Şimdi Ara

LG G Pad 8.3 - Ana Konu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.984
Cevap
35
Favori
81.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Harici keyboard ve mouse sorunu anladığım kadarıyla kernel ile ilgili. XDA'de yeni bir kernel var ve amacı da tam olarak OTG üzerinden external keyboard/mouse bağlantısı yapmak. Kernel'dan yeni haberim oldu, çok fazla bir geri bildirim yok. Sadece 4.2.2 ROM lar ile uyumluymuş. Ben Mahdi ROM kullandığım için deneyemeyeceğim.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2684085

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chinke -- 19 Mart 2014; 22:35:27 >
  • arkadaşlar hiç tablette gorilla glass olup olmadığını bilen var mı?
  • 4.4.2 kit kat yurt dısında dagıtıma başlanmış...
  • Tableti bende aldim su an kesfetme evresindeyim. Faydali temel applikasyonlarinizi paylasirsaniz memnun olurum, tesekkurler..
  • Gunceleme ne aldı acaba ?
  • Sadece Teknosa'da satarak nasıl bir satış hacmi yakalamayı hedefliyor LG Türkiye merak ediyorum. Rekabetçi fiyat oluşmadan bir ürünün değerini bulması mümkün mü? Ürünü alacağım ama bu fiyattan (799 TL) değil. Bekleyelim bakalım biraz daha.

Forumda cihazını (siyah) satmayı düşünen varsa ikinci elde almayı düşünebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SKYLINE GTR -- 24 Mart 2014; 10:44:40 >
  • 442 vb Guncelleme alan varmı acaba...
  • 4.4.2 sizdirilmis.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2692505

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu resmi olmayan ama ...
  • fsh77 kullanıcısına yanıt
    "the leaked 4.4.2 official update tot" yazıyor.
    (Sızdırılmış 4.4.2 resmi güncelleme tot dosyası)
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nyanaa -- 7 Nisan 2014; 20:44:53 >
  • arkadaşlar,note 2 dock'la tableti tv'ye bağlamayı denedim,ancak,dock uyum göstermedi. tv'ye bağlamak için,mhl kablo almak gerekecek. Tableti yaklaşık 8-9 gündür hiç kullanmadım,satmayı düşünüyorum.
    ancak kullandığım dönemle ilgili bir iki şey yazabilirim.
    Video oynatırken,kullandığınız sd kart'ın sınıfı çok belirleyici olmuyor. class 10 ve class 4 kartlarla yüksek çözünürlüklü video denedim. Sonuçlar aynı. Video çekerken özellikle class 4 denedim,herhangi bir atlama da olmadı.
    otg ile klavye - mouse bağlanıyor,ancak bazen 15-20 dk'da bir,dongle'ı söküp tekrar takmak gerekiyor.
    müzik performansı bence güzel. marshall minor kulaklıklarla,gayet güzel bir deneyim ortaya koydu,atlama,mp3 dinlenirken donma olaylarıyla karşılaşmadım.
    e-book reader olarak kullanmak,bence zor. ekran parlaklığını nasıl ayarlarsanız ayarlayın,göz yoruluyor.
    özetle,gayet başarılı bir tablet. ekran boyutu,genişletilebilir hafıza,tableti öne çıkaran özellikler.

• Mhl almayin sakin calismaz hocam,lazim olan slim port kablo

• aemless A kullanıcısına yanıt
    Ama slimport bağlantı cihazı piyasada yok, ancak netten bulunabiliyor, Mhl ise bir çok yerde var. Lg telefonum için MHL almıştım, tablette işime yaramıyor ne yazık ki.
  • Arkadaşlar benim cihazı satıyorum almak isteyen olursa iletişime geçsin benimle.akşam ikinci el bölümüne fotolorıyla koyarım.siyah teknosadan aldım sıfır diyebiliriz toplasan on kez kullanmışımdır. Siyah

• Aynen

• quote:

Orijinalden alıntı: CDBurnerXP

Aynen

Aynen derken ne icin yazdiniz bunu,
    Siz de mi tableti satiyorsunuz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

quote:

Orijinalden alıntı: CDBurnerXP

Aynen

Aynen derken ne icin yazdiniz bunu,
    Siz de mi tableti satiyorsunuz ?

Aynen

• galiba biraz kullandıktan sonra satmak için bazı sebepler ortaya çıkıyor gibi geldi. tablet sanki bazı noktalarda kullanıcısını memnun etmiyor acaba en büyük problemi şarj mı ?

yada kullanıcılarda oluşan bir doyma hissi de olabilir. artık insanlar sanki yeni cihazlardan fazla heyecanlanmıyor yada başka bir şey işte.
  • Yurtdışı fiyatlarına baktığımda bu cihazın hemen hemen birebir TL karşılığı fiyata satıldığını görüyorum. Bu cihazdan daha iyi olan Galaxy Tab Pro 8.4 ise 1.100 TL civarında satılıyor. 600 TL verip Samsung Galaxy Tab3 T310'da alınabilir ama sırf ekran kalitesi bile G Pad'i tercih etmek için yeterli bir neden. Tasarımı da çok güzel.

Beklentiler nedir bilmiyorum ama incelediğim kadarıyla bu cihazla alakalı performans sıkıntısı yaşayan yok. Daha yüksek miliamperli pil kullanılması daha güzel olurdu ama kullanmamışlar, yapacak birşey yok gibi.

Önümüzdeki ay bende bir G Pad alacağım. Kullanıma yönelik detayları o zaman paylaşırım.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.