Şimdi Ara

LG E500-SP22T (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
357
Cevap
3
Favori
33.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TÜM LG KULLANICILARINA VE ÖZELLİKLE E-500 SERİSİ KULLANICILARINA İYİ HABERLERİM VAR TANIDIKLARINIZA E500 KAÇIMADIKLARINI YENİ SERİSİ İLE DAHA İYİ İŞLEMCİYE SAHİP VE HDD KAPASİTESİ DAHA YÜKSEK OLUŞUYLA BİRLİKTE GELEN SADECE CÜZZİ BİR RAKAM FARKIYLA SAHİP OLABİLECEKLERİNİ DUYARABİLİRSİNİZ..

SAYGILARIMLA
    DerbenTli
  • derbentli

bekleyelim mi diyosun yenı model mı cıkıyo cuzzi farkla biraz acabılır mısın bıde alanlar ıcın nıye mujde anlamadım benım daha bekleyecek zamanım kalmadı dostum ..
  • derbentli ben de e500 almayı düşünüyodum... bekleyelimmi yani şimdi? birazda açıklayıcı olursan sevinirim
  • hiç recovery yapmayı deneyen varmı ben yapamadım lg recovery cnterı takıp bot edyorum recovery yap diyince hdd de recovery patitionu ok diyor. sbiz xp i yükleyince elimizde artık lisanslı vista olmayacağı anlamına geliyor bu da. yardım edin arkadaşlar
  • senin lisans her zaman vardır..önemli olan laptopun altındaki cd key yazan şey..lisans odur..yani kopya bir vista cdsi ile sen o keyi girerk lisanslı vistaya sahip olursun..önemli olan cd değil yani..

recovery denemedim deneyen arkadaşlar varsa anlatsın ben direk xp ye geçtiğim için recovery ihtiyacım olmadı :)
  • ben de xp ye geçecem ama işi garantiye almadan geçmem yani. her vista kopyasını kendi şifremle lisanslıya çevirebileceğime eminmisiniz. bu arada madem xp ye geçmişsiniz. hemen sorayım. lg nin kendi sitesinde atheros diverlarını bulamadım siz nerden buldunuz ve xp de sürücü sorunu yaşadıızmı.çok karışık yazdım kusura bakmayın
  • xp de herhangi bir driver sorunu yaşamadım..zaten intelligent update çoğunu siteden kendi yüklüyor..wireless driverını ben de sitesinde bulamadım..ama orda intel in altında başka bir dirver var belki o olabilir..ama ben onu yüklemedim..internette araştırdım atheros ar5007eg diye yabancı bir forumda buldum..istersen upload edebilirim boyutu baya küçük..1 mb bile değil..

dediğim gibi önemli olan senin laptopunla beraber gelen lisans..sonuçta şöyle düşün..cd ile vista aldın paralı..cd in çizildi ve bozuldu lisansı çöpe mi atacaksın..saçma öyle değil mi önemli olan senin sahip olduğun cd key..
  • slm arkadaşlar bende lg e-500 kullanıcısıyım ve makinamdan gayet memnunum. alacak arkadaşlara kesinlikle tavsiye edebilirim. performansı çok iyi ve gayette sessiz çalışıyoo ayrıca ısınma problemi falanda yok çok çabuk ve gerektiğinden fazla ısınan bir makina değil. Recovery işlemi ile ilgili bişeyler sormuşsunuz. ben recovery işlemini yaptım. yapmamdaki amaç HDD min tek parça olasıydı ben bunu 3 e ayırdım. Recovery cd sinin içinde bunu mumkun kılan bir menu var. yönergeleri sırasıyla takip ettim ve problem yaşamadan vista mı kurdum. XP de atmayı denedim ve xp yide kurdum fakat ekran kartımın driveri xp de çalışmadı haliyle bende tekrardan vistaya döndüm. yalnız şöyle bir durum var. Recovery yapmak isteyen arkadaşlar bunu yapmadan önce xp yuklemek istedilerse şayet ve hdd nin tamamını formatladılarsa recovery yapamamaları gayet normal. çünkü hdd ni yaklaşık 1,5 gb lık bi kısmını recovery için ayırmışlar sizin anlıycanız gizli partisyon. eger orayada bilmeden format attıysanız sornun orda yaşıyor olabilirsiniz. ben sadece webcam de sorun yaşıyorum bazen çalışmıyoo ve pc yi resetlemek zorunda kalıyorum onunda caresini bilen varsa yada elinde güncel driver olan varsa ve burda paylaşırsa çok iyi olur. bunun dışında ben makinamdan gayet memnunum ve iyikide e 500 almışım diyorum. alacak olan arkadaşlara tekrardan şiddetle tavsiye ediyorum...

• LG E500-SP22T MODELİ STOK OLARAK TÜKENDİ ALACAK ARKADAŞLAR 3-4 GÜN İÇERİSİNDE E500-SP33T MODELİ GELİYOR ÖZELLİKLERİ ŞUNLAR OLACAK

İŞLEMCİ : T7500 2.2 GHZ
    RAM : 2048 MB max.4096 MB
    HDD : 200 GB 5400 RPM
    VGA : 8400M GS 256 TOURBO CACHE İLE 1024 MB

KALAN ÖZELLİKLER İLK SERİ İLE AYNI

E500-SP22T : 1299 $ + KDV / E500-SP33T : 1499 $ + KDV ( 200 $ FARKLA ALINIR ) :)

BAŞKA SORUSU OLACAK VARMI_?

LG'lere FORMAT ATIP XP KURDUKTAN SONRA ELİNİZDE Kİ VİSTA CD İLE TEKRARDAN VİSTAYA DÖNEBİLİYORSUNUZ ARKADAŞLAR SORUNSUZ VİSTANIZ YİNE LİSANSLI OLUYOR...
  • yaw niye 8600 gt li bir model çıkarmadılar ki öyle olsa daha iyi olurdu neyse sağlık olsun bi daha ki modele artık
  • derbentl kardeş geçen hafta alttaki yazıyı yazmıştım sanırım lgnıibn stoğunu ben bitirdim makına okadar hoşuma gitmiştiki 3, ye kadar tekrar tekrar ednedim şansımı ama olmadı şimdide açıkçası korkuyorum ama aklımda kalmadı dil.

Bide harbiden ekran kartı yeni modelde daha iyi olmalıydı bencede.

selam ben cumartesi günü adana vatandan e 500 aldım cihaz gerçekten çok şık ancak wireless bağlantısını bi türlü kuramadık vatana geri götürdüm ordada uğraştılar olmadı teknik servis voltaj sorunu olduğunu söyledi ve hemen yenisi ile değiştirelim dedi ama değiştirdiğimiz ikinci cihazdada aynı sorun devam etti tabi bu kadar uğraşırken mağaza kapandı ve yarın uğrayın halledelim dediler pazar günü yine gittim yapamadıklarını söyleyip üçüncü makineyi açtılar ve kurdular ancak ondada aynı sorun vardı sonuç olarak sanırım bu seride böyle bir sorun var dediler ve stantta kalan iki makineyide kaldırdılar ve ürünün parasını iade ettiler. Anlyamadığım benmi şassızım yoksa böyle sorunlar oluyormu kafayı yemek üzereyim.

• Arkadaşlar geçen hafta fan çalışma durumunu aşağıdaki şekilde sormuştum. Hiç inceleyen olmadı mı? Yani bu makinenin fanı hiç durmuyor mu?

[i]LG E500-SP22T'yi ilk açtığınızda yani işlemci vs. soğukken fan minimum seviyede zor duyulacak şekilde çalışıyor mu? Yoksa bir süre sonra mı devreye giriyor?
    Bendekinde minimum seviyede çalışıyor, sıcaklık arttığında devir artıyor, sıcaklık düştüğünde fan deviri düşüyor, ama ilk açtığımda BIOS'a bile girdiğimde o minimum devirde çalışma olayı hep oluyor. Yani fan hiç durmuyor. Vista ve XP beraber kurulu. Fan Control, mobilemeter, notebook hardware controller ve benzeri programlarla fanı kontrol edemiyorum.
    LG E500'ün fanına kulağınızı yaklaştırarak kontrol edebilir misiniz? Ortamda başka gürültüler de varsa fanın düşük devirde çalışırken duyulması zor olacaktır.
    İlginizi ve yanıtlarınızı bekliyorum. Teşekkürler...

• LG'nin TR sitesinde 2. ve 3. sayfalara geçiş yapılamıyor. Global sitesinden tüm driver'lar indirilebilir. İki çeşit kablosuz ağ sürücüsü var. Biri İntel Diğer Atheros. Ben tüm sürücüleri indirdim . HDD'yi ikiye bölerek Vista'yı bozmadan Vista'nın yanına HDD'nin görünen ikinci bölümüne (görünmeyen 3. bölümüne) XP kurdum. Sorunsuz çalışıyor.

quote:

Orjinalden alıntı: Daywalkerr

ben de xp ye geçecem ama işi garantiye almadan geçmem yani. her vista kopyasını kendi şifremle lisanslıya çevirebileceğime eminmisiniz. bu arada madem xp ye geçmişsiniz. hemen sorayım. lg nin kendi sitesinde atheros diverlarını bulamadım siz nerden buldunuz ve xp de sürücü sorunu yaşadıızmı.çok karışık yazdım kusura bakmayın

• LG'nin Global sitesinden tüm sürücüleri indirebilirsiniz. Ben XP'yi yüklerken Webcam ile ilgili bir firmware türü güncelleme de yaptığımı hatırlıyorum. Bende Vista ve XP sorunsuz çalışıyor. Ancak fan problemi nedeni ile makine serviste. Fan olayına da birileri cevap yazarsa sevinirim...

quote:

Orjinalden alıntı: abbet

slm arkadaşlar bende lg e-500 kullanıcısıyım ve makinamdan gayet memnunum. alacak arkadaşlara kesinlikle tavsiye edebilirim. performansı çok iyi ve gayette sessiz çalışıyoo ayrıca ısınma problemi falanda yok çok çabuk ve gerektiğinden fazla ısınan bir makina değil. Recovery işlemi ile ilgili bişeyler sormuşsunuz. ben recovery işlemini yaptım. yapmamdaki amaç HDD min tek parça olasıydı ben bunu 3 e ayırdım. Recovery cd sinin içinde bunu mumkun kılan bir menu var. yönergeleri sırasıyla takip ettim ve problem yaşamadan vista mı kurdum. XP de atmayı denedim ve xp yide kurdum fakat ekran kartımın driveri xp de çalışmadı haliyle bende tekrardan vistaya döndüm. yalnız şöyle bir durum var. Recovery yapmak isteyen arkadaşlar bunu yapmadan önce xp yuklemek istedilerse şayet ve hdd nin tamamını formatladılarsa recovery yapamamaları gayet normal. çünkü hdd ni yaklaşık 1,5 gb lık bi kısmını recovery için ayırmışlar sizin anlıycanız gizli partisyon. eger orayada bilmeden format attıysanız sornun orda yaşıyor olabilirsiniz. ben sadece webcam de sorun yaşıyorum bazen çalışmıyoo ve pc yi resetlemek zorunda kalıyorum onunda caresini bilen varsa yada elinde güncel driver olan varsa ve burda paylaşırsa çok iyi olur. bunun dışında ben makinamdan gayet memnunum ve iyikide e 500 almışım diyorum. alacak olan arkadaşlara tekrardan şiddetle tavsiye ediyorum...

• quote:

Orjinalden alıntı: DerbenTli

LG E500-SP22T MODELİ STOK OLARAK TÜKENDİ ALACAK ARKADAŞLAR 3-4 GÜN İÇERİSİNDE E500-SP33T MODELİ GELİYOR ÖZELLİKLERİ ŞUNLAR OLACAK

İŞLEMCİ : T7500 2.2 GHZ
    RAM : 2048 MB max.4096 MB
    HDD : 200 GB 5400 RPM
    VGA : 8400M GS 256 TOURBO CACHE İLE 1024 MB

KALAN ÖZELLİKLER İLK SERİ İLE AYNI

E500-SP22T : 1299 $ + KDV / E500-SP33T : 1499 $ + KDV ( 200 $ FARKLA ALINIR ) :)

BAŞKA SORUSU OLACAK VARMI_?

LG'lere FORMAT ATIP XP KURDUKTAN SONRA ELİNİZDE Kİ VİSTA CD İLE TEKRARDAN VİSTAYA DÖNEBİLİYORSUNUZ ARKADAŞLAR SORUNSUZ VİSTANIZ YİNE LİSANSLI OLUYOR...

Abi şimdi eski modeli bulmak imkansız mı? yeni model 2100 ytlyi geçiyor ben eski modele tuzlu bakıyordum yaw öğrenci adamız kaldıkmı yani dımdızlak şimdi :(

• Keşke yeni modelde ekran kartını 8600 yapsalardı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eengfd

LG'nin Global sitesinden tüm sürücüleri indirebilirsiniz. Ben XP'yi yüklerken Webcam ile ilgili bir firmware türü güncelleme de yaptığımı hatırlıyorum. Bende Vista ve XP sorunsuz çalışıyor. Ancak fan problemi nedeni ile makine serviste. Fan olayına da birileri cevap yazarsa sevinirim...

kardeş yanlış hatırlıyor olmayasın ben hiç böyle birşey hatırlamıyorum..varsa madem webcam in firmware ını bulabilir misin bizler için?çok iyi olur valla
  • arkadaşlar bende alıcam ancak klavyenin tuşları kullanışlı mı? pragram yazmada kullanacağım için karakterleri hızlı girebilmemde sorun yaratır mı? lütfen yardımmmm hemen alıcamda....
  • valla ilk başta yabancılık çekiyorsun doğal olarak ama alışıyosun sonradan..normalde hızlı yazıyorsan alışman en fazla 2 haftanı alır tahminimce
  • webcam driver güncelleme işini CD den denedim ama yine sonuç aynı. elinde güncel driver olan arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum lütfen... yalnız ben değil diğer arkadaşlarda benim gibi bu soruna bir çözüm bekliyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abbet -- 8 Ekim 2007; 23:06:57 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.