Şimdi Ara

LG G Pad 8.3 - Ana Konu (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.984
Cevap
35
Favori
81.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Redline3

117,68 MB lik yazilim guncellemesi geldi.

Güncellemeyi kurdum.Acaba neler daha iyi hale geldi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vuralkan -- 27 Haziran 2014; 1:03:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vuralkan

quote:

Orijinalden alıntı: Redline3

117,68 MB lik yazilim guncellemesi geldi.

Güncellemeyi kurdum.Acaba neler daha iyi hale geldi?

Ekrana cift tiklama vve ekrana cift tiklama kilit ekranı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redline3 -- 27 Haziran 2014; 11:37:11 >
  • Redline3 kullanıcısına yanıt
    Çoğunu fu.llpro.gra.mla.rindir (. sız) den indirdim henuz yukledigim hiç bir oyunda oyundan atma sorunu yasamadım.
    Belki cihaz ısınınca atıyor olabilir, bilemiyorum.

Birde Kitkat uyum sorunları nedeniyle ben henuz kitkatı kurmadım
    kutudan çıktıgı haliyle kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saki3d -- 28 Haziran 2014; 14:26:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saki3d

Çoğunu fu.llpro.gra.mla.rindir (. sız) den indirdim henuz yukledigim hiç bir oyunda oyundan atma sorunu yasamadım.
    Belki cihaz ısınınca atıyor olabilir, bilemiyorum.

Birde Kitkat uyum sorunları nedeniyle ben henuz kitkatı kurmadım
    kutudan çıktıgı haliyle kullanıyorum.

Benim KitKat internette yabancı bir sitede Z1 KitKat kullanan birinde de bu sorun varmış.

Evet KitKat sorunları cihazla alakalı degil
    Kitkat ve yazılımların bir biriyle alakalı uyum problemleri.

Bunu çözmenin kolay bir yolu yok ancak geliştiriciler KK ile uyumlu yeni bir versiyon yapması lazım veya google yazılımcılarının JB/ICS uyumlu yazılımları daha KK ile stabil calişir hale getirmesi gerekiyor.

KK' yukseltilince 4.2.2 nasıl donuluyor tam bilmiyorum ama donebiliyorsanız 4.2.2 ye donup problem yasadıgınız uygulamaları onda deneyin derim.
  • quote:

Evet KitKat sorunları cihazla alakalı degil
    Kitkat ve yazılımların bir biriyle alakalı uyum problemleri.

Bunu çözmenin kolay bir yolu yok ancak geliştiriciler KK ile uyumlu yeni bir versiyon yapması lazım veya google yazılımcılarının JB/ICS uyumlu yazılımları daha KK ile stabil calişir hale getirmesi gerekiyor.

KK' yukseltilince 4.2.2 nasıl donuluyor tam bilmiyorum ama donebiliyorsanız 4.2.2 ye donup problem yasadıgınız uygulamaları onda deneyin derim.

İndirimleri bekleyeceğim.4.2ye de dönemem.Android L gelir mi acaba?

Alt sürümler stabil olmadan yeni gelen sürümden stabillik beklemeyin.
    yeni sürümler eski sürümleri aratır.

Sistemin çalışması konusuna bir sey diyemem belki çok hızlı olur cok guzel gorunur,
    ama uygulamaların düzgün çalışması zaman alıcaktır büyük ihtimal.
  • quote:

Alt sürümler stabil olmadan yeni gelen sürümden stabillik beklemeyin.
    yeni sürümler eski sürümleri aratır.

Sistemin çalışması konusuna bir sey diyemem belki çok hızlı olur cok guzel gorunur,
    ama uygulamaların düzgün çalışması zaman alıcaktır büyük ihtimal.

Hafıza kartına taşıma inşallah gelir.

• Beyler İstanbul ici satmayi dusunen var mi temiz cihazi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tableti geçen hafta Teknosadan aldım...Bugüne kadar gördüğüm en iyi android cihaz ...Tek hatası speaker yerleri yanlış seçilmiş...hem kendi ara yüzü , hem de kalitesi ve ekran doygunluğu 10 numara...LG bu tableti Türkiye de istenilen düzeyde pazarlayamaması kendi beceriksizliklerinden...
  • lg g3 beraber kullanıyorum , özellikle Qpair inanılmaz stabil ...
  • bende aldım aranıza katıldım cihaz bir elime ulaşsın bakalım övüldüğü kadar var mı
  • Merhaba arkadaşlar
    Geçende eblek bir tablet aldım iadeye verdim.Şimdi düzgün birşey bakıyorum.Ipad mini ile g pad arasında kaldım bilhassa ikisini de kullanmış arkadaşlardan tavsiye alabilirmiyim.Webte gezinme, kitap okuma ve film izleme asıl amacım çok nadir de olsa oyun oynarım bu durumu da göz önünde bulundurun tavsiyede bulunurken.Şimiden teşekkürler
  • Oyun ağırlıklı kullanmayacaksanız uzun pil süresi nedeniyle ıpad öneririm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: llywelyn

Merhaba arkadaşlar
    Geçende eblek bir tablet aldım iadeye verdim.Şimdi düzgün birşey bakıyorum.Ipad mini ile g pad arasında kaldım bilhassa ikisini de kullanmış arkadaşlardan tavsiye alabilirmiyim.Webte gezinme, kitap okuma ve film izleme asıl amacım çok nadir de olsa oyun oynarım bu durumu da göz önünde bulundurun tavsiyede bulunurken.Şimiden teşekkürler

Ben de g pad kullanicisi olarak ipad mini retina oneriyorum

Sebebi, gpadin ekrani full hd ama pratikte bir fayda saglamiyor. Sarj office icin tam olcmedim ama bir gunu geciyor. Bu konuda da gpadin bir eksigi yok.

Ipad dememin asil nedeni bence word belgeleri icin 7.9 inc daha iyi okuma sagliyor. Tek bir sayfa ekrana tam oturuyor fontlar gpada gore daha buyuk, daha okunakli oluyor.

Tabi gpadi da bir kere aldiktan sonra sirf bunun icin ipad miniye gecilmez.

Bir de su var ipad mini islemcisi 2-3 senelik eski bir teknoloji. Aslinda gpad ile kiyaslanmaz. Ancak yukarida dedigim senin icin onemli ise 700 yerine 950 ver daha guncel bur tablet al.

• quote:

Orijinalden alıntı: dentsecurity

quote:

Orijinalden alıntı: llywelyn

Merhaba arkadaşlar

Ben de g pad kullanicisi olarak ipad mini retina oneriyorum

Sebebi, gpadin ekrani full hd ama pratikte bir fayda saglamiyor. Sarj office icin tam olcmedim ama bir gunu geciyor. Bu konuda da gpadin bir eksigi yok.

Ipad dememin asil nedeni bence word belgeleri icin 7.9 inc daha iyi okuma sagliyor. Tek bir sayfa ekrana tam oturuyor fontlar gpada gore daha buyuk, daha okunakli oluyor.

Tabi gpadi da bir kere aldiktan sonra sirf bunun icin ipad miniye gecilmez.

Bir de su var ipad mini islemcisi 2-3 senelik eski bir teknoloji. Aslinda gpad ile kiyaslanmaz. Ancak yukarida dedigim senin icin onemli ise 700 yerine 950 ver daha guncel bur tablet al.

sağolun hocam nettede araştırdığımda herkes aynı şeyi söylüyor mini retina ama ne bileyim o kadar para vermek de tablete işime gelmiyor.Gerçi dün akşam neredeyse mini retina siparişi veriyordum.Zor tuttum kendimi :D

• Hocam 599 tl nasıl bir fiyat G PAD için?

Bir de kusura bakmayın bütün sayfaları okuyamadım merak ettiğim bir kaç husus var onları sormak istiyorum.
    1- Oyunlarda takılma kasılma oluyor mu?
    2- Günde 1-2 saat oyunla pil ne kadar dayanır? Ekran açık süresi ne kadar tabletin?
    3- Bilindik kronik sorunu var mı?
    4- Bu tableti almamı önerirmisiniz? (Ipad düşünmüyorum ) Benim aklımdan Samsung Tab Pro SM-T320 almak geçiyordu 789 tl'ye kliksadan ama şimdi 889 falan olmuş o kadar vermek istemiyorum.

Teşekkürler.
  • Fiyat çok iyi, gpad kullanıcısı olarak tavsiye ederim bu fiyata.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hkngzr kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam.
    Pil nasıl gidiyor? 5 saat ekran açık süresini görüyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

Sağol hocam.
    Pil nasıl gidiyor? 5 saat ekran açık süresini görüyor mu?

Rahatlıkla görüyor. Oyun oynanmayıp, internet, müzik, video ile daha uzun gidiyor..
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.