Şimdi Ara

LG G Pad 8.3 - Ana Konu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.984
Cevap
35
Favori
81.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu tabletten almayı düşünüyordum ancak bu videoyu görünce fikrim değişti. Sizdede düşük ışıkta aynı sorun varmı.

http://youtu.be/SmiSEC3rbHI?t=57s
  • quote:

Orijinalden alıntı: malie81

Bu tabletten almayı düşünüyordum ancak bu videoyu görünce fikrim değişti. Sizdede düşük ışıkta aynı sorun varmı.

http://youtu.be/SmiSEC3rbHI?t=57s

iPad de dahil olmak üzere tabletlerin büyük çoğunluğunda ışık sızması var.
    Eğer kronik bir sorun değilse bence alınabilir. Olmadı Teknosa'ya götürür gösterirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 420MB lik güncelleme geldiğinin farkına varmışsınızdır umarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ota üzerinden alınabiliyor şuan kurulumdayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: aemless

ota üzerinden alınabiliyor şuan kurulumdayım

aynennn... ama cok uzun surdu... indirdim.kurulum bitirdi beni bezdim :( sabirsizlanyrm cnku

• 4.4.2 Kitkattt ;)
     LG G Pad 8.3 - Ana Konu

• Biraz evvel 4.4.2 sürümüne ota ile yükselttim.

Merak ettiğim şu; hard reset atarsam açılacak olan sistem 4.2.2 mi ( eski ) olacak yoksa 4.4.2 ( yeni ) mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: kokanche

Biraz evvel 4.4.2 sürümüne ota ile yükselttim.

Merak ettiğim şu; hard reset atarsam açılacak olan sistem 4.2.2 mi ( eski ) olacak yoksa 4.4.2 ( yeni ) mi?

4.4.2 açılır.
    Son yüklediğiniz sürümün bomboş hali olarak gelir Hard Reset'te.
    KDZ yükleyerek 4.2.2'ye dönebilirsiniz belki.

Neden sormuştunuz ki ?

• tablet elime ulaştı İlk tabletim :D iyi bir secim yapmışım 4.4 günceleymeyi yaptım gerçekden elin oglu yapmış dedim :D
    Birde şu slim portu buldummu tatından yenmez :D
  • Ben de yükledim, wi-fi üzerinden .30 dakika sürdü. Neler degişti anlamaya çalışıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vuralkan -- 17 Nisan 2014; 0:16:15 >
  • açikçası ben bi değişiklik göremedim bildirim çubuğundaki ayarlar yukarı koyulmuş o dikkatimi çekti ve yukarıya tarih saat eklentisi koymuşlar. Yerleşik programlarda güncellendi elbet bi farklılık sistemsel ama fiziki birşey yok. He bu arada bildirim barındaki simgelerde değişmiş gibi sanki ama başka inanın işe yarar hiçbirşey yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

quote:

Orijinalden alıntı: nyanaa

4.4.2 gelmiştir bilginize yalnız ota da çıkmıyor tableti pc ye bağlayın lg update toolu yükleyin öyle görüyor ama 1.2 gb boyutu var çok fazla değilmi sizce

Normal.
    LG 4XHD için 800mb civarıydı.
    Benim Optimus G'de 1 GB tam.
    Full HD ekran için 1.2 normal bence

Tablet üzerinden güncelleme yaptığımda 478 Mb büyüklüğünde bir dosya indirdi. Sizin bahsettiğiniz 1.2 GB ile arasında çok fark var. Neden acaba ?
    Bu farkın neleri içerdiğini bilen bir arkadaşımız bulunurmu ? Yani biz bir şeyleri eksik mi indirmiş olduk acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: vuralkan

quote:

quote:

4.4.2 gelmiştir bilginize yalnız ota da çıkmıyor tableti pc ye bağlayın lg update toolu yükleyin öyle görüyor ama 1.2 gb boyutu var çok fazla değilmi sizce

Normal.

Tablet üzerinden güncelleme yaptığımda 478 Mb büyüklüğünde bir dosya indirdi. Sizin bahsettiğiniz 1.2 GB ile arasında çok fark var. Neden acaba ?
    Bu farkın neleri içerdiğini bilen bir arkadaşımız bulunurmu ? Yani biz bir şeyleri eksik mi indirmiş olduk acaba ?

Bende pek bi değişiklik görmedim sarper arkadasin yazdığı seyler disinda bsi yok oyle oldgnu bilseydim bosuna 1.2 gb yi indirmezdim acikcasi sanki sadece sürümün ismi degismis hani güncelleme yaptk demek icin yapmislar bunu

• nyanaa N kullanıcısına yanıt
    katılıyorum 2 saat bekle 1.2 gb dosya indir o heycanla güncellemeyi kur değişen tek şey pil göstergesi olsun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vuralkan

quote:

quote:

Normal.

Bende pek bi değişiklik görmedim sarper arkadasin yazdığı seyler disinda bsi yok oyle oldgnu bilseydim bosuna 1.2 gb yi indirmezdim acikcasi sanki sadece sürümün ismi degismis hani güncelleme yaptk demek icin yapmislar bunu

Sizin gördüğünüz sadece arayuz değişikliği onun dışında performans iyileştirmesi ve driver güncellemesi var

• Çok özellik gelmemiş diyorsunuz.
    Bende 6 aydır Optimus G var. Bu telefon 1.5 yıl önce çıktı hala 4.1.2'de.
    Telefonun hiçbir eksiği yok. Arayüzü özellikleri QuickMemo QSlide bunların hepsi mükemmel ve gayet stabil.
    Benim için 4.1.2 veya 4.4.2 olması farketmiyor.

G Pad zaten mükemmel bir tablet olduğu için çok bir fark olmaması normal bence.
    Pilde iyileştirmeler olsa iyi olurdu ama.

• venezual kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: venezual

tablet elime ulaştı İlk tabletim :D iyi bir secim yapmışım 4.4 günceleymeyi yaptım gerçekden elin oglu yapmış dedim :D
    Birde şu slim portu buldummu tatından yenmez :D

Ben daha tableti almadım ama parçalarını şimdiden Çin'den sipariş ettim. Bu kabloyu aldım.http://www.aliexpress.com/snapshot/6054713695.html Bugün yarın elimde olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SKYLINE GTR -- 17 Nisan 2014; 11:03:26 >
  • Hocam şuan isteyin eve geçincesolerim hic dikkat etmedim ama garanti kisminda lg yaziyordu akdam haberdar ederim

• Tamamdır sağolasın.
  • OrqaNn O kullanıcısına yanıt
    Güncelleme bende 478 mb oldu, 1.2 gb dediğiniz nedir?

Edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkngzr -- 17 Nisan 2014; 21:14:22 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.