Şimdi Ara

LG G Pad 8.3 - Ana Konu (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.984
Cevap
35
Favori
81.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Zig Zag

quote:

Orijinalden alıntı: SKYLINE GTR

Tablete ciddi bir androidli rakip geldi. Samsung Galaxy Tab Pro 999 TL'den satışa çıktı.

Kamerası daha iyi
    Snapdragon 600 1.7, SD 800 2.3 GHz'e çıkartılmış
    Krait 300 - 400, Adreno 320 - 330 olmuş
    Pil ise sadece 200 mAh artmış, aradaki farkı kapatır mı bilemeyiz.

200 lirayı hakedebilir ama LG'den Samsung'a geçileceği de unutulmamalı.
    Kalem olsa güzel olurdu

Samsung kalemi sadece Note serisi tabletlerde kullanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung 8.4 tab proda s.d 800 var wifi modelin de hem kutu arkasında yazıyor hrmde cpu z ile kontrol ettim. Her iki tablette bende var.

• quote:

Orijinalden alıntı: cecen79

Samsung 8.4 tab proda s.d 800 var wifi modelin de hem kutu arkasında yazıyor hrmde cpu z ile kontrol ettim. Her iki tablette bende var.

Samsung'u nereden ve ne kadara aldınız ?

LG ile kıyaslarsanız ikisinin de artı ve eksi yönleri nelerdir ?
    Dizi internet ve müzik için alıyorum, nadiren oyun da oynarım. Ne dersiniz sizce en uygunu ne olur ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zig Zag kullanıcısına yanıt
    ikisini de alalı 1 hafta oldu hiç oyun yüklemedim vaktim olmadı. gerçi lg asphalt yükledim sorunsuz oynatıyor. genelde küçük oğlan için aldığımdan lg yi ciddi oyunlar yüklemedim.
    bana sorarsan internet film iş vb için samsung daha kullanışlı gibi şekil şemal açısından. ve aradaki fiyat farkına da değer özellikleri daha iyi.
    ekran kalitesi için lg de renk kalitesi daha iyi gibi. fakat keskinlik açısından çözünürlüğün etkisinden dolayı samsung daha iyi. tip olarak samsung. malzeme kalitesi aynı olmakla birlikte lg bir tık daha iyi.
    renk olarak alacaklara kesinlikle siyah almalarını tavsiye ederim ben yanlış tercih yaptım beyaz aldım. samsungu kliksadan 949 tlye lg sanal pazardan 650 tl ye aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cecen79

ikisini de alalı 1 hafta oldu hiç oyun yüklemedim vaktim olmadı. gerçi lg asphalt yükledim sorunsuz oynatıyor. genelde küçük oğlan için aldığımdan lg yi ciddi oyunlar yüklemedim.
    bana sorarsan internet film iş vb için samsung daha kullanışlı gibi şekil şemal açısından. ve aradaki fiyat farkına da değer özellikleri daha iyi.
    ekran kalitesi için lg de renk kalitesi daha iyi gibi. fakat keskinlik açısından çözünürlüğün etkisinden dolayı samsung daha iyi. tip olarak samsung. malzeme kalitesi aynı olmakla birlikte lg bir tık daha iyi.
    renk olarak alacaklara kesinlikle siyah almalarını tavsiye ederim ben yanlış tercih yaptım beyaz aldım. samsungu kliksadan 949 tlye lg sanal pazardan 650 tl ye aldım.

Ben suan LG telefon kullaniyorum ve alistigim ozellikler G Padde de var.
    Ancak samsunga hep karsiyimdir.
    Yine de aradaki farka deger mi dersiniz ?

Ana ekranda ve günlük basit uygulamalarda hızları nasıl ?
    Ve pil sürelerini merak ediyorum.

Son olarak ufak sorum var, neden beyaz degil de siyah ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zig Zag -- 23 Nisan 2014; 21:56:14 >

• Zig Zag kullanıcısına yanıt
    bence değer (oyun performansını bilemem). tip olarak ve özellikler olarak bana göre samsung daha iyi duruyor. pil için bir şey diyemem çünkü lg oğlan kullanıyor ve daha yoğun kullanıyor.
    o yüzden daha çabuk bitiyor pili. ama bana sorarsanız ikiside tatmin edici. benim kullanım senaryomda samsung 2-3 gün rahat götürüyor. internet ağırlıklı genelde. ana ekran geçişleri samsunda çok hafif takılıyor gibi geldi bana
    ama muhtemelen yazılımsal çünki yeni bir arayüz denemiş samsung bu tablette. lg daha iyi geçişlerde. ekran görüntü kalitesi olarakta lg daha canlı gibi(samsungda seçtiğim tema ile alakalıda olabilir).
    ama genelde ikiside hızlı. neden beyaz konusuna gelince beyaz daha pilastiği belli ediyor. siyahın verdiği kontras algısıda yok. lg ikici el beyaz olduğundan aldım. samsung ise
    samsungun beyaz telefonları güzel gözüküyordu(s4 ve note 3) fakat tablette aynı güzelliği anlamadım tabi bu söylediklerim benim fikrim sübjektif.

• Beyaz renk algısı tamamen Apple'ın "farklılık yaratmak adına" kullandığı bir malzeme olarak elektronik dünyasına girdi. Oyun yada film izlerken göze takılan bembeyaz bir çerçevenin varlığı bana hep itici gelmiştir. Elektronik ürün bence siyah olmalı.
  • Kliksa'da 699 TL'na düşmüş bugün, Teknosa'da ise halen 799 TL. Kliksa fiyatı iyi olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vuralkan

Kliksa'da 699 TL'na düşmüş bugün, Teknosa'da ise halen 799 TL. Kliksa fiyatı iyi olmuş.

Yaklaşık 4-5 gün oldu fiyat düşüşü ama sadece beyaz renk 699, siyahı hala 729 TL'den satmaya çalışıyorlar. Onun da fiyatını çekeceklerdir aşağıya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SKYLINE GTR -- 24 Nisan 2014; 15:59:54 >
  • Mikro usb girişli olanı almalısın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sinyor Saçmalama

http://www.bimeks.com.tr/search.aspx?s=1&arama=otg
    Buradan hangisi G Pad'a uyar?

Valla ben Ebaydan bunları aldım
     LG G Pad 8.3 - Ana Konu

kablo zamanla bükülüp bozuluyor ancak bunlar hem çok küçük, kullanışlı, dayanıklı ve kablo sallanmıyor.

• Benim cihaz güncelleme sonrası daha fazla ısınmaya başladı. Şöyleki önceden normal internet kullanımında belli belirsiz ısınırken (arka kameranın olduğu bölge) şimdi sıcaklık 36.5 derece oluyor. 1 saatlik oyun sonrası 39 dereceye çıkıyor. Sizlerde durum nasıl?
  • Arkadaslar dün ben de bir Lg Gpad 8.3 aldim ancak aküsünü ilk tam doldurduktan sonra cok hizli bir sekilde bitti. Bu normalmidir? Yoksa birkac dolumdan sonra pilin kullanim ömrü biraz daha oturur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: merhak

Arkadaslar dün ben de bir Lg Gpad 8.3 aldim ancak aküsünü ilk tam doldurduktan sonra cok hizli bir sekilde bitti. Bu normalmidir? Yoksa birkac dolumdan sonra pilin kullanim ömrü biraz daha oturur mu?

Çok normal.
    Kalibre olma süresi 1 haftaya kadar sürebilir.

Kutudan yeni çıkmış cihazdan tam performans beklemeyin. Araba, bisiklet, kulaklık gibi zamanla oturuyor. Yaklaşık 1 hafta sonra pil performansının baya değiştiğini görebilirsiniz.

Hayırlı olsun bu arada

• Hayırlı olsun merhak
    Benim tek.sıkıntım sd karta uygulama yükleyemiyorum bu 4.2.2 de yükleniyormuydu acaba
    Eski surume gecmeyi planliyorum uygulamaları taşıya bilirsek
    Ben alır almaz gunceleme yaptim

• quote:

Orijinalden alıntı: venezual

Hayırlı olsun merhak
    Benim tek.sıkıntım sd karta uygulama yükleyemiyorum bu 4.2.2 de yükleniyormuydu acaba
    Eski surume gecmeyi planliyorum uygulamaları taşıya bilirsek
    Ben alır almaz gunceleme yaptim

4.2.2'de de yok, LG yazılımında mümkün değil (Stock halde)
    Root yaparsanız hangi sürümde olursanız olun SD karta taşırsınız

• Tesekkürler arkadaslar. Aletin ekrani ve stereo hoparlörleri cok hos gercekten. Iyi performans veriyor. Ayrica ps3 controller ile de uyumlu. Pil süresi de biraz daha optimize oldu mu gayet iyi olacak sanirim. Bu arada ben de hemen kit kat güncellemesini yaptim ve eger alacagim sd karta android marketteki oyun ve bazi uygulamalari direk yükleyemeyeceksem Root seceneklerine bakmayi düsünebilirim.
  • Suan benim cihaz root lu ama sd karta uygulama atilmiyo atabilen varmi ?
    Bol bol dua ederim

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.