Şimdi Ara

LG E500-SP22T (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
357
Cevap
3
Favori
33.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kesek daha cok bekleme sansım olup alsaydım ama daha fazla bekleyemedım ve acer aldım pazar günü her yerde aradım hıc bı yerde bulamadım en sonun da sinir bozukluğuyla ve de kasası hosuma gıden acer aldım 5920nin aynısı kasa olan 5720 modelını aldım erkan cercevesi de aynı renk kasa ile linki de bu ins. hata yapmamısımdır

http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119980908&CS_Category=_NOTEBOOK63&CS_Catalog=_BILGISAYAR

• lg kullanan arkadaşlar bu bilgisayarda hangi oyuları oynayabildiğinizi yazabilirmisiniz(fifa 2008,pes6,vs...)
  • @bgrays hayırlı olsun güle güle kullan en sonunda almışsın inşallah memnun kalırsın

@tayfunsen

fazla oyun meraklısı değilim ama carbon ve fifa 08 i denedim çalıştırıyor
  • Orjinalden alıntı: crow72

derbentl kardeş geçen hafta alttaki yazıyı yazmıştım sanırım lgnıibn stoğunu ben bitirdim makına okadar hoşuma gitmiştiki 3, ye kadar tekrar tekrar ednedim şansımı ama olmadı şimdide açıkçası korkuyorum ama aklımda kalmadı dil.

Bide harbiden ekran kartı yeni modelde daha iyi olmalıydı bencede.

selam ben cumartesi günü adana vatandan e 500 aldım cihaz gerçekten çok şık ancak wireless bağlantısını bi türlü kuramadık vatana geri götürdüm ordada uğraştılar olmadı teknik servis voltaj sorunu olduğunu söyledi ve hemen yenisi ile değiştirelim dedi ama değiştirdiğimiz ikinci cihazdada aynı sorun devam etti tabi bu kadar uğraşırken mağaza kapandı ve yarın uğrayın halledelim dediler pazar günü yine gittim yapamadıklarını söyleyip üçüncü makineyi açtılar ve kurdular ancak ondada aynı sorun vardı sonuç olarak sanırım bu seride böyle bir sorun var dediler ve stantta kalan iki makineyide kaldırdılar ve ürünün parasını iade ettiler. Anlyamadığım benmi şassızım yoksa böyle sorunlar oluyormu kafayı yemek üzereyim.

_
    dostum adana'ki vatan personeli biraz salak 8 adet ürünü iade ettiler ürünlerin hepsi saqlam ç1kt1. problem su vistadan kaynaklan1yor ve kullanilan modemle alakal1. modemin USROBOTICs al onla problemsiz çalisiyo...

• quote:

Orjinalden alntı: scan

Keke yeni modbee ekran kartını 8600 yapsalardı.

ne degisecek ki dx10 destekli oyun oynamaya kalksan makina yerlerde sürüncek ikisinde de dx10 destekli oyunu ancak 800*600 çözünürlükte düsük seviyede oynayabiliyorsun ki 8800gtx bile full detay ve yüksek çözünürlükte kasiyo düsün o yüzden fazla as1lm1yorlar ekran kart1na
  • Silent Hill 4
    NFS Underground 2
    Brother in Arms

bu 3 oyunu denedim sadece ve sorunsuzca oynuyorum. Diğer oyunları oynayanlarda yazarlarsa iyi olur arkadaşlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bgrays

kesek daha cok bekleme sansım olup alsaydım ama daha fazla bekleyemedım ve acer aldım pazar günü her yerde aradım hıc bı yerde bulamadım en sonun da sinir bozukluğuyla ve de kasası hosuma gıden acer aldım 5920nin aynısı kasa olan 5720 modelını aldım erkan cercevesi de aynı renk kasa ile linki de bu ins. hata yapmamısımdır

http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119980908&CS_Category=_NOTEBOOK63&CS_Catalog=_BILGISAYAR

ah bea dostum bekleseydin biraz daha t7500 2.2 ghz 200 gb hdd ile geliyordu E500 hemde ald1q1n makinadan 100 $ pahal1yd1 :(

• mrhba LG kullanıcıları ben de bilg.ı yeni aldım. Gayet memnunum. Yalnız bilg.da hoşuma gitmeyen 2 şey var: 1. web camarası her zaman çalışmıyor restrt yaptıktan sonra çalışıyor güncel sürücü ama sorunu çözemedim. 2. biraz benim cahilliğimden olsa gerek yandaki card readerı bir türlü kapatamadım, kapatınca yanındaki çubuk dışarda kalıyor. Bunun çözümünü bilen arkadaş var mı?
    İyi ki Lg almışım, herkese tavsiye ederim. Görüntüsüyle şık, performansıyla harika ;)
  • webcam de gerçekten bi gariplik var bi firmwire filan çıkarılması lazım kanımca..2 hfatadır çalışmayan, format attıktan sonra bile çıkmayan webcam dün vista yükleyince önce çalışmadı sonra çalıştı..sonra xp kurdum tekrar yine çalıştı..anlamadım ben bu işi..bir de şöyle bişey var..webcam çalışmayınca blutut da çalışmıyor sanırım usb ile ilgili bir sorun var..çünkü ikisi de usb aygıtı olarak gözüküyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: cellmantd

webcam de gerçekten bi gariplik var bi firmwire filan çıkarılması lazım kanımca..2 hfatadır çalışmayan, format attıktan sonra bile çıkmayan webcam dün vista yükleyince önce çalışmadı sonra çalıştı..sonra xp kurdum tekrar yine çalıştı..anlamadım ben bu işi..bir de şöyle bişey var..webcam çalışmayınca blutut da çalışmıyor sanırım usb ile ilgili bir sorun var..çünkü ikisi de usb aygıtı olarak gözüküyor..

arkadaşlar bunlarla ilgili aorunlarınız tektek firmaya iletiyorum. sorununuz oldukça yazarsanız sevinirm... en kısa zamanda güncel yazılım sorunu çözülecektir... intellıgent update cd ile denedinizmi ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: abbet

Silent Hill 4
    NFS Underground 2
    Brother in Arms

bu 3 oyunu denedim sadece ve sorunsuzca oynuyorum. Diğer oyunları oynayanlarda yazarlarsa iyi olur arkadaşlar...

dostum denediğimiz oyunlar

STALKER ( full detay zorluyo Medium rahat )
    HALO 2 ( sadece vista uyumlu :)
    Carbon - nfs most wanted - NFSu2
    fifa 2008 - 2007
    managerlik ( basit oyun )
    NBA live
    CALL of Duty - 2
    Medal Of honor tüm sürümler
    WOW ( biraz kastı )
    Knight online ( grafikler aşırı artınca zorlayabilir ) 100 kişlik parti yaptık kastı :)))
    Unreal tournament
    Quake 4
    half-life 2
    Bio Shock ( görüntü detayı full yapınca arada bir kasıo )

şimdilik oynanan oyunlar bunlar

başka oynandıkca yazabilirim :))

• quote:

Orjinalden alıntı: DerbenTli

quote:

webcam de gerçekten bi gariplik var bi firmwire filan çıkarılması lazım kanımca..2 hfatadır çalışmayan, format attıktan sonra bile çıkmayan webcam dün vista yükleyince önce çalışmadı sonra çalıştı..sonra xp kurdum tekrar yine çalıştı..anlamadım ben bu işi..bir de şöyle bişey var..webcam çalışmayınca blutut da çalışmıyor sanırım usb ile ilgili bir sorun var..çünkü ikisi de usb aygıtı olarak gözüküyor..

arkadaşlar bunlarla ilgili aorunlarınız tektek firmaya iletiyorum. sorununuz oldukça yazarsanız sevinirm... en kısa zamanda güncel yazılım sorunu çözülecektir... intellıgent update cd ile denedinizmi ....

intelligent update ile denedm onda zaten xp de yüklemiyor herhangi bir webcam driverı..smartcam sadece program onda driver yok..o yüzden o çözmedi sorunu..

• Makinamı vatan'dan geri alınca dosyalar duruyorsa gönderirim. Ayrıca Fn+F10 ve Fn+F11 kombinasyonları webcam ve Bluetooth donanımlarını aktif ve pasif yapar.

Bir de benim soruma cevap veren olsa....Fan meselesi [>:
  • Arkadaşlar LG'nin R400 modelini Ankara'da nerede bulabilirim yardımcı olabilecek var mı?Vatan'da ve Mavi'nin Kızılay şubesinde yoktu baktım.yardımcı olursanız sevinirim.
  • şu ana kadar kullandığım LG cihazlar:
    1-LG webcam
    2-LG CD-WR
    3-LG Cep telefonu

üçü de gayet şık ve kullanışlı cihazlardı hatta CD-WR 4 senedir sorunsuz çalışıyor ama sanırım LG notebooka sahip olamayacağım,üzücü bir durum
  • abi şu kombinasyonları daha önceden niye söylemedin ya :)
    tuşların üzerinde yazmıyor sen nerden buldun bunu?
    quote:

Orjinalden alıntı: eengfd

Makinamı vatan'dan geri alınca dosyalar duruyorsa gönderirim. Ayrıca Fn+F10 ve Fn+F11 kombinasyonları webcam ve Bluetooth donanımlarını aktif ve pasif yapar.

• quote:

Orjinalden alıntı: bgrays

kesek daha cok bekleme sansım olup alsaydım ama daha fazla bekleyemedım ve acer aldım pazar günü her yerde aradım hıc bı yerde bulamadım en sonun da sinir bozukluğuyla ve de kasası hosuma gıden acer aldım 5920nin aynısı kasa olan 5720 modelını aldım erkan cercevesi de aynı renk kasa ile linki de bu ins. hata yapmamısımdır

Güzel güle güle kullan,ben de LGR400 almak istiyordum ama malesef o da yok hiçbiryerde.bu gidişle sanırım ben de senin gibi başka bir markayı tercih edeceğim

• quote:

abi şu kombinasyonları daha önceden niye söylemedin ya :)
    tuşların üzerinde yazmıyor sen nerden buldun bunu?
    quote:

Orjinalden alıntı: eengfd

Makinamı vatan'dan geri alınca dosyalar duruyorsa gönderirim. Ayrıca Fn+F10 ve Fn+F11 kombinasyonları webcam ve Bluetooth donanımlarını aktif ve pasif yapar.

Detaylı kullanım kitapcığını indirin orada var. Eski LG'lerde Fn+F? dizilimleri ile fan kontrol ediliyormuş. Bunda da mevcut mu diye araştırırken buldum.
    Sizin E400'ün fanı hiç duruyor mu?
  • Bluetooth ve Webcam opsiyonel olduğu için F10 ve F11'in üstüne simgeleri iliştirilmemiş. Bluetooth ve Wireless adaptör için kullanılan led aynı. Her ikisi de aktifken led açık mavi, her ikisi de kapalı iken led kapalı ve sadece wireless açıkken led sarı yanar...
  • Sadece bluetooth açıkken led normal mavi ışık verir. Bluetooth ve Wireless gerekli olduğunda açılırsa daha sağlıklı olacaktır. Hem pil hem de insan sağlığı açısından.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.