Şimdi Ara

[[[---LG E500 KULÜBÜ---]]] (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.651
Cevap
9
Favori
169.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR BENİMDE LG E500 LAPTOPUM VAR, BENİM Kİ K.APTYT MODELİ. ARKADAŞLAR BUNUN KUTUSUNUN İÇİNDEN DVD SUİTE DİYE Bİ DİSK ÇIKTI, YALNIZ YÜKLERKEN SERİAL İSTİYO, SERİALİNİ BİLEN VAR MI???
  • Bİ DE ARKADAŞLAR, BENİM LAPTOPUN KAPAĞINA GEVŞEKLİK VAR BİRAZ, 1 2 CM KADAR BOŞLUK YANİ... SİZ DEDE AYNI SORUN VAR MI?? TEKNİK SERVİSE GÖTÜREYİM Mİ??
  • Merhaba Tekrar, yukarıda sormuş olduğum soruya kimse cevap veremedi sanırım kimse denemedi yada ihtiyacı olmadı. Bir şekilde deneyeceğim.

Bu arada kapak problemini ben de yaşadım geçen gün fark ettiim çatlakları ve nasıl oldu diye kafayı yedim. Demekki kronik bir sorunmuş. Başka birilerinde aynı çatlaklar oluşması demek. Üretim den kaynaklanan kronik bir sorun demektir. Servisi arayıp şikayeti dile getireceğim.

Herkese sevgiler saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi attagun -- 27 Şubat 2009; 0:33:18 >
  • Aynı durum bende de var şu anda
    Büyük ihtimal bir güncelleştirme sebep oldu
    Hangisi olduğuna emin değilim, 10 gün falan oldu cam çalışmıyor
    İşten fırsat bulursam denemeler yapcam

quote:

Orjinalden alıntı: sertac-73

aygıt yöneticisinde kamera görünmüyor fn+10 da çalışmıyor web aletini bulamaz filan yazıyor acaba sorun nedir bilen varsa yardım.
    lütfen..

Aynı gün hemen mi düzelttiler yoksa "sen bırak biz yaparız" mı dediler?
    Bir de VATAN hangi şubesine götürdün?

quote:

Orjinalden alıntı: çağlar_01

Merhaba arkadaşlar benim kamerada 1 hafta önce başka kamera yüklemeden dolayı açılmıyordu,
    şu hatayı; ''web aleti bulunamaz.lütfen web kamerasını kontrol ediniz'' veriyordu.
    Geçenlerde, aldığım yere vatan bilgisayara verdim düzelttiler.Şimdi sorunsuz çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 27 Şubat 2009; 5:42:08 >

• Sonix-Other Hardware- Sonix ST50220 USB Video Camera bu güncelleştirme hata yaratıyor.
  • normal vista güncelleştirmeleri görünüyor
    Ancak Sürücü güncelleştirmelerini göremiyorum en son yüklenenleri nerden görüyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 27 Şubat 2009; 22:50:07 >
  • __________________________________________________
    Aynı gün hemen mi düzelttiler yoksa "sen bırak biz yaparız" mı dediler?
    Bir de VATAN hangi şubesine götürdün?

Orjinalden alıntı: çağlar_01

Merhaba arkadaşlar benim kamerada 1 hafta önce başka kamera yüklemeden dolayı açılmıyordu,
    şu hatayı; ''web aleti bulunamaz.lütfen web kamerasını kontrol ediniz'' veriyordu.
    Geçenlerde, aldığım yere vatan bilgisayara verdim düzelttiler.Şimdi sorunsuz çalışıyor.

Sabah saat 10'da verdim saat 14'te aldım.Adana Vatan.
  • işte çatlağın resmi fakat çatlak düşürdüğümdemi oluştu yoksa zatenmi vardı emin olamyorum ama başkalırınınkide böyle olduğuna göre düşmekten değil valla benim daha zor. düşürmesem gidip aynen alın kardeşim bu ürün hatalı diyecem ama emin olamıyorum..
    http://www.yukleresim.com/images/7vkr6xcegl20twk69scu.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertac-73 -- 28 Şubat 2009; 17:26:17 >
  • arkadaşlar bu kırık problemine çözüm bulan varsa buraya yazarsa sevinirim herkesin sorunu aynı.. ben laptobu ankaradan bi teknoloji marketten almıştım şuan ankarada olmadığım için gidemiyorum. çözümü bulabilen varsa buraya yazarlarsa sevinirim..teşekkürler..
  • yani o çatlağın çözümü ya servise götürcen yada bantlıcan siyah bantla sonra üstüne arabaların camına çekilen filmden çektircen ben çizilmesin diye yaptırdım gayet güzel oldu
  • Ekranının dış kısmında çatlak olan arkadaşlar için belki tam çözüm değil ama değiştirinceye kadar idare eder...

ekranın dış kısmı için sticker lar oluyor ben onlardan kullıyorum çizilmesin diye takmıştım 10 liraya teknosadan aldım
    belki sorununuza geçici olarak çözüm olur çünkü bant gibi birşey olduğundan ve ekrana bütün olarak yapıştırıldığından
    hiç olmazsa çatlağın büyümesini engeller....
    resimdeki kendi bilgisayarımdır.

• E500-K.APTYT (90 derece sıcaklık) 2.4 3gb ram atı hd 2400 ekran kartı bilgisayarı bu kadar ısınan oldu mu? Fan gayet duzgun calısıor aşırı ses filan yok ama fan donus hızını goremıyorum.Biosda da sadece bilindik ayarlar mevcut derinlemesine ayar yapamıyorum(ram mhz.overclock filan)Tek sorun arada mavi ekran cıkıyor bunu cozemedm hala.BIOS Version: A163GSL1 V1.0Y System BIOS Date: 05/12/08 (mayıs 12) Daha yeni bios sürümü var mı varsa nasıl bios update edebilirim.

• 22t modelini 64 bit sorunu nedeniyle 1 yıl sonra geri verdim değişim onaylandı bugüne kadar yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler

benim için lg-techpro artık bitmiştir bir dahada gelmem bu konuya :)
  • aşağıdaki güncelleştirmeleri yapamıyor. hata veriyor.

• Arkadaşlar LG E-500 KPWGT kullanıyorum geçen yılın temmuz ayından beri bu sıralar sanırsam ısınmadan dolayı (oyunlardan kaynaklanıyor olabilir) kapanıyor ve soguyana kadar açılmıyor . Aslında eskisinden fazla ısındıgını da düşünmüyorum. Ne yapmamı önerirsiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gazili06

Bİ DE ARKADAŞLAR, BENİM LAPTOPUN KAPAĞINA GEVŞEKLİK VAR BİRAZ, 1 2 CM KADAR BOŞLUK YANİ... SİZ DEDE AYNI SORUN VAR MI?? TEKNİK SERVİSE GÖTÜREYİM Mİ??

Merhaba aynı sorunu bende yaşadım servise gönderdim bir sorun çıkmadı yaklaşık olarak 8 aydır.. göndermeni tavsiye ederim....

Bu arada kırık olayı gerçekten çok can sıkıcı bir durum arkadaşlar, sizi anlıyabiliyorum bu sorunu bizde yaşayabiliriz.kapak çatlağı olan arkadaşlar sanırım bu konudan muzdarip epeyce üye var DH de bence hepiniz birlik olun ve servisle görüşün,tüketici mahlemeleriyle görüşün bir çözü bulun garanti süresi filan bitmeden kronik bir hata olabilir,malzeme kalitesizliğinden olabilir bence eğer hata Lg deyse kapakları değiştirebilirler bence eliniz çabuk tutun arkadaşlar...Henüz çok şükür kapak çatlağı problemi yaşamamış arkadaşlar hakan312 arkadaşımızın ve benimde yaptığım gibi notebook stickerlerinden yapıştırabilirsiniz hem çizilmeye hemde bence yapışkan özelliği olduğundan çatlamayıda önleyebilir piyasada 20-30 arasında fiyatı değişiyor bence deyer suya,çizilmeye karşıda bi önlem alınmış olur..

• mrb en_dost arkadaşım sende laptopda aynı çatlaktan bahsetmiştin benimkisiyle aynı olduğunu söylemiştin. sen garantiye giriomu öğrendinmi herhangi bi gelişme olursa burada yazarmısın. teşekkürler..
  • arkadaşlar, saygılar hepinize.

Lg lap top'ım, bir süre bekledikten sonra uyku moduna geçiyor... buraya kadar problem yok. ancak, uyku modundan çıkartmak için FN+F12'yi kullansam da, diğer tuşlara bassam da, pc uyku modundan çıkmıyor... Ancak kökten kapatıp tekrar açarak kullanabiliyorum. Bilmediğim bir şey olduğu kesin, yardım eder misiniz?
  • lg e500 up55t modeli son cıkan oyunları calıstırıyormu (örn: gta4)
  • quote:

Orjinalden alıntı: umut321umut

lg e500 up55t modeli son cıkan oyunları calıstırıyormu (örn: gta4)

Kesinilikle rahat rahat oynayabilirsin..
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.