Şimdi Ara

[[[---LG E500 KULÜBÜ---]]] (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.651
Cevap
9
Favori
169.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: umut321umut

lg e500 up55t modeli son cıkan oyunları calıstırıyormu (örn: gta4)

Bende de aynısı var GTA 4 oynanıyor...
    ancak grafikler kısık şekilde makinede hiç 8600 M GS ekran kartı var gibi değil normalde yüksek grafiklerde oynanması lazım böyle bir kartla ama 64 bit DDR 2 zede olduğumuz için malesef çalıştığına bile şükrediyoruzz...
  • merhaba arkadaşlar ben LG E500-U.AP55T CORE 2 DUO T8100 2.1Ghz 2GB 200GB 15.4" bu laptopu almaya kaar verdim ama yorumlarda kamerada sorun olduğunu açıklamışsınız.ne dereece tavsiye edersiniz bu pcyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ykoc37

merhaba arkadaşlar ben LG E500-U.AP55T CORE 2 DUO T8100 2.1Ghz 2GB 200GB 15.4" bu laptopu almaya kaar verdim ama yorumlarda kamerada sorun olduğunu açıklamışsınız.ne dereece tavsiye edersiniz bu pcyi

merhaba bende aynı modeli kulanıyorum ekran kartı 64 bit,kamerada bir kere sorun verdi o da benden kaynaklandı,kasası fazla iyi değil.
  • o zaman yaklaşık fiyattaki asus yada acerlardan almak daha mantıklı olmazmı acaba?en azından bu kadar sorunla uğraşmayız.ilk günden problem çıkarsın istemem.teşekkürler.
  • beyler benim pc de bu durum lambalarından en baştaki (sol) devamlı yanıyor bunun sistem açıkken yanmaması lazım bekeleme modundada yanıp sönmesi lazım ama benimki devamlı yanıyo sistemde bi sorun yok ama neden böyle anlamadım sizlerde durum nasıl acaba..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertac-73 -- 31 Mart 2009; 11:53:12 >
  • değerlendirmenizde kesinlikle hakılısınız bende bu ürünü alırken markaya güvenmiştim ama kullanılan malzeme plastik oldukca kalitesiz çıktı bende pişman oldum ama işte oldu bir kere benim ccihazdada çatlak var ama ben hafif düşürdüm sol menteşenin ordan çatlak oluştu ben düşürdüğüm için garantiye gidemiyorum ama size tavsiyem hemen servise müracat etmenizdir ben 1 kez mail attım ertesi gün arayıp şikayetimi sorup servise yönlendirdiler. ama konu çatlak deildi. yerinizde olsam hemen götürüp alın kardeşim okadar para verdik yaptığınız cihazın hali bu diye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertac-73 -- 1 Nisan 2009; 22:13:06 >
  • ben boğaziçi ne mail attım ilgilendiler aldığınız yere yada servislerin olduğu kitapçıktan bir servise götürün dediler. yani en azından sorup durum nedir dediler. sizinde istediğiniz sonuca ulaşacağınızı düşünüyorum..yeterki işi takip edin..
  • bir daha lg markalı ürünlere yaklaşmayacağım son kararım bu..
  • arkadaşlar şu menteşedeki çatlak olayını sakın küçük görmeyin..bir an önce servise götürün..

benim iki tarafında menteşesinin olduğu plastik kısım kırıldı ve artık ekran durmuyor yerinde..masaüstü gibi kullanıyorum laptopu..arkasına printer koydum lcd nin ona yaslıyorum..ığdırda olduğumdan servise de gönderemedim..bu kronik bişey sanırım e500 lerde
  • Arkadaşlar merhaba,

Bir LG E500-UAP33T kullanıcısı olarak ben de kulübe dahil oldum
  • ben araba yarışı oynamayı seven biriyim.

yalnız. bu bilgisayarda

oyun oynarken yön tuşlarını geç algılıyor gibi hissediyorum. ( hemen tepki vermiyor.)

acaba bu sorun oyundanmıdır. ? Bilgisayardanmıdır. ?

Eğer oyundansa .

bana anında tuşlardan tepki alabileceğim bir araba yarışı oyunu önerirmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan2200 -- 11 Nisan 2009; 15:43:31 >
  • E500 KPGWT için bios update yapabilen varmı ben bulamadımda bir türlü updateini sitesinde
  • quote:

Orjinalden alıntı: cellmantd

arkadaşlar şu menteşedeki çatlak olayını sakın küçük görmeyin..bir an önce servise götürün..

benim iki tarafında menteşesinin olduğu plastik kısım kırıldı ve artık ekran durmuyor yerinde..masaüstü gibi kullanıyorum laptopu..arkasına printer koydum lcd nin ona yaslıyorum..ığdırda olduğumdan servise de gönderemedim..bu kronik bişey sanırım e500 lerde

Merhaba;
    Aynı çatlak-kırık-ekran durmaması bendede var. İki taraflı hem de. Kalitesiz malzemeden kaynaklanıyor sanırım. Servisiyle görüştüm menteşe 75 dolar dan başlayıp fiyat saydı.... İst, hollanda, almanya, çin dahil ebaydan araştırdım. Yok parçası. Serviste de sıkıntı var dedi bir laptop yedek parça satan yer. Birkaç mail attım, bakalım. Adamlar ikinci elini 200 dolardan satıyordu ebay'da. Bizimkiler menteşeyi 75 ten. LG güney kore'ye maile çalıştım ama dil sorunu maalesef. Servise vermeyi düşünmüyorum, kullanıcı hatası cevabı için gerek yok.

• ben tecproyu aradım 110 dolar + kdv dediler..

bu fiyat lcd kapağını fiyatı..ben de servise göndercem bu hafta
  • quote:

Orjinalden alıntı: TiSKE

http://www.notebook-driver.com/

Bu adreste hepsi var
    Sorun yaşamassın
    Tabii önce sürücü bul sonra yükle XP yi..

quote:

Orjinalden alıntı: solesman

xp yükleyebilirim yani. peki driverlarda sorun yaşar mıyım.tümünü bulabilior muyum netten ?

teşekkürler
  • e 500 serisi kullanan arkadaşalrın dikkatine. 8600 gs diye bize satılan ekran kartı 128 bit olamsı gerekirken 64 bitmiş ve bu yüzden oyunları yüksek kalitede oynayamıyoruz . müşteri yanlış bilgilendirildiği için ayıplı mal kapsamına giriyo ve garanti süresi içinde para iadesi yapmak zorunda kalıyolar forumda bahsedilmişti ama gözden kaçmış oalbilir. ben de bi kaç güne yollayacam pc yi ve para iadesi talep edecem 1700 tl nin üstüne 300 daha koyup samsung r560 as02tr alacam mükemmel bi ürün ekran kartı da 9600 m gt :D herkese tavsiyem lg leri iade edip bu sahtekarlığa karşı durmaları. bilgi almak isterseniz yardımcı olabilirim osmandemirsoz15390@hotmail.com
  • Ekran kartı sorunuyla ilgili iade edip sonuç alan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: efe09.71

Ekran kartı sorunuyla ilgili iade edip sonuç alan var mı?

Ben ekran kartından dolayı bilgisayarı servise gönderdim telefonla öğrendiğim kadarıyla DEĞİŞİM vermişler yani bilgisayarı değiştirecem
    atıyorum benim pc 1500 TL ise 1600 TL lik bilgisayarı üstüne 100 TL koyup alacam
    artık para iadesi vermiyor servis daha önceleri bu sorundan dolayı direkt iade vermişler bana değişim verdiler bilgisayar daha elime gelmedi ama bu hafta gelecekmiş gidip değiştirecem aynı paraya ş
    centrino 2 2.2 ghz , 4 gb ram, hdmi çıkışı falan var , 320 gb hdd, 512 MB. GF 9600M GS ekran kartı olan bir bilgisayar buldum onunla değiştirecem
  • quote:

Orjinalden alıntı: efe09.71

Ekran kartı sorunuyla ilgili iade edip sonuç alan var mı?

benim bildiğim 8 kişi iade etti + ben 9
    daha fazladırda ben tanımıyorum
  • Arkadaşlar;
    Ekran kartı ile ilgili lg servisini aradım. Lg servisindeki görevli kişi bende böyle bir bilgi yok, mail ile test sonuçlarını gönder dedi. Ekran kartı test proğramıyla nasıl ispatlayabiliriz bunu? Yani hangi proğramla?
    Birde zor ama menteşe kırıklarıyla iade yaparlar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efe09.71 -- 27 Nisan 2009; 23:34:52 >
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.