Şimdi Ara

[[[---LG E500 KULÜBÜ---]]] (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.651
Cevap
9
Favori
169.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar canım sıkıldı pc yi biraz kurcalıyım dedim. Sonra da dedimki bu Vista puanları harbi çok düşük bari kendimizi avutalım puanları yükseltiyim dedim ve yeni aero puanım altta:D 3.5tan 4.5 oldu:D uap22t
     [[[---LG E500 KULÜBÜ---]]]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkan33 -- 5 Mayıs 2008; 18:40:59 >
  • Ama puanımı güncelleştir dersen eski haline geliyo..
  • olsun en azından öyle görmek mutluluk veriyo:D
  • ya arkadaşlar vista ya format atıp yeniden kurmuştum,flash player yüklenmiyo,hata veriyo,nette gezinirken eklentiyi yükle diyor,yüklüyorum,adobe flash player yükleniyo zaten,yok yok yok hata veriyo,ne yapmam gerek,önceden hiç böle bişeye gerek bile yoktu...
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Sinir bozucu bir durumla karşı karşıyayım.
    Vista Service Pack 1 yükledikten sonra sistem tepsisinde (sağ altta saatin olduğu yerde) batarya ve internet bağlantı simgelerim kayboldu ve hiç bir şekilde geri getiremiyorum.
    Simgeleri gizle, her zaman göster veya etkinken göster kısmında da bu simgeler yok ne yazıkki.
    XP'de bunların nerde olduğunu bilirdim ama Vista'da bulamıyorum. Garip bir durum. Yardımcı olursanız sevinirim.
    Teşekkürler.
  • R400 bölümüne cevap yazdım umarım halledebilirsin
  • arkadaşlar sorunum wireles bağlantısına bağlanamamam bütün sürüceleri denedim. Atheros AR5007EG var arorum bulamıo çevrede bir şifresiz wireless var bir bakıorum 1 saat sonra kedi kendine bulmuş bağlantıda ısınması mı gerekio bunun sorunun donanımsal olduğunu düşünüyorum servise göndercem de başka bir yolunu falan bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
  • mrb arkadasım benımde öyle bir sorunum var.bende lg e500 var vista yüklü,modemin yanı basına oturuyorum buluyo ama baglanmıyor.neden bilen varmı?
  • Bu E500 UAP22T modelininin kablosuz ağdan kopması ne kadar sinir bir şey. BIOS güncellemesi yapıldığı halde arada sırada yine kopuyor. Halen bu sorun devam ettiğ sürece kimseye LG E500 model laptop almasını tavsiye etmem. Ne demek ya? Laptop alıyorsun, kablosuzda sorun var

Bu modeli kullanan herkes böyle mi kullanıyor yani? Yoksa kimsenin sorunu yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 8 Mayıs 2008; 19:30:07 >
  • benimki tamamen çöüldü bios update ten sonra daha koptuğunu görmedim yani bu şans işi
  • Şu bios'un tam linki nedir? E500 G/S/U falan diye bir modelin wireless ile ilgili bios güncellemesi var onu yapmıştım. Ama orada 8400 ve 8600 için ayrı ayrı var.

quote:

Orjinalden alıntı: wolkan33

benimki tamamen çöüldü bios update ten sonra daha koptuğunu görmedim yani bu şans işi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 8 Mayıs 2008; 21:49:36 >
  • bu LG nin sitesinde olan değil başka bi ark. vermişti bende sadece 8600 kartlar için olanı var eğer kartın 8600 se atıyım değilse bu konuda 1 2 sayfa önceye bak
  • Evet bendeki model de 8600 kartlı. Vatan'dan almıştım, şu model:

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=30812

Sendeki biosu bana yollarsan sevinirim.
  • Sağol İndirdim ve güncellemeyi yaptım, inşallah sorun tamamen çözülmüştür.
  • keşke bağlansa da o sorun değil kopsun :) bağlanmıo meret hani kendi kendine buluyor bazen wireless ı hadi diorum ben bi deniyeyim basıorum tuşa kesiorum bağlantıyı sonra nuh dio peygamber demio meret bu ne inattır kardeşim sanırım bizi teknik servis paklar yine düşçez yollara yollara yollara
  • arkadaslar benimki görüyo ama baglan diyorum baglantı kuruluyo diyo ama sonra kurulmuyo bişiler diyo.neden bilen varmı?
  • arkadaşlar merhaba
    dün gidip mavi bilgisayardan UAPSPT modelini aldım
    eve geldiğimde vermiş oldukları cd üzerinden bütün driverlarını yukledim
    fakat kullanım kılavuzunda belirtilen kablosuz ağ seçeneğini göremiyorum
    makineyi oldukça beendim ilk aldıgım gün 24 saat açık bıraktım ısınma problemi olmadı fanı gayet sessiz çalışıyor fakat kendi üzerindeki kameranın goruntusu hiç güzel değil ayarlarına tam bakmadım onuda belki ayarlarsam hiç bi problemim kalmıcak kablosuz ağ dışında..
    normalde bidigim laptoplarda yanda kablosuz ağlar algılandı diip ona bastıgında otomatik olarak giriodun ama bu farklı ne yapmam gerekir?
  • irfanzeki mr arkadasım ya benim lg e500 var,vista yüklü.kablosuz agı buluyor ama baglana bastıgımda baglanıyor diyo aa sonra baglantı kurulamadı diyo.yani baglanmıyo neden olabılır bılgın varmı? cok tskler
  • mrb arkadasım bende yeni aldım.ilkin bamadım kablosuz agları digerlerınde dedıgın gibi sağ altta görünüyo bulundu diye ama bunlarda öle birsey yok.ag baglantılarımdan ag ve paylasım merkezine gir sonra kablosuz agları yönet var solda oraya bas orda görürsün.umarım yardımcı olmusumdur.benımkıde kablosuz aga baglanmıyo.buluyo ama baglan dedıgımde baglantı kuruluyo diyo ama sonra bglanmıyor.umarım yardımcı olabılmısımdır.grsrz arkadasım
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.