Şimdi Ara

[[[---LG E500 KULÜBÜ---]]] (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.651
Cevap
9
Favori
169.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar benim lg dizüstü bilgisayarımın tuş takımı beyaz. yaklaşık 1 ay olacak alalı. bazı tuşların rengi hafiften karardı. bunun çözümü var mı acaba temizlemeyle filan halledilir mi :s eğer çözümü yoksa tuş takımını değiştirmek istersem ne kadara patlar acaba ? bilgisi olan var mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: solesman

arkadaşlar benim lg dizüstü bilgisayarımın tuş takımı beyaz. yaklaşık 1 ay olacak alalı. bazı tuşların rengi hafiften karardı. bunun çözümü var mı acaba temizlemeyle filan halledilir mi :s eğer çözümü yoksa tuş takımını değiştirmek istersem ne kadara patlar acaba ? bilgisi olan var mı ?

tuştakımı 165 liraydı geçen biri yazmıştı
    Nemli bi bezle silersen açılır pek kir tutmuyo tuşlar
  • arkadaşlar ben şu anda kablosuz bağlanıcam nete kablosuz aygıt ekle dioırum hiç bulunamadı dior :S bunun sebebi nedir acaba kablosuz bağlantı nasıl yaparım ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: solesman

arkadaşlar ben şu anda kablosuz bağlanıcam nete kablosuz aygıt ekle dioırum hiç bulunamadı dior :S bunun sebebi nedir acaba kablosuz bağlantı nasıl yaparım ?

Wireless'ı aç ondan sonra arattır,eğer bulamadıysa çevrede kablosuz ağ yoktur.
  • bana servis ylu gözüktü galiba... dosya indirme sırasında 500 mb civarı kablosuz ağ bağdaştırıcısı kayıp oluyor pili çıkarıp takınca geri geliyo bu atheros sorunlu galiba..aygıt yöneticisinde bile görünümüyor sonra geri geliyo kanımca bu sırada yoğun çalışıp ısınıp kapanıyor.. yada bozuk anlamadım yorumlarnızı beklerim teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sertac-73

bana servis ylu gözüktü galiba... dosya indirme sırasında 500 mb civarı kablosuz ağ bağdaştırıcısı kayıp oluyor pili çıkarıp takınca geri geliyo bu atheros sorunlu galiba..aygıt yöneticisinde bile görünümüyor sonra geri geliyo kanımca bu sırada yoğun çalışıp ısınıp kapanıyor.. yada bozuk anlamadım yorumlarnızı beklerim teşekkürler...

LG bu sebeple bios update çıkardı öncelikle onu uygulamalısın daha sonra en son driverını yükleyip sorunsuz kullanabilirsin

• wolkan kardeş yardımın için teşekkür ederim ama bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum orta düzey kullanıcıyım
    şu anki bios..A1637IL1 V164
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolkan33

quote:

Orjinalden alıntı: sertac-73

wolkan kardeş yardımın için teşekkür ederim ama bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum orta düzey kullanıcıyım
    şu anki bios..A1637IL1 V164

http://uploaded.to/?id=z4xqpx

Kısaca yükleme bilgisi:

İçinden 3 adet klasör çıkacak. (GM, PM8400, PM8600 adlarında) Ekran kartınız GMA ise GM olanı, GForce 8400 ise PM8400, GForce 8600 ise PM8600 olanı yükleyeceksiniz..

işletim sisteminiz Xp ise AFUWIN dosyasına direk tıklayarak açabilirsiniz. Eğer vista kullanıyorsanız dosyanın üstüne gelip sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır diyoruz. Açılan pencereden "Open" e tıklıyoruz. ordan "A1637IL1.rom" dosyayı seçiyoruz, "Main bios image" seçili geliyor. Biz "boot clock ve EC block" yazan yerleride işaretliyoruz. Sonra Flash yazan yere basıyoruz. işlem bitince exit diyip çıkıyoruz. Sonra reset atıyoruz.

En yeni driver içinsewww.atheros.cz

EDIT:Şimdi farkettim bios sürümleri aynı driver güncelledikten sonra olmazsa tekrardan flashlayabilirsin

• wolkan kardeş dediklerini aynen uyguladım verdiğin dosyaı indirip kurdum ama şimdi biosun son rakamı 1.63 oldu adresindende pek anlayamadım ama inşallah olur yardımın için tekrar teşekkür ederim sonucu yazacağım.

not:atheros bağdaştırıcının yazılımı güncel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertac-73 -- 31 Ocak 2009; 0:02:18 >
  • arkadaşlar benim lap top çok ısınıyo,ilk başlardada ısınıyodu ama 2senedir kullanıyorum ve artık iice arttı,mesela nette gezinirken falan bazen ısınıp kendini kapatıyo,fan seside bence artmaya başladı,garantiye yollasam çözüm olurmu,yada normal bi bilgisayarcıya götürsem,içi toslanmış olupta tozunu alınca falan düzelcek bişimidir sizce,yardımcı olursanız sevinirim,sömestrede girmişken araya bunu halletmek istiyorum
  • herkese merhaba diyorum öncelikle benim lg e500 t7700 2.4 işlemci geforce 8600 ekran kartı var bu aletin alalı 2 aydan fazla oldu şehir dışında oldugum icin garantiye veremedim eger olmassan götürücem garantiye ama araştırdım hiç bi yerde göremedim 1. sorunum oyun oynarken kasmalar meydana geliyor gta 4 te veya counter strike gibi bi oyuda bile 40 dakika sonra falan kasmaya başlıyo 40 sn düzgün 20 sn 1-2 fps yle oynuyorum oyunları sürekli böle gidiyo pc yi kapatıp 4-5 dakika bekletip yeniden acınca düzeliyo ama sorun gene tekrarlıyo...
    2. si ise wireless sorunu wireless bağlantısı oluyo bi süre sonra bağlantı kendilğinden kopuyo ağıda görmüyor pc yi kapatıp yeniden acınca herşey düzeliyor
    lütfen yardım edin deliricem dogru düzgün oyun falan oynayamıyorum garantiye göndersem ne kadar süre sonra gelir
    lüttfen yardıııım
  • Bence garantiye götür.. Garanti halleder onu. belki fanda sorun çıkmıştır.
  • Arkadaşlar size bir sorum olacaktı.. Bu ekran kartı 256 lık ya biz bunu 1 GB ta kadar yükseltebiliyormuşuz öyle bir duyum aldım. Yükseltirken tabi ramden yiyormuş. Acaba bileniniz var mı? Nasıl yükseltiliyor??
  • peki garantide ne kadar kalır pc
  • quote:

Orjinalden alıntı: memin05_06

Arkadaşlar size bir sorum olacaktı.. Bu ekran kartı 256 lık ya biz bunu 1 GB ta kadar yükseltebiliyormuşuz öyle bir duyum aldım. Yükseltirken tabi ramden yiyormuş. Acaba bileniniz var mı? Nasıl yükseltiliyor??

ihtiyaca göre otomatik ayarlıyor
  • En az 1 ay kalır bence..
  • quote:

Orjinalden alıntı: liwevire

peki garantide ne kadar kalır pc

acil olduğunu belirt 5 günde tamamdır en geç 1 hafta
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolkan33

quote:

Orjinalden alıntı: memin05_06

Arkadaşlar size bir sorum olacaktı.. Bu ekran kartı 256 lık ya biz bunu 1 GB ta kadar yükseltebiliyormuşuz öyle bir duyum aldım. Yükseltirken tabi ramden yiyormuş. Acaba bileniniz var mı? Nasıl yükseltiliyor??

ihtiyaca göre otomatik ayarlıyor

ben de öyle düşünmüştüm ama GTA IV yükledim.. Oyunun içindeyken Ekran ayarlarına geliyorum bi iki değişiklik yapıyorum ve 241 MB ı aşarsa kabul etmiyor ayarları.. Ben de kendisi otomatik ayarlar diye ekran kaliteliliğini yükseltiyorum ama ekran kartı 256 MB ise 256 MB aşamaz diyo..

• arkadaşlar yaklaşık bir senedir lg e500 kullanıyorum son günlerde şöyle bir sorunum var bataryayı %52 ye kadar şarj ediyor ondan sonra şarj etmiyor bir kaç gündür başladı bu olay batarya özelliklerinden baktığım zaman şarjı yarım gösteriyor elektrik e geçip gücü ordan kullanıyor sorun ne olabilir şimdiden teşekkürler
  • Merbaha arkadaşlar bugün pc'ye başka bir webcam taktım ve sonra kaldırdım şimdi pc'nin üzerindeki cam'i çalıştıramıyorum.Yeniden yükledim ama şu hatayı veriyor:''web aleti bulunamaz.lütfen web kamerasını kontrol ediniz''.Bu sorunu nasıl halledebilirim?
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.