Şimdi Ara

LG G Pad 8.3 - Ana Konu (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.984
Cevap
35
Favori
81.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oyun oynarken yuksek detaylarda 720p video çekebiliyorum
    kasma yavaslama olmuyor.
  • Saki3d kullanıcısına yanıt
    şarjı hakkında bilgi sahibi olmamda yardımcı olur musunuz , ve gta san andreas gibi ağır oyunlardaki performansı nasıl
  • massacre123321 kullanıcısına yanıt
    Ben de yeni aldığım için bu aralar yoğun kullanıyorum.

İnternet ve video için kullanıyorum ortalama yedi saat gidiyor.

Bu en kötümser tahminim. Zira floating appsi ile mesela cnn turk canlı yayını sabah akşam ekranın bir köşesinde.

Sadece text bazlı internet için kullansan belki 8-9 saat idare eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dentsecurity -- 11 Haziran 2014; 20:52:20 >
    Şarjı Online Oyun oynarken 4 saat filan gidiyor. Ben Heroes of Order & Chaos oynuyorum sürekli zaten o oyun icin aldım tableti %100 memnnunum
    pil süresi biraz az geliyor bana ama uzerindeki pil ile daha fazlasını beklemek yanlış olur.

Yukledigim oyunların hiç birinde FPS veya takılma sorunu yasamadım.
    Yüklediğim Oyunlar;
    Real Boxing
    Reckless Racing 2
    Construction 2014
    Machinarium
    Shadowrun Returns
    GTA: San Andreas
    Rival Knights (Online)
    Order And Chaos (Online)
    Heroes of Order and Chaos (Online)

GTA yuklu degildi siz istediginiz icin onu da yukleyip denedim sorun yok. Offline modda oynadım.
    %50 Çözünürlük Maksimum ayarlarda 50+ FPS
    %100 Çözünürlük Maksimum ayarlarda 38+ FPS aldım resimleri ekte. İki ayardada takılma yok bisikletle 10dk dan fazla harita uzerinde dolastım harita yenilenen yerlerde filan takılmadan geçiş yapıyor.

LG G Pad 8.3 - Ana Konu LG G Pad 8.3 - Ana Konu

Edit: Bir arkadasımız internetten yukledigi obbler ile uyumlu değil diye yazmış. Ben internetten yüklediğim obb'lerin 1 tanesinde bile sıkıntı yaşamadım. Bilgi amaçlı yazıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saki3d -- 12 Haziran 2014; 11:57:04 >

Optimus G telefonumu G2'ye yükseltmek yerine G Pad almayı düşünüyorum hemen hemen aynı fiyata geliyorlar, ama birisinde tamamen yeni bir cihaz almış oluyorum.
    Optimus G'de GTA SA oynarken arabayla çok hızlandığımda baya FPS düşüşü oluyor. Bunda Max ayarlarda bile böyleyse çok iyi.

1- LG arayüzü herhalde bir tablet için en iyisi. QuickMemo ve özellikle QSlide çok başarılı ve pratik eklentiler -bende de var-
    2- Şuanda adı aklıma gelmeyen bir programla telefon ve tableti birbirine bağlıyorduk. Bunun dışında ikisi de LG olacağı için birkaç avantajı daha olacaktır.

Sanırım ben de en kısa sürede G Pad alacağım. Biraz geç kaldım gibi gözüküyor ama tablet piyasası telefonlar gibi canlı olmadığından; bir tabletin eskimesi daha uzun sürüyor.
  • QPair 'den bahsediyorsunuz o program yuklu geliyor LG G pad ile Telefon ile Tableti birbine baglıyor dediginiz gibi.
    Denemedim henüz.

Ben de telefon ile oyun oynuyordum simdi tablete alısınca telefonda nasıl oyun oynuyormusum diye kendime soruyorum :)
    Daha once Heroes of order and chaos u telefonda oynuyordum simdi yolda iken s3 ile oynuyorum ama çile gibi geliyor :D
    Bence oyun icin çok güzel bir cihaz.
    Ben hızlı al'dan 699 Tl ye almıstım 1 günde gelmişti.
    8,3 olmasına ragmen yan çerçevelerin çok ince olması tek elle tutmayı çok kolaylaştırıyor.
    Kılıfları turkiyedekileri begenmedigim icin aliexpressden aldım
    Nilkin olan Türkiyeye giriş yapmıs bir kac gune gelir o zaman resimlerini paylaşacagım (Türkiye'de ipadlerin 100+ TL uzeri satılan kılıflarına benziyor)
    Digeri Türkiyedede satılıyor 30tl civari sanırım.
    http://www.aliexpress.com/item/Nillkin-sparkle-Smart-PU-leather-Stand-case-cover-for-LG-V500-G-pad-Tablet-8-3/1708880043.html
    http://www.aliexpress.com/item/New-Hot-Sale-X-Line-wave-Waterproof-TPU-Back-Cover-soft-Case-For-LG-G-Pad/1705796863.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saki3d -- 12 Haziran 2014; 12:07:54 >

• Zig Zag kullanıcısına yanıt
    ***Pardon site hata verdi iki kere gitmiş yazım***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saki3d -- 12 Haziran 2014; 12:06:44 >
    Biraz konuyla alakası olmiycak ama fps yi hangi program ile ölçüyorsunuz ?
  • qpair den bahsediyorsunuz ben denedm gayet güzel çalışıyor.bluetooth ile bağlıyorsunuz.Kişiler menüsü olması sayesinde whatsapp için tek tek kişi eklemnizede gerek yok.Whatsapp ı sıkıntısız yükledim ben
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.aatt.fpsm
    Bu program ile çalışması için root yetkisi gerekmektedir.
  • eski nexus kullanıcısı olarak performansını pek beğenmedim bu cihazı asıl gpe edition rom ile test etmek gerekiyor bence o zaman uçacaktır:)
  • V500 için düzgün çalışan GPE rom var mı ki :)
    bu urunun google play versiyonu da var donanim birebir ayni romu bulsam sorun.cikacagini sanmiyorum....
    driverlarin portlanmasina gerek oldugunu sanmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • v510 ile v500 farklıymıs 1'e bir aynı olsa zaten xda da coktan yaparlardı portu :)
    bir kaç kişi deneme yapmıs ama sonra bırakmışlar gordugum kadarıyla.
    Wi-fi calıstırlamamış. sanırım.

bu linktehttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2564149
    v510 'un dosyası var orda ayrıca nasıl v500'e uyarlanır tartısıyorlar.
    vakit olsa ben yapacamda vakit yok yaw:) bu donanıma performansı kötü yavaş geldi(samsung tabletlerden hızlı) ama nexus tabletlerin yanına yanaşamıyor hız konusunda
  • Bilemiyorum,
    Zaten Pure performance isteyenlere Nexus oneriliyor her yerde. Bana da nexusun launcheri hoş gelmiyor saf anroidden dolayı.
    LG'nin launcheri oldukça hoş.
    benim için önemli olan takılma olmaması.
    nexusa alışınca diğerleri sinir bozucu oluyor:))
    launcher konusunda nova tüm gedikleri fazlasıyla kapatıyor:))

• 117,68 MB lik yazilim guncellemesi geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Saki3d

Şarjı Online Oyun oynarken 4 saat filan gidiyor. Ben Heroes of Order & Chaos oynuyorum sürekli zaten o oyun icin aldım tableti %100 memnnunum
    pil süresi biraz az geliyor bana ama uzerindeki pil ile daha fazlasını beklemek yanlış olur.

Yukledigim oyunların hiç birinde FPS veya takılma sorunu yasamadım.
    Yüklediğim Oyunlar;
    Real Boxing
    Reckless Racing 2
    Construction 2014
    Machinarium
    Shadowrun Returns
    GTA: San Andreas
    Rival Knights (Online)
    Order And Chaos (Online)
    Heroes of Order and Chaos (Online)

GTA yuklu degildi siz istediginiz icin onu da yukleyip denedim sorun yok. Offline modda oynadım.
    %50 Çözünürlük Maksimum ayarlarda 50+ FPS
    %100 Çözünürlük Maksimum ayarlarda 38+ FPS aldım resimleri ekte. İki ayardada takılma yok bisikletle 10dk dan fazla harita uzerinde dolastım harita yenilenen yerlerde filan takılmadan geçiş yapıyor.

LG G Pad 8.3 - Ana Konu LG G Pad 8.3 - Ana Konu

Edit: Bir arkadasımız internetten yukledigi obbler ile uyumlu değil diye yazmış. Ben internetten yüklediğim obb'lerin 1 tanesinde bile sıkıntı yaşamadım. Bilgi amaçlı yazıyorum.

Bende oyundan atiyor bazi apk oyunlarda.Senbhangu siteden yukledin.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.