Şimdi Ara

LG G Pad 8.3 - Ana Konu (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.984
Cevap
35
Favori
81.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Android herseye ozgurluk veriyor. Bu iyi birsey ama güvenlik zaafı oluşuyor. Sanirim ben de bankacilik islemleri yapilacagi icin iPad alacagim. iPad Mini Retina 16 GB Cellular 850-900 TL ye alabilirsem. Sifir diyebilecegim buldum bir tane.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalbiselim07 -- 12 Temmuz 2014; 10:27:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalbiselim07

Android herseye ozgurluk veriyor. Bu iyi birsey ama güvenlik zaafı oluşuyor. Sanirim ben de bankacilik islemleri yapilacagi icin iPad alacagim. iPad Mini Retina 16 GB Cellular 850-900 TL ye alabilirsem. Sifir diyebilecegim buldum bir tane.

Mini retinalar zaten o fiyatta hocam sıfır alın bence .

• akgolo kullanıcısına yanıt
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-tablet-pc-elsa-iltsimdn-apple-ipad-me800tua-mini-retina-16gb-wifi-plus-hat-170700797/detay/

Sıfır da buldum 1000 TL en uygunu. Sizin dediğiniz Sim Kart girişli mi? Ben Sim Kartlı modele bakıyorum.
  • quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-tablet-pc-elsa-iltsimdn-apple-ipad-me800tua-mini-retina-16gb-wifi-plus-hat-170700797/detay/

Sıfır da buldum 1000 TL en uygunu. Sizin dediğiniz Sim Kart girişli mi? Ben Sim Kartlı modele bakıyorum.

Değil hocam

hayırlı olsun şimdiden

• akgolo kullanıcısına yanıt
    Sağolun. Allah razı olsun. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalbiselim07 -- 12 Temmuz 2014; 12:03:48 >
  • quote:

Sağolun. Allah razı olsun. :)

Senden de hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: akgolo

@kalbiselim07

hocam bende lg gpad almayı düşünüyorum ama parada sıkıntı olmasa ipad mini retina alırım . Bence tablette appledan şaşmamak lazım en başta stabilite faktörü var .

Gpad de gayet stabil bir tablet. Mesela, tableti en son 4.4.2 guncellemesi gelince restart yaptim herhalde. Bunun disinda kitlendi bir reset yapayim gibi bir durum hatirlamiyorum. Bu tableti stabilite bakimindan, reeder gibi cin mali tabletlet ile karistirmamak gerekli.

• G Pad ile iPad Mini arasında kaldım.
  • g pad ve tab pro 8.4 arasında kaldım ben de. teknosa'da aralarında 200 lira fark var şu anda.
    kağıt üzerinde samsung önde görünse de wifi problemi okudum farklı yerlerde.
    çok oyun oynamam internet kullanımı önemli benim için. tab pro için kullanıcı yorumu çok az. pek tutulmadı herhalde.
    ne dersiniz? g pad yeterli olur mu?
  • par avion P kullanıcısına yanıt
    Hocam bende aynen sizin gibi iki tabletin arasında kalmıştım. Kliksa'da samsung 799 tl'ye satılıyordu ve gpad o zaman yakın bir fiyata satılıyordu. Sonra tab pro 899 falan oldu ve teknosa gpad'i 599 tl'den satmaya başladı. Hiç tereddüt etmeden lg gpad 8.3'ü aldım. İyi ki de almışım diyorum gayet memnunum. Tableti açtığım gibi 4.4.2 güncellemesi vardı onu yükledim.
    Oyun oynamıyorum diyorsunuz ama lg gpad kötü bir tablet değil sonuçta rahatlıkla oyun oynanıyor.
    Ben tavsiye ederim. :) Ama karar sizin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • acer_sahibi77 kullanıcısına yanıt
    ben de g pad'e doğru yol alıyorum galiba bakalım. pişman olmam diye düşünüyorum ya hayırlısı.
    çok sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi par avion -- 14 Temmuz 2014; 17:34:55 >
    Valla ben 4-5 gündür kullanıyorum şimdilik bir pişmanlığım yok. Aldığım fiyata göre bence tam fiyat performans ürünü. Snapdragon s600 işlemci ve 2 gb ram gayet yeterli diye düşünüyorum. :) Hayırlısı olsun hocam.

Oyun oynamıycaksanız şarj performansı daha iyi olduğu için ipad mini tavsiye ederim. Oyun ağırlıklı ise grad..

• Bende 524 TL ye n11 den sipariş geçtim. 2 güne bende olur muhtemelen. Yalnız konu çok hareketsiz :(
  • hkngzr kullanıcısına yanıt
    tablette ipad çok öneriliyor doğru ancak arada 400 lira fark var ayırdığım bütçeyi aşıyor açıkcası. bir de eylül de yeni modeli cıkacak muhtemelen -her ne kadar türkiye'ye gelişi yıl sonunu bulsa da- hem fiyatı düşmeye başlayacak hem eski modeli 1000 liradan almış olacağım. biraz daha düşük fiyatlı modellere yöneliyorum o yüzden.
  • n11 den 524 TL ye aldığım gpad geldi. 4.4.2 ye güncelledim.
    Navigasyon olarak igonun son sürümünü kurdum.Süper çalışıyor. S4 mini den evin içinden uydulara bağlanamıyordum. Gpad ile evin içinde olmama rağmen uydulara hemen bağlanıyor.

Kılıf olarak aşağıdaki kılıfı sipariş verdim. Kılıf biraz pahalı ama hepsiburada dan 75 TL hediye çekim vardı. Bu yüzden bu kılıfı sipariş verdim.
    http://www.hepsiburada.com/liste/microsonic-lg-g-pad-83-v500-siyah-360-rotating-stand-deri-tablet-kilifi-/productDetails.aspx?productId=bs50701&categoryId=60000818&SKU=BS50701

Arabada navigasyon olarak kullanmak için aşağıdaki araç tutucuyu sipariş verdim.
    http://www.hepsiburada.com/liste/codegen-cd77-universal-arac-ici-vantuzlu-tutucu/productDetails.aspx?productId=bs41745&categoryId=60001144

Sanırım Gpad in çıkış amperi 1.8 amper. Bu yüzden araçta navigasyon olarak kullanırken şarjı bitmesin diye aşağıdaki araç şarj cihazını sipariş verdim.
    http://www.gold.com.tr/belkin-f5l121cw-micro-usb-1-80amp-arac-sarji_u

• matis01 kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullan hocam. Ben kilidi merak ettim geldiğinde birkaç foto paylaşırsan sevinirim. Ben orijinal kılıfına baktım ama Türkiye'de yok herhalde...
    Moralini bozmak gibi olmasın ama aynı kılıfı gold.com.tr 55 tl'ye satıyordu galiba. :)

• acer_sahibi77 kullanıcısına yanıt
    Teşekür ederim.
    Kilit derken araç tutucuyu diyorsun sanırım. Gelince birkaç foto paylaşırım.

Evet goldda 55TL olduğunu görmüştüm ama dediğim gibi hepsiburada dan 75TL hediye çekim vardı. Araç tutucu filan bana bedavaya geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matis01 -- 15 Temmuz 2014; 12:37:57 >
  • matis01 kullanıcısına yanıt
    Telefondan yazmıştım mesajı kılıfı kilit yapmış...
    Ben kılıfı merak ediyorum hocam. Kılıfın fotolarını ve izlenimlerini paylaşmanı rica edecektim.

Teşekkürler. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zamane61

Bende 524 TL ye n11 den sipariş geçtim. 2 güne bende olur muhtemelen. Yalnız konu çok hareketsiz :(

Çekle mi aldın hocam iyi fiyata almışsın

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.