Şimdi Ara

[[[---LG E500 KULÜBÜ---]]] (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.651
Cevap
9
Favori
169.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar lg e500 uapspt notebookumdan fan sesi gelmeye başladı böyle sorunla karşılaşan oldumu acaba? İşlerimden dolayı servise de göndermek istemiyorum kendim açıp temizleyeyim filan diyeceğim ama garanti dışı filan kalır diye de yapmak istemiyorum acaba problem yaşayıp kendisi çözömüş arkadaşlar varmı??
  • Arkadaşlar bu serinin kpoet modelinden alıcam inşallah electroworld'den babamlar için. Önerir misiniz? ronik bir problemi var mı? Ya da ayda90 ytl verme, 120 ver şunu al diyebileceğiniz bir model var mı?
  • kpoet bende almayı düşünüyom. electroworldden kimsenin bilgisi yokmu.

centrinomu bu
  • Merhabalar.. LG E500-JAPSPT T7250 2.0 GHZ 2GB/160GB 15.4'' VISTA HOME PREMIUM NOTEBOOK um var...herşeyden memnunum fakat şöyle bir sorun var ..mesela msn açtığımda yada net sayfası açtığımda her zaman olmasada arada bir sayfanın üst kısmında yani menünün olduğu kısımda kareler oluşuyor..yani ekranın o kısımları çözülmüyo gibi görünüyor..alalı 5 ay falan oldu..ne yapmam lazım? atı programını tekrar yükleyip kurdum ama yine yapıyor arada..
  • arkadaşlar kesinlikle işlemcinin olduğu sağ alt kısımdan kaldırmayın maalesef ben yaptım ve fan pancar motoru gibi çalışıyor daha öncede birkaç kez olmuştu ama açıp kapatınca fan dengesizliği kaybolmuştu şuan sürekli en kısa zamanda servise göndericem zaten hiçbirzaman bir asus dell gibi sessiz değildi makine ama o kadar rahatsızlık vermiyordu ama tabiki muadilleri 1700 iken biz kampanyalı 1100 e almıştık ucuz etin yahnisi olayı maalesef plastik kalitesi gerçekten düşük kablosuz desen atheros diye dandik bir marka yani bir daha lg ye tövbe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asarhaddon -- 19 Kasım 2008; 9:52:09 >
  • Arkadaşlar bende e500 uap22t var.İşletim sistemini Xp 32 bit kurmuşum..Yeni bir program kurmam gerekiyor oda 64 bit işletim sistemi istiyor...Ben bu bilgisayara 64 bit işletim sistemi kurabilir miyim? Kurabilirsem bilgisayarın performansında artma ya da azalma olur mu?
  • almayın aldırmayın arkadaşlar benden söylemesi
  • E500 UAP22T ben de bu makineden var geri iade eden arkadaşlar nasıl ettiler ayrıntılı bir şekilde anlatırlarsa çok sevinirim zaten ekran simsiyah menu yok bişey yok ekran kartı meselesi desen herkes biliyor iade eden arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
  • Sen tekrar işletim sistemi kurmadın mı? Yani hala simsiyah ekranla mı kullanıyosun bilgisayarı??
  • Malesef simsiyah ekranla kullanıyorum :S yardımcı olursanız sevinirim işletim sistemini tekrar nasıl kurucam
  • Öncelikle E500 kullanan arkadaşlara selamlar. lafı fazla uzatmadan konuya geçmek isterimi. 1 hafta önce 22.11.2008 tarihinde istanbulda yapılan bilgisayar ve tüketici elektroniği fuarından mediamark satandından E500 U.AP44T (Core2due T7700, 2 gb ram, 200 gb HDD, 256 MB Nvidia 8600m gs (64 bit) özellikleri olan notebook'u 1.400 ytl taksitle aldım. ancak forumu inceleme imkanı bulduktan sonra ekran kartının 64 bitlik olduğunu öğrendim ve GPU Z test programıyla baktığım zaman gerçektende 64 bit olduğunu gördüm, şarjı az gidiyor, ama hızlı bir makina, madiamark'ın broşürlerine baktığımda ürünü 14 gün içersinde iade edebilineceği yazıyor. sizce başka bir makina alıp bunu iade edebilirmiyim. veya sizce bu fiyat bu notebook a göre iyimi. ürün iade ederken kutusunu ve diğer aksesuarlarını iade etmem gereklimi. sizlerden ricam bu 14 gün dolmak üzere olduğundan bu düşüncelerime cevap vermenizdir. kendim boluda yaşadığım için aradaki yoluda göz önünde bulundururararak değiştirmeye gidip bunun yerine başka makina alsam olurmu. ne tavsiye edersiniz. yotumlarınızı acilen beklemekteyim. iyi akşamlar iyi çalışmalar.

• quote:

Orjinalden alıntı: kasimpashali

Öncelikle E500 kullanan arkadaşlara selamlar. lafı fazla uzatmadan konuya geçmek isterimi. 1 hafta önce 22.11.2008 tarihinde istanbulda yapılan bilgisayar ve tüketici elektroniği fuarından mediamark satandından E500 U.AP44T (Core2due T7700, 2 gb ram, 200 gb HDD, 256 MB Nvidia 8600m gs (64 bit) özellikleri olan notebook'u 1.400 ytl taksitle aldım. ancak forumu inceleme imkanı bulduktan sonra ekran kartının 64 bitlik olduğunu öğrendim ve GPU Z test programıyla baktığım zaman gerçektende 64 bit olduğunu gördüm, şarjı az gidiyor, ama hızlı bir makina, madiamark'ın broşürlerine baktığımda ürünü 14 gün içersinde iade edebilineceği yazıyor. sizce başka bir makina alıp bunu iade edebilirmiyim. veya sizce bu fiyat bu notebook a göre iyimi. ürün iade ederken kutusunu ve diğer aksesuarlarını iade etmem gereklimi. sizlerden ricam bu 14 gün dolmak üzere olduğundan bu düşüncelerime cevap vermenizdir. kendim boluda yaşadığım için aradaki yoluda göz önünde bulundururararak değiştirmeye gidip bunun yerine başka makina alsam olurmu. ne tavsiye edersiniz. yotumlarınızı acilen beklemekteyim. iyi akşamlar iyi çalışmalar.

Aksesuarları kesinlikle istiyolar kutusuyla getirirsen daha kolay olur değiştirmen. Yoksa "Koskoca kutuyu mu saklıycaz hemşerim" muhabbetine girmen lazım biraz.
    Şimdi değiştirme yapmak senin bu bilgisayarı ne için kullanacağına bağlı. Oyun hastasıyım diyosan git değiştir derim. Ama ben pes dir call of duty 2 dir gayet rahat oynuyorum. Oynadığın oyuna da bağlı tabi.

Mesela ben de değiştirmeye niyetlendim sonra o sıra pek yerine alabileceğim bilgisayar bulamadım o yüzden vazgeçtim. Çünkü bana yetiyo da artıyo bu bilgisayar. Ne yapıyorum, internet ve ofis kullanmak dışında c de çok uzun işlemler yapan programlar yazıyorum, gayet hızlı sonuçlar alıyorum. Biraz fikir vermesi açısından 1 milyon defa, 1 milyon kere bu dosyaları oku bu işlemleri yap döngülerinin altından işlemcisi sayesinde çok rahat kalkıyor. Zaten vistayı akıcı kullanmak da bi kıstas neredeyse. Latex de yazı yazıyorum onun dışında pdf okuyorum. Fazlasıyla yetiyor. Benim önceliğim ram ve işlemciydi yani..

Bi de 14 gün içinde değiştirmek bir yana, bu bilgisayarın ekran kartı kutusunda yazdığı şekilde kullanılamadığı için (128 bit olarak) ayıplı mal olarak geçiyor. Bunu değiştirmek için de 14 gün gibi bir kısıtlama yok. Ama gene de ağırdan almamak lazım.

• quote:

Orjinalden alıntı: sefapalut

Malesef simsiyah ekranla kullanıyorum :S yardımcı olursanız sevinirim işletim sistemini tekrar nasıl kurucam

Eğer bilgisayar hiç dokunmadıysan ,format falan atmadıysan yani, bilgisayarla verilen vista cd si var
    onu takıp bilgisayarı yeniden başlat. Tam adımları hatırlamıyorum ama bikaç adımda vista kuruluyo o dvd ile.
  • Merhaba arkadaslar, bende sizler gibi bir E 500 kullanıcısıyım. Cihazımı bundan 2 ay kadar oncesinde 1200 dolara almıstım. Fakat bir gun klimanın altında unuttugum cihaza klimadan su akmıs ve farkettigimde tus takımının uzerinden icerisine su girdiini gordum. Alet kurutmama ragmen acılmadı. Servis anakartın degismesi gerektigini soyledi ve 440 dolar + kdv gibi bir fiyat belirledi. Fiyat bana fazla gibi geldi. Onay vermedim ve cihazı geri teslim aldım fakat gittigim diger servislerde anakartın tamirinin mumkun olmadıgını deişmesi gerektigini soylediler. Sizce makul bi fiyatmı parca deisimi icin istedikleri yada baska bi cozum yolu varmıdır ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fibo_11235813

quote:

Orjinalden alıntı: sefapalut

Malesef simsiyah ekranla kullanıyorum :S yardımcı olursanız sevinirim işletim sistemini tekrar nasıl kurucam

Eğer bilgisayar hiç dokunmadıysan ,format falan atmadıysan yani, bilgisayarla verilen vista cd si var
    onu takıp bilgisayarı yeniden başlat. Tam adımları hatırlamıyorum ama bikaç adımda vista kuruluyo o dvd ile.

Format falan hiç atmadım o cd yi takınca peki içindeki bilgiler falan hepsi gidiyomu c deki d deki
  • Evet, format atıyo o cd ile. Yani ulaşabildiğin bilgilerini bi şekilde yedeklemelisin ama eğer virüsten şüpheleniyosan yedeklediğin ortama da virüs bulaşabilir ve tekrar aynı duruma düşebilirsin. Bazı cd isoları var internetten indirebileceğin, antivirüs programlarının özellikle. Bunları cd ye yazıp bilgisayarı cdden açarak içindeki antivirus programını kullanarak tarayabilirsin. Öyle bi cd ile taradıktan sonra yedeğini almanı tavsiye ederim.
  • LG E 500 klavyelerin altını nasıl temizleyeceğiz
    Klavyenin nasıl çıkarıldığını bilen var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kasimpashali

Öncelikle E500 kullanan arkadaşlara selamlar. lafı fazla uzatmadan konuya geçmek isterimi. 1 hafta önce 22.11.2008 tarihinde istanbulda yapılan bilgisayar ve tüketici elektroniği fuarından mediamark satandından E500 U.AP44T (Core2due T7700, 2 gb ram, 200 gb HDD, 256 MB Nvidia 8600m gs (64 bit) özellikleri olan notebook'u 1.400 ytl taksitle aldım. ancak forumu inceleme imkanı bulduktan sonra ekran kartının 64 bitlik olduğunu öğrendim ve GPU Z test programıyla baktığım zaman gerçektende 64 bit olduğunu gördüm, şarjı az gidiyor, ama hızlı bir makina, madiamark'ın broşürlerine baktığımda ürünü 14 gün içersinde iade edebilineceği yazıyor. sizce başka bir makina alıp bunu iade edebilirmiyim. veya sizce bu fiyat bu notebook a göre iyimi. ürün iade ederken kutusunu ve diğer aksesuarlarını iade etmem gereklimi. sizlerden ricam bu 14 gün dolmak üzere olduğundan bu düşüncelerime cevap vermenizdir. kendim boluda yaşadığım için aradaki yoluda göz önünde bulundururararak değiştirmeye gidip bunun yerine başka makina alsam olurmu. ne tavsiye edersiniz. yotumlarınızı acilen beklemekteyim. iyi akşamlar iyi çalışmalar.

tek şikayet etmeyen benmiyim bu cihazdan biLmiyorumda bu fiyata bu performansı aLabiLeceğiniz bi cihaz var mı başka?NVIDIA ge force GS sanırım ATI ekran kartlarında yaşanan sorunlar sonrasında sonraki pariLerde geLmeye başLadı..ben olsam değiştirmezdim keza arakadaşta o çok meth ediLen ASUS modeLLerinden birisi aldı fan sesi bi taraftan performans düşükLüğü bi taraftan vista nın dereceLendirmesi 3.2 civarı..heLe ısınma srunu ayrı bir dert..ben memnunum makinemden ayrıca bende bolu'da yım sen geL değiştirme bu cihazı :)

• Selamlar.9-10 aydır LG E500 UP44T Kullanıyorum.Vatan pc Bostancı mağazasından satın almıştım.Son günlerde cihazın performası oldukça düştü.Nette yavaşladı hatta genellikle donuyor ve sayfayı,sayfaları kapatmak zorunda kalıyorum.(Programı sonlandırıyorum). Webcam çalışmamaya başladı programını kaldırdım (tekrar kurabileceğimi düşünerek)malesef yapamadım.Cihazın yanında hiç cd vermediler.
    Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz minnettar olurum.
    Saygılar..
  • Herkese iyi akşamlar bende e500 kullanıcısıyım.Sizlere birşey sormak istiyorum
    en altta sağ köşedeki ışıklardan (caps lock-num lock - harddisk - wireless) en sağda kalan ışık sureklı yanıyor. Yarım ay seklınde bişey var yanında. aldıgımdan berı hıc sonmeden yanıyor. Ne anlama geldıgını bılen varmı arkadaslar. Yardımcı olursanız cok sevınırım
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.