Şimdi Ara

[[[---LG E500 KULÜBÜ---]]] (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.651
Cevap
9
Favori
169.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla garantimin bitmesine daha çoook zaman var,o zamana kadar sanırım internet satış siteleri,forum siteleri,bilgi paylaşım siteleri gerekli gereksiz butün sitelerde bu konuyu duyurup sürekli lg den uzak durmalarını söyleyeceğim.Bu değişimi yapmaları onların da avantajına olacak çünkü bu sefer benim maduriyetimi giderdikleri için haklarını da savunup müşteri hizmetlerini öveceğim.Yoksa bugünden itibaren imzamı lg den uzak durulması gerektiğine dair yazıyla değiştireceğim.Her sitede mesajımı okuyan lg den uzak dursun,maduriyetleri giderilmiyor zorluk çıkartılıyor.Umarım benim ve arkadaşlarımın ürününde değişim yapılır.Zamanımız var peşini asla bırakmayacağım.
  • Beyler bi kaç arkadaş mail atmış neti kapatım şehir dişında işe başladıgım için pek nete giremiyorum degişim veye bedel iade talebinde bulunacak arkadaşlar lg yi arayıp ürünü ayıplı oldugunu söyleyip rapor için servise göndersinler geri ordan bi kagıt gönderiyolar olay bu siz bu yolu izlediginizde haledersiniz hepinize iyi forumlar artık ben uzagım kıymetini bilin forumun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esdicien

bende aynı sorunlardan çekmediğim kalmadı artık yeter diyorum ve bu işin peşine düşeceğim.4 kere türlü arızalardan laptopu garantiye götürdüm.En sonuncusunda burdan bu değişimi öğrenince media market aracılığıyla hem fan sorunu hemde ekran kartı sorunu yüzünden tekrar servise gönderdim.Servisdeki kişi biraz önce aradı ve daha önce ismi verilen Sefer beyin böyle bir değişim yapmadıklarını söylediğini ifade etti.Burdan değişim yapan arkadaşlara sesleniyorum tüketici haklarına ulaştırabileceğimiz ve lg ye sunabileceğimiz değişim yaptığınıza dair belgeyi bizimle paylaşırmısınız.servisde çalışan kişiyede bu forumu okumasını söyledim umarım zahmet eder de okur.Eğer bu değişimiz yapamazsam bütün forum sitelerinde ayrı ayrı başlıklar açarak lg ürünlerinden uzak durmalarını söyleyeceğim.ayrıca msn adresim yenersahin@live.com madurlar eklesinler.

Lg bize değişim kağıdını verdi bizde aldığımız yere gittik fatura ve o kağıdı teslim ettik daha sonra Teknosa çalışanlarını müdür Hüseyin beyle görüştürdük ve ürünün para iadesi için uygun oluğunu söyledi paramızı aldık. Ama değişim ya da iade olduğuna dair elimizde bi belge kalmadı

• Arkadaşlar yaklaşık bir yıl önce mavi bilgisayardan lg E500 - K.APGWT aldım. ağustos ayına kadar sıkıntısız kullanıyordum ancak makina yavaşlamaya başladı format attım ve sonra bir daha aynı verimi alamadım :(ayrıca makina dökülmeye başladı ilk önce mouspet arızalandı, işlemci fanından ses gelmeye başladı ve şimdide kendiliğinden kapanmaya başladı. şu sıra makina lazım olduğundan servise gönderemiyorum ama buna benzer sorun yaşayanlar varmı yoksa makinanın sonu mu geliyor?
  • Arkadaşlar bir sorum daha olacak lg marklarda iade den bahsetmişsiniz bunda nereden alındığı önemli mi mesela ben mavi bilgisayardan almıştım ancak mavi bilgisayar kapandı. Bu durumda ne olur acaba ??
  • slm arkadaşlar konuyla ilgili uğraştığımdan bir süredir foruma yazamadım arkadaşlar lg firması değişim kabul etmiyor görünen o ki bizi biraz uğraş bekliyor ben dün bakırköy adliyesine gittim ve tüketici hakları mahkemesine başvurmak istediğimi belirtim neyapmam gerektiği hakkında bilgi verdiler davayı toplu olarak açmayı düşünüyorum o sebeple öncelikle benim gibi madur arkadaşların da konuya destek olmasını istiyorum bu şekilde sonuca daha çabuk ulaşırız davayı katılsanızda katılmasanızda ben her halıkarda açacağım umarım birlik için vede hakkınız için destek olursunuz toplu davaya katılmak için hheartbreak@hotmail.com dan ulaşın ben bir kaç gün içersinde davayı açmak istiyorum avukat aracılığıyla tşk
  • Bios Update Nasıl yapılır. ?
  • cidden iyi bir makina aldıgımı dusunmustum, lg bu yaptıklarıyla resmen bu ülkede intihar etmiştir. bundan sonra ne bir lg ürünü alırım, nede etrafıma
    aldırırım. yazın xp ile zor calıstırdım, vistada 10 dakikada kendini kapatıyordu.
    ürünü degistiren arkadasların ellerinde belgede yoksa,insaniyet ve şu yapılan dolandırıcılıgı baslarına çalmak amacıyla mahkemede şahitlik
    yapmalarını rica ediyorum. işlerim dolayısıyle 1 ay kadar yokum ama sonra her turlu işlem icin hazırım.
  • arKadaşlar bende e500 k.a2idt var. pil süresi bir buçuk saat gidiyor.aldigimdan beri bu şekilde acaba normal mi?
  • lg e500 uap55t bilgisayara windows 7 kurdum bazı driverları otomatik olarak yükledi ancak ekran kartı fonksiyon tuşu webcam gibi bazı donanımların driverlarını kurmdı bulamıyorum yardım ederseiz çok makbul olur.
  • Arkadaşlar lge500 kullanıyorum ekranın ön çıtasında çatlama oldu servise verdim mart ayında filan garanti kapsamında değiştirilmişti şimdi yine ön çıtada çatlak var servise verdim ama ücret talep ediyolar insiyatif(!) kullanmış lg servisi o yüzden garanti kapsamında yapılmış ilk seferinde başına böyle bişey gelen oldumu ya ne saçma iş :S

bide e-500 k.apgwt modelinde varmı bu 128bit 64 bit problemi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cii_them -- 11 Kasım 2009; 20:02:16 >
  • arkadaşlar 07/08/2008 tarihinde mavi bilgisayardan lg e500 k.apgwt almıştım yaz aylarından beri sık sık ısınma yüzünden kapanma problemleri oluyor ayrıca DvD yazıcı da dvdleri okuyamıyor mavi bilgisayar kapandığından dolayı galiba direk servisle irtibata geçmem gerekiyormuş .siz şu anda bu ürünle ilgili ne önerirsiniz ? ne yapmam gerekir öncelikle sizlere sorup bilgi isteyeyim dedim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: cii_them

bide e-500 k.apgwt modelinde varmı bu 128bit 64 bit problemi?

hayır yok

quote:

Orijinalden alıntı: ozonozon

arkadaşlar 07/08/2008 tarihinde mavi bilgisayardan lg e500 k.apgwt almıştım yaz aylarından beri sık sık ısınma yüzünden kapanma problemleri oluyor ayrıca DvD yazıcı da dvdleri okuyamıyor mavi bilgisayar kapandığından dolayı galiba direk servisle irtibata geçmem gerekiyormuş .siz şu anda bu ürünle ilgili ne önerirsiniz ? ne yapmam gerekir öncelikle sizlere sorup bilgi isteyeyim dedim .

Direk Tecproya gönder

• Arkadaslar iyi günler

benimde 1 adet LGE UAp 22t 8600gs ekran kartlı leptobum var Şubat 2008 de aldım arkadaslar Ayıplı Mal bildirisi yapmak istiyorum ürünün 64 bit oldugunu farkettigimden beri kendime kızıyordum

biri bana yardımcı olabilirmi

lg genel servisten Sefer beye nasıl ulaşacağım değiştiren arkadaşlar olaya bir el atarsa sevinirim.
    iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kedma -- 16 Kasım 2009; 22:00:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kedma

Arkadaslar iyi günler

benimde 1 adet LGE UAp 22t 8600gs ekran kartlı leptobum var Şubat 2008 de aldım arkadaslar Ayıplı Mal bildirisi yapmak istiyorum ürünün 64 bit oldugunu farkettigimden beri kendime kızıyordum

biri bana yardımcı olabilirmi

lg genel servisten Sefer beye nasıl ulaşacağım değiştiren arkadaşlar olaya bir el atarsa sevinirim.
    iyi forumlar.

Lg artık iadeleri kabul etmiyor 4-5 arkadaş mahkeme yoluna başvurucaklardı üst mesajlarda görürsün onlarla bi iletişime geç istersen
  • arkadaşlar e500 la278t model benim lg. Avermedia cardbus e501r PCMCIA tv kartım var. driverını yüklüyorum kanallarıda buluyorum izliyorum ama bi süre sonra kanal değiştirmek istediğimde kanal değişmiyor, izlediğim kanalda kalıyorum öyle kanal değiştirme tuşları değiştirmiyor kanalı. ya da tv kartını kapatıp açtığımda bazen normal açılıyor kurduğum kanallar karşıma geliyor bazen karıncalı ekran geliyor kanalları göstermiyor. Sorun neden kaynaklanıyor acaba?çakışma mı var?internette araştırmadığım ye kalmadı ama çözüm bulamadım.
  • bende bir e500 uap22t kullanıcısıyım ve hiç memnun değilim.
    iade etmiş arkadaşlar veya iade edecek arkadaşlar bilgilendirirse bizlerde faydalanalım.
    teşekkürler
  • Arkadaşlar LG K.APGWT E500 sahibiyim bende fan sesinden şikayetçiydim ve pc im ısınıyordu acaib laptopumu açtım ve soğutma sistemini söktüm bakır olan yerleri ekran kartından ve işlemciden 4 adet vidalarıyla beraber fanın üzerndeki aliminyum levhayı da 4 vidasını çıkartıp fanı iyice yağladım bi güzel sonra macunlarını yeniledim işlemciyle ekran kartının artık bitik durumdaydı tekrar yerine oturttum+ soğutma sisteminin hava çıkış yeri çok önemli çünkü orası insan burnundaki kıl görevi görüyo tozu oraya hapsediyo sanırım sorun buradan kaynaklanıyo forumda araştırmama rağmen birçok kullanıcı bu sorunla uğraşıyor eğer o hava çıkış kanatçıklarını iyice bi temizlerseniz ve ışığa tutup aradaki kanatçıklardan ışığı net bi şekilde görüosanız problem yoktur temizlenmiştir. Daha sonra hepsini bi güzel vidalayın yalnız fanı kasaya sabitlemeniz gerek yoksa sürtme yapıyo ben yapıştırma yoluna gittim ardından hepsini derledim toparladım. Önceden 70derece olan sıcaklık şuan 50-55 arasında geziyor ve fan sesinde bariz azalma oldu hissedilir derecede. Bu konudan şikayetçi olan arkadaşlara önemle duyrulur...

• selam arkadaşlar,

bende LG E500 laptop sahibiyimi. Benim sorunum daha çok mekanik bir konu ile alakalı. Laptop kapalı iken, laptop ekranını açmak için kullandığımız yaylı sistemin dış parçası kırıldı ( parmak yardımıyla ittirdiğimiz). laptopımın garanti süresi devam ediyor. bu parçanın değiştirilme olanağı var mı?, veya bu konuda başka fikri olan var mı?

yorumlarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum
  • arkadaşlar bendede menteşe yüzünden kasada çatlaklar çıktı ankarada tek proyu aradım durumu anlattım adam bana garanti dışı dedi bu yere aynı sorunla yaptıran oldumu
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.