Şimdi Ara

[[[---LG E500 KULÜBÜ---]]] (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.651
Cevap
9
Favori
169.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: xxl567

wolkan33 arkadaşımız harddiskte sorun olduğunu söylememiş anladığım kadarıyla.Recovery CD ile yeniden kurulum yapabilmen için harddiskte gizli bir recovery bölümünün olması lazım,onu kastetmiş.Sen galiba onu silmişsin.Bu yüzden alet Recovery CD'den yükleme yapamıyor.Bence yazılımın neyse onun CD'sini bul,yükle ve bilgisayarının altındaki product key ile de aktifleştir.Tabi önce LG'nin sitesinden driverleri indir,dursun bi kenarda.Vistayı kurunca driverleri de yükle,hadi geçmiş olsun

ben bişey silmedim netten bişey indirirken mavi ekranda beyaz yazılar çıktı pc kapandı kendi kendine açtığımda temam değişikti kapatıp açtım tekrar garip garip şeyler yapıyodu bende recovery yapim dedim ama %50 ye gelemeden kesiliyo en iyisi servise götürmek teşekkürler.

• Bende bir e500 up22t kullanıcısı olarak @screamofjustice arkadaşın yardımlarıyla sefer beyi dünden beri arayıp bugün ulaşabildim.. durumdan bahsedince beni bi beklemeye aldı ondan sonra ürünü istanbula kargoyla göndermemi söyledi bende tecpro'dan bahsedince oraya gönderseniz de olur orası da istanbula göndercek sonuçta dedi neyse gittim bugun tecproya 15.30 gibi durumu izah ettim garanti belgesi vs.. falan gösterdim ordaki adam iyi kullanmışsınız dedi sonra bana verdiği makbuzda LCD'de çizik, kırık var/Batarya notunu yazmış! (ürünün yanında gelen notebook çantasının yaptığı kılcal çiziklerden bahsedio) gittim durumu ne iş diye önemi olmadığını söyledi. Not olarak acelemin olduğunu söyledim yurt dışı sebebiyle ki gidicem gerçekten ben iletirim dedi artık ne derece güvenilirse.. NEticeyle sizlerin sayesinde bende bu ayıplı mal olarak lanse edilen ürünü teslim etmiş oldum.. @screamofjustice ve diğer bilgilerini paylaşan herkese teşekkür ederim .. Umarım kısa sürede onay gelip iade edebilirim..

• Arkadaşlar;
    menteşe kırığı olupta iade eden var mı? Ben 1-2 gün sonra göndermeyi düşünüyorum.
  • Arkadaşlar LÜTFEN YARDIM EDİN !!!! , E500 kullanıcısıyım, bi sorunum var, forumu gözden geçirdim ama çözüm bulamadım. Acil yardım gerekiyor.
    Sorun şu; BİLGİSAYAR WIRELESS ADAPTÖRÜNÜ HİÇ GÖRMÜYOR. Aygıt yöneticisinde kablolu ağı görüyor, fakat kablosuz hiç ortalıkta yok. Fn + f6 , f10 f11 falan hepsini denedim olmuyor

formattan sonra wireless ı görürken, bilgisayarı formatladığım için standart programları kurarken bi anda gitti wireless. sistem geri yükleme yaptım yine yok. güvenli modda açtım yok,
    lütfen yardım edin, çok çok acil.
  • power tuşunun yanında wireless düğmesi var onu farketmişsindir umarım
  • bastım tabi, basmadığım tuş kalmadı.. BU SORUNLA KARŞILAŞIP ÇÖZEN YOKMU ?????
  • Çok acil demişsin, artık geç olabilir, ancak biraz daha durumu açıklarsan yardımcı olabiliriz belki.
    Mesela, wireless ışığı ne renk yanıyor ya da yanıyor mu??
    Eğer yanıyorsa, windowsun kendi ağ programcığı ya da herhangi başka bir programda kablosuz ağ tarattığında ya da taratmak istediğinde ne oluyor, bir hata ile karşılaşıyor musun??
  • Arkadaşlar bir E-500 UAP33T kullanıcı olarak 18 mayıs günü sizlerin sayesinde öğrendiğim ve aynı gün Sefer bey ile çalıştığım şirketin bilgi işlem depertmanından bir arkadaşım görüştü ve bizi de sizleri oldupu gib servise yönlendirdi. 21 mayı günü bende bilgisayarı servise bıraktım.

yardımlarınız ve yönlendirmeleriniz için teşekkürler arkadaşlar
  • Bende bir E500 kullanıcısıyım 2008 Ağustos ayında almıştım,iki hafta önce İstanbul Tecpro ya bıraktım cihazı..İki gün önce Tecprodan Hüseyin Bey aradı cihaza değişim vermişler benden cihazı aldığınızda bana verilen faturayı faxla veya email olarak göndermemi istedi...

Bende cihazı 8-9 ay önce aldığımı faturanın elimde olmadığını belirttim..Oda aldığınız yerde bir nüshasının bulunduğunu ve oradan talep etmelerini söyledi,Beylükdüzü Migros Teknosa yı aradım..Faturamı buldular taratıp bana mail olarak gönderdiler bende Tecproya gönderdim geçen hafta Çarşamba günü..

Hüseyin Bey Faturayı rapora ekleyip LG ye göndereceğini onay alınmasının 3-4 gün sürdüğünü ondan sonra değişim için bana kargoya vereceklerini,bende aldığım yerden yeni bir ürün alabileceğimi veya para iadesi isteyebileceğimi söyledi..

Teknosa ya baktım pek hoşuma giden bilgisayar bulamadım,para iadesi talebi yapsam ne kadar zaman içerisinde parayı bana iade ederler acaba?Cihaz bedelini 300 nakit 1100 lirada kredi kartından tek çekim olarak 1400 lira ödemiştim...yani peşin olarak ödedim...Bilgisi olan arkadaş varsa paylaşırsa sevinirim...

Birde E500 lerde wireles problemi olduğu kanısındayım daha öncede bu konu paylaşılmıştı..Sık sık kopmalar oluyor ve bazen görmüyor..Şahsen LG den soğudum..Asus ve Dell almayı düşünüyorum..Bakalım haftaya halledebilirsem bilgilendiririm sizi..

• Bende teknosadan almıştım para iadesi çok zor oluyor emin olabilirsin. Teknosaya gittiğinde raporu onaylatmak için LG yi arıyorlar onay gelirse işlemler yapılıyor sen bu arama sırasında para iadesi istediğini sölersen telefonda ordaki elemanında insafıyla alabilirsin. Bizim eleman biraz sorun çıkrdı LG den yazılı faks istedi LG vermem dedi sonuç olarak ordaki eleman para iadesi uygunmudur şeklinde mail attı LG dn gelen onay mesajına karşılık param karta geri yüklendi.

Sende 300 lirasını nakit kalanını karta iade şeklinde alabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolkan33

Bende teknosadan almıştım para iadesi çok zor oluyor emin olabilirsin. Teknosaya gittiğinde raporu onaylatmak için LG yi arıyorlar onay gelirse işlemler yapılıyor sen bu arama sırasında para iadesi istediğini sölersen telefonda ordaki elemanında insafıyla alabilirsin. Bizim eleman biraz sorun çıkrdı LG den yazılı faks istedi LG vermem dedi sonuç olarak ordaki eleman para iadesi uygunmudur şeklinde mail attı LG dn gelen onay mesajına karşılık param karta geri yüklendi.

Sende 300 lirasını nakit kalanını karta iade şeklinde alabilirsin

Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için...

Peki bu karta para yüklenmesi işlemi ne kadar sürüyor...aldığın karta mı parayı yatırıyorlar..Örneğin benim kartımın limiti 4 bin lira ve daha sonra hiç kullanmadım kartı borcum yok ve bu 4 bin liranın üzerine para yatırılabiliyormu yoksa başka hesaba yatırırlar mı?Kredi kartı eşimin üzerine kayıtlı bu durum bir sıkıntı doğururmu?Bu işlem çok uzun sürüyorsa KDV indirimini kaçırmak istemiyorum..Cevahir Teknosa da tanıdık bir yönetici var oraya götürürüm artık...

• Kartın başkasının üstüne olması sıkıntı yaratmaz.Adamlar sonuçta hangi karttan aldıysanız,o karta iade yapıyor.Karta para yapıldıktan sonra limitiniz yatırılan para tutarında artmış olacak ve siz yeni bi bilgisayar aldığınzda mesela o tutar borcunuzdan düşer.Diğer arkadaşların dediğine göre Teknosa da iade süresi birazcık çalışanların insafına kalmış,tanıdığınızın yanına gitmenizde yarar var.Onlar onayladıktan sonra banka genelde 1 hafta içinde parayı karta geçiyor
  • teknosa onayı verdikten sonra muhasebe bölümü bankaya faks çekiyor ve iade işlemi gerçekleşiyor ama bir sonraki hesap kesimine
  • Bugün servise bıraktığım LG notebook'uma değişim onayı geldi...Sabah aksesuarlarını götürüp verdim bana değişim belgesini verdiler...
    Soluğu Cevahir Teknosada aldım hemen,notebook u taksitle almışım ben peşin biliyordum,bunu öğrenince işler biraz karıştı..
    Ödediğim parayı bana 6 taksitle verebileceklerini belirttiler,nasıl ödeme yapıldıysa banka geri ödemeyide aynı şekilde yapıyormuş..Tabi bu durum Vatan Bilgisayara gidip beğendiğim bilgisayarı alma planını suya düşürdü...

Eğer Teknosadan başka bir ürün alırsak hiç bankayla falan muhatap olmadan ödediğiniz miktar kadar farklı bir ürün alabilirsiniz artı bakiyeye çıkarsanız bunuda artı olarak alırız dediler mecbur kabul ettim yerine önce HP Pavilion serisi bir notebook beğendim aldım eve getirdim,kutuyu açmadan biraz internette araştırayım aldığım modeli dedim bir saat sonra geri götürdüm forumlardan takip edebildiğim kadarıyla Pavilion serileri çok fazla arıza çıkarıyormuş,şikayetvar.com da da uzak ara önde HP.

Neyse geri götürdüm,HP temsilcisi biraz bozuldu ama yapacak birşey yok...Yerine Lenovo Y530 serisi bir notebook aldım...Linki:

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125030947&CS_Category=_SBA_63_1662_444_2010&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_NOTEBOOK63

Bu süreçte yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim...

• E500 up22t notebookumun 20 mayıs tarihinde ankara tecpro'da değişim talebiyle verdiğim raporu geldi. 8 günde hemde :))) . Bunda hergün ankaradan tecproyu istanbuldan da LG'den Sefer beyi aramamın etkisi oldu hız açısından. Gidip vatandan hp 1146et aldım burdan konuya değinen ve yardım eden herkeseteşekkür ederim
  • Arkadaşlar Merhaba,

LG Kapak çatlağını servise garantiden değiştirebilen oldumu aranızda ?

Kaç Kişi var bu konudan sıkınıtı yaşayan istanbul da ben herkesi bir araya toplayıp tüketici mahkemelerine başburmayı düşünüyorum.

Bu konuda başvuran oldu mu? değişim iade için ?

birde ortada dönüp dolaşan iade edilen ürünler var neye mahsuben iade edildi belki aynı sorun bende de vardır?

Model : LG E500 U.APSPT

Herkese Sevgiler saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi attagun -- 30 Mayıs 2009; 12:34:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: attagun

Arkadaşlar Merhaba,

Kaç Kişi var bu konudan sıkınıtı yaşayan istanbul da ben herkesi bir araya toplayıp tüketici mahkemelerine başburmayı düşünüyorum.

birde ortada dönüp dolaşan iade edilen ürünler var neye mahsuben iade edildi belki aynı sorun bende de vardır?

Çatlaktan dolayı servise gönderesn sanırsam henüz olmadı
    İade edenler 8600 GS kart kullanan modellerdir uap11-22-33-44-55-66t
  • quote:

Orjinalden alıntı: attagun

Arkadaşlar Merhaba,

Merhaba geçen hafta çift menteşe kırıkları olan 22t modelini servise gönderdim. Ayrıca değişim talep ettim. Şimdilik sonuç yok. Gelişme olursa yazarım.
  • Çatlak kimseyi rahatsız etmiyor mu? Enteresan bir durum? Ayıplı mal var ve kimse sesini çıkarmıyor enteresan bir durum. Ben servise verdim servis kabul etmedi garanti için. Şimdi tekrar vericem rapor hazırlatıcam ve hakkımı arıcam. Hayırlısı bakalım.
  • Beyler Bende de LG E500 - S.AP22T Modeli Mevcut Bunun XP Driverlarını Nerden Bulabilirim
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.