Şimdi Ara

[[[---LG E500 KULÜBÜ---]]] (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.651
Cevap
9
Favori
169.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1. Çatlak ve Menteşe sorunundan Makinayı değişime mi aldılar??
    2. Bu menteşe sorunu makinayı aldıktan ne kadar sonra yaşandı?
    3. Servis Garantiyede değişimede almayız diye diretmedi mi?

iyi günler.

quote:

Orjinalden alıntı: efe09.71

quote:

Orjinalden alıntı: attagun

Arkadaşlar Merhaba,

LG Kapak çatlağını servise garantiden değiştirebilen oldumu aranızda ?

Kaç Kişi var bu konudan sıkınıtı yaşayan istanbul da ben herkesi bir araya toplayıp tüketici mahkemelerine başburmayı düşünüyorum.

Bu konuda başvuran oldu mu? değişim iade için ?

birde ortada dönüp dolaşan iade edilen ürünler var neye mahsuben iade edildi belki aynı sorun bende de vardır?

Model : LG E500 U.APSPT

Herkese Sevgiler saygılar...

Merhaba geçen hafta çift menteşe kırıkları olan 22t modelini servise gönderdim. Ayrıca değişim talep ettim. Şimdilik sonuç yok. Gelişme olursa yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi attagun -- 30 Haziran 2009; 0:23:34 >

• şu yaz okulu bitene kadar idare etsinde sonra gidip değişelim bakalım
  • Menteşe kırıklarından 250 dolar + kdv kestiler.(Menteşeler, kapak, çıta ) Sonrada değişim onayı verdiler. Ama hala değiştiremedim. SAP 22t modelini göndermişler, istemedim tabii bakalım ne olacak..
  • quote:

Orjinalden alıntı: lewend

Lg deki Sefer beyin çektikleri neydi bizlerden ... belkide hala lg kullnıyorsam o yüzdendir ii insanlarda var içerde onu anladım :)

@wolkan33 walla arkadaşlar sizin bilinçlendirmeniz sayesinde oldu bi bakıma da bu kadar hızlı bir şekilde iade onayının çıkması, tekrardan yol gösterdiğiniz için sağolun
  • quote:

Orjinalden alıntı: efe09.71

Menteşe kırıklarından 250 dolar + kdv kestiler.(Menteşeler, kapak, çıta ) Sonrada değişim onayı verdiler. Ama hala değiştiremedim. SAP 22t modelini göndermişler, istemedim tabii bakalım ne olacak..

Bende de menteşe kırığı falan vardı büyük ihtimal yarın değişim onayı olucak böyle bir kesinti yapıyorlarsa gerçekten çok ayıp ayıplı bir mal var ortada ve nereden kesersek kar olarak düşünüyorlar.
  • Herkese selamlar. Forumda yeniyim ama üye olarak yeniyim, sürekli bilgi edinmek için girip okumama rağmen hiç üye olup yazma gereği hissetmemiştim

Şimdi gelelim konuya. UAP22T modelinden ben de 2008 Eylül ayında Mavi Bilgisayar'dan almıştım. Şimdi ben de bu ürünü iade etmek istiyorum. Bana neler yapmam gerektiğini, yazmam gereken dilekçe örneğini, yapmam gereken görüşmeleri, kime ne yazacağımı adım adım anlatır mısınız?

Yazılanlardan anladığım kadarıyla ilk önce LG ile görüşüyorum, onlar iadeyi onaylıyorlar ben de paramı geri temin etmem ürünü aldığım mağazaya gidiyorum. Fakat burada büyük bir problem var. Mavi Bilgisayar batmış. Ben paramı nasıl alacağım bir fikri olan var mı? Bu konu hakkında her türlü hukuki girişimde de bulunabileceğimi de belirtmek istiyorum. Lütfen ne yapmam gerektiği konusunda bana akıl verin...

İlginiz için şimdiden teşekkürler.

• bendede benzer durum sözkonusu.Benim iade/değişim formum onaylanmış.1-2 gün içinde bana göndericekler ancak mavibilgisayarda bu arada battığından forumla mavi bilgisayara falan gidemiyoruz para iadesi yada değişim için.LG Türkiye distribütöre yönlendirecek oda sanırım boğaziçi bilgisayar.Boğaziçi bilgisayar zorluk cıkarırmı bilmiyorum ancak çıkarır gibi tahmin ediyorum.Ancak sorun çıkarsalarda ben LG Türkiyeyi muhatap alacağım.LG çok çok iyi bir firmadır.Gerekeni yapacaktır.Evimde bir çok şey LG marka olmasının sebebide zaten markaya duyduğum güvendir.LG Türkiye sorunu bir şekilde çözecektir diye tahmin ediyorum.Gelişmeleri bildiririm daha sonra
    quote:

Orjinalden alıntı: uciftci

Herkese selamlar. Forumda yeniyim ama üye olarak yeniyim, sürekli bilgi edinmek için girip okumama rağmen hiç üye olup yazma gereği hissetmemiştim

Şimdi gelelim konuya. UAP22T modelinden ben de 2008 Eylül ayında Mavi Bilgisayar'dan almıştım. Şimdi ben de bu ürünü iade etmek istiyorum. Bana neler yapmam gerektiğini, yazmam gereken dilekçe örneğini, yapmam gereken görüşmeleri, kime ne yazacağımı adım adım anlatır mısınız?

Yazılanlardan anladığım kadarıyla ilk önce LG ile görüşüyorum, onlar iadeyi onaylıyorlar ben de paramı geri temin etmem ürünü aldığım mağazaya gidiyorum. Fakat burada büyük bir problem var. Mavi Bilgisayar batmış. Ben paramı nasıl alacağım bir fikri olan var mı? Bu konu hakkında her türlü hukuki girişimde de bulunabileceğimi de belirtmek istiyorum. Lütfen ne yapmam gerektiği konusunda bana akıl verin...

İlginiz için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girayhan1 -- 8 Temmuz 2009; 15:55:44 >

• Ya arkadaşlar benim E500 de 2 tane sorunum var ; ctrl+alt+del tuşuna bastığımızda görevi değiştir gelmesi gerekirken aynı sayfada başka seçenekler gelmeye başladı;bu bilgisayarı kilitle,kullanıcı değiştir veya kapatma seçenekleri geldi,yani bilgisayarım tıkandığında donduğunda artık reset atmak zorunda kalıyorum. 2.sorun ise denetim masasında klasör seçenekleri artık görünmüyor,yok.Bu en büyük sorunum çünki kendi yaptığım bestelerim vardı,yanlışlıkla silinmemesi için gizlemiştim,o dosyama kesin ulaşmam lazım. Bu sorunu halledebilirsem zaten önceki ctrl+alt+del için uğraşmıcam,dosyamı cd ye kopyalayıp format atıcam.Bana yardımcı olun lütfen,şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguzhan37

Ya arkadaşlar benim E500 de 2 tane sorunum var ; ctrl+alt+del tuşuna bastığımızda görevi değiştir gelmesi gerekirken aynı sayfada başka seçenekler gelmeye başladı;bu bilgisayarı kilitle,kullanıcı değiştir veya kapatma seçenekleri geldi,yani bilgisayarım tıkandığında donduğunda artık reset atmak zorunda kalıyorum. 2.sorun ise denetim masasında klasör seçenekleri artık görünmüyor,yok.Bu en büyük sorunum çünki kendi yaptığım bestelerim vardı,yanlışlıkla silinmemesi için gizlemiştim,o dosyama kesin ulaşmam lazım. Bu sorunu halledebilirsem zaten önceki ctrl+alt+del için uğraşmıcam,dosyamı cd ye kopyalayıp format atıcam.Bana yardımcı olun lütfen,şimdiden teşekkürler

1. Sorununda; ctrl+alt+del tuşlarına bastıktan sonra gelen menüde en altta bulunan "görev yöneticisini başlat" kısmına gelirsen istediğin yere ulaşmış olursun.
    2. Sorununda ise; Bilgisayarımı aç, bilgisayarımın içindeyken alt tuşuna bas, o zaman menü tuşları gelecektir. Oradan da "araçlar" sonrasında da "klasör seçenekleri" yapabilirsin.

sorunlarını bu eylemlerin çözeceğini düşünüyorum

• Yardımın için teşekkür ederim ama ikiside olmadı yani şöle;Bilgisayarımı açtım alt tuşuna bastım dediğiniz gibi gelen menüden ''araçlar''ı tıkladım ama klasörle ilgili bişey gelmedi,3 tane seçenek vardı 1-Ağ sürücüsüne bağlan 2-Ağ sürücüsü bağlantısını kes 3-Eşitleme merkesini aç bunlar vardı,diğer yerleride kurcaladım ama alakalı bişey yoktu, öbür ctrl+alt+del tuşuna bastığımdada dediğim gibi görevi yöneticisi butonu yok zaten,sıkıntı orda.Orada da çıkan menüyü aktarıyorum 1-Bu bilgisayarı kilitle 2-Kullanıcı değiştir 3-Oturumu kapat 4-Parolayı değiştir bide bu arada işletim sistemim vista,belki söyledikleriniz o yüzden uyuşmuyo,ne yapmam lazım acaba???
  • ya arkadaşlar benim soruna çözüm bulucak birisi yok mu? basit bi yerden bi ayarlama yapılcak ama bilmeyince sıkıntı oluyo böle:)
  • At format her derde deva dostum.
  • Arkadaşlar Geçen gece laptopu normal şekilde kapattım sabah tam açmak isterken birde baktım kapağı açmak için sağa çektiğimiz küçük çeltik yok bi baktım yerde duruyor ve bir dişi kırılmış şimdi takıyorum bir dişi kırıldıgı için kapatırken falan fırlıyor kaybolursa işim iş vallahi garantiye versem bir sonuç alabilirmiyim bir de pilim artık sizlere ömür yarım saat bile gitmiyor şimdi diyorum ayıplı mal olaraktan para iadesi vs. yapabilirmiyim acaba şimdiden teşekkürler.
  • ARKADAŞLAR BENDEDE LG E500 UAP-55T MODELİ VAR EKRAN KARTINDAN İADE İÇİN NE GİBİ BİR SÜREÇ İZLEMEM GEREKİYOR ŞİMDİDEN YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER. Aşağıdaki resimde görüntü kartı ile ilgili detaylar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ninja1975 -- 24 Ağustos 2009; 12:55:58 >
  • up yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı
  • Ekran kartı veri yolun seninde 64 BIT değişim isteyebilirsin.
    Bir kaç sayfa geride neler yapıcagın var.
    Okumaya üşenme.
  • üşenmem hani bi ön ayak olsaydınız iyi olurdu:))))
  • Bugün götürdüm techproya notebooku teslim aldılar. 1-2 gün içinde test edip bana ulaşacaklar bakalım hayırlısı.
  • Dostum senin iş zor o zaman biraz çünki degişim çekini aldıgın yerle hallediyolar.

Bu arda LGE500 serisi tamamen MSI üretimi diyebilirim.
  • arkadaslar bende LG E500 UAP55T var,xp atacam bilgisayara,yalnız hiçbiyerde bulamıorum driverlarını.LG nin sitesinde farklı dillerde de aradım,bulamadım bunun driverlarını.Driverları elinde bulunduran varsa ya da nerden indirebileceğimi bilen varsa bi yardım ederse cok memnun olurum:)
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.