Şimdi Ara

LG E500-SP22T (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
357
Cevap
3
Favori
33.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hoparlör girişine bağladığında sorunsuz çalıştırıyor diye duydum arkadaştan.
  • arkadaslar ok tusları bnm ıcın cok onemlı cok mu kuculmus ok tusları num.pad den dolayı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgrays -- 23 Eylül 2007; 2:33:10 >
  • yani evet biraz küçültmüşler..ama alışıyorsun..foto koyarım birazdan
  •  LG E500-SP22T
  • arkadaşlar fiyatı 1299$+kdv ye düşmüş,intel indirim yapacaktı nedeni bu ise diger markalar niye yapmadı
  • bende alcam dell 1520 ile e500 arasında düşünüp duruyorum lg iyi hoş güzelde tuş takımı neden beyaz yav... kirlenir hemen.. :)
  • Bu LG E500-SP2TT nin ekran kartı yani ge force 8400 ATI Radeon HD2600 a göre nasıl bilgisi olan varmı
  • @MAK.S.S.

fıyatı her yerde mı dusmus vatanda da mı mesela bıde ıntelle ne alakası var

@janeley

karsılastırılmaz ıkı kart bıldıgım kadarıyla 8600m gt ayarında bı kart ati hd 2600 oyun ıcın alacaksan bu dedıgım kartlardan birini al bence ..
  • 15 gün önce 1399$+KDV idi şimdei bimeks.teknosa.vatan hepsinde 1299$+KDV olmuş

intel ile alkası intel işlemcilerin fiyatında indirim yapacagını açıklamıştı
  • bütün yorumları sinsi okuyup sonunda ben de aldım . Şimdilik çok memnunum klavyeye alışmaya çalışıyorum ve tabi bir de vistaya. ekran ses ve pil çok iyi.
    performansı da vista için gayet yeterli, bakalım kod yazarken nasıl olacak, deneyimleri aktarırım.
  • ya arkadaşlar kamerayı tanımıyor xp..yani tanıyordu msn de kamera açayım dedim bugün açılmadı sinir oldum..nasıl tanıtacam ben bunu..normalde xp kendi tanıyordu ama şimdi hiç görmüyor bile..driverı da yok zaten..
  • Ses çıkışını 5.1 e bağladığımda malesef iki çıkıştan ses alabiliyorsun.
    5.1 için bir aparat kullanmak gerekli sanirim. Kulaklık çıkışını 3 lü çıkışa çeviren bi kablo lazım ki. 5.1 performansı alınsın.

dediğim gibi. yoksa sadece sağ ve sol. birde buffer çalışıyor.

çalıştıran olursa haber etsin.
  • arkadaşlar bir kaç resim koysanız
  • arkadaşlar bi inceleme yapın da biz de içimiz rahat alalım, en azından biri vista puanlarının ekran görüntüsünü koysa
  • arkadaşlar e500 ün pili nekadar gidiyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MAK.S.S.

15 gün önce 1399$+KDV idi şimdei bimeks.teknosa.vatan hepsinde 1299$+KDV olmuş

vatanın sitede bi değişiklik görünmüyo hala 1399$ + kdv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgrays -- 26 Eylül 2007; 0:42:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bgrays

quote:

Orjinalden alıntı: MAK.S.S.

15 gün önce 1399$+KDV idi şimdei bimeks.teknosa.vatan hepsinde 1299$+KDV olmuş

vatanın sitede bi değişiklik görünmüyo hala 1399$ + kdv

bimeks ve teknosa 1299$+KDV ye düşürmüş
  • media markt ta kaç acaba daha mı ucuzdur ..
  • mediaMarkt'ta bu ürün yok dostum. LG personeli olaraktan biliyorum....
  • @DerbenTli

saol dostum lg personeli olarak bi objektıf degerlendırme yapsan e500 u
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.