Şimdi Ara

[[[---LG E500 KULÜBÜ---]]] (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.651
Cevap
9
Favori
169.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün öğlen 1 gibi kargoyla iade belgem geldi.Hemen Vatana gittim (Adana vatandan almıştım,Ankara vatana gittim).Müşteri hizmetleri,verdiğim iade belgesi ve faturayı 10 dakikada onayladı ve bana iade kuponumu verdi,yani hediye çeki gibi birşey.Üstüne 200 küsür lira koyup,imzamdaki laptopu aldım.Ha bu arada ben 1 Şubat 2008de %8 indirimli olarak almıştım LG E500 UAP22T model laptopu.O indirim yeni aldığım üründe de aynen geçerli oldu.Bu konu hakkında sormak istedikleriniz olursa pm'den ne isterseniz sorabilirsiniz.Yardımcı olmaya çalışırım.Herkese iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxl567 -- 13 Mayıs 2009; 3:41:41 >
  • Bu arada süreç ne kadar sürüyor diyen arkadaşlara :

22 Nisanda alet servise ulaştı,bugün 12 Mayıs itibariyle yeni laptopum (imzamdaki) kucağımda...
  • Adamda fıca yemiştir beli ne lan bu satıgımız ürünlerin hepsini geri alıyon diye ama ilk yolu biz actık ne azaplar cektim be. Arkadaş şimdi 10 günde haltmiş 2-3 ay sürdü benim
    quote:

Orjinalden alıntı: wolkan33

quote:

Orjinalden alıntı: Eşref_37

Beyler bu sorunlu modeler MSI firması tarafından LG nin istegi üzerin MSı fabrıkasında üretilmiştir. Belkide LG ürünleri teslim aldıgında bu durumu fark etti faakat bi ülkeyi kurban olarak seçip dispirötörüne verdi başka ülkelrde bu ürün satıştamı araştırdınınızmı bu sadece nacızane fkrim araştırmadım tam olarak.

"alperrasputin"
    Ayrıca şunuda belirtmek istiyorum. Nvidia 8600M GS çipi 128 bit veri yolunu kullanmakatadır. Yani bu zaten belirtilmez ayrıda. Anormal bir durul oldugunda yani 64 BIT oldugunun belirtilmesi gerekir ama 128 BIT oldugu zaten belirtilmez bu arabanın 4 tekeri var demek gibi bişey olur. Bu ürünlerinde 128 BIT diye bişey yazmıyodu zaten hem. Her koşulda 8600M GS cipi 64 BIT se degiştirme talenbinde bulunulabilir.

Değişim için arayanlar LG de Sefer beye slm söylesinler ilk degiştirenlerdenim 2-3 ay ugraştım bu işle.

aaahhh ahhh bana da telefonda hurafe bunlar beyefendi inanmayın dediği günleri hatırladım

• quote:

Adamda fıca yemiştir beli ne lan bu satıgımız ürünlerin hepsini geri alıyon diye ama ilk yolu biz actık ne azaplar cektim be. Arkadaş şimdi 10 günde haltmiş 2-3 ay sürdü benim
    quote:

Orjinalden alıntı: wolkan33

quote:

Beyler bu sorunlu modeler MSI firması tarafından LG nin istegi üzerin MSı fabrıkasında üretilmiştir. Belkide LG ürünleri teslim aldıgında bu durumu fark etti faakat bi ülkeyi kurban olarak seçip dispirötörüne verdi başka ülkelrde bu ürün satıştamı araştırdınınızmı bu sadece nacızane fkrim araştırmadım tam olarak.

"alperrasputin"
    Ayrıca şunuda belirtmek istiyorum. Nvidia 8600M GS çipi 128 bit veri yolunu kullanmakatadır. Yani bu zaten belirtilmez ayrıda. Anormal bir durul oldugunda yani 64 BIT oldugunun belirtilmesi gerekir ama 128 BIT oldugu zaten belirtilmez bu arabanın 4 tekeri var demek gibi bişey olur. Bu ürünlerinde 128 BIT diye bişey yazmıyodu zaten hem. Her koşulda 8600M GS cipi 64 BIT se degiştirme talenbinde bulunulabilir.

Değişim için arayanlar LG de Sefer beye slm söylesinler ilk degiştirenlerdenim 2-3 ay ugraştım bu işle.

aaahhh ahhh bana da telefonda hurafe bunlar beyefendi inanmayın dediği günleri hatırladım

üstadlar sağolsun ne diyelim şaka bi yana bu kadar kısa süreceği yoktu da,ben LG Türkiye'yi mail,telefon yağmuruna tuttum,avukata bile arattım :) ve her seferinde,hakem heyeti,tüketici mahkemesine gidecem,bütün forumlarda bu sorunu duyuracam,baktım kimsenin haberi yok,herkesi haberdar edecem,iade etmeleri için elimden geleni yapacam diye bol bol tehdit ettim.Aslında benim iade belgesi bugün gelmiş olsa da baktım tarihine,5 mayısta düzenlenmiş.Tecpro servisteki adamlar çakallık yapıp daha dün gönderdiler bana.yoksa çok daha erken sonuçlanacaktı yani.Bu arada bu sorunu duymama vesile olan,bize bu yolu açan,bu uğurda emek veren bütün arkadaşlardan Allah razı olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxl567 -- 13 Mayıs 2009; 3:42:21 >

• Hayırlı olsun şimdiden
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lazmania
     [[[---LG E500 KULÜBÜ---]]]

DigitalCowboy'un yeni fanı, dizüstü bilgisayarların sıcaklık sorununa çözüm oluyor. Fakat şimdilik sadece Japonya'da.

Dizüstü bilgisayarları sahibi olup da sıcaklık problemi yaşamayan yoktur. Aşırı yüksek sıcaklıklara erişen dizüstü bilgisayarların işlemcilerinin erime riski bir yana hatalı bateri üretimi nedeniyle alev almaları bile olasılıklar dahilinde. DigitalCowboy adlı Japon firmasıbu sıcaklık sorununa çare olmayı kafaya koymuş gibi gözüküyor. Geçtiğimiz günlerde piyasaya sunduğu CRF-102, dizüstü bilgisayarlarının sıcaklık problemlerini ortadan kaldırıyor.

CRF-102'de 22 cm'lik fan mevcut. Bu fan 600 rpm hızında dönüyor. 600 rpm değeri bir dizüstü bilgisayar için hayli iyi. Ayrıca yalnızca 20 dB ses çıkarıyor. Bu yönden de epey sessiz çalışıyor diyebiliriz. Maalesef ki ürün şimdilik sadece Japonya'da satılıyor fakat ilerleyen günlerde ülkemizde de görebileceğiz.

Ben bu ürünü bugün gittigidiyor.com dan satın aldım, fiyat 49 ytl + 6 ytl kargo ücreti, malzeme kalitesi beklediğim kadar iyi çıkmadı ama yinede alırdım. Dev fanı ile benim laptopta (MSI VR320) 68-70 derecelerdeki sıacklığı 58-60 derecelere indirdi.

Almak isteyenlere tavsiye edebilirim.

NOT: Bu büyüklükte fanı olan ve fiyatı daha ucuz olan ürünlrde tercih edilebilir bence... Belki daha az gösterişli olacak ama eğer sadece iş görsün derseniz muadil ucuz ürünlerede yönelilebilinirr...

Bunun artısı, yorgan minder gibi zeminlerde kullanıldığında hava girişi kanapmıyor ve cihazı soğutmaya devam ediyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrhanCengizK -- 13 Mayıs 2009; 14:48:41 >

• eyvallah kardeş,olur inşallah
    quote:

Hayırlı olsun şimdiden
  • Lg E500 UAP22T cihazın geri iade konusunda detaylı bilgi verebilecek olan varmı. Aynı makine bende de var yaklaşık 13 ay falan oldu oyunlarda gerçekten problem yaşıyorum. Bende de menteşe kırığı var ama bunun ekran kartı problemiyle bir alakası olmadığından değiştiriceklerini düşünüyorum.
  • beyler bu iade yolunu bize gösteren önayak olan herkese sonsuz teşekkür ederim. benim iade onay formumda geldi ve ayrın sabah gidip parayı iade alıp yerine de acer 6930g t9550 işlemcili aleti alacam. muhteşem oldu benim için 1.5 yıl beleşe kullandım pc yi :D
    acerimi alınca daha da buraya gelmem :D 6930 derneğinde bulabilirsiniz beni :D sorusu olan arkadaşlar pm atabilir
  • ben çok kolay hallettim işimi sayenizde aradfım sefer beyle konuştum önce kemküm etti sonra servise bırakın dedi :D onay raporumun gelmesi 13 günde gerçekleşti gayet hızlıydı yani. artık sefer beyle ahbap olmuştuk telefonda hal hatır soruyoduk :D özleyecem keratayı
  • aparatlar da sorun değilmiş ben de kutu harici hiç bişi yoktu 20 $ fatura ettiler onu ödeyecem yani. ama kutu için 40$ demişlerdi iyi ki kutuyu saklamışım. menteşe kırığı olsa da almak zorundalar fakat onu fatura ederler yani yüklü bi miktar talep edeceklerini düşünüyorum
  • derin bir ooooh çektim. vatan paramı kartıma yatırdııı yani 1.5 yıl bedava kullanmış olduk pc yi :D sizlere de ŞİDDETLE tavsiye ederim iade edin böyle fırsat ele geçmez hiç zararsız yeni bi bilgisayar alırsınız. 20 $ demişlerdi ilk götürdüğümde ama bugün verdi onay formunu tamam dedi baktım formda herşeyiyle birlikte alındı yazıyo unuttular heralde :D saçmalık zaten 1.5 yıl bilgisayar köpüğü mü saklayacam ben :D
  • Kusura bakmayın,biz iadeciler yüzünden başlık biraz başlık olmaktan çıktı ya neyse.Tekrar söylüyorum,bu ekran kartı yüzünden iade ile ilgili sormak istediğiniz ne varsa sorun.PM'den ulaşın,ne biliyorsam paylaşırım...
  • Bende lg e500 kullanıyorum. Recovery yaparken "It is not available to read LG Recovery Center DVD" uyarısı çıkıyor ve yarıda bırakıyor bilgisayar açılmıyorda bu nedendir ve çözümü nedir? Bilen varsa yardımcı olabilirmi?
  • galiba senin recovery cd ölmüş arkadaşım,çizilmiş vs.Bilgisayarının orjinal yazılımı netse,atıyorum vista ome premium,bi tane vista home premium cd'si bul,yükle ve yazılımı aktifleştirmek için bilgisayarın altındaki product key'i gir.LG intelligent udate CD'si ile de driverleri kur,tamam.Yani bana göre böyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: cii_them

Bende lg e500 kullanıyorum. Recovery yaparken "It is not available to read LG Recovery Center DVD" uyarısı çıkıyor ve yarıda bırakıyor bilgisayar açılmıyorda bu nedendir ve çözümü nedir? Bilen varsa yardımcı olabilirmi?

recovery cd sinde değilde sorun recovery partisyonunda servise verip yeniletmiştim harddiski ama benimki 5-6 arıza arasında kaynayıp ücretsiz yapıldı sanırsam normalde ücret talep edebilirler. Ya da xxl567 nin dediği gibi herhangi bi vista cd siyle kurabilirsin
  • İade yapan arkadaşların bilgisayarın kapağında çizik falan var mıydı? Yoksa tertemiz çiziksiz miydi??
  • cd çizik değilde hardisktemi problem yani şimdi?
  • wolkan33 arkadaşımız harddiskte sorun olduğunu söylememiş anladığım kadarıyla.Recovery CD ile yeniden kurulum yapabilmen için harddiskte gizli bir recovery bölümünün olması lazım,onu kastetmiş.Sen galiba onu silmişsin.Bu yüzden alet Recovery CD'den yükleme yapamıyor.Bence yazılımın neyse onun CD'sini bul,yükle ve bilgisayarının altındaki product key ile de aktifleştir.Tabi önce LG'nin sitesinden driverleri indir,dursun bi kenarda.Vistayı kurunca driverleri de yükle,hadi geçmiş olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: fibo_11235813

İade yapan arkadaşların bilgisayarın kapağında çizik falan var mıydı? Yoksa tertemiz çiziksiz miydi??

çizik mizik önemli değil,çalışır durumda ve tek parça olsun yeter...
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.