Şimdi Ara

[[[---LG E500 KULÜBÜ---]]] (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.651
Cevap
9
Favori
169.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: çağlar_01

Merbaha arkadaşlar bugün pc'ye başka bir webcam taktım ve sonra kaldırdım şimdi pc'nin üzerindeki cam'i çalıştıramıyorum.Yeniden yükledim ama şu hatayı veriyor:''web aleti bulunamaz.lütfen web kamerasını kontrol ediniz''.Bu sorunu nasıl halledebilirim?

Fn+F10
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolkan33

quote:

Orjinalden alıntı: çağlar_01

Merbaha arkadaşlar bugün pc'ye başka bir webcam taktım ve sonra kaldırdım şimdi pc'nin üzerindeki cam'i çalıştıramıyorum.Yeniden yükledim ama şu hatayı veriyor:''web aleti bulunamaz.lütfen web kamerasını kontrol ediniz''.Bu sorunu nasıl halledebilirim?

Fn+F10
    teşekkürler. denedim ama yine aynı hatayı veriyor.

• Arkadaşlar kullandığınız bilgisayar E500 intel core 2 duo santa rosa bi işlemci olan bilgisayar...
    XP daha çift çekirdeği kullanabilen bir sistem değil ki neden xp yüklüyorsunuz...
    şahsen ben xp yükledim ama Vista kadar performans alamadım.

Bir de benim laptopdan fan sesi gelmeye başladı aldığımdan 1 yılın sonra teknik servise götürdüm temizlediler şimdi ne ısınıyor ne de ses var...

layfsgud'umla çok mutluyum ben ya
  • Servise götürdüğünde para aldılar mı?
  • hayır ne parası bir de para mı vereceğim...
    alet ısınınca çat diye kapanıyor bi bakin bakim dedim :)
    ama daha garanti süresi içinde onu da belirteyim.
    artık ısınmıyor çat diye de kapanmıyor.
    bi de webcam problemi çıkmıştı servise götürmeden önce format atmıştım.
    Arızalı bu bunu test etmemiz lazım dediler.
    Dedim siz verin bana onu ben bi emin olim sonra bakar test edersiniz dedim bi daha format attım temizlendikten sonra düzelttim ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlgylds® -- 8 Şubat 2009; 0:22:04 >
  • Arkadaşlar bende yaklaşık 5 aydır LG E500 kullanıcısıyım.Geçen haftaya kadar en ufak bir şikayetim olmadı ancak birçok kişinin başına geldiği gibi bendede webcam çalışmıyor.Şu an eğitim için yurtdışındayım o yüzden teknik servis ayrı bir dert.Fn+f10 işe yaramadı başka bir çözüm bulan arkadaşlar lütfen forumda paylaşsınlar.Herkese arızasız günler
  • bu pc de en ucuz model hangisi ve kac tane e500 modelı var acaba?

kuzenım alcakmıs ucuzmus sanırımda ucuz olanı ne kadar ozellıklerı nedır kısaca yazarsanız cok sevinirim...
    fiyat ortalama olarak nedir onlarıda belirtirsenız mınnettar olurum

iyi aksamlar...
  • Arkadaşlar bir yardıma ihtiyacım var. geçenlerde lge500 laptopu aldım herşey çok güzel ama bir sorunum var...
    cd rw bilgisayarımda görünüyor ama okumuyor, sağ klikleyip özellikler diyorum çalışıyor hata kod 10 diyor. işin garip tarafı orjinal dvdleri de okumuyor... bana bu konu hakkında yardım edebilecek arkadaş var mı acaba? ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim..
  • Oncelikle herkese iyi aksamlar ben LG F5 notebook kullanıcısıyım pc'yi ilk aldıgımda vistaydı fakat ben xp yaptım.Bir abim bana indirdi xp driverlerini fakat onlar onun bilgisayarından silindi bende pc ye format atmak istiyorum fakat driverler yok aslında var vistanın driverleri var ama uyumlu olcagını zannetmiyorum.Müşteri hizmetlerini aradım bayanın biri internet sitesinden indirebileceğimi söyledi girdim ama nerdeyse 250 tane driver var simdi sorum bu driverlerden hangilerini indircem (cok uzun oldu ama yardım ederseniz sevinirim)
  • Şu anki driverlarını alıp bir klasöre filan atan programlar var. Onları kullanmanı öneririm. Mesela Driver Magician
  • wuhhh en sonunda iade fırsatı buldum LG hiç sorun çıkarmadı 26 ocakta verdim 2şubatta onaylanmış ancak haberi 10unda geldi yani yalnızca 15 gün sürdü
  • Arkadaşlar meraba yaklaşık 2 hafta önce LG E500 UAP55T notebook aldım daha önce LG notebook kullanmadım biraz tereddüt ederek aldım fakat gercekten güzel bi makina cıktı su an piyasadaki tüm oyunları kurdum crysis,bornout paradise,nfs undercover.cal offdati vs.makina hicbir sorun vermedi hepsini kusursus oynayabiliyorum.sessiz bi makina herkese tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpimc

Arkadaşlar meraba yaklaşık 2 hafta önce LG E500 UAP55T notebook aldım daha önce LG notebook kullanmadım biraz tereddüt ederek aldım fakat gercekten güzel bi makina cıktı su an piyasadaki tüm oyunları kurdum crysis,bornout paradise,nfs undercover.cal offdati vs.makina hicbir sorun vermedi hepsini kusursus oynayabiliyorum.sessiz bi makina herkese tavsiye ederim.

ekran kartı 64 bit olmasaydı hiç bi makinaya değişmezdim ama verdik gitti
  • LG E500 UAP55T bu cihazı nereden bulabilirim yardımcı olurmusunus
  • Aynen dostum ya 5 ay önce 1 yıl kullandıgım aleti LG ye geri iade edip onun parasıyla imzamdaki sistemi topladım ekran kartı 64 BIT olmasaydı kral aleti.
    quote:

Orjinalden alıntı: wolkan33

quote:

Orjinalden alıntı: alpimc

Arkadaşlar meraba yaklaşık 2 hafta önce LG E500 UAP55T notebook aldım daha önce LG notebook kullanmadım biraz tereddüt ederek aldım fakat gercekten güzel bi makina cıktı su an piyasadaki tüm oyunları kurdum crysis,bornout paradise,nfs undercover.cal offdati vs.makina hicbir sorun vermedi hepsini kusursus oynayabiliyorum.sessiz bi makina herkese tavsiye ederim.

ekran kartı 64 bit olmasaydı hiç bi makinaya değişmezdim ama verdik gitti

• merhabalar benim E500 notebookum var 2 gün önce anlamadığım bi sebepten kapağı çatladı :( çok memnundum yaklaşık 1 senedir kullanıodum ama şimdi açmaya bile korkuyorum bilgisayarı.. sizce bunu nasıl yaptırabilirim bide maliyeti ne kadar olur bilen varmıı?? cevap yazarsanız sevinirim.. şimdiden teşekkürler.
  • aygıt yöneticisinde kamera görünmüyor fn+10 da çalışmıyor web aletini bulamaz filan yazıyor acaba sorun nedir bilen varsa yardım.
    lütfen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertac-73 -- 18 Şubat 2009; 14:00:54 >
  • fn+f10 bendede işe yaramayor zaten yaramazda çünkü o kamerayı açma kapatma bizim sorunun çözümü değil benim kamera da gitti web aletini bulamaz... gibi birşey yazıyor bunun tam çözümünü bulan bi arkadaş yardımcı olsun bence sorun programsal bir çok kişinin bilgisayarı aynı anda bozulamaz... herkesin bilgisayarı durdu durdu aynı zamanlarda bozulmaya başladı gibi birşey olur.
    ----
    2- benim daha birkaç gün önce güncelleme yaptıktan sonra gitti onun farkına vardım çünkü güncelleme yapmadan önce (vistanın arada uyardığı güncellemeler) ben msn görüşme yapıyordum güncelleme yaptım bilgisayarı kapattım açtım bir daha kamera çalışmadı. driverlarını sildim kurdum olmadı smart camı açınca aynı oluyor
    bence vistanın güncellemesinden kaynaklanıyor yeni yayımladığı bir güncellemeden sonra böyle oldu tek ben değil birçok kişi aynı sorunu yaşamaya başlamış. ve hepsi yakın tarihlerde...
    hangisi olduğunu bilsem o güncellemeyi silecem... boşuna kameradan olduk... %90 vistanın güncellemeleriyle alakalı tabi benim görüşüm inşallah biri çözümünü bulmuştur bilgisayarın yanında verilen cd dekiler işe yaramıyor.

• acaba şu güncelleştirme mi yaptı yeni yüklenenler arasında var...
    Sonix-Other Hardware- Sonix ST50220 USB Video Camera
    o gün yaptığım 3 güncellemeden biri bu...
  • Evet ondandur.
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.