Şimdi Ara

LG G Pad 8.3 - Ana Konu (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.984
Cevap
35
Favori
81.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadaş dediğinde haklı aslında genelde kitap, belge okumak için hatta bazılarına göre webte dolaşmak için 4:3 ekranlar daha uygunmuş.
    Uygunmuş diyorum çünkü hiç öyle bir ekran kullanmadım.
    Ama sizde video kısmında haklısınız. En ideal oran 16:9...
  • hkngzr kullanıcısına yanıt
    clash of clans diye online bir oyun var ve tam bir şarj düşmanı onu oynuyorum iphone 4s im var hiç kapamazsam 2-3 saat arası gidiyor tabi ekran kısılmış vaziyette. candy crush da 5 saat gidiyor ise en fazla dayanabileceği 3 saat cin malı tabletlerde bu oran normalde lg için düşük olmuş genede araştırmadayım bu şarj konusunu. yüksek yüksek sarj harcayan bi oyunda denersen bana özelden yazar mısını ne kadar gidiyor şarjı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matis01

Kılıf geldi. Bilemiyorum ama derisi gerçek deri gibi kokuyor. Burnunuza dayayınca kokuyu alıyorsunuz. Onun dışında hiçbir kokusu yok.Kılıfı beğendim kullanışlı. Hem yatay hemde dikey olarak masa üstüne koyabiliyorsunuz. İçi kadifemsi bir yapıda çok hoş duruyor. Tek beğenmediğim yanı kapağı mıknatıslı değil. Tam kapanması için üzerindeki lastiği geçirmek gerekiyor. (6. resimdeki gibi)

LG G Pad 8.3 - Ana Konu LG G Pad 8.3 - Ana Konu LG G Pad 8.3 - Ana Konu LG G Pad 8.3 - Ana Konu LG G Pad 8.3 - Ana Konu LG G Pad 8.3 - Ana Konu LG G Pad 8.3 - Ana Konu

Ben bir ay once ayni kilifi aldim ama kapağı kapatirken kilifin lastigini gecirme ekrana baski yapiyor ve yatay konumda durmasini saglayan plastik seritlerin izi çıkıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nyanaa N kullanıcısına yanıt
    Bak o anlatıkların kötü işte.
    Vazgeçirdin beni... :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

Bak o anlatıkların kötü işte.
    Vazgeçirdin beni... :)

Kılıf alacaksanız Nillkin alın hiç düşünmeden. Zannedersem forumda ilk alanlardan biri benim. Halen sorunsuz kullanıyorum.
  • arkadaşlar ihtiyacı olan varsa ultra parlak film var elimde 1 adet
    http://forum.donanimhaber.com/m_94821163/f_//tm.htm#94821163
  • SKYLINE GTR kullanıcısına yanıt
    Yurtdışından hiç alışveriş yapmadım.
    Cesaret ederim inşallah...

Edit: Türkiye'de satan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acer_sahibi77 -- 18 Temmuz 2014; 11:33:47 >
  • Rating'i yüksek satıcılardan çekinmeden alabilirsin. aliexpress.com'da var.
    Sağolasın.
    Türkiye'de satan yok herhalde.
  • acer_sahibi77 kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla yok.
    Tamamdır hocam. Sağol.
    İş başa düştü demek yurtdışından sipariş etmem gerek.
  • Tablete 3g modem baglayabilen oldumu

• Dün hizlial.com'dan 529,90 TL ödeyerek sipariş verdim. Bu fiyat için açık ara en iyi tableti seçtiğimi düşünüyorum. Yanılıyor muyum? Yanılıyorsam acımadan, merhamet etmeden "ahahahaha hata yaptın" diyin. Pişman olmamı gerektiren bir durum var mı?
  • Dün hizlial.com'dan 529,90 TL ödeyerek sipariş verdim. Bu fiyat için açık ara en iyi tableti seçtiğimi düşünüyorum. Yanılıyor muyum? Yanılıyorsam acımadan, merhamet etmeden "ahahahaha hata yaptın" diyin. Pişman olmamı gerektiren bir durum var mı?
  • Kutudan ne çıkıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Appexacrond

Dün hizlial.com'dan 529,90 TL ödeyerek sipariş verdim. Bu fiyat için açık ara en iyi tableti seçtiğimi düşünüyorum. Yanılıyor muyum? Yanılıyorsam acımadan, merhamet etmeden "ahahahaha hata yaptın" diyin. Pişman olmamı gerektiren bir durum var mı?

ahahaha hata yaptın
    Tablet eskidi artık 500 liraya bana sat

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende sipariş verecektim bu gün ama fiyat degişmiş gibi..
    559 gösteriyor şu an :S
  • Güle güle kullan. O fiyata en iyi tercihi yaptın..Tabletin Mercedes'ini aldın.

• buraadaki fiyat ve ürün nasıl?

Teknosada satılan lg v500 g2 mi? ereyonda g1 yazıyor fakat özellikler aynı?

http://www.ereyon.com.tr/urun/lg-v500-tablet.aspx#Details
  • netteki en ucuz fiyatlar
    istanbulbilişim
    hızlıal?
    ereyon?

fakat garantileri belli değil sadece bilişim LG Electronics Inc. demiş o da galiba paralel ithalat olduğu anlamına geliyor?
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.