Şimdi Ara

LG E500-SP22T (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
357
Cevap
3
Favori
33.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi bir notebook ama asusun alternetifi bu onla bu arası fiyat lar aynı ama ikisinden hangisi acaba birde x2500 ati mi yoksa 8400 nvidia mı ekran kartında iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusssss -- 11 Eylül 2007; 1:38:00 >
  • ilk izlenimler...

ilk başta laptop gerçekten az ses çıkarıyor ve fazla ısınmıyor..ekran kalitesi çok iyi..önceki acer 5601 e göre baya bi iyi..num pad olması güzel ama bunu daha güzel bir şekilde sığdırabilirlerdi..packard bell bu işi iyi yapıyor..e500 de bazı tuşları baya küçültmüşler yetim gibi duruyorlar..ama bikaç güne alışırım şimdi bile biraz alıştım sayılır..webcam biraz sorun çıkardı bi açılıoyr bi açılmıyor neden anlamadım.kasa kalitesi iyi sağlam duruyor alet..
    yalnız dvd writerın düğmesine basıp duruyorum elimle düğmeyi biraz büyük yapmışlar sanırım..

onun dışında vistadan nefret ediyorum çok şekil yapıyor sinir oldum..xp yükleyebilirim her an..birde bu intelligent driver update xp de de yükler mi acaba xp driverlarını yoksa tek tek kendim mi bulmam gerekir?

he bir de önemli bi soru..bu vista puanı 3 gözüküyor bende..ama sadece windows aero için masaüstü performansı 3 diğerleri 4 ün üzerinde..niye böyle ? bilen var mı?

• bir sorum daha var..bütün sitelerde wireless intel yazmışlar ama bende atheros var..herkes de böyle mi acaba?
  • bende aleti dun vatandan aldımbenim wireless da atheros...
  • lg de patlama var be.

kuralım klubümüzü ;]
  • kuralım tabi be :)
    hatta LG için bence ayrı bi bölüm olması lazım
  • ben acer veya bunu alacam kurun kulübünüzü
  • selamlar,
    LG e500-sp22t yeni aldım fakat sürekli kullandığım çizim programları vista da çalışmadığı için XP yüklemek durumunda kaldım.
    ancak realtek rtl8102 ethernet kartını kuramıyorum
    epey bir driver denedim ama başaramadım.
    bu konuda bilgisi olan var mıdır?

sevgiler
  • lg nin kendi sitesinde bulabilirsin.
    orda görmüştüm.

hangi programları kullaniyosun.

bende çizim programi kullaniyorum. benimkiler sorunsuz çalışıyor.
  • bu modeli gerçekten çok beğeniyorum
    tasarımı oldukça beğendim
    bu modeli olan arkadaşlar şöyle güzel bir inceleme yapsalar süper olur resimleri bekliyorum
  • Arkadaşlar İspanya'dayım. Mediamarkt'ta indirim var 1000 Euro şu anda bu bilgisayar. 200 Euro inmiş. Grafik kartı için Nvidia 8400-512 MB yazmışlar. Doğru mudur bu?
  • Dün bende aldım e500 süper bir makina ses yok adeta wireless bendede atheros çıktı ama kapsama alanı gayet güzel performansınıda çok beğendim alacak arkadaşlara tavsiye edebilirim
  • inceleme bekliyoruz o zaman
    güle güle kullan
  • inceleme yapan yokmu
  • Arkadaşlar LG P1-KPP1T modeli hakkında da yorumlarınızı alabilirmiyim?özellikle ekrantı kartı için?1500ytl bütçem var ve bunu uygun gördün sizce?

LG P1-KPP1T
    # İşlemci : Intel Core 2 DUO Processor 1.83GHz (T5600), 667MHz FSB, EXPRESS DUAL
    # Ekran : 15.4"WXGA FB TFT 1280x800 ÖZEL PARLAK EKRAN TEKNOLOJİSİ
    # RAM : 1024MB 667MHz
    # HDD : 120 SATA GB
    # Ekran Kartı : ATI Radeon X1400 Hyper Memory 256 MB Ekran Kartı
    # Genişleme Yuvaları : Parmakizi Tanıma Teknolojisi, Bluetooth, 1 x IEEE1394, 3x USB, 802.11abg WiFi Kablosuz Arabirim, Gigabit LAN, Card Reader 5-1, VGA, RJ11, RJ45, S-Video, Mic-in, Line-in, S/PDIF.
    # Optik Sürücü : Super Multi DVD± RW, DVD-RAM Optik Sürücü
    # Audio : SRS TruSurround XT, SRS WOW XT, 5.1CH Dolby Digital, XTS Pro, 24bit High Definition, Dahili-MIC.
    # İşletim Sistemi : Microsoft Vista Home Premium
    # Ebatlar : 355.2 x 261.2 x 31.7 mm
    # Pil ve Pil Ömrü : Li-Ion 6 cell 4 saat
    # Klavye : Q Turkçe 99 Tuşlu Numarik Klavye
    # Bonus : IP Operator, Battery Miser, On Screen Display, Norton Anti-Virus, CyberLink DVD Solution, Recovery CD, LG Intelligent Update CD
    # Ağırlık : 2.78 Kg.

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=26953

• yeni bi topik aç bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: thebaylo

Arkadaşlar LG P1-KPP1T modeli hakkında da yorumlarınızı alabilirmiyim?özellikle ekrantı kartı için?1500ytl bütçem var ve bunu uygun gördün sizce?

LG P1-KPP1T
    # İşlemci : Intel Core 2 DUO Processor 1.83GHz (T5600), 667MHz FSB, EXPRESS DUAL
    # Ekran : 15.4"WXGA FB TFT 1280x800 ÖZEL PARLAK EKRAN TEKNOLOJİSİ
    # RAM : 1024MB 667MHz
    # HDD : 120 SATA GB
    # Ekran Kartı : ATI Radeon X1400 Hyper Memory 256 MB Ekran Kartı
    # Genişleme Yuvaları : Parmakizi Tanıma Teknolojisi, Bluetooth, 1 x IEEE1394, 3x USB, 802.11abg WiFi Kablosuz Arabirim, Gigabit LAN, Card Reader 5-1, VGA, RJ11, RJ45, S-Video, Mic-in, Line-in, S/PDIF.
    # Optik Sürücü : Super Multi DVD± RW, DVD-RAM Optik Sürücü
    # Audio : SRS TruSurround XT, SRS WOW XT, 5.1CH Dolby Digital, XTS Pro, 24bit High Definition, Dahili-MIC.
    # İşletim Sistemi : Microsoft Vista Home Premium
    # Ebatlar : 355.2 x 261.2 x 31.7 mm
    # Pil ve Pil Ömrü : Li-Ion 6 cell 4 saat
    # Klavye : Q Turkçe 99 Tuşlu Numarik Klavye
    # Bonus : IP Operator, Battery Miser, On Screen Display, Norton Anti-Virus, CyberLink DVD Solution, Recovery CD, LG Intelligent Update CD
    # Ağırlık : 2.78 Kg.

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=26953

iyi makine bende var aynısından almanı tavsiye ederim

• bnm kart fınansım daha yenı geldı o kampanya 1050 dolar olan dewam edıyo mu hala :(

1287$+kdvden alıcam heralde mecbur
    suana kdr

1-ekran kalıtesı

2-sessızlıgı

3-ısınma konusunda iyi olması

bunlar artı yalnız alıpta oyun oynaya arkadaslar var mı ekran kartıyla ılıgılı yorum beklıyorum tesekkurler ..
  • Arkadaşlar ufakta olsa biraz aydınlatayım sizi şuana kadar kullandığım laptoplar arasında en sessizi ve ısınmayanı diyebilirim. acer toshiba hp bunları kullandım . Geleleim kasa ve ekran kalitesine zaten beni cezbeden kasa ve ekranı olmuştu . kasa cok sağlam ve şık toshibadan vs aşağı kalır yanı yok. Ekranı bence Sony de sonra en iyisi sadece ekran kartını denemedim daha doğrusu oyun oynamadım performansa gelirsek gayet tatmin edici ben hala vista ile kullanıyorum gayet hızlı xp kurunca dahada hızlı olucak eminim ama vistadaki performansı gayet başarılı alacak olan arkadaşlar hiç düşünmeden alsınlar ben son anda asustan döndüm lg ye iyikide dönmüşüm diyorum ha bu arada lg nin bir artısıda uluslararası garantisi var arkadaşlar bunuda göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim. E500-SP22T
  • Arkadaşlar bende dün itibarı ile LG P1-KPP1T modelini aldım.ilk olarak güzel bi görünüşü var.fazla kurcalayamadım çünkü vista yüklü.nasıl kaldırabilirm şu mereti yardım edin lütfen.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.