Şimdi Ara

LG G Pad 8.3 - Ana Konu (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.984
Cevap
35
Favori
81.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

-Nillkin kılıflar görüyorum, fiyatı biraz daha fazla ama bunlar daha mı iyidir diğerlerine göre? Alttakini tavsiye eder misiniz örneğin?
    http://www.ebay.com/itm/Nillkin-Smart-Cover-Wake-UP-Sleep-Leather-Case-For-LG-G-Pad-8-3-V500-BK-Tide-/360896633522?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item54071d9ab2

-Hangi otg kabloyu almalıyım şu listedeki? Bunların hepsi Usb çalıştırmayı sağlar mı?
    http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=lg+g+pad+otg+screen&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xlg+g+pad+otg&_nkw=lg+g+pad+otg&_sacat=0

-Aynı şey ekran koruyucu için de geçerli. Nelere dikkat etmeliyim ve hangisini almak iyi olur? Markaya dikkat etmek gerekir mi?

Son olarak da kapaksız şöyle bir koruyucu kılıf gibi bir şey var, hem kapaklıyı hem bunu almaya gerek var mı? Ve bu alttaki nasıl bişeydir fikriniz var mı?

http://www.ebay.com/itm/Economy-Shipping-VOIA-Soft-Jelly-Case-for-LG-G-Pad-8-3-V500-Slim-TPU-Cover-/171257630427?pt=US_Tablet_eReader_Cases_Covers_Keyboard_Folios&var=&hash=item27dfc00edb

Teşekkürler hepinize...

• Hızlıalda 699 tl alınır mı daha ıner mı fıyatı sızce
  • 3g versiyonu cikacak mi?
  • VanCleef V kullanıcısına yanıt
    Niilkin kapaklı kılıflar kalitelidir. Ben aldığımda henüz yoktu, başka (daha kalitesiz) olanı almıştım mecburen. Bunu al, fiyatı makul görünüyor, Avustralya doları USD den daha düşük üstelik.

Ekran koruyucuyu ben kılıfla paket olarak satılandan almıştım, henüz takmadım. Üzerinde takılı gelen çok kaliteli, söküp atmayın. Kenarında LG yazısı ve ön kamera yanındaki kısmında küçük bir çıkıntısı ver, sökmeye yardım olsun diye. İşte bu küçük çıkıntıyı dikkatlice kesin ekran çizgisine göre, Böylece çok kaliteli bir ekran koruyucuya sahip oluyoruz. Bu koruyucu bir çok cihazda olan uyduruk, geçici koruculardan değil.

O bahsettiğin voia marka kılıf da çok kaliteli bir şeye benziyor, benim aldığım benzer ürünün linki ilk sayfadaki mesajlarımdan birinde var. Ben aldığım üründen çok memnunum, yanında ekran koruyucu hediye gelmişti. Bu ürün ise benim aldığıma göre sanırım daha yumuşak bir malzemeye sahip. Soft Jell diyor açıklamasında.

Seçtiğin ürünler kaliteli markalar, ver siparişini şimdiden. Gelmesi bazen bir ayı buluyor.

• Edit**
    Hizlial'dan siparişimi verdim

Arkadaşlar oyun oynarken kullanışlılık açısından
    1-)
    http://www.ebay.com/itm/Nillkin-Smart-Cover-Wake-UP-Sleep-Leather-Case-For-LG-G-Pad-8-3-V500-BK-Tide-/360896633522?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item54071d9ab2

2-)
    http://www.ebay.com/itm/Economy-Shipping-VOIA-Soft-Jelly-Case-for-LG-G-Pad-8-3-V500-Slim-TPU-Cover-/171257630427?pt=US_Tablet_eReader_Cases_Covers_Keyboard_Folios&var=&hash=item27dfc00edb

hangisini önerirsiniz?
    kapaklı olması daha güvenli gibi duruyor ekranı koruması acısından ama genelde oyun oynanacagı icin sıkıntı yaratıcaksa diğerini sipariş edicegim.
    aslında ikisini de alıcaktım kart limite dayanmış
    teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saki3d -- 22 Mayıs 2014; 16:30:24 >

• Saki3d kullanıcısına yanıt
    İkisinden biri olacaksa kapaksız olan ikincisi daha iyi olur. Uzun süre elde kullanımda kapaklı olan kullanışlı olmayacaktır. Ben de iki türlüsüde var, kapaksız olanı kullanma yüzdesi % 80 düzeyinde.
  • vuralkan V kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
    Bende aliexpress de daha ucuza kapaksız olandan buldum
    nilkin kapaklı ve X Line kapaksız kılıf aldım 1 aya gelir artık

dun hizlialdan 16:00 da sipariş geçtim urunu 18:00 de gondermişler su an dagıtımda gozukuyor ogleden sonra da elime geçmiş olur
    umarım sıkıntı çıkmaz :)

**Edit: 10:30 elime ulaştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saki3d -- 23 Mayıs 2014; 11:30:57 >
  • Merhaba,

Bu tabletten almayı düşünüyorum. Nexus 7 2013 32Gb ile arasında kaldım. Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 de listedeydi ancak hiç bir yazılımcının Samsung'u desteklememesi ve Samsung'un da ufacık bir değişimde bile cihazı kalıcı olarak garanti dışı bırakması yüzünden onu eledim.

Bence bir elektronik cihazın ömrünü doğrudan ekran kartı belirliyor. Çünkü işlemciler günümüz uygulamaları için haddinden fazla ancak ekran kartının yetersiz geldiği yerde mecburen yeni cihaz arayacağız demektir (Google'ın kendi cihazı olan Moto X bile çift çekirdek işlemci ile geliyor ancak ekran kartı olarak 720p ekranına rağmen S600'deki geliştirilmiş Adreno 320'yi kullanıyor)..

S600 Quallcomm yongaseti 1080p ekranlar için oldukça yeterli. Zaten S800'ü de 2560x1600 gibi ekranlarda ağırlıklı olacak kullanacaklar. Hatta daha yüksek çözünürlükler de söz konusu olabilir. Bu durumda 32APU'lu Adreno 320'den hiç bir tereddütüm kalmıyor (normal Adreno 320 24 APU'lu).

Ancak nedense birebir aynı ekran kartını kullanan Nexus 7 ve Galaxy S4 ile gfxbench.com sitesinde G Pad'i kıyaslayınca G Pad belirgin şekilde daha düşük puanlar alıyor. Ya o sayfadaki testler 4.2.2 sürümü ile yapılmış ya da cihazda bir ısınma ve yavaşlama sorunu var ya da LG'nin kullandığı sürücüler kesinlikle eski ve optimize edilmemiş.

Zahmet olmazsa cihaz sahipleri (4.4.2 sürümüne sahip olanlardan) GFXbench ve 3D Mark uygulamalarını kurup benchmark yapıp sonuçları burada paylaşabilirler mi? Eğer sorun yoksa ne ala, eğer varsa çözmeye çalışacağım. Eğer çözülemeyen alakasız başka bir sorun varsa da tabletten vazgeçeceğim..

GFXBench'te istediğim testler "offscreen" yazmayanların hepsi.. Offscreen olanlarla işimiz yok. Bir de tabi battery test var, onu yapmaya da gerek yok .. Toplamda 5 dk sürmeli.

3D Mark uygulamasında da Extreme testini yapmanız yeterli. Bu daha da kısa sürecek..

Şimdiden teşekkür ederim.

• vuralkan V kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler vuralkan, senin önerilerini okumuştum daha önce-çok faydalı oldu benim için; Alibaba paypal kbul etmediği için onları alamadım hatta. Cevap gelmeyince de kapaklı olanı ve otg kabloyu sipariş ettim. Dediğin gibi diğeri de güzel görünüyor. Bir dahaki sefere de onu ve ekran koruyucu siparişi veririm belki. Bu arada 10$ indirim hediye etti e-bay ben bunlara bakarken, Nillkin kılıf ve otg 6,5 dolara geldi yani :) Sipariş elime ulaştığında size de bilgi vermeye çalışacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omzunda_muzikaletli_zenci

3g versiyonu cikacak mi?

?
  • Şarj geç oluyor ve kapalıyken bile hantal şarj olmaya başladı, aynı yada benzer sorun yaşayan varmı? servisemi vermeliyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miyamoto Musashi

Şarj geç oluyor ve kapalıyken bile hantal şarj olmaya başladı, aynı yada benzer sorun yaşayan varmı? servisemi vermeliyim?

Ucak modundayken sarj etmeyi deneyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nyanaa

quote:

Orijinalden alıntı: Miyamoto Musashi

Şarj geç oluyor ve kapalıyken bile hantal şarj olmaya başladı, aynı yada benzer sorun yaşayan varmı? servisemi vermeliyim?

Ucak modundayken sarj etmeyi deneyin

Sanırım sorunu buldum, telefonumun şarj cihazını taktım şarj oldu ancak gpad in original şarj cihazının kafası bozulmuş, akım gelmiyor yani şarj oluyor gözüküyor fakat tık yok cihazda.
    Nese garantiye yollayacağımda umarım şarj cihazı için koca tableti istemezler

• Gpad icin android gizli menuye giris kodu nedir?
  • an itibari ile kliksa dan siparişi geçtim bende aranıza geldim:)
    Konu pek aktif değil gördüğüm kadarı ile ...

bu tablet donanım olarak kesinlikle üst seviye 500 e de alınca tadından yenmio:)) (ind çeki vs hediyelerle 530 tl ye aldım)
  • Çoğu apk obb oyun olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmtckmk

an itibari ile kliksa dan siparişi geçtim bende aranıza geldim:)
    Konu pek aktif değil gördüğüm kadarı ile ...

bu tablet donanım olarak kesinlikle üst seviye 500 e de alınca tadından yenmio:)) (ind çeki vs hediyelerle 530 tl ye aldım)

Hayırlı olsun hocam,
    Ben de dün kliksa dan siparişi verdim. 699 tl ye aldım. Chip para kampanyasından 50 tl puan verdi. 649 tl ye almış oldum. 530 tl ye nasıl aldın? Açıklarsan memnun olurum.
  • vaskin77 kullanıcısına yanıt
    sağol hocam 150 tl indirim çeki + bkm ekspress 15 worldPuan:)
  • Arkadaşlar Merhaba. Yaklaşık 600 650 Lira civarında bütçem var. Beni 3 4 yıl idare edecek bir tablet gerekli.

Bu fiyata LG G Pad ve Apple iPad mini retinasız öne çıkıyor.

Bazı yerlerde ipad mininin bir yıl sonra kullanılamaz hale geleceğini okudum (guncelleme).

Siz ne düşünüyorsunuz? Apple iPad mini mi yoksa LG G Pad mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tablete uygun klavyeli kılıf var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.