Şimdi Ara

LG E975 Optimus G mi, Xperia SP mi, SG S3 mü?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
8.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LG E975 Optimus G mi, Xperia SP mi SG S3 mü?

LG E975 Optimus G Kliksa'da LG Türkiye Garantili (sordum) ve 1349 TL - 100 TL puan,

Sony Xperia SP n11'de Sony Eurasia Garantili 1187 TL - 110 TL puan (puan işi yarın başlayacak...),

Samsung Galaxy S3 Hepsiburada ve Kliksa'da Samsung Türkiye Garantili 1229 TL - 100 TL puan...

2 haftadır Tel araştırıyorum; bu gün veya bu gece almayı düşünüyorum...

Sizce hangisi daha mantıklı...

Benzer özelliklerde başka öneriniz varsa ona da açığım, yalnız distribütör garantili olması öncelikli tercihim olmakta beraber olmazsa olmaz da değil... (Yani anlayacağınız bu konuda da kararsızım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neowho -- 3 Haziran 2013; 16:01:58 >

• sen yazınca fark ettim kliksada 1350 tl'ye optimus g bence kaçırma diğer 2 model bu cihazla kıyaslanamaz.
  • Az önce optimus G siparişini verdim, umarım doğru bir tercih yapmışımdır.

@marine-gear karar verme sürecindeki katkın için teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: neowho

Az önce optimus G siparişini verdim, umarım doğru bir tercih yapmışımdır.

@marine-gear karar verme sürecindeki katkın için teşekkürler...

hayırlı olsun sayende bende alıcam galiba ihiyacım da yok ne yapıcaz bakalım.
  • xperia sp yi n11 de 1268 tl görüyorum ben ??
  • G daha üst segment. Doğru karar , pişman olacağınızı zannetmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Optimus G ezer geçer hepsini

• Olumlu yorumlar için teşekkürler...

Telefon siparişini 16:38 de vermeme rağmen kargoya verilmiş. (Sayfada 16:00 ya kadar olan siparişler aynı gün kargoya verilir yazıyor).

Lg Türkiye garantili çıkar umarım kliksadan gelen e-postada belirtildiği gibi...
  • bildiğim kadarıyla kliksa paralel ithalat satmıyor daha önce aldığım lg telefon lg Türkiye garantili çıkmıştı.bugün bonus kartla ödemede sürekli hata verdi ve ürünü alamadım diye üzülüyordum içimden yarın maximum olursa alırım diyordum maximum'a %10 kampanyası başlatmışlar.
  • doğru tercih.
  • bende bu 3 telefon arasındayım, ekran ve batarya konusunda bu 3 telin özellikle ekranını canlı görmüş olupta kaşılaştıracak bi arkadaş var mıdır?
  • LG Optimus G
  • s3 u zaten salla. 2 sinin gerisinde donanım olarak. s3 artık orta segment bir telefon. ben sp derim
  • Bi nexus 4 e baksaydın.
  • Aynen xperıa Sp..

• Ben kullanıcı arayüz olarak açıkcası Lg yi pek beğenmiyorum.Biraz kötü göründü gözüme bu şahsi bir fikir tabi ama bence arayüzü en güzel olan telefon modelleri sony ve htc.Ancak benim gibi illa da arayüze takılıp kalmıyosan kesinlikle optimus G her türlü tokatlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecelik85

Ben kullanıcı arayüz olarak açıkcası Lg yi pek beğenmiyorum.Biraz kötü göründü gözüme bu şahsi bir fikir tabi ama bence arayüzü en güzel olan telefon modelleri sony ve htc.Ancak benim gibi illa da arayüze takılıp kalmıyosan kesinlikle optimus G her türlü tokatlar

arayüzü hakkında bilgi almak için video'yu izleyebilirsiniz.lg optimus g modelinde optimus 3.0 arayüzünü kullanıyor.ben çok beğendim açıkcası.

http://www.teknoseyir.com/89168/lg-optimus-g-ve-nexus-4-incelemesi/

• Şu an en ucuz garantili fiyatı bimekste gördüm 1399
    Başka hiçbir mağazada bu fiyat yok ama aileyi ikna işi zor.
    5 taksit ile aileye aldırmayı düşünüyorum.

Tabii şöyle 1200'e düşse daha çabuk alırım.

@neowho
    @marine-gear

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafadark -- 23 Haziran 2013; 16:01:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafadark

Şu an en ucuz garantili fiyatı bimekste gördüm 1399
    Başka hiçbir mağazada bu fiyat yok ama aileyi ikna işi zor.
    5 taksit ile aileye aldırmayı düşünüyorum.

Tabii şöyle 1200'e düşse daha çabuk alırım.

@neowho
    @marine-gear

n11'de 1299 tl 11 tl pepsi indirimi ile 1288 tl oluyor

111 tl world puan(world kartın yoksa kredi kartı yardımlaşma bölümünden yardımcı olacak birini bulabilirsin.)

1288-111=1177

5 tl avantajix

world kart kullananlar adios olayından dolayı 111 tl'den daha yüksek indirim yapabiliyorlar ben 1125 tl civarına bir arkadaşa aldırdım forumdan telefonu.

Kredi kartı yardımlaşma bölümü

http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=19949730&mpage=21

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marine-gear -- 23 Haziran 2013; 19:55:12 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.