Şimdi Ara

LG E500-SP22T (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
357
Cevap
3
Favori
33.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu makıneyı almaya kara vermıstım ama acerın yenı cıkarttıgı bı model var var arada 100 dolar var bu linke bakar mısınız karsılastırır mısınız ??

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=30138

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgrays -- 30 Eylül 2007; 20:27:47 >
  • arkadaşlar sıcaklık degerlerini ölçüp yazabilirmisiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bgrays

bu makıneyı almaya kara vermıstım ama acerın yenı cıkarttıgı bı model var var arada 100 dolar var bu linke bakar mısınız karsılastırır mısınız ??

bana 100 dolara değecek birşey gibi gelmedi..hatta lg nin ekranının daha iyi olacağını düşünüyorum

quote:

xp yükleyen arkadaşlar ekran kartının ram i ne kadar görünüyor xp de 128 mi?

LG E500-SP22T

• quote:

Orjinalden alıntı: cellmantd

quote:

bu makıneyı almaya kara vermıstım ama acerın yenı cıkarttıgı bı model var var arada 100 dolar var bu linke bakar mısınız karsılastırır mısınız ??

bana 100 dolara değecek birşey gibi gelmedi..hatta lg nin ekranının daha iyi olacağını düşünüyorum

quote:

LG E500-SP22T

teşekkürler?
    oyundan sonraki ve önceki sıcaklık degerlerinide ölçebilirmisin?

• birsey sorucam.. airties 205 wireless modem aldim, onunla baglaniyorum. download hizim maksimum 56 ya cikiyor.. onceki pc ile usb modemle 105 le cekiyordum neden boyle acaba.. baglanti excellent gozukuyor.. (1024 4gb kotaliyim)
  • quote:

Orjinalden alıntı: cellmantd

quote:

quote:

LG E500-SP22T

abi bu kart 128 go 8400 ama sende 512 8400M G gorünüyo alla alla anlamadım ben bu işi ..

• selam ben cumartesi günü adana vatandan e 500 aldım cihaz gerçekten çok şık ancak wireless bağlantısını bi türlü kuramadık vatana geri götürdüm ordada uğraştılar olmadı teknik servis voltaj sorunu olduğunu söyledi ve hemen yenisi ile değiştirelim dedi ama değiştirdiğimiz ikinci cihazdada aynı sorun devam etti tabi bu kadar uğraşırken mağaza kapandı ve yarın uğrayın halledelim dediler pazar günü yine gittim yapamadıklarını söyleyip üçüncü makineyi açtılar ve kurdular ancak ondada aynı sorun vardı sonuç olarak sanırım bu seride böyle bir sorun var dediler ve stantta kalan iki makineyide kaldırdılar ve ürünün parasını iade ettiler. Anlyamadığım benmi şassızım yoksa böyle sorunlar oluyormu kafayı yemek üzereyim.
  • @crow72
    wireless sorununun vistadan kaynaklanabilceiğini düşünüyorum

@bgrays
    valla ben de anlamadım ama paylaşım yapıyor olabilir ramden..paylaşım yapınca bilgisayarım özelliklerdeki ram değişir mi acaba?o da 2 gb gözüküyor.

@chinaski
    walla sorunun bilgisayardan kaynaklanacığını pek sanmıyorum bir ihtimal modem kaynaklı bir ihtimalde telekomdan kaynaklnıyor olabilir..bunu internet bölümüne sorarsan daha iyi olur..

@MAK.S.S
    walla oyun oynamadığım için oyun yok o yüzden yapamayacağım oyun bulursam denerim..hani oyunla deneyeyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: crow72

selam ben cumartesi günü adana vatandan e 500 aldım cihaz gerçekten çok şık ancak wireless bağlantısını bi türlü kuramadık vatana geri götürdüm ordada uğraştılar olmadı teknik servis voltaj sorunu olduğunu söyledi ve hemen yenisi ile değiştirelim dedi ama değiştirdiğimiz ikinci cihazdada aynı sorun devam etti tabi bu kadar uğraşırken mağaza kapandı ve yarın uğrayın halledelim dediler pazar günü yine gittim yapamadıklarını söyleyip üçüncü makineyi açtılar ve kurdular ancak ondada aynı sorun vardı sonuç olarak sanırım bu seride böyle bir sorun var dediler ve stantta kalan iki makineyide kaldırdılar ve ürünün parasını iade ettiler. Anlyamadığım benmi şassızım yoksa böyle sorunlar oluyormu kafayı yemek üzereyim.

Ben de ilk başta wireless bağlantısı yapamadım. Wireless driverlarını kaldırıp yeniden kurdum bu defa oldu.

• ekran kartının kendş ram i 128 botebook un raminden biraz çalarak 512 ye çıkıyor vistada 895 idi o yüzden sordum xp de kaç diye,bu durumda sistem de ram hala 2 GB görünür

oyun önceside yazarsan sevinirim,çünkü geçen gün dokundum makinaya çok sıcaktı ama sizler ısınma sorunu yok diyince şaşırdım,özellikle sag taraf yanıyordu.
  • Arkdaşlar makinanın Wireless kartı atheros muş,çekimi nasıl arkadaşlar?

çok soru soruyorum ama vatanda %20 indirim var(yeni şube açtı Konya ya) a200-1ah alacaktım pil sorunu varmış(1 saat gidiyor)ekrankartından fedakarlık edip alma ihtimalim varda.
  • arkadaşlar kutu içeriginden bahsedermisiniz?kullanım kılavuzu falan Türkce mi?recovery cd si çıkıyor mu yoksa bizmi dvd ye çekicez?
  • @MAK.S.S. evet wireless atheros çekimi normal evde arkadaşta dell var hemen hemen aynı çekiyor. Kutu içeriği bir kaç sayfalık türkçe kullanım klavuzu ve 3 adet dvd var biri vista ve aynı zamanda recover yapılabiliyor. diğeri driverların olduğu intelligent update diye bir dvd diğeri ise dvd rw ile ilgili hiç bakmadım içeriğine. Ben de 1AH ile E500 arasında kaldım ancak E500 ü tercih ettim aradaki fark o ekran kartına değermi bilmiyorum. Oyun için zaten 8600GT li bir model almak en doğrusu ama karar vermek geçekten zor. Kolay gelsin :)
  • sürücüleri tekrar yüklediler ama olmadı
  • İlginç, ben dün öyle yaptım bağlandı. Vistayı anlamak mümkün değil gerçekten
  • LG oldukça iyi, kasası, sorunsuzluğu , teknik servisi ( tecpro bakıyo) ...

bence alınası bi ürün.
  • everest ile sıcaklığı ölçtüm
    cpu 49
    cpu #1 çekirdek 1 42
    çekirdek iki 40
    grafik işlemci 49
    hdd 39

oyun filan oynamadan yaptım testi..ama bilgisayar sabahtan beri açık..bence değerler gayet iyi
  • arkadaşlar verdiginiz degerler için çok teşekkürler
    artık kararımı gidince veririm
    sıcaklık degerleri çok iyi gerçekten
  • carbon oynadıktan sonra değerler

cpu 59
    cpu 1 50
    cpu 2 49
    graifk 57
    hdd 40

bu arada carbonu rahat oynamak için high 800*600 ayarlarda açmak gerekiyor..maximumda da oynatıyor ama oynaması zevkli olmuyor..bilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slmnd -- 1 Ekim 2007; 22:29:32 >
  • teknosadan kaça aldın bide ordan almayı denicem vatanda çözemediler olayı
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.