Şimdi Ara

[[[---LG E500 KULÜBÜ---]]] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.651
Cevap
9
Favori
169.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işte bende ağ bağlantılarımdan , ağ ve paylaşım merkezine giriyorum kablosuz ağları yönet gibi bi tuş gözükmüyor ne kadar garip..
    birde su wista meselesi.. xp yuklemek istiyorum vista kullanımı çok zor garanti kapsamından çıkarmı?
  • arkadasım cıkması gerek.bak ag yazıyo masaustunde oraya gir sonra o sayfanın üstünde ag paylasımı diye bir yer var oraya bas cıkan sayfada solda kablosuz agları yönet diye var.xp yüklersen cıkmaz garantiden ama xp ye uygun driverlerini indirmen gerek netten.tskler
  • quote:

Orjinalden alıntı: hknslh

irfanzeki mr arkadasım ya benim lg e500 var,vista yüklü.kablosuz agı buluyor ama baglana bastıgımda baglanıyor diyo aa sonra baglantı kurulamadı diyo.yani baglanmıyo neden olabılır bılgın varmı? cok tskler

Öncelikle şunu söylemek isterimki sorun bir çok farklı nedenden olabilir, ilk olarak bağlanamadığın modeme başka bir bilgisayar ile bağlanmayı denedinmi, ikincisi herhangi bir kablosuz ağa daha önce bağlanabildin mi ? Üçüncü olarak aldığın hata mesajı nedir ? Bu konulara açıklık getirirsen sorun daha net anlaşılır hale gelebilir ve yardımcı olmak kolaylaşır...
  • irfanzeki arkadasım,o modeme daha önce başka bilgisayarla baglandım,yeni aldıgım e500 ile ilk defa baglanmayı denedım ama baglanmadı.baglantı basarısız oldu diyo,şifreli agada baglanmayı denedim yine baglanmadı baglantı basarısız diyo.ilgilendiğin için tsk.
    e500 lerin genelindemi kablosuz baglantı sorunu var yoksa bende tekmi?
  • irfanzeki arkadasım,o modeme daha önce başka bilgisayarla baglandım,yeni aldıgım e500 ile ilk defa baglanmayı denedım ama baglanmadı.baglantı basarısız oldu diyo,şifreli agada baglanmayı denedim yine baglanmadı baglantı basarısız diyo.ilgilendiğin için tsk.
  • Arkadaşlar benim harddsik Hitachi gösteriyor

Birkaç kişi seagete olduğunu söyledi

Burda paylaşabilirmisiniz hangi marka olduğunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: hknslh

irfanzeki arkadasım,o modeme daha önce başka bilgisayarla baglandım,yeni aldıgım e500 ile ilk defa baglanmayı denedım ama baglanmadı.baglantı basarısız oldu diyo,şifreli agada baglanmayı denedim yine baglanmadı baglantı basarısız diyo.ilgilendiğin için tsk.

yaklaşık 5 aydır vistalı e500 up44 kullanıcısıyım. nete genelde kablosuz bağlanıyorum. bu güne kadar herhangi bi bağlantı sıkıntısı yaşamadım.
    Ancak, nadirde olsa hiç bir kablosuz ağı görmediği zamanlar oluyo. böyle bi durumda wirelesi kapatıp yeniden açıyorum ve kablosuz ağları görüyorum. buda genelde bilgisayarı daha açarken kısa yol tuşuyla wirelesi açmamdan kaynaklanıyo. bunun dışında gerek kablosuz internet bağlantımda gerekse bilgisayarımın genel durumunda herhangi bi olumsuzluk yok. ancak vista service pack pek işe yaramadı. hatta bazı programlarım hata vermeye başladı.

• arkadaslar LG E500-UAPSPT marka note book aldım 3 gun oluyor suanlık hersey normal gozukuyor.. evde kullandıgım için kablolu tercih ediyorum herhangi bir sıkıntım yok fakat arkadaslarımın note book larını eve getirdiğim zaman 4-5 tane kablosuz ağ buluyordu şifreli oldukları için giremiyorlardı benim pc de hiç bulmuyor bu problemmidir ne yapmam gerekiyor?
  • yapıyorum dediklerinizi evet hiç ağ bulmuyor.. ne yapcam bilmiyorum evin dışına çıktığımda kablosuz kullanılan bi cafeye gittiğim zaman bu problem olursa çok kötü olur benim için
  • bendeki ses sürekli geliyordu..servise yolladım..4 gün test edildiğini fakat hiçbir probleme rastlanmadığını söylediler..makine dün geldi, ilginç olan sesin kaybolmuş olması(en azından 2 gündür yok )..nasıl oldu anlamadım..onun dışında; bizim modelin ekran kartı ile ilgili olarak; 128 bit olması gerekirken 64 bit görünüyor olduğunu forumda okudum..ben de test ettim doğru..vatan bilgisayara sordum, böyle birşeyin imkansız olduğunu, ekran kartının standart olarak 128 bit olduğunu söylediler..ama görünen bir gerçek var..testlerde 64 bit çıkıyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: c@gd@s

bendeki ses sürekli geliyordu..servise yolladım..4 gün test edildiğini fakat hiçbir probleme rastlanmadığını söylediler..makine dün geldi, ilginç olan sesin kaybolmuş olması(en azından 2 gündür yok )..nasıl oldu anlamadım..onun dışında; bizim modelin ekran kartı ile ilgili olarak; 128 bit olması gerekirken 64 bit görünüyor olduğunu forumda okudum..ben de test ettim doğru..vatan bilgisayara sordum, böyle birşeyin imkansız olduğunu, ekran kartının standart olarak 128 bit olduğunu söylediler..ama görünen bir gerçek var..testlerde 64 bit çıkıyor..

sizin harddisk'in markası nedir

Seagate'mi Hitachi mi

Aygıt yöneticisinde ne olarak gözüküyor
  • benim hdd Hitachi gozukuyor
  • Arkadaşlar merhaba.LG E500 L277T modelini almayı düşünüyorum.Merak ettiğim bu cihazı kullanan arkadaşlar biraz bilgi verebilir mi?Fiyatı bütçeme uygun.O yüzden bu cihazı almayı düşünüyorum.Yazılımsal ,donanımsal sorunları var mı?
    Yardım ederseniz sevinirim.

Bir de MSi VR601-210TR diye bir model var.Farkı harddisk 160 gb ( lg 120 gb), buluetooth yok(lg de var) , Ram 2 gb ddr2 (lg 1 gb ddr2) (.Fiyatı 100-150 ytl arası daha düşük. (lg nin fiyatı çogunlukla 950 ytl civarı)

Hangisini almalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magneetic -- 11 Mayıs 2008; 17:12:08 >
  • arkadaslar birde kart okuyucu 4 in 1 yazıyor falan benim pcde kasa üzerinde gordugum ses girişlerinin yanında 1 adet mms kart girişi var bide kasanın sağ tarafında bi giriş var ne işe yarıyor o anlamadım kart girişlerini kullanan bahsedebilirmi
  • o ses giriş çıkışlarının yanındaki okuyucu 4 tip kart okuyabiliyor. SD-MMC-MS Pro vs.
  • peki bu sağda bi buyuk giriş gibi bişe var oraası ne işe yarıyo daha pc yi tam keşfedemedim:lol:
  • arkadaşlar herkese merhabalar.. yaklaşık 10 gün önce bende LG E500-LA278T laptop aldım,şimdilik herşeyinden memnunum amma internete acces point ile bağlanıyorum airties ap 301 aracılığı ile lakin wirelles bağlantım bazen hiç kopmuyor bazen 5 dk.da bir kopuyor birsürü yöntem denedim maç adresini tanıttım airties sürümünü güncelledim tüm ayarları gözden geçirip yeniledim bişey değişmedi son çare cihazdaki atheros ağ bağdaştırıcısını güncelledim bakalım fayda edecekmi. ayrıca merak ettiğim bir konuda fikrinizi almak istiyorum,bu cihazın sağ öşesindeki etiketinde özelikler sıralanmış bunların arasında bueotooht simgeside var amma ne hikmetse ya bu cihaza yok yada ben bulamıyorum kullanıcılardan benim gibi olan varsa cevap bekliyorum herkese teşekkürler iyi forumlar..
  • O sağ alttaki etikette dikkat edersen bluetooth simgesinin sol üstünde bir (*) işareti var. Açıklaması da altta: "On selected Models". Yani bazı modellerde. Dikkat edersen o işaret bir çok özellikte var.

Bu arada pitircikkkk o sağdaki daha büyükçe yuva başka bi kart girişi. genişletme yuvası diyelim. O da masaüstü bilgisayardaki "PCI" yuvalarına denk geliyor. Ne biliyim televizyon kartı falan takıyosun mesela? Eskiden "kablosuz" her modelde bulunmuyodu onun yerine o yuvaya antenli bi kart takılıyodu. Vay bee şimdi a/b/g var neden n yok diye kızıyoruz. Centrino sağolsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sertac-73

arkadaşlar herkese merhabalar.. yaklaşık 10 gün önce bende LG E500-LA278T laptop aldım,şimdilik herşeyinden memnunum amma internete acces point ile bağlanıyorum airties ap 301 aracılığı ile lakin wirelles bağlantım bazen hiç kopmuyor bazen 5 dk.da bir kopuyor birsürü yöntem denedim maç adresini tanıttım airties sürümünü güncelledim tüm ayarları gözden geçirip yeniledim bişey değişmedi son çare cihazdaki atheros ağ bağdaştırıcısını güncelledim bakalım fayda edecekmi. ayrıca merak ettiğim bir konuda fikrinizi almak istiyorum,bu cihazın sağ öşesindeki etiketinde özelikler sıralanmış bunların arasında bueotooht simgeside var amma ne hikmetse ya bu cihaza yok yada ben bulamıyorum kullanıcılardan benim gibi olan varsa cevap bekliyorum herkese teşekkürler iyi forumlar..

Hee tabi bi de fonksiyon+F11 (fn+F11) var. Bide onu dene. fn+F10 da kamera. Yazmıyo üzerlerinde

• quote:

Orjinalden alıntı: fibo_11235813

O sağ alttaki etikette dikkat edersen bluetooth simgesinin sol üstünde bir (*) işareti var. Açıklaması da altta: "On selected Models". Yani bazı modellerde. Dikkat edersen o işaret bir çok özellikte var.

Bu arada pitircikkkk o sağdaki daha büyükçe yuva başka bi kart girişi. genişletme yuvası diyelim. O da masaüstü bilgisayardaki "PCI" yuvalarına denk geliyor. Ne biliyim televizyon kartı falan takıyosun mesela? Eskiden "kablosuz" her modelde bulunmuyodu onun yerine o yuvaya antenli bi kart takılıyodu. Vay bee şimdi a/b/g var neden n yok diye kızıyoruz. Centrino sağolsun...

evet arkadaşım şimdi inceledim haklısın da şunu olmayan modele koymasalarda kafamız karışmasa daha iyi olacaktı yani.bilgi için teşekkür ederim..

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.