Şimdi Ara

LG e900 bir kaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar lg e 900 ü 550 liraya sıfır cihaz alıcam. bu telefon nasıldır ? sahip olan varmi kullanışı iphone ile kıyaslanabilir mi biraz bi bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler..

• açıkçası wp7 senin için nasıl olur onu bilemem ama iphonedan daha farklı bir arayüzü var ve bence çok güzel bir arayüz kolay yani alışırsın onun dışında cihaz donanım olarak orta seviye zaten wp7 cihazlar genel olarak aynı ama yeni işletim sistemi gerçekten hafif olmuş gayet hızlı çalışıyor..bu fiyata ben olsam kaçırmazdım wp7 android gibi uçuk cihazlar çıkmıyor yani heen eskimez bu telefon yazılım desteği var msoft bu konuda iyi...
  • telefonu 4 aydır kullanan biri olarak çok şey diyebilirim. o fiyata hiç kaçırma bence, ben de yaklaşık o fiyata almıştım. LG'nin kırılması HTC'ye göre çok daha kolay. mfg app var doğrudan fabrika menusune giriyorsun telefonun. WP7 konusunda forumda yazılanları oku öncelikle. androide tapanlar WP7'den korktukları için baya b.k attılar. şahsi görüşüm ios'tan daha başarılı bir işletim sistemi olduğu. tabi tercih meselesi bi yerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitty

arkadaslar lg e 900 ü 550 liraya sıfır cihaz alıcam. bu telefon nasıldır ? sahip olan varmi kullanışı iphone ile kıyaslanabilir mi biraz bi bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler..

aldınız mı cihazı?nedir son durum? sıfırı halen 550 lira mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.