Şimdi Ara

[[[---LG E500 KULÜBÜ---]]] (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.651
Cevap
9
Favori
169.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Driverlar LG'nin Sitesinde Mevcut Fakat Türkçe Olarak Aratmayın Çıkmıyor Başka Dillerde Çıkıyor
  •  [[[---LG E500 KULÜBÜ---]]]

Böyle Bir Sorunum Var ? Nedeni Nedir Acaba ?

Kablosuz Ağ'a Bağlanamıyorum Yerel Ağ da Bir Problem Yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Giuly -- 2 Haziran 2009; 21:47:12 >
  • ilk olarak kapak çatlağı sorunu için çabalayan arkadaşımız son derece haklı servise baş vurup gerekeni yaptırmak lazım. aynı sorun bendede var. ama işin kötü yanı ben hafif çe düşürdüm ve sonra fark ettim zaten kılcal 1 çatlak varmış. düşürdüğüm için elim kolum bağlı
    yoksa buna benzer sorunlarda her zaman hakkımı aradım ve sonuç aldım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Giuly

[[[---LG E500 KULÜBÜ---]]]

Böyle Bir Sorunum Var ? Nedeni Nedir Acaba ?

Kablosuz Ağ'a Bağlanamıyorum Yerel Ağ da Bir Problem Yok

arkadaşım biraz daha açıklayıcı bilgi verirsen yardımcı olabiliriz.. hiç bağlanmadı yada kopmalar mı oluyo yada vericide sorun oluyo. ben baya uğraştım bir çok bağlantı sorunu çözdüm. şu an canavar gibi bağlanıyo..

• Tamam Sorunu Arkadaş Çözdü Sanırsam Ayarları Yanlış Yapmışım O Yüzden Sorun Oluyormuş Teşekkürler
  • Benim iade ettiğim E500 serisi bilgisayarınız varsa sizde iade edin ne zaman aldığınız önemli değil,elinizde fatura olsun yeter....Şimdi Lenovo aldım çok memnunum...
  • Arkadaşlar elimde bir Lg E500 k.a2idt var. Ekran krt ısüeücüsünü bulamıyorum. Ekran kartı sanırım Ati Mobility Radeon hd x2400 xt
  • Arkadaşlar LG E500 uap22t si olup düzgün çalışan bir arkadaş

orjinal bios unu save edip dosyasını upload edebilirmi lutfen.

lutfen...
    lutfen...
  • Arkadaşlar
    Bu E-500 lerin klavye altını temizlemek için çıkarmanın bir yolu yok mu?
    2 sene de bayağı kirlendi.
  • Evet ya açan var mı klavyeyi?
  • arkadaşlar lg update driver cd sini kaybettim ve driver lar lazım yardımcı olursanız sevinirim
  • arkadaşlar benim laptopda film izlerken görüntü renklerinde değişiklik oldu.Artık insanların yüzleri mor çıkmaya başladı.gom player,total video,nore,bs player,vlc player dahil hepsinde aynı sorun var.Bunu nasıl çözebilirim.Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yarım ederlerse çok sevinirim.bs playerda renk ayarlarını yaparak düzelttim görüntüyü ama o da kalıcı bir çözüm değil.
  • bu lg e500 U seirsi notebook sahiplerinden değişim yada iade talebince bulunupta ret cevap alan varmı arkadaşlar.Ret alan varsa sebep olarak ne öne sürdüler acaba
  • lg laptoplar iade edilince lg e500 kulubüde sinek avlamaya başladı.
  • LG- UP 44 T kullanıyorum

cihaz belli bir süre sonra internete bağlanmıyor.

Ağ bağlantılarında sürekli sorun çıkartıyor.

sürekli format atıyorum. Bıktım artık.
  • eski lg 500 kullanıcıları diye ismini değiştirelim bari sahiplenilir belki :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: skorm

E500 up22t notebookumun 20 mayıs tarihinde ankara tecpro'da değişim talebiyle verdiğim raporu geldi. 8 günde hemde :))) . Bunda hergün ankaradan tecproyu istanbuldan da LG'den Sefer beyi aramamın etkisi oldu hız açısından. Gidip vatandan hp 1146et aldım burdan konuya değinen ve yardım eden herkeseteşekkür ederim

Lg deki Sefer beyin çektikleri neydi bizlerden ... belkide hala lg kullnıyorsam o yüzdendir ii insanlarda var içerde onu anladım :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: lewend

quote:

Orjinalden alıntı: skorm

E500 up22t notebookumun 20 mayıs tarihinde ankara tecpro'da değişim talebiyle verdiğim raporu geldi. 8 günde hemde :))) . Bunda hergün ankaradan tecproyu istanbuldan da LG'den Sefer beyi aramamın etkisi oldu hız açısından. Gidip vatandan hp 1146et aldım burdan konuya değinen ve yardım eden herkeseteşekkür ederim

Lg deki Sefer beyin çektikleri neydi bizlerden ... belkide hala lg kullnıyorsam o yüzdendir ii insanlarda var içerde onu anladım :)

Aahh ahhh hele benden neler çekti :) Ama genede iyi adam benim yerime Teknosa elemanıyla kavga bile etmişti

• Sonunda bende iade ettim arkadaşlar,yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.
  • Değişim onayım benimde geldi. Aldığım yere gönderdim ve sivri zekalının biri aynı bilgisayarın sıfırını göndermiş. lg e500 22t modeli gitti aynısı geldi. E eee ne anladın ben bu işten. Sizce ne yapmalıyım?
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.