Şimdi Ara

LG E500-SP22T (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
357
Cevap
3
Favori
33.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende E500 kullanıcıları arasına katıldım
    Bilgisayardan çok memnunum, gerçekten güzel. Herkes XP yi denemiş ben de Vista Ultimate "64 bit" buldum onu kurup denedim Çok güzel kuruluyor ve açılıyor. Ama 64 bit sürücüleri bulunur mu bilmiyorum onu araştıracağım. Şimdilik deneme amaçlı kurmuştum silip kendi 32 bit lisanslı Vistaya döneceğim.

Eğer 64 bit sürücülerin hepsini bulabilirsem ona sıcak bakıyorum, Microsofta lisansı 64 bite geçiş için ne gibi şartlar istiyorlar diye mail attım cevabı bekliyorum

Kullandıkça yorumları yazarım. Wireless için telekomun verdiği AirTies TT205 de çok güzel çalışıyor alırken de denemiştik problem çıkmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MelihTR -- 26 Ekim 2007; 17:09:23 >

• aynı sorun bende var yardım lütfen

quote:

Orjinalden alıntı: chinaski

bende R400 var, vista basic kullaniyorum. webcam ile sorunum var. kamerayi bazen goruyor, bazen gormuyor. sebebini bilen var mi?
     LG E500-SP22T

• quote:

Orjinalden alıntı: oBLoOd

@Derbentli. Bu yeni çıkan e500 de eski e500 gibi ısınma problemi yok değilmi.Ya da fazla ses çıkarma gibi bir sorun yok.İşlemcisi T500 olduğu için ısınma problemi olurmu acaba?

kullanan kişilere sor diyecektim ama demeden cvplar gelmiş ilk seriden ısınma yok son seirlerde de olmayacaktır. çünkü LG yüzde 20 ila 40 daha iyi soğutma kapasitesine sahiptir...
  • kamera sorunu olanlar fn+f10 yapsın
  • E500 kullanıcıları, bilgisayarınızn moniitöründen memnunmusunuz, karşılaştırmasınızı yapabileceğiniz başka bir model varmı.

Daha önce Sony Vaio kullanıyordum. şimdi Vatan ın kampanyasından bir tane Packard Bell aldım. Ekran kalitesi Sony kadar olmasada yinede diğer laptoplara göre daha iyi. Bir tane daha laptopa ihtiyacım var. Acaba LG E500 serisi bu durumda nasıl bir tercih olur.
  • fn+f10 işe yaramıyor
  • Bende e500 sp22t siparşi verdim ama henüz ulaşmadı elime. İnşallah sorunsuz teslim alırım.
    Stok hakkında araştırmalarım sonucu şunu söyleyeblirim. bilgisayars 2 hafta sonra ellerinde olacağını söyledi. hepsiburada da var ama çok pahalı ve güvenirmisiniz bilmem. Teknosa'nın yerel stoklarında var, çoğu teşhir ürünü sanırım ama birkaç yerde adetli olarak mevcut. Örneğin Kızılay'da 5 tane vardı. Herhangi bir teknosa'ya uğrarsanız yardımcı olurlar heralde. fiyatı 1299$+kdv idi yanılmıyorsam.
    ben hiteknoloji'den sipariş verdim 1209$+kdv'ye sipariş sürecinde çok ilgilendiler, teslmatta bu kadar iyi olursa benden tam not alırlar :D

• Bilgisayarımı telm aldım. He hiteknoloji hemde notebook mükemmel
  • Bir sorum olacaktı,

e500 sp33t de sp22t ile aynı kasa ve klavye düzeni mi kullanılmış?
  • evet aynı kasa klavye işlem ci ve akran kartını deyiştirmişler t7300 işlemciyi t7500 yapmıslar g8400m ekrankartını g8600 yapmıslar fark sadece bu bildigim kadarıyla

ben sp22t yi 1200$ a aldım sp33t 1400$ civarında cıkacakmıs
    200$+kdv [280ytl fark] için deger mi düsünün ona göre kararınızi verin

yeni eklenen parcalar daha performanslı oldugunuda unut mayın enerji ihtiyacı cogalmıs pc nin ve pil ömrü azalacaktır

2,5 saat giden sp22t sarjı sp33t de yaklasık en fazla 2 saat gidecektir
    (ben 3 saat kullanıyorum pili)

ama pil ömrü önemsiz diyorsanız bana kalırsa mutlaka sp33t alın derim
    sp22t den gayet tatmin edici sonuclar aldım

parasının hakkını veriyor
  • Merhabalar.

Uzun zamandır forumları takip ediyorum en az sorunlu bir laptop alabilmek için. TOSHIBA A200 1AH, ASUS F3Sa, DELL 1520, MSI EX600 derken birden LG 500 serisine odaklandım. Tüm istediğim alacağım ürünün sorun çıkarmaması. Ama bu sıraladığım markalarda o kadar para (ortalama 1500-1600 USD) vermenize karşın insanlar yine de yakınıyorlar, problemlerle karşılaşıyorlar.

LG 500 serisi için yazdıklarınızı okuyunca içim ferahladı. Şu an itibariyle bu dizüsütünü alacağım gibi görünüyor.

Oyunlarda yıllardır oynadığım ve inşallah yıllarca oynayacağım FM var, ekran kartı bu oyunda da problem çıkarmaz herhalde.

Soracağım şey sp33t 'ye sahip olup da xp driverlarını kurup sorunsuzca çalışan bi dizüstüne sahip olan var mı?

Saygılar.

Bir de sp22t'ye göre ekran kartı ve işlemcinin artan performansları nedeniyle sp33t'de ısınma problemi olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofear4835 -- 23 Kasım 2007; 20:20:33 >

• slm arkadaslar bende dün e500 uap33t modelini aldim, vatan bilgisayardan düne özel %20 indirimli. bilgisayari fazla kurcalama sansim olmadi. insallah bahsettiginiz sorunlar bu modelde mevcut degildir. yalniz su vista gerçekten sinir bozucu bisey, insanin alisasi dahi gelmiyor. bir an önce xp ye geçmeyi düsünüyorum. xp yüklerken farkli birsey yapmiyoruz heralde dimi ? driverleri baska bilgisayardan yüklemeye çalistim lg nin global sayfasindan yok olmuyo illa lg den yüklemek lazim sanirim hata veriyor. bilgisayarin bütün driverleri sitede mevcut mu onu soracaktim ?? herkese hayirli olsun... ayrıca lg nin sitesinden çok yavaş iniyor driverlar başka indirebileceğimiz bi yer var mı? Xp yi kursam intelligent update le indirebilirmiyim driverları xp de de çalışırmı o program ??
  • Merhaba...

Yaklaşık 1 ay önce e500 sp22T aldım. Genel olarak memnunum. Ancak aldığımdan beri wireless ile ilgili sorunlar var. Periyodik olmayan sürelerde wireless'i kaybediyor. Wireless bağlantıları bulamıyor, makineyi kapatıp açana veya uyku moduna alıp geri döndürene kadar bu problem devam ediyor. Vista kaynaklı olabileceğini düşündüğüm için xp kurup yeniden denedim, sorun çözülmüyor. Driver güncellemesi ve daha eski driver'larla da şansımı denedim ama sonuç almak mümkün değil. Wireless bağlantısı yarım saatten uzun sağlam kalamıyor. Gittikçe asap bozucu olmaya başladı. Bu konuda forumda başka şikayetler de olmuş gördüğüm kadarıyla. Bunu çözmeyi başaran oldu mu?

Teşekkür ederim.
  • ip atamasını otomatik yerine manuel yapmayı dene, kendin belirle ip yi büyük ihtimal düzelir. eksi laptopumda buna benzer bir sorun vardı, bir süre sonra sınırlı bağlantı veya bağlanyı yok diye bağlantı kesiliyordu.
  • Bunu da denerim. Ancak muhtemelen bu soruna çözüm olmayacaktır. Çünkü device manager'da atheros wireless device tamamen ortadan kayboluyor. Bu eğer ısınma ile vs bağlantılı bir problemse lg için büyük amatörlük olur. Atheros'un generic driver'larını kurdum. Bir de böyle deniyorum, ama pek çözüm sağlamış gibi görünmüyor. Az önce yine gidip geldi...
  • bi dediğimi dene sen sonra yine yaz buraya olumlu veya olumsuz
  • Denendi... Ne yazık ki çözüm sağlamıyor.
    Hala sorun devam ediyor. Bu gün hard diskte sanki içinde birşey takılmış gibi (fan gürültüsüne benzer) bir gürültü gelmesi sonucunda makinenin çakılması sonucu birkaç sayfa yazı da kaybedince artık üstüne tuz biber ekilmiş oldu. Daha alalı 1 ay olmadan ve toplamda 40 saat çalışmamış, evden dışarı bir kere olsun çıkartılmamış, güç kaynağına bağlı bir elektrik şebekesinde kullanılmış bir makinede böyle saçmasapan sorunlar yaşanıyor olması garip. Yine de bence LG gayet güzel makineler yapıyor, benim yaşadıklarım gayet sıradışı bir durum olabilir. Umarım bir biçimde çözüm sağlayacağım. Artık yavaş yavaş teknik servis yolları görünüyor gibi.
  • İzmir'de LG teknik servisi var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofear4835 -- 4 Aralık 2007; 13:58:08 >
  • var da adresi tam olarak bilmiyorum en kısa zamanda teknik servis ile ilgili soruna cvp alırsın :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: draconian66

Denendi... Ne yazık ki çözüm sağlamıyor.
    Hala sorun devam ediyor. Bu gün hard diskte sanki içinde birşey takılmış gibi (fan gürültüsüne benzer) bir gürültü gelmesi sonucunda makinenin çakılması sonucu birkaç sayfa yazı da kaybedince artık üstüne tuz biber ekilmiş oldu. Daha alalı 1 ay olmadan ve toplamda 40 saat çalışmamış, evden dışarı bir kere olsun çıkartılmamış, güç kaynağına bağlı bir elektrik şebekesinde kullanılmış bir makinede böyle saçmasapan sorunlar yaşanıyor olması garip. Yine de bence LG gayet güzel makineler yapıyor, benim yaşadıklarım gayet sıradışı bir durum olabilir. Umarım bir biçimde çözüm sağlayacağım. Artık yavaş yavaş teknik servis yolları görünüyor gibi.

1ay dolmadıysa yenisiyle değiştirebiliyorsun galiba, acele et söle değiştirsinler zaman geçirmeden, biraz üstelersen değişirler bence..

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.