Şimdi Ara

[[[---LG E500 KULÜBÜ---]]] (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.651
Cevap
9
Favori
169.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: TiSKE

S video kablosunun iyisi nasıl oluyor?
    Bu kablo zaten Standart değil midir?
    Sendeki nin resmini ve şeklini buraya resim olarak koyar mısın?

evet standartta gene de arada çok fark oluyor hatırladığım kadarıyla sizin aldığınız kabloda da siyah beyaz görüntü alınabiliyordu. Ben direk bağlayıp koltuğuma kurulup pes oynuyorum muhteşem görüntü var
  • dün gece pc yi normal olarak kapattım sabah açmaya çalıştım sarı çizgi tam 40 kere geçti açılmadı tekrar denedim yine aynı sonra o şekilde bıraktım yaklaşık 20 dk sonra açıldı. virüs taraması yaptım sistem geri yükledim hala aynı açılış 15 dk sürüyo bişey anlamadım durup dururken bu nerden çıktı şimdi herhangi bir programda yüklemedim yada silmedim..

ustalardan yardım bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertac-73 -- 31 Aralık 2008; 11:55:03 >
  • BAŞINIZA GELMESİN

Kasım sonu satın aldığım ve yaklaşık 1 ay kullanabildiğim LG E500 UAP22t dizüstüm vardı. makinemden oldukça memnundum ama bu memnuniyet 1 aydan fazla sürmedi ki evimde yaşanan hırsızlık sonucu çalındı. kesinlikle ulu orta yerde bırakmazdım her defasında toplar kenara köşeye koyardım ama heryeri talan etmiş bir çok sıfata sahip olan insan.

ankara mavi bilgisayardan aldığım cihazın elimde sadece faturası var. yasal işlemler için benden cihazın evraklarını, seri numarasını istediler, bende bu firmayı arayarak fatura numarasından S/N ya ulaşmalarını istedim fakat firma kampanya makinelerde s/n lu takibat yapmıyormuş. firmaya hangi ürünün girdiğini buna bağlı olarakta, çıkışında hangi ürünün kime satıldığından bi haberler. nerden mal alıp ne garantide bizlere sattıkları belli değil sanki. neyse ki dizüstünün kutusunu muhafaza etmişim, buldum ve ordan s/n ya ulaştım.

lg ve distrübütor firma ile çalıntı dizüstülerin teknik takibi için görüştüm. Özenerek, dişinizden tırnağınızdan artırarak okadar para veriyorsunuz, gözünüz gibi bakıyorsunuz cihazınıza ve böyle bir elim olay ile karşılaşıyorsunuz; mağdursunuz bir yerden bir ümit bekliyorsunuz fakat görünen o ki ürünü satana kadar ilgi alaka. her firma bir birine yönlendiriyor sanki ilk defa olmuş böyle bir çalıntı durumu bunu da ilk defa ben bildirmişim ne yapacaklarını bilmiyor yetkililer. kimse firmamızın böyle bir hizmeti yok diyemiyor kısaca seri numarasından mac adresini dahi veremiyorlar. sen bu ürünü Türkiye ye sokan firmasın yada diğer bir firma için diyorum ürünün garantörüsün. Her türlü bilgisi elinde var ama kimse bu olay karşısında iş yapmaya, yardımcı olmaya çalışmıyor.

inanın ki kendinizi benim yerime koyun ve düşünün lütfen, siz siz olun şahsınıza ait olan mekanlarda hırsızlara karşı tedbirinizi muhakkak alın, çoğu tedbirin caydırıcılığı vardır. mal canın yongasıdır derler, ama canımıza kötü bir durum gelmedi ya eşimle ona şükrediyoruz.

dizüstü alacaksanız parasını hakeden firma ile alışverişinizi yapın ve servis durumunu iyi araştırın lütfen.

• quote:

Orjinalden alıntı: sertac-73

dün gece pc yi normal olarak kapattım sabah açmaya çalıştım sarı çizgi tam 40 kere geçti açılmadı tekrar denedim yine aynı sonra o şekilde bıraktım yaklaşık 20 dk sonra açıldı. virüs taraması yaptım sistem geri yükledim hala aynı açılış 15 dk sürüyo bişey anlamadım durup dururken bu nerden çıktı şimdi herhangi bir programda yüklemedim yada silmedim..

ustalardan yardım bekliyorum..

Registry Booster kur tarat hataları düzelt ( kısıtlı sürümü 15 hata düzeltiyo o nedenle fuly sürümünü kullan)
  • merhaba arkadaşlar yaklaşık 6 gün önce bende LG E500-K.A2IDT dizüstü bilgisayar aldım.Malum işletim sistemi vista.Ben bilgisayarıma xp yüklersem herhangi bir servise gitme durumunda bilgisayarım garanti dışı olur mu ? böyle birşey duydumda vista yüklü bilgisayara xp yüklenmesi durumunda garanti dışına çıktığı söylendi.Ben pek mantıklı bulmadım.Sonuçta kullanacağı sistem kullanıcının seçimine kalmış.Sizlerden bu konuda bir bilgisi olan var mı acaba ? Bunu öğrenmek istedim. Bir de xp kurduğumda bilgisayarımın tüm driver larını bulabilir miyim ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: solesman

merhaba arkadaşlar yaklaşık 6 gün önce bende LG E500-K.A2IDT dizüstü bilgisayar aldım.Malum işletim sistemi vista.Ben bilgisayarıma xp yüklersem herhangi bir servise gitme durumunda bilgisayarım garanti dışı olur mu ? böyle birşey duydumda vista yüklü bilgisayara xp yüklenmesi durumunda garanti dışına çıktığı söylendi.Ben pek mantıklı bulmadım.Sonuçta kullanacağı sistem kullanıcının seçimine kalmış.Sizlerden bu konuda bir bilgisi olan var mı acaba ? Bunu öğrenmek istedim. Bir de xp kurduğumda bilgisayarımın tüm driver larını bulabilir miyim ?

yazılım yüklemek garantiyi bozmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: chaters

BAŞINIZA GELMESİN

Kasım sonu satın aldığım ve yaklaşık 1 ay kullanabildiğim LG E500 UAP22t dizüstüm vardı. makinemden oldukça memnundum ama bu memnuniyet 1 aydan fazla sürmedi ki evimde yaşanan hırsızlık sonucu çalındı. kesinlikle ulu orta yerde bırakmazdım her defasında toplar kenara köşeye koyardım ama heryeri talan etmiş bir çok sıfata sahip olan insan.

ankara mavi bilgisayardan aldığım cihazın elimde sadece faturası var. yasal işlemler için benden cihazın evraklarını, seri numarasını istediler, bende bu firmayı arayarak fatura numarasından S/N ya ulaşmalarını istedim fakat firma kampanya makinelerde s/n lu takibat yapmıyormuş. firmaya hangi ürünün girdiğini buna bağlı olarakta, çıkışında hangi ürünün kime satıldığından bi haberler. nerden mal alıp ne garantide bizlere sattıkları belli değil sanki. neyse ki dizüstünün kutusunu muhafaza etmişim, buldum ve ordan s/n ya ulaştım.

lg ve distrübütor firma ile çalıntı dizüstülerin teknik takibi için görüştüm. Özenerek, dişinizden tırnağınızdan artırarak okadar para veriyorsunuz, gözünüz gibi bakıyorsunuz cihazınıza ve böyle bir elim olay ile karşılaşıyorsunuz; mağdursunuz bir yerden bir ümit bekliyorsunuz fakat görünen o ki ürünü satana kadar ilgi alaka. her firma bir birine yönlendiriyor sanki ilk defa olmuş böyle bir çalıntı durumu bunu da ilk defa ben bildirmişim ne yapacaklarını bilmiyor yetkililer. kimse firmamızın böyle bir hizmeti yok diyemiyor kısaca seri numarasından mac adresini dahi veremiyorlar. sen bu ürünü Türkiye ye sokan firmasın yada diğer bir firma için diyorum ürünün garantörüsün. Her türlü bilgisi elinde var ama kimse bu olay karşısında iş yapmaya, yardımcı olmaya çalışmıyor.

inanın ki kendinizi benim yerime koyun ve düşünün lütfen, siz siz olun şahsınıza ait olan mekanlarda hırsızlara karşı tedbirinizi muhakkak alın, çoğu tedbirin caydırıcılığı vardır. mal canın yongasıdır derler, ama canımıza kötü bir durum gelmedi ya eşimle ona şükrediyoruz.

dizüstü alacaksanız parasını hakeden firma ile alışverişinizi yapın ve servis durumunu iyi araştırın lütfen.

Geçmiş olsun.

Çok üzüldüm, zamanında benim de pcmin başına gelmişti. Sadece eve birilerinin bile girmesi çok sinir bozucu.
    Ama suçluyu ynalış yerde aradığınızı düşünüyorum. Lg sizin çalınan malınızla ilgili bir şey yapamaz, size bilgisayarla ilgili mac adresi gibi bilgileri veremez. En azından "size" veremez.

Savcı gerekli başvuruyu yaparsa firmaya ancak bu yetkili kişilere verebilirler bilgileri. Tabi o da nasıl bir mevzuatla olur, sorun çıkar mı bilmiyorum. Ama kolay işler değil kesinlikle.

Tekrar geçmiş olsun...

• xp yükleyebilirim yani. peki driverlarda sorun yaşar mıyım.tümünü bulabilior muyum netten ?
  • http://us.lgservice.com/index_b2c.jsp arkadasım buradan xp driverlerini bulabilirsin.
  • http://www.notebook-driver.com/

Bu adreste hepsi var
    Sorun yaşamassın
    Tabii önce sürücü bul sonra yükle XP yi..

quote:

Orjinalden alıntı: solesman

xp yükleyebilirim yani. peki driverlarda sorun yaşar mıyım.tümünü bulabilior muyum netten ?
  • teşekkürler.
  • LG E500 K.APGWT Recovary dvd nasıl yapılır bilen varmı
  • KAMERAM ÇALIŞMIYOR.
    WEB ALETİNİ KONTROL EDİN DİYOR, NE YAPMALIYIM
  • Merhabalar,

LG e500 ap55t modelini almayı düşünüyorum fakat e500lerin ekran kartının 64bit olduğu yazılmış önceki sayfalarda.
    ap55t modeli içinde bu durum geçerli midir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: b.s.o.d

Merhabalar,

LG e500 ap55t modelini almayı düşünüyorum fakat e500lerin ekran kartının 64bit olduğu yazılmış önceki sayfalarda.
    ap55t modeli içinde bu durum geçerli midir?

evet geçerli
  • quote:

Orjinalden alıntı: hgulce

KAMERAM ÇALIŞMIYOR.
    WEB ALETİNİ KONTROL EDİN DİYOR, NE YAPMALIYIM

Fn + F10
  • arkadaşLar ;wireLess ışığım maviydi sarı yanmaya başladı ve bLuetooth'um çaLışmıyor neden kaynaklanabiLir?
  • Arkadaşlar LG E500 K.APGWT makinem war. s-video'dan TV ye bir aktarım yapmaya çalıştım ancak ne scart kartı ile ne direkt LCD tv min üzerinde bulunan Video soketinden (Sarı renk) adam akıllı bir görüntü alamadım. tv ye aktarılan görüntü tanımlanamayacak kadar kötü. her iki tarafı s-video jack'lı kablom ile de scarttan giriş yapmayı denedim sonuç yine olumlu değil.(en iyi görüntü siyah beyaz çıktı)

şimdi buna 2 şey sebep olabilir bir software hatası iki hardware hatası. hardware hatası olarak düşünürsek bunu s-video çıkışında sinyal gücü çok çok zayıf. bunu çözebilecek preanfili scart war mıdır??

eğer software hatası olduğunu düşünürsek catalsy softwaresini kullanan ATI mobility radeon HD 2400 ekran kartının daha iyi bir sürücü driver yazılımı war mı? (kullandığım version 2008.0328.2322.39969 framework version 2.0.50727.1434)

LG notebook için görüntüyü TV ye göndermeyi deneyen arkadaşlardan haber bekliyorum. selamlar saygılar.

• E-500 almayı düşünüyorum ancak wireless'ta sorun çıkardığına dair pekçok yazı okudum, siz ne düşünüyorsunuz?
  • tam bende onu diyecekdim bu makine bazen kablosuz ağ bağdaştırıcısını görmüyo ağ yok bağdaştırıcı hiç yok sonra pili çıkartıp takınca düzeliyor bu sorunu olan yada çare bulan var acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertac-73 -- 19 Ocak 2009; 20:12:32 >
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.