Şimdi Ara

LG E500-SP22T (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
357
Cevap
3
Favori
33.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ancak fan konusunda bilgiye ulaşamadım. Makine buz gibi bile olsa ilk açıldığından itibaren fan çalışmaya başlıyor. Sıcaklığa göre devrini değiştiriyor ama hiç susmuyor, bu durum aslında batarya ömrü için ve gece sessizliğinde soğuk ortamlar için çok yanlış...
  • Eğer fan çalışma şekli herkesin makinasında bu şekilde ise LG'den BIOS güncellemesi istenebilir. Arkadaşlar fanlarınızı kontrol ederseniz konuyu takip edebiliriz. Ben Vatan C'den E400'ümü aldım fanın çalışma şeklinin bu şekilde normal olduğunu söylediler. Fanı duran ve gerektiğinde çalışan E400 sahibi kimde var mı?
  • hiç ses çkarmadığı için dikkat etmemiştim evet benmki de sürekli çalışıyor..bios güncellemesi düzeltir mi dyosun?
  • Düzeltir. Birkaç kişiden daha yanıt alalım ve 10 derecenin altında sonra 0 derecenin altında bir ortamda test yapalım. Fan hep çalışıyor ise BIOS güncellemesi isteyelim...
  • LG E400'ün anakartı ve bataryası MSI tarafından üretilmiş. BIOS 6 HAZİRAN2007 ve rev.1.00.
  • kardeş e400 mü e500 mü bendeki 500 de..
  • ya nerden bulcaz bu lg e500ü izmir de özellikle.yaklasık 10gündür arıyorum bi türlü bulamadım yaw sizler makina hakkında olumlu seyler soledikce daha da alasım geldi yoksa asus f3sc200ddr alcam alternatif olarak

LG E500-SP22T
  • acelen yoksa bi üst modeli çıkıyor derbentli duyurusunu yapmıştı..daha iyisi istersen onu bekle..bizimkiler stokta kalmamış

quote:

Orjinalden alıntı: ILTERIS45

ya nerden bulcaz bu lg e500ü izmir de özellikle.yaklasık 10gündür arıyorum bi türlü bulamadım yaw sizler makina hakkında olumlu seyler soledikce daha da alasım geldi yoksa asus f3sc200ddr alcam alternatif olarak

LG E500-SP22T

• duydum ama okadar veremem tuzlu geliyo bana neyse yarın son sansımı denicem biyerden cevap gelecek onu bekliyorum insallah olumlu olur yoksa asus alır gecerim artık napalım

ayrıca e500 de parmak izi tanıma teknolojisi var mı?
  • yenilerinde var mı bilmiyorum ama öncekinde yok..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ILTERIS45

duydum ama okadar veremem tuzlu geliyo bana neyse yarın son sansımı denicem biyerden cevap gelecek onu bekliyorum insallah olumlu olur yoksa asus alır gecerim artık napalım

ayrıca e500 de parmak izi tanıma teknolojisi var mı?

tuzlu geliyor dediğin 100 $ daa fazla vericen asus'a göre ki asustan daha iyi makina alıcan :))

parmak izini anlatıyım arkadaşlar

Hp- toshıba -sony - lenovo ve asus'ların bazılarında bulunan fınger prınt ( parmak izi okuma ) özelliği bunlarda TPM chip olmadığından hdd üstüne kayt atar. buda şu demektirki hdd üzerine kayt edilen şey :

1.hdd fazla yer kaplar
    2.şifre biliyorsam yine açabilrim
    3.hdd söküp yenisini takabilrim
    4.kullanıcı kapsamı çok az

LG lerde ise TPM Chip geliştirdiği için intel no problem. parmak izi anakart üzerindeki tpm chip'e atıyor. buda yukarıda saydığım özellikleri saf dışı ediyor yani

1 hdd'te yer kaplamıyor
    2 illa parmak izi tanımak istiyor
    3 hdd söküp yenisini taksanda TPM chip hala duruyo
    4 10 parmak yani 10 kullanıcıya kadar izin verebiliyor.

• Parmak izi olayı bence pekde önemli bişey değil bunun üzerinde pek takılmamak lazım... Ama tabi tercih meselesi.
  • Arkadaşlar bu bilgisayarın stokta olduğu internet adresi var mı? Yoksa istanbul avrupa yakasında herhangi bir dükkan.(Ben gaziosmanpaşa merkezdeyim yakınlıkta iyi olabilir.)
  • Şu ana kadar Lg R400'ü sorduğum mağazalar:

1-İstanbul Vatan Bilgisayar.
    2-İstanbul Bimeks (Yeşilköy)
    3-Ankara Vatan Bilgisayar.
    4-Ankara Mavi Bilgisayar (Kızılay ve Çukurambar Şubeleri)

Bu durumda "Dinozor" kod adlı bir LG modeliyle karşı karşıya olduğumu kabullenmekten başka çarem kalmadı.Çünkü bu mağazalarda bulamadığım bir modeli başka bir yerde bulma şansım yok ve ayrıca mağaza yetkilileri bu modelin tekrar stoklara girmeyeceğini belirttiler.Bu durumda gelmeyecek olan bir ürünü beklemenin ve aramanın bir anlamı yok ayrıca kullanımı yaygın olmayan bir modelin servisle ilgili işlerinde de sorun olacaktır.Yani ürünü hesaplı alırsınız ama herhengibir arıza durumunda bu arızanın giderilmesi veya yeni bir aksesuar vs. almanız oldukça pahalıya malolacaktır.Bunu kullandığım LG marka cep telefonundan biliyorum,aksesuarlarını bulmak hem zordu hem de pahalıya maloluyordu.Artık başka alternatiflere bakmak lazım mesela Mavi'deki Datron bile şu anda bana cazip gelmeye başladı.LG hayalim suya düştü artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosica -- 10 Ekim 2007; 12:39:30 >

• Arkadaşlar max. 1100 $'a 14" notebook tavsiye edebilir misiniz?(piyasada olan)
  • Stoklarla birlikte forum da bitti sanırım
  • http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd71524

19 ekimde stoğa gireceği yazılı... derbentli arkadaşım stok bitti demişti ama... anlamadım ben bu işi
  • yeni çıkacak e500 versiyonundan bahsediyor bence orada..
  • merhbalar bilg.da yer alan LG recovery prgramıyla vistayı yedeklemek mümkün mü arkadaşlar?
  • vistayı kaldırdğım için bilemeyeceğim..ancak yüksek ihtimalle yedekleme yapılabilmesi lazım..çünkü recovery i açınca yedek dosyasını gösterebileceğin bir yer çıkıyor..ister sıfırdan vista kuruyorsn istersen de aldığın yedeği kuruyorsun..
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.