Şimdi Ara

LG E500-SP22T (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
357
Cevap
3
Favori
33.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar xp cd sini takıyorum yüklemeye başlıyor ama sonda harddiski tanımadığını sölüyor ne yapabilirim?
  • arkadaşım bende şipariş ettim bugün LG P1-KPP1T modelinden!galiba SATA harddisk olduğu için görmüyo harddiski!Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa seviniriz!birde XP driverları var mı ?
  • o harddisk sorununu biostan sata ayarını açıp hallettim bende kullanım dışı olarak ayarlıydı.ama şimdide xp yi kurarken mavi ekranda hata msı geldi xp tamamen yüklenemiyormuş.asms hatası varmış.bunu nasıl halledebilirim bilenler arkadaşlar lütfen yardım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: enisaytekin

o harddisk sorununu biostan sata ayarını açıp hallettim bende kullanım dışı olarak ayarlıydı.ama şimdide xp yi kurarken mavi ekranda hata msı geldi xp tamamen yüklenemiyormuş.asms hatası varmış.bunu nasıl halledebilirim bilenler arkadaşlar lütfen yardım.

arkadaşım bu yazıyı bi incele bakalımhttp://www.notebook.gen.tr/viewtopic.php?f=24&t=18&p=27#p27
  • LG P1-KPP1T vista performansi nasil? fotolarini ekleyebilir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chinaski -- 19 Eylül 2007; 22:02:07 >
  • arkadaşlar vista puanlaması nasıl zahmet olmazsa ona baksanız ..
  • LG E500-SP22T bu modelde vista filan cayir cayir calisiyo. bi sorun yok.
    bu modele xp kuran arkadaşlarda var.
    lg nin avrupa sitesinde driverlar var.

"cellmantd" bu arkadaşa ulaşın sorunsuz kurmuştu xp yi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quex -- 20 Eylül 2007; 1:00:04 >
  • evet arkadaşlar şu anda xp kullanıyorm e500 de..vistayı kaldırmadığındna değil benm pek hoşuma gitmedi.belki ilerde yüklerim yine..
    driverler isewww.lge.com sitesinde global siteye link var..ordan software kısmında modeli seçisounuz xp driverlarını gösteriyor zaten..çk bişey değil hepsi toplamda 250-300 mb etmez..bulamadığınız olursa söyleyin yardımcı olurum..
  • arkadaşlar dah yeni yazabildim kusura bakmayın.vista performansına bakamadım.thebaylo sağol verdiğin linten sorunu halelttim.bundan sonra böle bi sorunda sorumlı merci sensinaynı soruna sahip arkadaşlara duyrulur
  • quote:

arkadaşlar dah yeni yazabildim kusura bakmayın.vista performansına bakamadım.thebaylo sağol verdiğin linten sorunu halelttim.bundan sonra böle bi sorunda sorumlı merci sensinaynı soruna sahip arkadaşlara duyrulur

Arkadaşım XP yi sorunsuz kurar ve bütün driverlarını bulursan bunu bizimle paylaş mutlaka!
  • quote:

Orjinalden alıntı: thebaylo

quote:

arkadaşlar dah yeni yazabildim kusura bakmayın.vista performansına bakamadım.thebaylo sağol verdiğin linten sorunu halelttim.bundan sonra böle bi sorunda sorumlı merci sensinaynı soruna sahip arkadaşlara duyrulur

Arkadaşım XP yi sorunsuz kurar ve bütün driverlarını bulursan bunu bizimle paylaş mutlaka!

arkadaşlar dediğim gibi xp yi yyükledim ve sorunsuz bir şekilde kullanıyorum..driverların tümünü lge.com dan bulabilirsiniz..bilginize

• arkadaşlar bunun ekran kartı geforce 8400m g... ilk sayfada pcworld değerlendirmesi vardı... onda yazıyo... bi güvenebilsem ben de alıcam
    bir gün ama bir gün...zamanım olursa türkçeye çevirebilirm değerlendirmeyi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hassasbeyin -- 21 Eylül 2007; 2:04:38 >
  • arkadaşlar xp yi kurdum ama ati nin sürücüsünde sorun çıktı kuramıyor.bi yerde muhakkak hata msj ı veriyor geçse bile windowsu tekrar açtığında uzun bir rakamdan oluşan hata msj ı ile karşılaşıyorsun.herkesin bilgisine.birde sorunsuz kuran arkadaş varsa bizede anlatabilirse çok makbule geçer.birde ati nin kurmuş olduğu sürücüsünü yollayabilrlerse iyi olur.
  • cellmantd bu sölediğim hata neden kaynaklanıyor olabilir bi bilgin varmı?oyun falan denemedim çalıştırırmı diye ama her açtığında o hatayı vermesi sinir bozucu zaten.sildim tekrar kurdum yine aynı hatayı veriyor.
  • ee arkadaşlar oyun performansı ve vista puanı hakkında konuşacak olan yok mu?
  • arkadaşlar hitman ı denedim çalıştı.ama oyun rumca mı artık rusçamı olduğundan oynamadım.bi arkadaşta slint hıll i oynamış bilginize
  • ya öncelikle atinin sürücüsü dediğin ne onu anlamadım.bendeki ekran kartı nvidia geforce..ati nerden çıktı ?

düzeltme : he pardon senin aldığın e500 değilmiş..e500 topiği altında görünce öyle zannettim..valla bilmiyorum driverını hangi siteden indirdin sen?

quote:

arkadaşlar xp yi kurdum ama ati nin sürücüsünde sorun çıktı kuramıyor.bi yerde muhakkak hata msj ı veriyor geçse bile windowsu tekrar açtığında uzun bir rakamdan oluşan hata msj ı ile karşılaşıyorsun.herkesin bilgisine.birde sorunsuz kuran arkadaş varsa bizede anlatabilirse çok makbule geçer.birde ati nin kurmuş olduğu sürücüsünü yollayabilrlerse iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slmnd -- 21 Eylül 2007; 20:12:26 >
  • ben şimdiye kadar, test drive unlimited, doom3, star wars: kotor2, bus driver, flatout, flatout2, ship simulator 2008 oyunlarını sorunsuzca yüksek çözünürlükte çaliştirdim
  • bende almaya karar verdim arkadaşlar

ya düşündüm bunun 300-400$+kdv üstüne verip yuksek ekran kartlı bilgisayar alacağıma cok oyun hastasıysam notebookta aramam gıderım x box alırım boyle bı ıhtıyacım olursa ufak tefek oyunlardan oynarı m sadece benım dusuncem tabıı sadece fifa nba gta ve carbon gibi oynasam daha da başka bşi istemem ...
  • arkadaşlar 5.1 destekli bildiğim kadarıyla notebookumuz..ama bu işlerden pek anlamam..5.1 bir ses sistemi alsam bunu nasıl bağlayabilirim?tam verim alabilir miyim? 3 giriş var..biri mic biri hoparlör diğeri ne? bilen var mı
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.