Şimdi Ara

LG G Pad 8.3 - Ana Konu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.984
Cevap
35
Favori
81.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erhanipekciler

teknosa'dan aldım ben de..taksim mağazası.. ürünün 1inci haftası. fena değil. beklediğim gibi çıkmadı ama..
    ipad'im vardı , bi anda değişiklik istedi canım bir hevesle gittim aldım , şarjı bence sıkıntılı.
    oyun oynamıyorum , e book okuma , facebook , mesajlaşma , internete bakıyorum sadece. film falan da izlemiyorum , anca bir gün gidiyor. bence çok az bir kullanım ömrü.

onun dışında bildiğiniz tablet işte.. ne eksik ne fazla.. hızı falan yerinde..
    ipad mini retina almadığıma pişman olmalı mıyım bilemedim ..

ipad mini retina ve g pad arasında benim gibi kalan birisi için senin fikirlerin de yardımcı olacaktır.
    ne kadardır ipad kullanıyorsun bilmiyorum ama sonuçta android tabanlı bir cihaz olan g pad,
    ipad mini retinayı diğer konularda aratacak mı önemli olan bu sorunun cevabı

• Arkadaşlar şu kılıf nasıl sizcehttp://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/lg-g-pad8-3-v500-360-donenderi-stand-kilif-beyaz-105063778
    Pek hoşuma gitmedi ama sırf mecburiyetten alacağım gibi biraz daha mı beklesem yoksa karar veremedim.
  • Ben o tür kılıfları begenmiyorum. Ama şimdilik ülkemizde başka seçenek yok,olanağın varsa ebay ya da aliexpress gibi yerlerden getirtebilirsin.Benim mesajlarıma bakarsan linkini verdiğim ürünlere yönelebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murat5555 kullanıcısına yanıt
    tabi ikisini de gör mutlaka,
    ben ipad'i cidden çok yoğun kullanıyordum, oyun , kitap , saatlerce gazete okuma , facebook, video izleme , ve o kadar yoğun kullanımda 2 - 3 gün giderdi ..
    lg g pad'de şu anda bu süre bir hayal. ki dediğim gibi o kadar kullanmıyorum.

şahsi fikrime göre ama ipad mini retina çok daha ağır basıyor . yine sen bilirsin tabi ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat5555

quote:

teknosa'dan aldım ben de..taksim mağazası.. ürünün 1inci haftası. fena değil. beklediğim gibi çıkmadı ama..
    ipad'im vardı , bi anda değişiklik istedi canım bir hevesle gittim aldım , şarjı bence sıkıntılı.
    oyun oynamıyorum , e book okuma , facebook , mesajlaşma , internete bakıyorum sadece. film falan da izlemiyorum , anca bir gün gidiyor. bence çok az bir kullanım ömrü.

ipad mini retina ve g pad arasında benim gibi kalan birisi için senin fikirlerin de yardımcı olacaktır.
    ne kadardır ipad kullanıyorsun bilmiyorum ama sonuçta android tabanlı bir cihaz olan g pad,

Hocam imkanın varsa, aradaki 200 tl daha koyabiliyorsan bence ipad al derim.G pad'de iyi ancak bu android den kaynaklı menüler arası hafif takılmalar falan beni sinir ediyor.Birde pil ömründen memnun değilim açıkcası.

• Bana kalırsa G Pad ile iPad Mini 2 arasında sadece pil süresi farkı vardır.

Ama arasındaki farka değer mi bunu düşünmek lazım.
    16'lıkları arasında 200 TL fark var.
    Ama iPad'i 32 GB yapmak için 1250 vermeniz gerekiyor, LG için çok makul fiyata hafıza kartı alabilirsiniz.

Eğer yüksek hafızaya ihtiyacınız varsa bence G Pad daha mantıklı olur f/p olarak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • erhanipekciler E kullanıcısına yanıt
    peki hocam ipad de video izlemek sorun mu. her türlü format desteklenir mi. itunes bağlayıp videoları attıktan sonra sorunsuz izleyebiliyor muyuz? ipad kullanmadığım için soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyo

Fiyatı ne kadar? İnternette hiç bir yerde yok?

Urunu dum aldim muhtesem birsey tavsiye ederim... Teknosada 799 suan

• Mukemmel urun performans urunu tamamen. Arayuzde 4.4ten alıntılar dahi var degistirilebilir tus fonksiyonları Full HD goruntusu cok hos. Tab3 dusunuyordum. Samsung ta iyi ama TouchWiz den sıkılanlar icin cok ideal. Tek eksigi hala kılıf jelatin konusu. Hala bulamadım. Urunu bile bulmakta zorlandım. Dun aldım Teknosadan 799 TLye beyaz 16GB versiyonunu. Birde siyahı var zaten. Arka kasaninda metal olması cok hos. 4600 mAh batarya 8.3 ekran... 4.2.2 JB daha ne isterki insan bu boyutta bir cihazin hakkini fazlasinida gerek Wifi cekim gücü gerek oyun prrformansı ile vermesi cok guzel birsey
    Fotosunu S3ümle cektim buyrun
     LG G Pad 8.3 - Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarper_54 -- 19 Şubat 2014; 7:38:59 >

• sarper_54 kullanıcısına yanıt
    Fotoğraf güzelmiş, güle güle kullanın.

vuralkan hocam Aliexpress'ten 2 kılıf önerdi, jelatin dahil. Onların linkini ilk mesaja da ekledim bakabilirsiniz

• QPair ozelligi ise cok guzel android 4.1 ve uzeri telefonlari destekleyen bir uygulama... Tableti bluetooth ile telefonuma baglayip Smslerime oradan cevap verebiliyorum. Aramalari gorebiliyorum tabi 3G ozelligi olmadigi icin sadece aramayi Reddetme butonu aktif buarada...

• quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

Fotoğraf güzelmiş, güle güle kullanın.

vuralkan hocam Aliexpress'ten 2 kılıf önerdi, jelatin dahil. Onların linkini ilk mesaja da ekledim bakabilirsiniz

Cok tsk ederim suanlik dusunmuyorum satinalmayi kredi kartimdan dolayi ama en kisa surede almayi planliyorum. Ekranimda jelatin zaten var... Kutusundan cikardigimda farkwttim. Teknosa satis elemani dahi sasirdi. Cok guzel yapistirilmis farketmesi zor bi jelatin kutuyu actigimda beni karsiladi. Buyuzden cokta bi aciliyetim yok kilif konusunda. Resime zoom yaparsaniz kameranin altindaki jelatinin ince cizgisi gorunuyor ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarper_54 -- 19 Şubat 2014; 8:00:13 >
  • sarper_54 kullanıcısına yanıt
    Tabi, evde filan kullanacaksanız zaten çok gereksiz bence.

Dışarıya çıkartıp çantaya filan atacaksanız hafif bir kılıf olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

Tabi, evde filan kullanacaksanız zaten çok gereksiz bence.

Dışarıya çıkartıp çantaya filan atacaksanız hafif bir kılıf olabilir

Simdilik evde kalıcak genellikle...
    Yada arabada. Buyuzden co fazla zorlanacagimida sanmam. Neticede ne arkasi cizilecek kivamda nede aldigim renk siyah degil... Tsk ederim tavsiyen icin.
    Cok az kisi kullaniyor galiba urunu. Kullanici listesi yaparsaniz adimi eklerseniz sevinirim

• Zig Zag kullanıcısına yanıt
    Kapaklı kılıftan daha çok silikon kılıfı kullanıyorum, elde tutarken pütürlü dış yüzey çok işe yarıyor, kavramayı kolaylaştırıyor ve hacmini nerdeyse hiç arttırmıyor.

Üzerinde gelen ve geçici bir koruyucu olduğunu sandığım ekran koruyucu çok kaliteli. Öyle ki Çin'den getirttiğim ekran koruyucuyu uygulamadım henüz. Ancak küçük bir ayrıntıyı atlamamak lazım, bu koruyucunun sökülmesini sağlayacak küçük çıkıntıyı kesmeniz gerekecek dikkatli şekilde. Ben öyle yaptım şu anda kusursuz şekilde yapışmış olarak ekran üzerinde kullanıyorum.
  • Iste kişiselleştirilmiş yeni ekranlarımmm :)
     LG G Pad 8.3 - Ana Konu
     LG G Pad 8.3 - Ana Konu LG G Pad 8.3 - Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarper_54 -- 20 Şubat 2014; 20:39:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Phantom7

quote:

Orijinalden alıntı: murat5555

quote:

Hocam imkanın varsa, aradaki 200 tl daha koyabiliyorsan bence ipad al derim.G pad'de iyi ancak bu android den kaynaklı menüler arası hafif takılmalar falan beni sinir ediyor.Birde pil ömründen memnun değilim açıkcası.

Bu cihazda da menülerde takılmalar oluyor mu bazen ya

• ibrahimuzum1 İ kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle takılma yok, gönül rahatlığıyla satın alabilirsin. Bana göre fiyat düzeyine göre en iyi özellik sunan tabletlerden birisi.

İpad içeriğindeki kısıtlardan dolayı bana çok uzak, Bir dosya, film, müzik vs. atmak için cambazlık yaptırıyor adama. Bluetooth ile bir başka cihazla bile eşleşmiyor eğer apple değilse.

Beni bu denli kısıtlıyorsa, isterse altından yapılsın, geçiniz efendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vuralkan -- 21 Şubat 2014; 1:50:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vuralkan

Kesinlikle takılma yok, gönül rahatlığıyla satın alabilirsin. Bana göre fiyat düzeyine göre en iyi özellik sunan tabletlerden birisi.

Valla benden geçti artık tablet alma daha yeni ipad mini 1 aldım ama şimdi bu tableti görünce de kafamda soru işareti de oluşmadı değil keşke bunu alsaydım diye :/

• ibrahimuzum1 İ kullanıcısına yanıt
    Yine de hayırlı olsun, değiştirme olanağın varsa ileride alabilirsin. Aldığın cihazın keyfini çıkarmaya bak bu saatten sonra.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.