Şimdi Ara

LG G Pad 8.3 - Ana Konu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.984
Cevap
35
Favori
81.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sarper_54

http://www.youtube.com/watch?v=wPu97kwAU44&feature=share&list=UUzrNLNCTcWJF0N1gJa4eq6A

Kısa bi inceleme yaptım 15 dk'lık izlemek isteyen varsa buyursun 720p olarak izleyin ;)

8mpx bir kameramızmı mevcut? lütfen yanlış bilgilendirme yapmayalım. 5mpx kamerası ve ayrıca laf olsun torba doldursun bir inceleme olmuş.
  • Satan arkadaşlar neden satıyor ve fiyat ne istiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu gün aranıza katıldım. Sanal pazardan 3 aylık bir makine buldum, pazartesi inşallah elime geçecek.
  • 10 gündür tabletleri araştırıyorum. Gördüğüm kadarıyla fiyat performans ve donanım olarak en iyi tabletlerden birisi. Bundan çok daha kötü ve bir ton paraya satılan o kadar çok tablet varkı sitede sayfalarca kullanıcı yorumları olmuş. Teknosa ve kliksa da satılıyor olmasımı bunlara sebep yoksa bilmediğim bir şeymi var?
  • Miyamoto Musashi kullanıcısına yanıt
    Özellikle şarj dayanıklılığı konusunda kullanım sonuçlarını forumda paylaşabilirseniz memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SKYLINE GTR

Özellikle şarj dayanıklılığı konusunda kullanım sonuçlarını forumda paylaşabilirseniz memnun olurum.

Cihaz beklediğimden kat kat iyi çıktı, tablet dediğin budur ne çok kocaman nede çok küçük. Ekran piyasadaki bir çok tablete göre kat kat iyi, kamera orta karar, geçişler ve hız da yeterli seviyede hatta baya hızlı. Yere düşerse parçalanır, ben parçalanmayacak tablet tanımıyorum kılıf şart, pilde sıkıntılar varmış ancak ben henüz o kadar kullanamadım.
  • Dun aksamdan beridir LRS ROM 4.4.2 yi kullaniyorum. Yeni surumu beklemek istemeyenlere tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chinke -- 8 Nisan 2014; 14:12:35 >
  • Bende almayı dusunuyorum.
    Cihaz sahipleri nasıl memnunlarmı ? Oyunlarda takılma vs. oluyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain[Js]

Bende almayı dusunuyorum.

Bende hemen hemen aynı ama ufak bir tık geride Optimus G var.
    Oyunlarda hiçbir takılma yok. GTA San Andreas saatlerce oynayınca Max'ta yavaşlama oluyor sadece.
    Bu tablette iyice azdır.

TeknoSA fiyatı iyi ama benim bütçemi aşıyor.
    İstanbul'da satmayı düşünen varsa PM atabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zig Zag -- 10 Nisan 2014; 17:05:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain[Js]

Bende almayı dusunuyorum.

@Zig Zag
    s4 cihazım var, ve bir kaç tablet deneyimim oldu. Diyebilirimki OLMUŞ. Pilinide bu gün test etme imkanım oldu hiç sakınmadan oyun oynadım şu anda %30 da ve sonuna kadar hakkını veriyor. Tabletin üst kısmı genelde ilk ısınan parçası fakat öyle yanma durumu yok, genelde tabletlerde bu ısınma sorunu var gördüğüm kadarıyla. Zaten ısınmayanlarda donanım olarak zayıf ürünler.
    Kamera 5mpx olsada öyle aman aman bi performans beklemeyin ve bencede gereksiz.
    Kasası, kaplaması gayet iyi ve kaliteli hissi veriyor. Ekran ise gerçekten çok çok başarılı.

Şarz süresi gerçekten uzun bu hoşuma gitmedi, geç doluyor.
    pek olumsuz bir şey görmedim bunların haricinde. Fiyat ve performans olarak bence rakipsiz.

• 4.4.2 gelmiştir bilginize yalnız ota da çıkmıyor tableti pc ye bağlayın lg update toolu yükleyin öyle görüyor ama 1.2 gb boyutu var çok fazla değilmi sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: nyanaa

4.4.2 gelmiştir bilginize yalnız ota da çıkmıyor tableti pc ye bağlayın lg update toolu yükleyin öyle görüyor ama 1.2 gb boyutu var çok fazla değilmi sizce

Güncelleme sonrası tablette bir sıkıntı var mı? Yükleyelim mi, tavsiye eder misin?
  • quote:

4.4.2 gelmiştir bilginize yalnız ota da çıkmıyor tableti pc ye bağlayın lg update toolu yükleyin öyle görüyor ama 1.2 gb boyutu var çok fazla değilmi sizce

Normal.
    LG 4XHD için 800mb civarıydı.
    Benim Optimus G'de 1 GB tam.
    Full HD ekran için 1.2 normal bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: merhaba_2233

quote:

Güncelleme sonrası tablette bir sıkıntı var mı? Yükleyelim mi, tavsiye eder misin?

biraz kasılıyor gibi geldi ama biraz kullanımdan sonra düzelir kanımca.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: merhaba_2233

quote:

biraz kasılıyor gibi geldi ama biraz kullanımdan sonra düzelir kanımca.

Tableti fabrika ayarlarına getirince düzeliyor. İçindeki bilgilerim gider, dersen; önce lg pc suit programıyla yedekle, fabrika ayarlarına getir, herşey silinecek, sonra yedeği geri yükle. Tablet bütün ayarlarıyla ve içeriğiyle, bende sonrunsuz geri geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merhaba_2233 -- 14 Nisan 2014; 8:48:39 >

• Güncelledim, herhangi bir sorun yok şu anda. Değişiklikte gelmedi gözüme... Aynısı işte pil barı değişmiş başkada bişi yok gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miyamoto Musashi

Güncelledim, herhangi bir sorun yok şu anda. Değişiklikte gelmedi gözüme... Aynısı işte pil barı değişmiş başkada bişi yok gibi...

Hocam güncellemeyi nasıl yaptınız?LG pc suit den yapmaya çalışıyorum ancak inanılmaz yavaş indiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantom7

quote:

Güncelledim, herhangi bir sorun yok şu anda. Değişiklikte gelmedi gözüme... Aynısı işte pil barı değişmiş başkada bişi yok gibi...

Hocam güncellemeyi nasıl yaptınız?LG pc suit den yapmaya çalışıyorum ancak inanılmaz yavaş indiriyor.

Aynı şekilde yaptım, yapacak bir şey yok, bir süre sonra hızlanıyor. Tablet bağlantısını pc ile kesmeyin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Phantom7

quote:

Aynı şekilde yaptım, yapacak bir şey yok, bir süre sonra hızlanıyor. Tablet bağlantısını pc ile kesmeyin.

%67 ye kadar kağnı hızıyla geldi 2.5-3 saat arası.%70 den sonra sonra birden yükleme kısmına geçti bekliyorum şu an

• Herkeze iyi gunler
    Takipdeydim 4.4kitkat gelince hemen aldim
    Şuan kargoda çok heycanlıyım çok merak ediyorum
    kliksadan aldım 725 TL en uygun fiyatlı burdaydı kargoda bedava ama kılıf yok istediğim gibi birde slim port lazım TV bağlamak için oda yok :(
    Bildiniz sağlam magza varmı slim port satan ?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.