Şimdi Ara

LG G Pad 8.3 - Ana Konu (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.984
Cevap
35
Favori
81.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: venezual

Suan benim cihaz root lu ama sd karta uygulama atilmiyo atabilen varmi ?
    Bol bol dua ederim

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1635327

İstersen kabaca çeviri yapabilirim, 1 alıntılaman yeterli.
    Olmazsa başka yöntem bakarız
  • Hocam hic bir uygulama tasima programi calismiyor hepsini denedim senin verdigi linkinide girdim sonuc yok olucak gibi 4.4 bizi bozdu belki rootan sonra ise yarar 4.2.2 de benim tek cozum rom beklemek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG Gpad sadece Teknosa ve Kliksa da satılırken artık Hızlıal alışveriş sitesinde de yer almaya başlamış.Fiyat aynı 799 TL. Satan yerler çoğalırsa düşer belki fiyatı.
  • Bu konudakilern cogu aldi o yuzden dussede bizim icin farketmez.

• Dün Kliksa ya geçtiğim sipariş bugün elime ulaştı. Henüz tam anlamıyla kullanma fırsatım olmadı. Çin'den getirttigim Nillkin mat ekran koruyucusunu uygulamak ilk işim oldu. Getirttigim Nillkin kılıfa da cuk oturdu. Slimport HDMI ile televizyona da bağladım. Görüntü kalitesi süper. Cihaz tam takım kullanılmaya hazır :)) Detaylı inceleme sonuçlarını birkaç gün sonra paylaşırım.

• Hayırlı olsun ilk izleminlerini merak ediyorum
    Kolay gelsin

• Tablet çok iyi hızlı oyunlarda kasma yok ama apk+datalı oyunları yükleyince açıyorum.Ne yazık ki durdu diyor.Fabrika ayarlarına döndürdüm düzelmedi.
  • lg g pad 8.3 kullanıcıları,ipad retina 7.9 mini ile kıyaslayabilirmisiniz,arada 250 tl gibi bir fark var,verilmeye değermi?
  • Ben ürünü dün aldım. G2 kullanıcısı olarak alıştığım menüler var. Malzemeler elde güzel bir his oluşturuyor.

8,3" ürün alırken çok düşündüm acaba 10" mu alsam diye. Gerçekten 7" in küçük geldiği durumlar oluyor. 10" 'in de taşınabilirliğinde sorun var.

Bence ideal boyut yakalanmış. Ekranı ve dokunmatiği çok güzel ama bir G2 değil.

Ipad karşılaştırması Android, IOS karşılaştırması şeklinde olmalı bence. Satınaldığınız yazılımlar hangi tarafta yoğunsa onun için tercih edilmeli.

Yok ben yazılıma para vermem derseniz. Ya da ilk tabletim diyorsanız Android daha mantıklı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sensei111

lg g pad 8.3 kullanıcıları,ipad retina 7.9 mini ile kıyaslayabilirmisiniz,arada 250 tl gibi bir fark var,verilmeye değermi?

8,3 sanki tam olması gereken boyut gibi, ben küçükmü acaba demiştim çünki 7 ile başlayanlar gerçekten küçük ama 8,3 çok iyi. Cuk olayı yani. Apple düşünmediğimden(sevmiom) ben 250 tl fark nedir anlamam ama ekrana değer...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miyamoto Musashi

quote:

Orijinalden alıntı: sensei111

lg g pad 8.3 kullanıcıları,ipad retina 7.9 mini ile kıyaslayabilirmisiniz,arada 250 tl gibi bir fark var,verilmeye değermi?

8,3 sanki tam olması gereken boyut gibi, ben küçükmü acaba demiştim çünki 7 ile başlayanlar gerçekten küçük ama 8,3 çok iyi. Cuk olayı yani. Apple düşünmediğimden(sevmiom) ben 250 tl fark nedir anlamam ama ekrana değer...

Apple iPad mini 2 (200 x 134.7 x 7.5 mm) , LG G Pad 8.3 (216.8 x 126.5 x 8.3 mm) arada 1-1.5 cm gibi bir fark var,ipad pekde küçük değil.
  • 1-1.5 cm ufak bir fark degil ayrica dar cerceve oldugundan hissi bence daha iyi.

• İphone kullacısıyım. Tablet olarak da gpad aldım.

İphone da sayfa gezintisi sırasında, üst barda bulunan saate bir defa tıklayınca sayfanın en altında da olsam en üste çıkıyorum. Sayfanın başına dönmek için bir kısa yol gibi. Oldukça da hızlı.

Gpad de buna benzer bir kısa yol var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kokanche

İphone kullacısıyım. Tablet olarak da gpad aldım.

İphone da sayfa gezintisi sırasında, üst barda bulunan saate bir defa tıklayınca sayfanın en altında da olsam en üste çıkıyorum. Sayfanın başına dönmek için bir kısa yol gibi. Oldukça da hızlı.

Gpad de buna benzer bir kısa yol var mı?

iOS'ta sayfa kaydırırken tek itişte tek sayfa kadar gidiyor, Android'de tek itişte yavaşlamadan gidiyor.
    Tek seferde hızlıca iterseniz en yukarı çıkabilirsiniz. Onun dışında başka bir kısayol yok.

Ancak bazı tarayicilarda, örnek Opera; tek dokunuşta sayfanın en üstüne çıkma tuşu var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

quote:

Orijinalden alıntı: venezual

Suan benim cihaz root lu ama sd karta uygulama atilmiyo atabilen varmi ?
    Bol bol dua ederim

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1635327

İstersen kabaca çeviri yapabilirim, 1 alıntılaman yeterli.
    Olmazsa başka yöntem bakarız

bende root yapamadım anlatabilirmsinz ?

• bu cihazı yolculuklarımda laptop yerine kullanmak için almak istiyorum. yalnız bulamadığım bir sorunum var. fotoğraf makinemim SD kartını bu cihaza nasıl boşaltabilirim. kart okuyucu bağlayabilir miyim? bağlayabilirsem alacağım aparat nedir? bulunabilirliği nasıldır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uraltay

bu cihazı yolculuklarımda laptop yerine kullanmak için almak istiyorum. yalnız bulamadığım bir sorunum var. fotoğraf makinemim SD kartını bu cihaza nasıl boşaltabilirim. kart okuyucu bağlayabilir miyim? bağlayabilirsem alacağım aparat nedir? bulunabilirliği nasıldır?

Otg tarzı bir kablo isinizi gorecektir.
    Kabloyu internette kolayca bulursunuz, bazı teknomarketlerde belki vardır ama istanbul eminonu sirkeci kadikoy vs. kesin vardır.

iPad'de de boyle bir destek var ama kabloları daha pahalı olur ve once alacaginiz cihaza karar verin derim ben.
    Ama iPad pil ömrüyle öne çıkıyor hele yolculuk için..

• Zig Zag kullanıcısına yanıt
    yok ipad düşünmüyorum. 2 cihaza indirgedim kendimi. lg g pad veya samsung tab pro. ikisi de hoşuma gidiyor. bağlantı aparatları ucuz ve bulunabilir olması benim için daha önemli. lg için slimport aparatından söz ediyorlar. tr de 80 tl gibi fiyata bulunuyor. bence çok pahalı. yurt dışında 10 dolara bile var. kararsızım. yaza kadar biraz daha bekleyip yorumlara bakacağım anlaşılan. otg kablo ile sorunum çözülecekse çok memnun olurum tabi. bilgi için teşekkür ederim.
  • Yazın bu tableti almayi dusunuyorum,takip edelim bakalim.

• Kılıf vs. alamadım bir türlü, bir kaç soru ve tavsiyeye ihtiyacım var:

-Usb çalıştırmak için alttaki otg kablolarından hangisini almak gerek?
    http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=lg+g+pad+otg+screen&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xlg+g+pad+otg&_nkw=lg+g+pad+otg&_sacat=0

-Yine e-bay'de kılıflar var, bunlardan Nillkin olanlar ilgimi çekti. Fiyatları biraz daha yüksek diğerlerine göre. Nillkin daha mı iyidir? Veya yine e-baydekilerden önereceğiniz bir tane var mı?

-Aynı şey ekran koruyucu için de geçerli, bir çok çeşidi var, hangisini seçmek gerek? Seçerken dikkat edilmesi gereken bir şeyler var mı veya?

-Bir de şu alttaki kapaksız ilgimi çekti, buna gerek var mı kapaklıya ek olarak? Ne diyorsunuz bunun da hakkında?
    http://www.ebay.com/itm/171257630427?var=470353591400

Cevaplarınızda fiyat/performans dengesini önemserseniz sevinirim.
    Şimdiden teşekkürler...

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.