aslında

Sürücü kurmak bazen sorun oluyor

Sonuçta her gün sürücü kurmuyoruz yanii

Yalnız bunun Disk böldüğünün farkında değilim
  • Arkadaşlar kart okuyucum sd kartları okumuyor sadece mmc kart deneme fırsatım oldu onu okuyor ama sd kartımı takınca donanımın takıldığına dair ses geliyor system tray da donanımı kaldır ibaresi de çıkıyor ama bilgisayarıma tıkladığımda yanıt vermiyor diyor sd kartı sökerken 1-2 sn lik bilgisayarımda hart diskin yanına çıkarılabilir g: yada f: olarak görüyorm ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum....
  • arkadaşlar yardımcı olun bilen yokmu
  • arkadaşlar lütfen yardımcı olun lütfeeeeennn bi çaresini bulamadım
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.