Şimdi Ara

LG G Pad 8.3 - Ana Konu (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.984
Cevap
35
Favori
81.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İyiymiş hocam. Gidip bir teknomarkette kurcalayayım biraz. :) Hoşuma giden bir cihaz zaten fiyatı da gerçekten çok uygun. Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar bu tableti almak istiyordumda bugun teknosaya gittim gayet hoşuma gitti işletim sistemi android 4.2.2 yetkili arkadaşa dedim 4.3 veya 4.4 ile guncellemesi varimi haberim yok dedi su anda kullandiginis android 4.2.2 mi yoksa üst versiyonlarmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatiko_0047 -- 9 Temmuz 2014; 14:14:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tableti aldıktan sonra 4.4.2 Kitkat sürümüne güncelliyorsunuz.

• bu ara tablet alasım var :) aklımda 2 model
    1-lg g pad
    2- ipad mini retina

açıkcası ikisi arasındaki 300 tl lik farka değecek şeylerin olduğunu düşünmüyorum . teknosada 599 tl ile çok cazip bir fiyatla satılıyor g pad tabi insan keşke kameranın flaşıda olsaydı diyor ama olsaydılarında sonu yok malum :)

sorum ise tabletin kötü/sevmediğiniz özelliklerini sıralayabilirmisiniz.
  • tunar T kullanıcısına yanıt
    Çok teşekürler
  • Yarın hayırlısıyla aranıza katılmış olacağım.
    Gidip teknosa mağazalarından birinde biraz kurcaladım çok hoşuma gitti.
    Sonra da teknosa.com'dan beyaz olanını aldım 599 tl'ye.

Gayet güzel bir tablete benziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

Yarın hayırlısıyla aranıza katılmış olacağım.
    Gidip teknosa mağazalarından birinde biraz kurcaladım çok hoşuma gitti.
    Sonra da teknosa.com'dan beyaz olanını aldım 599 tl'ye.

Gayet güzel bir tablete benziyor.

Hocam incelemişsin biraz öv şu aletide 562 tlden siparişi geçeyim :)

• akgolo kullanıcısına yanıt
    Valla hocam daha yeni kurcalamaya başladım. Tableti ilk açtığında 4.4.2 güncellemesi geliyor onu indirip kurdum. Hafif bir tablet en azından bana öyle geldi.Klavyeyle yazmak gerçekten çok güzel. Ekranı güzel. Sadece biraz sıcaklardan dolayı arka üst kısımda biraz bir ısınma var normal kullanımda bile.

Şimdilik izlenimim gayet iyi. Pil 18% seviyesine düştü. Birazdan şarja takarım. Fiyatına göre süper bir cihaz bence...

• quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

Beyler İstanbul ici satmayi dusunen var mi temiz cihazi ?

İstanbul Bilişim'de 550 TL civarında. Bir bak istersen.
  • Eylül ayında kısmetse bir tablet almayı düşünüyorum derslere götürebileceğim orta büyüklükte. Galaxy tab pro 8.4 ile g pad 8.3 arasında kaldım. Ancak hem daha uygun fiyatıyla hem de malzeme kalitesiyle g pad 8.3 daha önde şu an. Tablette takılma donma gibi durumlar oluyor mu ara sıra? 3 sene bu cihaz kullanılabilir mi? Kullanan arkadaşlardan cevap bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: werewollf

Eylül ayında kısmetse bir tablet almayı düşünüyorum derslere götürebileceğim orta büyüklükte. Galaxy tab pro 8.4 ile g pad 8.3 arasında kaldım. Ancak hem daha uygun fiyatıyla hem de malzeme kalitesiyle g pad 8.3 daha önde şu an. Tablette takılma donma gibi durumlar oluyor mu ara sıra? 3 sene bu cihaz kullanılabilir mi? Kullanan arkadaşlardan cevap bekliyorum.

istanbul bilişimde cihaz 570 lira. Bu fiyat çok iyi.

Ben cihazdan memnunum. Cihazın stabilitesi mükemmel. Cebimden düşürüp kırmazsam, bataryası kendisini tüketinceye kadar kullanılanırım. Bu da tahminim 2-3 senedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dentsecurity

quote:

Orijinalden alıntı: werewollf

Eylül ayında kısmetse bir tablet almayı düşünüyorum derslere götürebileceğim orta büyüklükte. Galaxy tab pro 8.4 ile g pad 8.3 arasında kaldım. Ancak hem daha uygun fiyatıyla hem de malzeme kalitesiyle g pad 8.3 daha önde şu an. Tablette takılma donma gibi durumlar oluyor mu ara sıra? 3 sene bu cihaz kullanılabilir mi? Kullanan arkadaşlardan cevap bekliyorum.

istanbul bilişimde cihaz 570 lira. Bu fiyat çok iyi.

Ben cihazdan memnunum. Cihazın stabilitesi mükemmel. Cebimden düşürüp kırmazsam, bataryası kendisini tüketinceye kadar kullanılanırım. Bu da tahminim 2-3 senedir.

Tercihim g pad olacak kısmetse eylülde. Teşekkürler hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: akgolo

bu ara tablet alasım var :) aklımda 2 model
    1-lg g pad
    2- ipad mini retina

açıkcası ikisi arasındaki 300 tl lik farka değecek şeylerin olduğunu düşünmüyorum . teknosada 599 tl ile çok cazip bir fiyatla satılıyor g pad tabi insan keşke kameranın flaşıda olsaydı diyor ama olsaydılarında sonu yok malum :)

sorum ise tabletin kötü/sevmediğiniz özelliklerini sıralayabilirmisiniz.

Merhaba
    Tableti iki aydır kullanıyorum. Tam bir f/p ürünü. Özellikle ekranı çok iyi. Çok hızlı ve stabil çalışıyor. Ben memnun kaldım. Gördüğüm tek olumsuz tarafı batarya ömrü. Tam kullanımda yaklaşık 5 saat gidiyor. Onun dışında bir sorun görmedim.

• vaskin77 kullanıcısına yanıt
    5 saat fena değil aslında hocam.
    Ekran parlaklığı hangi seviyede?
    Ekran sanki bana biraz koyu gibime geldi. Ben normalde %25-30% seviyesinde kullanırım ama bunda %50'ye koydum.
    Belki bana öyle geldi. Daha dün elime geçti.

Şimdilik hoşuma gitti bence tam bir f/p ürünü. Ben rahatlıkla tavsiye ederim.

Aslında size ısınma konusunu sormak isterim. Bana arka üst kısmı biraz ısınıyor gibime geldi ama dünde bayağı bir sıcaktı Ankara. Emin olamadım cihazdan mı yoksa havanın da etkisi var mı?
  • Bende aşağıdaki linkten beyazını sipariş verdim. Umarım memnun kalırım.
    579-55= 524 TL ye geldi. Avantajix üzerinden aldım ama avantajix işlemlerimde şuan herhangi bir işlem görünmüyor.

http://www.n11.com/lg-v500-gpad-16-gb-83-ips-tablet-P27115871?rf=gunun-firsati
  • quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

5 saat fena değil aslında hocam.
    Ekran parlaklığı hangi seviyede?
    Ekran sanki bana biraz koyu gibime geldi. Ben normalde %25-30% seviyesinde kullanırım ama bunda %50'ye koydum.
    Belki bana öyle geldi. Daha dün elime geçti.

Şimdilik hoşuma gitti bence tam bir f/p ürünü. Ben rahatlıkla tavsiye ederim.

Aslında size ısınma konusunu sormak isterim. Bana arka üst kısmı biraz ısınıyor gibime geldi ama dünde bayağı bir sıcaktı Ankara. Emin olamadım cihazdan mı yoksa havanın da etkisi var mı?

Evet haklısın üstad
    Uzun kullanımlarda biraz ısınma oluyor. Ekran dediğin gibi biraz mat cansız görünüyor. Bu yüzden parlaklığı gündüz %100 akşamları ise %75 yapıyorum. Batarya ömrünü uzatmak için ekranı bu şekilde yapmış olabilirler. Zaten ekran full hd bir de aşırı parlak olursa batarya süresi ciddi oranda azalır.

• vaskin77 kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam. Mesela bende ilk Nexus 7 var eşime verdim onda 30% seviyesi bana yeterli oluyordu. Ama yine de memnunum ben gpad 8.3'ten. İyi ki almışım. :)

• acer_sahibi77 kullanıcısına yanıt
    Nexus 7 1.nesil 32 GB 3Gli modeli sifir gibi 400 TL ye almami mi onerirsiniz? Yoksa LG G Pad i mi onerirsiniz? 18 saat pil omru ve inanilmaz kaliteli ses sistemi ile Lenovo Yoga 8 16 GB Wifi Tablet de cok hosuma gidiyor. Vatanda 500 TL. Sizce hangisini almaliyim? Oyun oynanmayacak. Sadece ofis uygulamalari ve internet kullanimi icin.

• kalbiselim07 kullanıcısına yanıt
    Özellik olarak aralarında en iyisi lg gpad 8.3, güncelleme diyorsan Nexus 7 ilk sırada olmalı, bende 32 GB'lık Wifi olan var 4.4.4 güncellemesini aldı, pil açısından da kesinlikle lenovo önde.

Oyun oynamayıp sadece ofis ve internet diyorsan hepsi olur. Hepsi ihtiyacına uyar. Git bir kurcala hepsini hangisi hoşuna giderse onu al.

Benim şahsi sıralamam 1. LG 2. Nexus 3. Lenovo olurdu. Dediğim gibi sizin için ne önemliyse onu düşünüp artı biraz kurcalayıp onu alın derim.

Kafanı karıştırmamışımdır umarım. :)

• @kalbiselim07

hocam bende lg gpad almayı düşünüyorum ama parada sıkıntı olmasa ipad mini retina alırım . Bence tablette appledan şaşmamak lazım en başta stabilite faktörü var .

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.