Şimdi Ara

LG E500-SP22T (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
357
Cevap
3
Favori
33.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadasım ekran kartından bahsedıyorum directx 10 en düşüğü galiba ..

bu ürünü bi canlı olarak inceleyen yok mu yakınımdaki yerlerde yok ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgrays -- 28 Ağustos 2007; 19:33:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bgrays

evet arkadasım ekran kartından bahsedıyorum directx 10 en düşüğü galiba ..

bu ürünü bi canlı olarak inceleyen yok mu yakınımdaki yerlerde yok ..

ben fazla oyun oynayan biri diğilim sadece fm oynuyorum denebilir ama berbat bişe de olmasını istemem
  • %99 bu alptopu alıyorum
  • kardeş alirsan bari bizide bilgilendir inan 1 aydır notebook almak için araştırıp duruyorum. bende pek oyun oynamam ama kaliteye bide multimediya ozelliklere(görüntü ses kalitesi falan) onem veren biriyim. notebook almak geröçekten çok zor bir iş
  • quote:

Orjinalden alıntı: hsnsln

kardeş alirsan bari bizide bilgilendir inan 1 aydır notebook almak için araştırıp duruyorum. bende pek oyun oynamam ama kaliteye bide multimediya ozelliklere(görüntü ses kalitesi falan) onem veren biriyim. notebook almak geröçekten çok zor bir iş

bence fazla oyun oynamiyosan alabilirsin bunu sonuçta lg ekran kalitesini düşün
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: bravoecho

quote:

cewaplar için teşekkürler tek düşündüğüm ekran kartının 128mb olması olması bu makine deki kart ati x1400-1700 den daha mi iyi tek soru işarti bu ..

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html dostum buradan net bir şekilde kartların performansı hakkında bilgi edinebilirsin. 3dmark05 - 3dmark06 kolonlarına bakacaksın

bilerek yorum yapmıyorum, sonra bazı sazanlar gelip polemik çıkarıyorlar

arkadaşım cahiliğime ver mark fln pek anlamıyorum sen iyisi özel mesaj at madem polemik çıkmasın

burdaki listede 8400ten 3 tane var 8400m ,8400gs ve 8400gt 8400gt değil 8400m mi bu makinedeki kart acep ??

8400m olması kuvvetle muhtemel. özellikleri aldığın siteden hangisi olduğunu daha net öğrenebilirsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: MAK.S.S.

bravoecho dostum bizimlede paylaşırsan sevinirim,niye polemik çıksın ki?burası forum sitesi amaç paylaşmak zaten.

bu ürünün fiyatı diger LG notebook lara göre düşük,huylanıyo insan acaba gözümüzden kaçan bişeymi var diye,alışık degiliz fiyatın uygun olmasına,notebookta numpad oldugu için tuşlar küçük mü?film yada mp3 dinlerken ses nasıl?

ses düzeyi normal, film izlerken yada müzik dinlerken öyle pür dikkat kulak kesilmeniz gerekmez. ama bangır bangır bir ses olayı yok. numpad olayı ise benim notebook üreticilerine en kıl olduğum nokta. neden dersen, benim şahsi iddiam 15,4" boyutundaki her makineye aslında babalr gibi numpad koyulabilir. eğer dikkat edersen numpad olmayan makinelerin klavyelerinde sağ ve sol kenarda 2şer parmak boşluk vardır. tuşlarıda 0.5mm civarı küçültürsen (tahminen, yada belki daha da az) her makineye numpad ekleyebilirsin. bence olmaması için hiçbir mantıklı sebep yok. fiyat düşükken almanızı tavsiye ederim.

• bravoecho sagol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pilavyer -- 30 Ağustos 2007; 13:28:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: symek61

bencede laptop çok iyi fakat ekran karında şüphelerim var hala bi karar veremedim ben

NVIDIA 8xxx serisini 7XXX serisi yerine ve DIRECTX10'a uyumu sağlamak için çıkardı. henüz tüm modellerde DIRECTX10 uyumu yok sanırsam. aynı şekilde ATI'de X1-XX serisi yerine yine aynı sebeplerden 2XXX serisine geçti. henüz DIRECTX10 ve uyumlu oyunları-yazılımları yaygınlaşmadığı için bu özelliklere sahip yeni nesil ekran kartlarına mevcut kartlarla kıyaslayıp not vermek doğru değil. zaten benchmark sayfasında da bu kartlara ait birçok değer boş geçilmiş. bence yeni çıkan bir kartın orta düzeyde oyunlarda sorun çıkarması beklenemez.

• aliyim mi arkadaşlar bu makineyi?
  • arkadaşlar ben ekran kartına baktım 8400m lg nin sitesinde var zaten 3dmark2006 dan 1050 puan almiş yani gf7400 ayarında bir ekran kartı tek artısı dx10 destekli olması şimdiye kadar alan da yok galiba forumda...okullar açılmadan bitane notebook almam lazım. sıkıldım valla bu işten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsnsln -- 31 Ağustos 2007; 23:29:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hsnsln

arkadaşlar ben ekran kartına baktım 8400m lg nin sitesinde var zaten 3dmark2006 dan 1050 puan almiş yani gf7400 ayarında bir ekran kartı tek artısı dx10 destekli olması şimdiye kadar alan da yok galiba forumda...okullar açılmadan bitane notebook almam lazım. sıkıldım valla bu işten

bende aynı durumdayım
  • oyun oynucaksanız bu ekran kartı tatmin etmez onu haricinde lg kaliteli bi üründür
  • saol
  • ben de kız arkadaşıma bu laptop'tan almak istiyorum, ekran kartı onun için pek sorun olmadığından, gerek performans gerekse görünüş olarak gayet çekici duruyor, yarın laptopu aldıktan sonra bir kaç gün içinde ufak bir inceleme yapar buraya yazarım
  • kardeş öyle bişe yparsan kırk yıl dua ederim sana özellikle kasa kalitesine ısınma problemine falan çok dikkat et sana güveniyoruz
  • alan var mı bu aletten.
    Mümkünse güzel bi foto destekli inceleme isteriz. ;]

Ekran kartı 3d modelleme için uygun mudur. Oyun oynamıyorum.
  • kimse bişe bilmiyo
  • hala alım test eden yokmu?
  • DrynhwyL
    ne oldu durum. aldın mı laptop u.

haber eyle.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.