Şimdi Ara

Lg g flex 2 inanılmaz fiyat alınırmı? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ha kusura bakma hocam o zaman alınganlığım üstümde herhalde. Laf soktun sandım da hakkını helal et.
    Fiyatlar çok İyi acaba vergi indirimi filan da oluyor mu çıkarken?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Al gitsin al al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatları görünce biz
  • Parcala o telefonu dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: emre_fan_club

Ha kusura bakma hocam o zaman alınganlığım üstümde herhalde. Laf soktun sandım da hakkını helal et.
    Fiyatlar çok İyi acaba vergi indirimi filan da oluyor mu çıkarken?

Valla Azerbaycanda yaşıyorum sadece 40 lira gibi bir şey ola bilir en fazla gelince ülkeye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadşalar çok iyi al diyorsunuzda o fiyata bir çok farklı modeller var bakacağız artık inşallah hayırlısı olur

• FerDi5 F kullanıcısına yanıt
    Derdine düşülecek bir şey değilmiş zaten fiyatlar uygun ben de belamı istiyorum herhalde. Sizin için sevindim hocam ucuza alıp kullanın hayırlı uğurlu olsun.

• Kesinlikle al derim

• Sayfa kesin güvenilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: lokmanbalci

Sayfa kesin güvenilir mi

Çok güvenilir hocam ben xperia c4 düşünüyorum artık g flex 2 baya bildiğin bükülmüş bir model videoları izledim xperia c4 baya iyi fiyatıda normal

• FerDi5 F kullanıcısına yanıt
    Bizim buradaki gittigidiyor gibi mi hepsiburada gibi mi ? Daha önce alışveriş yaptınız mı
  • Sitede ki fiyatlar ve ürünler çok iyi. Kayıt derdi olmasa cidden alınabilecek bir sürü ürün var. Kayıtsız kullanım için Mediatek işlemcili Meizu cihazlar da çok tercih edilebilir duruyor. Kayıt yaptırabilecekler için One Plus One ve LG G Flex 2 modelleri alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

Sitede ki fiyatlar ve ürünler çok iyi. Kayıt derdi olmasa cidden alınabilecek bir sürü ürün var. Kayıtsız kullanım için Mediatek işlemcili Meizu cihazlar da çok tercih edilebilir duruyor. Kayıt yaptırabilecekler için One Plus One ve LG G Flex 2 modelleri alınabilir.

Valla kayıt yaptıra bilen bencede direk alsın çünki bir çok insan aldı ve bir sorun çıkmadı ama tek soeun bazen 10 güne varan gecikme ile gele biliyor telefon bundan başka bir sorun olmuyor Myphone aslınd açok nüyük bir firma Her ülkede nerdeyse temsilcileri var

• quote:

Orijinalden alıntı: lokmanbalci

Bizim buradaki gittigidiyor gibi mi hepsiburada gibi mi ? Daha önce alışveriş yaptınız mı

Ona benzer ama fiyatlar daha iyi sanki

• Poled 1080p ekranı da unutmayalım +1
  • Hocam mesela şimdi alacak olsak nasıl olacak? Gelişi kayıt yaptırımı pasaport vs vs nasıl olacak bilen var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015 yılında 2gb ram'e sahip telefon alınmaz hocam.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.