Şimdi Ara

[[[---LG E500 KULÜBÜ---]]] (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.651
Cevap
9
Favori
169.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar selamlar LG E-500 UAPTS LAPTOPUMU 2. kez fanından ses gelmesi nedeniyle servise gonderdim(mavi bilgisayar) 3. kez tekrarlanırsa ürünü değiştirme veya para iade hakkım oluyor dediler..
    fakat bunun için tüketici haklarına başvurmam gerekiyormuş..
    tüketici haklarına başvuran arkadaş varsa ;
    oraya dilekçe yazdığımda sonuçlanma süresi
    herhangi bir ücret alınıyormu?
    ürünün parasınımı yoksa açık çekmi verirler şüphelerim var
    bu sorularımı yanıtlarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poffuduk -- 19 Ocak 2009; 20:52:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ummaz

E-500 almayı düşünüyorum ancak wireless'ta sorun çıkardığına dair pekçok yazı okudum, siz ne düşünüyorsunuz?

bende de sorun çıkmıştı wireless te kurulumunu kaldırıp yenidne kurdum ve çalıştı
    isteğe bağlı güncellemelerini yaptıgımızda bi sorun çıkartmadı bidaha
  • yav bu makinalar dandik mi nedir benim fandada ses var bazen oluyo bi kere çat diye vurdum alttan geçti şimdi. ama bu alete güvenim sarsıldı lg ye güvenmiştim ama dandik çıktı galiba..
  • sesmi bazen çaLışmadığını sanıyorum kontroL ediyorum ama bLuetooth kayboLdu masa üstünden wireLess ıiığı sarı yanıyo artık neden? kimse biLmiyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: nuriQocca

sesmi bazen çaLışmadığını sanıyorum kontroL ediyorum ama bLuetooth kayboLdu masa üstünden wireLess ıiığı sarı yanıyo artık neden? kimse biLmiyor..

Fn+ F11
  • Arkadaşlar son 2 haftadır fandan sesler gelmeye başladı.Çok ciddi rahatsız ediyor.20 dk. sonra birkaç kere fanın olduğu yere vurunca ses gidiyor.Sanki bir eşye takılıyor gibi.Deli ediyor bazne çok sert değil ama 100 ekre vuruyorum.

Kendim açıp baksam garantisi gider mi?Mavi'den aldım çünkü,şimdi yollaması falan çok zaman alacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jermaine723

Arkadaşlar son 2 haftadır fandan sesler gelmeye başladı.Çok ciddi rahatsız ediyor.20 dk. sonra birkaç kere fanın olduğu yere vurunca ses gidiyor.Sanki bir eşye takılıyor gibi.Deli ediyor bazne çok sert değil ama 100 ekre vuruyorum.

Kendim açıp baksam garantisi gider mi?Mavi'den aldım çünkü,şimdi yollaması falan çok zaman alacak.

ben ikinciye verdim mavibilgisayara garantiye fan sesi yüzünden, arka kapağı açıp fanını temizledim ama bir işe de yaramadı, verirken garantiye acil üründür diye belirtirsen eğer ürünü kısa sürede teslim alırsın, birde 2 3 sonra telefon ile ara işlemi hızlandırmak için mail atsınlar;)

• quote:

Orjinalden alıntı: wolkan33

quote:

Orjinalden alıntı: hgulce

KAMERAM ÇALIŞMIYOR.
    WEB ALETİNİ KONTROL EDİN DİYOR, NE YAPMALIYIM

Fn + F10

az kaldı format atcaktım bu yuzden teşekkürler.
  • Recovery Dvd Nasıl oluşturulur(LG E500) Hp veya acer notebooklardaki gibi recovery dvd oluşturma programı varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: consigliere

Recovery Dvd Nasıl oluşturulur(LG E500) Hp veya acer notebooklardaki gibi recovery dvd oluşturma programı varmı?

LG de recovery dvd si cd halinde çıkıyor kendin oluşturamazsın
  • benim o cd kayıp
  • Servisten temin edebilirsin
  • Wireless sorunu yaşayan arkadaşlar wireless update yaptı mı?? Ben ilk alınca yaptım bi sorun olmadı. Hoş update yapmayan arkadaşımda sorunsuz kullanıyo.

Update, driver ların indirildiği sitede mevcut.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fibo_11235813

Wireless sorunu yaşayan arkadaşlar wireless update yaptı mı?? Ben ilk alınca yaptım bi sorun olmadı. Hoş update yapmayan arkadaşımda sorunsuz kullanıyo.

hocam wireless driver update değilde bios update le sorun çözülüyor ben bios update i yaptım son driverları da yükledim en ufak kopma yok.
  • Arkadaşlar, LG E500 laptopuma xp yüklemiştik ve wireless driverlarını filan indirmiştim. Fakat; kablosuz ağ ile evdeki kablosuz modemden bağlanamadık. Başka kablosuz ağlarda 4-5 saat hiç sorun çıkmadığı halde. Bende başka driver sürücüsü yüklemeyi düşündüm. Ama bulamadım tam olarak..
    Yardımcı olursanız.. :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_Legend..

Arkadaşlar, LG E500 laptopuma xp yüklemiştik ve wireless driverlarını filan indirmiştim. Fakat; kablosuz ağ ile evdeki kablosuz modemden bağlanamadık. Başka kablosuz ağlarda 4-5 saat hiç sorun çıkmadığı halde. Bende başka driver sürücüsü yüklemeyi düşündüm. Ama bulamadım tam olarak..
    Yardımcı olursanız.. :D

modem firmware ını güncellemeyi denediniz mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolkan33

quote:

Orjinalden alıntı: fibo_11235813

Wireless sorunu yaşayan arkadaşlar wireless update yaptı mı?? Ben ilk alınca yaptım bi sorun olmadı. Hoş update yapmayan arkadaşımda sorunsuz kullanıyo.

hocam wireless driver update değilde bios update le sorun çözülüyor ben bios update i yaptım son driverları da yükledim en ufak kopma yok.

Evet evet, onu kastetmiştim de driver update gibi anlaşılıyo haklısın
  • Şu kasa değişimi yapıyolarmı kasa ufak kırıldı ama uyuz oldum değiştiricem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sefapalut

Şu kasa değişimi yapıyolarmı kasa ufak kırıldı ama uyuz oldum değiştiricem.

yaparlarda pahalloıya patlar heralde ay civarıda bekletirler diye tahmin ediyorum
  • arkadaşlar benm bir sorunum var bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin.bende lg e500 up22t var.bilgisayarda güç seçeneklerinde kapak kapatıldığında uyku moduna al ayarlıydı.daha önce düzgün bi şekilde çalışıyordu fakat sonradan bozuldu.kapak kapatıldığında uyku moduna geçio fakat kapağı açtığımda görüntü gelmio bunun sebebi ne olabilir ve nasıl düzeltebilirm bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun..
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.