benim hdd fujitsu görünüyor..neden bu kadar çeşitlilik var arkadaşlar sizce.. UAPSPT modelinde standart olması gerekmiyormu??? ayrıca benim dvd sürücünün markası da görünmüyor aygıt yöneticisinde, sizinki ne marka?
quote:
Orjinalden alıntı: willerdem
quote:
Orjinalden alıntı: c@gd@s
bendeki ses sürekli geliyordu..servise yolladım..4 gün test edildiğini fakat hiçbir probleme rastlanmadığını söylediler..makine dün geldi, ilginç olan sesin kaybolmuş olması(en azından 2 gündür yok )..nasıl oldu anlamadım..onun dışında; bizim modelin ekran kartı ile ilgili olarak; 128 bit olması gerekirken 64 bit görünüyor olduğunu forumda okudum..ben de test ettim doğru..vatan bilgisayara sordum, böyle birşeyin imkansız olduğunu, ekran kartının standart olarak 128 bit olduğunu söylediler..ama görünen bir gerçek var..testlerde 64 bit çıkıyor..
sizin harddisk'in markası nedir
Seagate'mi Hitachi mi
Aygıt yöneticisinde ne olarak gözüküyor
mrb arkadsım benım msn ye girmiyor kablolu lullanıyom.verdıgı hata baglantı olmadıgında verıgı hatadır.nette sorun yok saat gibi calısıyo ama neden msn ye girmiyo anlmadım.bılen varmı?
Arkadaşlar merhaba.LG E500 L277T modelini almayı düşünüyorum.Merak ettiğim bu cihazı kullanan arkadaşlar biraz bilgi verebilir mi?Fiyatı bütçeme uygun.O yüzden bu cihazı almayı düşünüyorum.Yazılımsal ,donanımsal sorunları var mı? Yardım ederseniz sevinirim.
Bir de MSi VR601-210TR diye bir model var.Farkı harddisk 160 gb ( lg 120 gb), buluetooth yok(lg de var) , Ram 2 gb ddr2 (lg 1 gb ddr2) (.Fiyatı 100-150 ytl arası daha düşük. (lg nin fiyatı çogunlukla 950 ytl civarı)
Hangisini almalıyım?
Yardım edebilecek hiç kimse yok mu?
arkadasım mrb.dediğin markayı ben kullanıyorum l277t t2330.ama ben alırken 1 gb ram daha koydurdum 2 gb ram 120 gb hdd,ekran kartı beni idare ediyor yani en son fifa 2008 oyununu oynadım cok rahat.nfs oyunu oynadım rahat.tavsiye edebılırım web camı falan cok ii.msı hakkında bilgim yok.umarım yardımcı olabılmısımdır.tskler
Merhaba.
Yardım için teşekkürler.
Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.
kardeş, benim de girmiyodu bir aralar..yeniden kurunca düzeldi...kolay gelsin
quote:
Orjinalden alıntı: hknslh
mrb arkadsım benım msn ye girmiyor kablolu lullanıyom.verdıgı hata baglantı olmadıgında verıgı hatadır.nette sorun yok saat gibi calısıyo ama neden msn ye girmiyo anlmadım.bılen varmı?
quote:
Orjinalden alıntı: irfanzeki
Arkadaşlar sanırım bu SATA olayı tam anlaşılamadı...Onun için adım adım tekrar yazıyorum..
1. Sürücüleri indirin (daha önceki mesajımda verdiğim linkten) 2. Çalıştır'a devmgmt.msc yazıp IDE ATA/ATAPI seçeneğini genişletin ve oradan Birincil IDE Kanalının altındaki ilk Ultra ATA Storage'a sağ tıklayın 3. Sürücüyü güncelleştir seçin. (Bu aşamadan sonrasını XP için yazıyorum, Vista için birkaç menü farkıyla benzerlerini uygulabilirsiniz) 4. Listeden ya da belirli bir konumdan yükleyi seçin ondan sonra da arama yüklenecek sürücüyü ben seçeceğim sekmesiyle devam edin. 5. Karşınıza gelen menüden, Disketi Var'ı seçin ve sürücüyü gösterin (iaahci.inf) 6. Karşınıza gelen menüden Intel(R) 82801 HEM/HBM SATA AHCI Controller'ı seçin ve ileri deyip devam edin ve bitirin. 7. Bilgisayarınızı yeniden başlatmanızı isteyecektir, başlatın ve başlarken bios'a girin ve AHCI modu Enable yapın. (AHCI modu enable yapmazsanız bilgisayarınız açılmayacaktır, mavi ekranla karşılaşacaksınız) 8. Bilgisayarınız açılınca isterseniz Intel Matrix Storage Manager'ı yükleyin (Bu sayede sürücünüz bir kez daha güncellenmiş olacaktır)
Bu basamakları uyguladıktan sonra, problemle karşılaşacağınızı sanmıyorum...
DJSahmet arkadaşım, 6. Basamağa dikkat !!!
çok teşekkür ettim irfanzeki arkadaşım.ilk başta bende beceremedim ''5. Karşınıza gelen menüden, Disketi Var'ı seçin ve sürücüyü gösterin (iaahci.inf) '' maddesini kaçırmışım. ama gayet kolay bir yöntemmiş.sağolasın.
kardes cok tsk yardımın için.
quote:
Orjinalden alıntı: willerdem
quote:
bendeki ses sürekli geliyordu..servise yolladım..4 gün test edildiğini fakat hiçbir probleme rastlanmadığını söylediler..makine dün geldi, ilginç olan sesin kaybolmuş olması(en azından 2 gündür yok )..nasıl oldu anlamadım..onun dışında; bizim modelin ekran kartı ile ilgili olarak; 128 bit olması gerekirken 64 bit görünüyor olduğunu forumda okudum..ben de test ettim doğru..vatan bilgisayara sordum, böyle birşeyin imkansız olduğunu, ekran kartının standart olarak 128 bit olduğunu söylediler..ama görünen bir gerçek var..testlerde 64 bit çıkıyor..
sizin harddisk'in markası nedir
Seagate'mi Hitachi mi
Aygıt yöneticisinde ne olarak gözüküyor
WİİLERDEM ARKADASIM BENCE BÜTÜN LG LERDE HITACHI GOZUKUYOR
quote:
kardeş, benim de girmiyodu bir aralar..yeniden kurunca düzeldi...kolay gelsin
quote:
KARDES yardmın için cok tskler
quote:
Orjinalden alıntı: magneetic
Merhaba.
Yardım için teşekkürler.
Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.
rica ederım arkadasım ne yaptımkı inş hayırlısı olur
quote:
Orjinalden alıntı: pitircikkkk
peki bu sağda bi buyuk giriş gibi bişe var oraası ne işe yarıyo daha pc yi tam keşfedemedim:lol:
pitircıkk pc yı kesfedebıldınmı barı
arkadaslar ben lg e500 l277 kullanıcııyım.bende vista yüklü ben xp ye cevirmek istiyorum.format araken izlemem gerreken yolu bilen varmı yardım edereniz sevinirimtskler
quote:
quote:
peki bu sağda bi buyuk giriş gibi bişe var oraası ne işe yarıyo daha pc yi tam keşfedemedim:lol:
pitircıkk pc yı kesfedebıldınmı barı
ya tam keşfedemedim wiress ilerde sorun yaratıcak diye korkuyorum normalde eve arkadaşlarımın laptoplarını getirince yanda kablosuz aglar algılandı diye bi ibare çıkıyordu (şifreli oldukları için girilmiyordu) bunda herhangi bir ağ bulmuyor o canımı sıkıyor bluotutu denedim bu aksam kart okuyucu denicem:D
quote:
arkadaslar ben lg e500 l277 kullanıcııyım.bende vista yüklü ben xp ye cevirmek istiyorum.format araken izlemem gerreken yolu bilen varmı yardım edereniz sevinirimtskler
Daha önce masaüstü bilgisayara XP CDsiyle format attıysan aynı şekilde atacaksın. Fakat tavsiyem, belki ilerde gerekli olur, eğer diski bölmek falan istiyosan orada 1 GB lık bi bölüm var. Recovery ile ilgili galiba ona dokunma. Vista Recoverysi çok başarılı makinenin. 0lur da Vistaya dönersen kolay olur.
Xp ye geçtikten sonra driverlarda sorun yaşayabilirsin. O yüzden hazır internetin falan varken lg nin sitesinden xp için kablosuz ya da ethernet neyle giriyosan internete driverını, bi de XP için olan LG Intelligent Update i indir. XP kurduktan sonra yüklersin.
Bu arada ben xp service pack 3 ü yükledim ama firefoxda bi de arada dosyalar arasında gezinirken takılmalar başladı kaldırdım. Kuran, sorun yaşayan oldu mu SP3 ü??
quote:
Orjinalden alıntı: fibo_11235813
quote:
Daha önce masaüstü bilgisayara XP CDsiyle format attıysan aynı şekilde atacaksın. Fakat tavsiyem, belki ilerde gerekli olur, eğer diski bölmek falan istiyosan orada 1 GB lık bi bölüm var. Recovery ile ilgili galiba ona dokunma. Vista Recoverysi çok başarılı makinenin. 0lur da Vistaya dönersen kolay olur.
Xp ye geçtikten sonra driverlarda sorun yaşayabilirsin. O yüzden hazır internetin falan varken lg nin sitesinden xp için kablosuz ya da ethernet neyle giriyosan internete driverını, bi de XP için olan LG Intelligent Update i indir. XP kurduktan sonra yüklersin.
Bu arada ben xp service pack 3 ü yükledim ama firefoxda bi de arada dosyalar arasında gezinirken takılmalar başladı kaldırdım. Kuran, sorun yaşayan oldu mu SP3 ü??
cok tskler fibo arkadasım,indirecegim linkide bana söylesen çok iyi olacak:)
quote:
arkadaslar LG E500-UAPSPT marka note book aldım 3 gun oluyor suanlık hersey normal gozukuyor.. evde kullandıgım için kablolu tercih ediyorum herhangi bir sıkıntım yok fakat arkadaslarımın note book larını eve getirdiğim zaman 4-5 tane kablosuz ağ buluyordu şifreli oldukları için giremiyorlardı benim pc de hiç bulmuyor bu problemmidir ne yapmam gerekiyor?
cok tskler fibo arkadasım,indirecegim linkide bana söylesen çok iyi olacak:)
bu lg nin ekran menteşesi açılıyor ve beni delirtme noktasına geldi serviste çözüm bulamıyor tek bulduğu çözüm çift taraflı bant bana hiç iç açıcı gelmedi açıcam telefon karar verdim distribitörüne bu sorunu çözsünler çok dandik bir görüntü ...geri kalan herşeyde problem yok bende hakkını veren bir makina uaspt....
quote:
Orjinalden alıntı: pasakedi
bu lg nin ekran menteşesi açılıyor ve beni delirtme noktasına geldi serviste çözüm bulamıyor tek bulduğu çözüm çift taraflı bant bana hiç iç açıcı gelmedi açıcam telefon karar verdim distribitörüne bu sorunu çözsünler çok dandik bir görüntü ...geri kalan herşeyde problem yok bende hakkını veren bir makina uaspt....
pasakedi ara hakkını bence cunku o kadar para sayıyosun.gerekeni yapsınlar