Şimdi Ara

LG G Pad 8.3 - Ana Konu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.984
Cevap
35
Favori
81.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    değilim hocam bakayım
    telefon olarak g pro kullanıyorum donanım olarak tabletle aynı onda gram kasma yokken bunda olması zaten anormal
  • quote:

Orijinalden alıntı: amermer

Senin önerinden yola çıkarak ben dehttp://www.ebay.com/itm/400640519188 buradaki kılıftan sipariş verdim. Senin ilk linkteki ile aynı gibi.
    Ebay'i tercih nedenim paypal ile ödeme yapılabilmesi. Bana daha güvenli geliyor.

7 Şubatta sipariş verdiğim kılıf bugün elime ulaştı. Herhangi bir sorunu yok. Manyetik olduğu için kapağı açma ve kapatmada ekranda açılıp kapanıyor.
    13$'a mal oldu. Tavsiye ederim.
  • Zig Zag kullanıcısına yanıt
    kapalı hocam güç tasrrufu zannedersem apk ile alakalı bir durum
  • aemless A kullanıcısına yanıt
    kardeşim eşime g pro almayı düşünüyorum nasıl tavsiye edermisin ? geçen gün teknosada inceledik. hoşumuza gitti. kitkat güncellemeside verilecekmiş. cihaz yazılım olarak da güncel olacak. 5.5 inç olması da hoşumuza gitti. pil ne kadar gidiyor peki sende 2 günü deviriyor mu ? fotoğraf kalitesi nasıl pc ye atınce mesut çevik'in de dediği gibi saklamaya değer mi?
  • murat5555 kullanıcısına yanıt
    kesinlikle tavsiye ederim hocam ben çocukların video ve fotolarını çekiyorum gayet yeterli
    pil hususunda ise oyun oyayıp ekranı sürekli açık tutmassan ve 3gyi ihtiyacın olduğunda kullanırsan mümkün değil üzmez

hatta şöyle bir örnek vereyim
    cihaza sürekli bluetooth kulaklık bağlı olduğu halde günlük yarım saat 3g ve 1 saat wifi bağlantısı ile pilin durumu bu;

LG G Pad 8.3 - Ana Konu LG G Pad 8.3 - Ana Konu

• ya arkadaşlar lütfen yardımm.. telefon ihtiyacım var. ve açıkcası G2 almak istiyorum. ama aklımda G Pad de var ama o kadar bütçem yok. yani bütcem G2 alacak kadar. acaba G Pad alsam ve de GM Discovery yada Galaxy S3 tarzı bişeylermi alsam diyorum. bu tablet nasıl? inceleme fırsatım olmadı ama video ve yorumlar gayet iyi.. veya note 8.0 nasıl buna göre? Size asıl Sorum şu. TABLET + Düşük Model Telefonmu yoksa SADECE G2 Mİ???
  • Genel kullanım ne şekilde seyyarmısının sabitmi çanta kullanıyormusun ebook okuyormusun interneti kullanım amacın ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aemless

Genel kullanım ne şekilde seyyarmısının sabitmi çanta kullanıyormusun ebook okuyormusun interneti kullanım amacın ne

bana mı söyledin hocam?
  • lg g pad 8.3 e 4.4 kitkat gelecek mi? Bilgisi olan var mı?
  • mustyq M kullanıcısına yanıt
    Evet hocam

• aemless A kullanıcısına yanıt
    hocam canta kullanmiyorum. ebook da hayır. internet ve oyunu sık kullanirim. daha cok oyun. MC4 , Fifa , Real Racing 3, bunlarin yuklu olmasi lazm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence g2 yada gpro almalisin hocam

• Merhaba arkadaslar ben de cihazi aldim. Bir kac gun oldu. Izlenimlerim:
    Şarj ipadlere gore kotu
    Performans konusunda gercekten hic bir donma kasma gormedim epey de oyun oynadim...
    Isinmalar normal seviyede... metal arka kapak cok hosuma gitti isinan cihazi 10 dk birakiyorum buzluktan cikmis gibi oluyor
    Onun haricinde fiyatina deger bi urun onu da soylemek lazim.
    Kitkat gelmesiyle sarj sorunu kalmaz diye umuyorum
    Ve lg'yi de tebrik etmeli ozenmisler ince cerceve hos dizayn iyi performans abartilmadan androide eklenen bir kac ozellikle suslenmis...

• Anlamadığım şekilde. bütün online sitelerden (kliksa ve teknosa) tablet kaldırılmış.sebebini bilen varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpozge

Anlamadığım şekilde. bütün online sitelerden (kliksa ve teknosa) tablet kaldırılmış.sebebini bilen varmı ?

Alakası yok teknosada hala satışta... Değişen birşey yokkk...

• sarper_54 kullanıcısına yanıt
    dediğim: internet sitelerinde yok.mağazalarında değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpozge

dediğim: internet sitelerinde yok.mağazalarında değil.

Yahu al iste... sitedende hic kalkmadi ki
     LG G Pad 8.3 - Ana Konu

• Bende bugün itibariyle G-Pad'imi alarak aranıza katılmış bulunuyorum. Henüz deneme fırsatım olmadı. Kendisi şuan şarj olmakla meşgul.
  • Hayirli olsun hocam memnun kalacaksiniz muhtemelen oyun performansini degerlendirirseniz faydali olur kanimca

• hayırlı olsun ancak nerden aldınız
    inceleme yapan forumdaşa tşk ler.
    ürünü ilk olarak gsmarena dan takip etmiştim, cihazın bataryası gerçekten de tek büyük sıkıntısı 4000 mah batarya güçlü işlemci, çözünürlüğü ,piksel aralığı, ve güçlü gpu sebebiyle yetersiz. lg muhtemelen cihazı ince olarak pazarlayabilmek için bataryadan fedakarlık yapmış ve tabiki maliyeti de bir miktar düşürmüş bu şekilde. piyasada çatır çatır lg ürünleri bulunurken ve böylesi bir cihaz piyasadaki birçok hemcimsine kafa tutabilecekken pazarda bulunamıyor.
    tahminime göre de piyasada bulunabilirliği artığında da usd bahanesiyle fiyat 800 tl üstüne tırmandırılacak gibi. işte o zaman hiç şansı olmaz.

"bluetoth sürekli açık (süre ) yarım saat 3g vs ile şarj % 40 a inmiş " bu yorumla şarj süresinin yetersizliğini ifade ediyor , katılırmısınız bilmiyorum. ama zaten dediğim gibi özellikler ile batarya kapasitesi zaten uyuşmuyor. 6000 mah batarya çok daha isabetli olurdu ,ama firmalar bu tür dengesizliklere kasıtlı olarak imza atıyorlar.

misal lenova yoga 10 da takip ettiğim bir cihaz ancak işlemci, çözünürlük, gpu ,ses kapasitesi iyi değil bataryası 9000mah :) eee tabiki 18 saat açık kalır o cihaz . işte bunlar hep kasıt. nihayetinde hatasından dönüp adamlar mayıs ta aynı batarya yı fulhd çözünürlük vs desteğiyle yeniden 10+ olarak piyasaya sürüyorlar. (ilk versiyonu 800 tl den kakalamaya çalışıyor bu arada getirenler ve satıcılar )

bu arada gpad 8.3 ün 3g li versiyonu yola çıkmış. ancak" işlemci özelliği içinde" 3g dahil olamıyor yazıyordu nette aynı board üzerinden nasıl veriyorlar 3g desteğini anlamadım. snapdragon 600 için yani.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.