arkadaşlar forumda gördüğüm kadarıyla lg e500 modelinin xp ye dönüşte driverları genel olarak bulunamamış benimde bir e 500 üm var ve xp kurdum driverlarını sizinle paylaşıyorum
driverların tamamı xp de sorunsuz çalışmaktadır tarafımdan denenmiştir başka bir sorununuz olursa lütfen mesaj yazınız elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
not ... olan yerler rapid sharedir umarım işinize yarar
sagol dostum
vay be 200 küsür kişi bakmışta bi kişi dışında teşekkür eden bile olmamış
kafayı yemek üzereyken forum geldi aklıma.sağolasın
Eline salık kardeşim. bendede E500-J.APSQT acaba bunlar ona olurmu
bir de 120mb dosyayı indirdim şifre hatalı sanırım.. bi ilgilenen olursa sevinirim..
özellikle ekran kartıyla ilgili sıkıntı yaşıyorum. yardımlarınızı bekliyorum..
8600 M GS için adam gibi çalışan bir tane driver bulun allah aşkına ya düzinelerce indirdim bir iki tanesi çalışıyor ama bazı oyunlarda sapıtıyor deli ediyor beni. :(
saolasın biraderim bende çok aradım zamanında birilerinin işine mutlaka yarar
ilk iki zipli dosyanın rar şifresi ne acaba notebook .gen .tr olmuyo
Evet LG Notebook'ların Xp sürücülerini bulamayanlar aşağıdaki linkten bütün sürücüleri bulabilirler. Örneğin:E500-K.APODT modeli için. http://uk.lge.com/support/download_soft.jsp Product:Notebook O/S:Windows XP Series:E500-JKV&ED500-J/K/V Search deyince bütün XP driverleri gelir. Sorularınız için LG'nin teknik destek merkezini arayabilirsiniz. Tel:444 65 43 Saygılar
ertugrul abi seni seviyoruz iyiki varsın:d:d
Forumun amacı paylaşmak değil miydi?
boşlukları birleştiriorm ama rar şifresi yanlış dio..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme