Şimdi Ara

[[[---LG E500 KULÜBÜ---]]] (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.651
Cevap
9
Favori
169.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LG E500 Recovery Vista CD'm Kayıp, fabrika ayarlarına dönemiyrum ve windows göçmüş durumda herşeye hata veriyor hatta masaüstünde başlat simgesini ve bile göremiyorum, bana nerden bulabileceğimi lütfen söyleyin !

Saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fefe

LG E500 Recovery Vista CD'm Kayıp, fabrika ayarlarına dönemiyrum ve windows göçmüş durumda herşeye hata veriyor hatta masaüstünde başlat simgesini ve bile göremiyorum, bana nerden bulabileceğimi lütfen söyleyin !

Saygılarımla

Diski söküp harici disk olarak başka PC ye bağlamayı dene.
    Yedeklerini al
    Wista veya Win 7 DVD si ile yeni sistem kur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fefe

LG E500 Recovery Vista CD'm Kayıp, fabrika ayarlarına dönemiyrum ve windows göçmüş durumda herşeye hata veriyor hatta masaüstünde başlat simgesini ve bile göremiyorum, bana nerden bulabileceğimi lütfen söyleyin !

Saygılarımla

adresini yaz bana pm den bendeki cd leri kopyalayıp gondereyim sana kardesim. 2tane var biri driverlar biri recovery.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasmalco -- 28 Mart 2010; 1:30:56 >
  • UP
  • Arkadaşalar, lg e500 ümün içini açıp genel temizlik yapmak istiyorum. bu laptopun içini açmayı resimli anlatan bi site varsa beni yönlendirirmisiniz. önce tüm detaylarıyla söküm işlemini inceleyip o anlatıma göre sökmek istiyorum.
  • Baştan itiraf edeyimher sayfayı okuyamadım, vaktim yok :(
    Ufaklığı sünnet ettirdik, oyalamak için tüm alternatifleri deniyorum.
    E500'ü TV'ye nasıl bağlayayım ? VGA çıkışa ir aparat+kablo ile mi yoksa aşka ??
    ağlayacağım tv philips lcd bilimum girişleri var..
    Cevabı bulduğum an çıkıp ne gerekiyorsa alacağım..
  • Baştan itiraf edeyimher sayfayı okuyamadım, vaktim yok :(
    Ufaklığı sünnet ettirdik, oyalamak için tüm alternatifleri deniyorum.
    E500'ü TV'ye nasıl bağlayayım ? VGA çıkışa ir aparat+kablo ile mi yoksa aşka ??
    Bağlayacağım tv philips lcd bilimum girişleri var..
    Cevabı bulduğum an çıkıp ne gerekiyorsa alacağım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mulan -- 12 Haziran 2010; 16:16:22 >
  • Help me
  • LCD TV de vga girişi var ise
    Sıradan VGA kablosu işini görür ben öyle yapıyorum
    SOnra FN + F2 tuşuna basınca Görüntü Tv ye gidiyor zatenn
  • quote:

Orijinalden alıntı: myaslan25
    Laptop kapalı iken, laptop ekranını açmak için kullandığımız yaylı sistemin dış parçası kırıldı ( parmak yardımıyla ittirdiğimiz).

Benimki de kırıldı nasıl olduysa.
    Ordaki çift dişten biri sağlam
    Tek diş idare ediyom yerinden cıkıyor açcağım zaman takıp açıyorum :)

Ayrıca pil 1 saat bile gitmiyor artıkk..
    ee tabii 2 seneyi devirdi..

quote:

Orijinalden alıntı: Mulder_x

Arkadaşalar, lg e500 ümün içini açıp genel temizlik yapmak istiyorum.
    bu laptopun içini açmayı resimli anlatan bi site varsa beni yönlendirirmisiniz.

İçini açıp sökmek çok basit
    Büyük parçanın etrafındaki 4 vidayı sök
    Orta noktasında zaten meyil vermişler tornavida ucu ile hafiften kaldırmaya başla
    Kenardan yana giderek aç
    Kapakta herhangi bir kablo falan yok rahatça sökersin
    Yalnız dikkat et içindeki parçalara dokunma fanlara güzelce hava tut
    Isınma problemine % 100 faydalı.
    Ben daha önce 2 - 3 kere açıp hem temizlik hem de ram taktığım için kolay geliyor
    Yani açamamak için nerdeyse yeteneksiz olmak lazım..
    Elin yatkın değilse deneme bile, bilen birine yaptır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 14 Haziran 2010; 16:40:36 >

• Orijinalden alıntı: Mulder_x

Arkadaşalar, lg e500 ümün içini açıp genel temizlik yapmak istiyorum.
    bu laptopun içini açmayı resimli anlatan bi site varsa beni yönlendirirmisiniz.
    İçini açıp sökmek çok basit
    Büyük parçanın etrafındaki 4 vidayı sök
    Orta noktasında zaten meyil vermişler tornavida ucu ile hafiften kaldırmaya başla
    Kenardan yana giderek aç
    Kapakta herhangi bir kablo falan yok rahatça sökersin
    Yalnız dikkat et içindeki parçalara dokunma fanlara güzelce hava tut
    Isınma problemine % 100 faydalı.
    Ben daha önce 2 - 3 kere açıp hem temizlik hem de ram taktığım için kolay geliyor
    Yani açamamak için nerdeyse yeteneksiz olmak lazım..
    Elin yatkın değilse deneme bile, bilen birine yaptır.

çok teşekkürler. elim yatkındır bu işlere. saha önce iki tane farklı marka laptopu açtım ve temizledim, fakat açarken bazen çok abuk subuk yerlerde göremediğim civata yada kablo bağlantısı falan oluyor ister istemez zorluyorum sökmek için ve bi soruna neden olma ihtimalim oluyor. şükür şimdiye kdar bi sıkıntım olmadı ama ne olur ne olmaz işimi garantiye almak istedim. dediğin gibi abuk bir bağlantısı yoksa sökerim. tekrar teşekkğr ederim.

• Bende 1 senedir bu ürüne sahibim elimdeki tek donanımı yüksek bilgisayar bu ve malesef oyun oynayamıyorum ya prince of persia forgotten sands'ı kaldırır mı bu alet?
  • Arkadaşla yardımınıza ihtiyacım var LG E500-K.APGWT modeli var bende window 7 32 bit ulitmate yükledim. win7 estekli driverlarını nerden bulabilirim. lg nin sitesinde yok. yardım eder misiniz bana. şimdidn teşekkür ederim. saygılar
  • anLaşıLan monitör çatLağı olan sadece ben değiLim hatta bekLentimden daha fazla kuLLanıcı varmış monitör menteşe plastiği kırıLan.. benimki küçük bir çatLaktı artık kapanmıyor bile.. nasıL çözeceğiz bu durumu bir fikri oLan var mı..?

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

• Kardeşim ne olcak şimdi bı çatlak ? benımkıde aynı !!
    delirtiyooo . masaustu olucak boyle giderse .
    nasıl degıstırıcegız bı kapagı ? bilgisi olan yokmu ?
  • bu bize kapak oldu sanırım.. LG aLırken 2 kere düşünme hususunda.. haLbuki ürün tavsiye ettikLerimde oLdu..
    garanti bitmesede uzun süre serviste kaLıyor sanırım laptopLar.. keyif bekLiyorLar..
    onun haricinde tornavida pense girişeceğim sanırım ben..ebay e bakacağım birde varsa vardır yoksa custom..
  • Bir daha LG ürünü almayacağım hem kilit tuşu kırıldı, hem menteşesi kırıldı hemde aşırı ısınma yapıyor ve acayip kasıyor. Ben şimdi alt kapağını açtım ama 2 kısım var biri komple kasayı açıyor diğeri sadece işlemci, ram vs kapsıyor. Ben küçük olan bölümü açtım 1 tane fan vardı o da işlemciye vs gidiyor onu neyle temizleyebilirim tozlanmış gibi gözükmüyor pek, 2 tane mi fan var bu laptopta?
  • Doğru söylüyorsunuz LG almam ben de.Ben E500 K-APGWT kullanıcısıyım ve 2 gün önce bilgisayarıma xp kurdum.Tüm driverları buldum ama ''ATI RADEON HD 2400'' ü tanıtamadım bilgisayarıma.Driver(Catalyst center) indirdiğimde ilk önce ''paket yükleme hatası'' diye bir uyarı mesajı alıyordum.Daha sonraları tekrar yüklediğimde başarıyla tamamlandı yazdı ama aygıt yöneticisinde olsun görüntü ayarlarında olsun bir türlü göremiyorum ekran kartımı.Her siteden indirdim bakmadığım yer kalmadı.Chipset i de kurdum,sorunum ne olabilir lütfen yardım edin :S
  • herkese selam benim ekran da gri bir görüntü oluyor bir teknik servis ekran çipi bozuk diye telefonda bilgi verdi görüşlerinizi öğrenmek istiyorum
  • ARKADAŞLAR SELAM YENİ ÜYEYİM ÇOK ZOR DURUMDAYIM BANA E500 RECOVERY CENTER DVD Sİ LAZIM BİR KOPYA GÖNDEREBİLECEK YARDIM EDECEK BİRİ VAR MI ?
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.