Şimdi Ara

LG E975 Optimus G mi, Xperia SP mi, SG S3 mü? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
8.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: marine-gear

quote:

Orijinalden alıntı: mustafadark

Şu an en ucuz garantili fiyatı bimekste gördüm 1399
    Başka hiçbir mağazada bu fiyat yok ama aileyi ikna işi zor.
    5 taksit ile aileye aldırmayı düşünüyorum.

Tabii şöyle 1200'e düşse daha çabuk alırım.

@neowho
    @marine-gear

n11'de 1299 tl 11 tl pepsi indirimi ile 1288 tl oluyor

111 tl world puan(world kartın yoksa kredi kartı yardımlaşma bölümünden yardımcı olacak birini bulabilirsin.)

1288-111=1177

5 tl avantajix

world kart kullananlar adios olayından dolayı 111 tl'den daha yüksek indirim yapabiliyorlar ben 1125 tl civarına bir arkadaşa aldırdım forumdan telefonu.

Kredi kartı yardımlaşma bölümü

http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=19949730&mpage=21

Şu an için kesin birşey yok :)
    Ama 1-2 haftaya alırım o zaman da size ve donanımhabere danışırım.Bizde mastercard,axess,world vardı büyük ihtimal.
    Bir de orada şöyle olay dönüyor nakit ödeme durumu yok bizde taksitle adam alsa 1100 tl nakit olmadığı için indirim göremeyiz.
    World vardı bizde öyle hatırlıyorm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafadark -- 23 Haziran 2013; 20:17:21 >

• quote:

quote:

Şu an en ucuz garantili fiyatı bimekste gördüm 1399
    Başka hiçbir mağazada bu fiyat yok ama aileyi ikna işi zor.
    5 taksit ile aileye aldırmayı düşünüyorum.

Tabii şöyle 1200'e düşse daha çabuk alırım.

@neowho
    @marine-gear

n11'de 1299 tl 11 tl pepsi indirimi ile 1288 tl oluyor

111 tl world puan(world kartın yoksa kredi kartı yardımlaşma bölümünden yardımcı olacak birini bulabilirsin.)

1288-111=1177

5 tl avantajix

world kart kullananlar adios olayından dolayı 111 tl'den daha yüksek indirim yapabiliyorlar ben 1125 tl civarına bir arkadaşa aldırdım forumdan telefonu.

Kredi kartı yardımlaşma bölümü

http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=19949730&mpage=21

N11'DE 1515 TL YAZIYOR AMA HOCAM

• quote:

kliksa 1299 tl'ye satıyor n11 üzerinden

http://www.n11.com/lg-e975-optimus-g-akilli-telefon-P13240843
  • quote:

quote:

kliksa 1299 tl'ye satıyor n11 üzerinden

http://www.n11.com/lg-e975-optimus-g-akilli-telefon-P13240843

Biraz daha düşmesi lazım :)
    Aileden vetomsu cevap geldi.1100-1000 arası olduğu zaman ikna olurlar :) ki biraz zor düşer fiyat

• quote:

Orijinalden alıntı: neowho

LG E975 Optimus G mi, Xperia SP mi SG S3 mü?

LG E975 Optimus G Kliksa'da LG Türkiye Garantili (sordum) ve 1349 TL - 100 TL puan,

Sony Xperia SP n11'de Sony Eurasia Garantili 1187 TL - 110 TL puan (puan işi yarın başlayacak...),

Samsung Galaxy S3 Hepsiburada ve Kliksa'da Samsung Türkiye Garantili 1229 TL - 100 TL puan...

2 haftadır Tel araştırıyorum; bu gün veya bu gece almayı düşünüyorum...

Sizce hangisi daha mantıklı...

Benzer özelliklerde başka öneriniz varsa ona da açığım, yalnız distribütör garantili olması öncelikli tercihim olmakta beraber olmazsa olmaz da değil... (Yani anlayacağınız bu konuda da kararsızım)

hocam nasıl memnun musunuz G den
    şu anda kliksada 1149 lira alınır mı kronik sorunu varmı

http://www.kliksa.com/urun/lg-e975-optimus-g-akilli-telefon/901784338?ref=akakce&v=1.89.2

• Telefondan memnunum... Şimdiye kadar 2 defa kapat-aç yapmak zorunda kaldım (kendi isteğim dışında, bizim çiftlik oyununu oynarken) onun dışında sorunsuz kullanıyorum, öyle sürekli hata veren kronik bir soruna rastlamadım... Fiyatı bence çok çok uygun, ben aldığımda 1349 TL idi (-100 TL de puan)...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2622110012

bende bu 3 telefon arasındayım, ekran ve batarya konusunda bu 3 telin özellikle ekranını canlı görmüş olupta kaşılaştıracak bi arkadaş var mıdır?

Sp ozellikle bataryada suya goturur susuz getirir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: grndy80

quote:

bende bu 3 telefon arasındayım, ekran ve batarya konusunda bu 3 telin özellikle ekranını canlı görmüş olupta kaşılaştıracak bi arkadaş var mıdır?

biraz gec oldu mesaj yav optimus g'yi aldim bile
    yanliz sp nin bataryasini merak ettim kac saat ekran suresi aliniyor onunla?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: grndy80

quote:

biraz gec oldu mesaj yav optimus g'yi aldim bile
    yanliz sp nin bataryasini merak ettim kac saat ekran suresi aliniyor onunla?

bende 3ünün arasında kaldım G daha ağır bastı g aldım :D

• G yi alan arkadaş, nasıl memnun musun telefondan bende bu telefonlar arasında kaldım ve kararsızım kamerası kötü diyorlar G için ?
  • Ya şu indirimleri bulamadım.Acaba LG E975 Optimus için bir indirim yok mu?

Fiyatı 1100 olduğu an alıcam.
  • Optimus G
  • alan arkadaşım memnun mu bilgilendirse bizi de. ciddi anlamda kararsızlık yaşıyorum sp alacaktım ama o kadar çok şey söyleniyor ki anlam veremedim artık
  • quote:

Ya şu indirimleri bulamadım.Acaba LG E975 Optimus için bir indirim yok mu?

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-lg-e975-optimus-g-fiyati,844633.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: One_Shot

quote:

Ya şu indirimleri bulamadım.Acaba LG E975 Optimus için bir indirim yok mu?

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-lg-e975-optimus-g-fiyati,844633.html

Güvenilir mi?
  • Konuyu açtığımdan beri telefonu yoğun bir şekilde kullanıyorum. Birkaç kendi isteğimle reset atma durumu oldu yalnız bu biraz benim sabırsızlığımla da alakalı. Keşke bu telefonu almasaydım da şunu alsaydım dediğim olmadı şimdiye kadar. Şimdiye kadar kullandığım android telefonların içinde en stabil olanı. Ufak ufak güncellemeler geliyor. Sanırım hatfa içinde 3. güncelleme geldi aldığımdan beri. En son wifi performansını arttıran bir güncelleme aldı telefon. Şimdi wifi çekimi biraz daha iyi. 2-3 defa beton zemine düşürdüm telefonu; üzerinde arka yüzü kapatan kılıf vardı. Herhangi bir sıkıntı olmadı. Önceki telefonlarda şiştikçe reset atardım, bunda henüz ihtiyaç duymadım. Pilini de makul buluyorum telefonun. Sonuçta akıllı telefonların genel sorunu. Pil sorunu için buyincoins ten bir kaç powerbank aldım, dışarı çıkarken telefonun şarjı az ise yanıma alıyorum.
  • Ahhh ahhhh !!! - Biride çıkıp demiyor ki LG optimus G'nin 2GB ramı var varda sorun bakim sistemler stabil ve uyumlu çalııyor mu ?
    S3'te Exynos var 1.4Ghz olabilir ancak; Snapdragon daha iyi. Optimus G'nin s3'ten daha hızlı olması gerek dimi ? - HAYIR ! S3 daha iyi bir performans sağlıyor.Hani nerde o büyük 2GB ram ?http://www.youtube.com/watch?v=5DF2cLRrGtk
    ----------
    EDİT: ÖZÜR DİLERİM YAW : S SANIRIM VİDEO'DA BİRŞEY VAR ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akoine -- 7 Kasım 2013; 1:25:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byciggss

alan arkadaşım memnun mu bilgilendirse bizi de. ciddi anlamda kararsızlık yaşıyorum sp alacaktım ama o kadar çok şey söyleniyor ki anlam veremedim artık

5 aya yakın sp kullanıyorum bugun paramı ıade etsınler yıne aynı gun gıder sp alırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stevejones kullanıcısına yanıt
    benim telefonun ,içine toz kaçtı hacı sende var mı böyle birşey ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: byciggss

benim telefonun ,içine toz kaçtı hacı sende var mı böyle birşey ?

hayır bende yok.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.