Şimdi Ara

LG G Pad 8.3 - Ana Konu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.984
Cevap
35
Favori
81.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vuralkan

Linklerini eve gidince paylaşırım.otg kablo ile flash bellegimi tanıdı,ancak kablosuz maus ve klavyemi denemedim.Dener sonucunu yazarım. Gercekten bu fiyata çok iyi geldi.Hele kalitesi iyice şaşırttı, ben dandik bir ürünle karşılaşıcağımı sanıyordum. Bu aksesuarlar uzun süre gelme belki hiç gelmez.Az satan ürünlerin kaderi bu. Bir yolunu bulup benim gibi getirtin,Ya da gittigidiyor gib yerlerden biraz daha Pahalıya alacaksınız.
    Almış olduğum kılıfların linkini aşağıda paylaşıyorum.

http://www.aliexpress.com/item/G-PAD-8-3-folding-case-book-style-folio-stand-leather-case-cover-for-lg-g/1592675124.html

http://www.aliexpress.com/item/3-in-1-Kits-Stylus-Screen-Protector-X-Line-TPU-Back-Cover-Case-For-LG-G/1553721436.html

Ayrıca bir ekran koruma filmi olmak üzere 4 parça ürün aldım. OTG kablo kapaklı kılıfın hediyesi olarak gelmekte. Ekran koruma filmi silikon kılıfın
    hediyesi. Ancak paylaştığım linkte ayrıca bir kalem hediyesi var, ben sanırım ya linki karıştırdım, ya da sonradan kalem eklendi satışa. Şimdi alanlar ek olarak kalem alacaklardır. Ben dediğim gibi üye bir arkadaşım aracılığıyla aldım siteden. 12-13 günde geldi, ki normalde 1 ay sürebilirmiş .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vuralkan -- 7 Şubat 2014; 19:14:16 >

• USB otg ile klavye ve Mouse bağladım, bunları algılayıp bağlandı diye semboller çıktı ekranda. Ama kullanamadım nedense.
    Bunları çalıştırmayı başarırsam haber vereceğim. Ya da bilen olursa ve yöntemini yazarsa öğrenmiş oluruz.
  • quote:

Almış olduğum kılıfların linkini aşağıda paylaşıyorum.

http://www.aliexpress.com/item/G-PAD-8-3-folding-case-book-style-folio-stand-leather-case-cover-for-lg-g/1592675124.html

http://www.aliexpress.com/item/3-in-1-Kits-Stylus-Screen-Protector-X-Line-TPU-Back-Cover-Case-For-LG-G/1553721436.html

Ayrıca bir ekran koruma filmi olmak üzere 4 parça ürün aldım. OTG kablo kapaklı kılıfın hediyesi olarak gelmekte. Ekran koruma filmi silikon kılıfın
    hediyesi. Ancak paylaştığım linkte ayrıca bir kalem hediyesi var, ben sanırım ya linki karıştırdım, ya da sonradan kalem eklendi satışa. Şimdi alanlar ek olarak kalem alacaklardır. Ben dediğim gibi üye bir arkadaşım aracılığıyla aldım siteden. 12-13 günde geldi, ki normalde 1 ay sürebilirmiş .

Linkler için teşekkürler.
    Kapaklı olanın kapağını kapatırken metal kısmı tablete dokunuyor mu?
    Dokunuyorsa çizilme riski olabilir diye soruyorum.

Aslında mümkünse kapaklı oalnın tablet içindeyken birkaç fotosunu paylaşırsan çok iyi olur.

Şimdiden teşekkürler

• Hayır kapalıyken metal kısımlar(mıknatıslar) Cihaza değmiyor hiç bir şekilde. Ona göre dizayn edilmiş. Fotograf koymayı bilmiyorum doğrusu,ama eklemeye çalışırım.
  • quote:

Hayır kapalıyken metal kısımlar(mıknatıslar) Cihaza değmiyor hiç bir şekilde. Ona göre dizayn edilmiş. Fotograf koymayı bilmiyorum doğrusu,ama eklemeye çalışırım.

Çektiğiniz fotoğraflar bilgisayarınızda yüklüyse size yardımcı olabilirim.
  • Zig Zag kullanıcısına yanıt
    Şimdilik yüklü değil, yardım önerine teşekkürler. Ama fikir vermesi açısından verdiğim 1. linkin altlarına doğru ürünün fotografları var. Onların içinde tablet yerleşik olarak bir kaç tane var. Dikkatli bakarsan toplamda 4 tane mıknatıs var alt kısımda. İşte o kısımlar tabletten 1 mm kadar yüksekte kalıyor, dolayısıyla tablete değmiyor üst kapak. Üst kapaktaki karşı metal ise gizli, kapağın içinde.
    Umarım kafanda canlanmıştır şekli. Özetle çok kaliteli bir kılıf bu. Gönül rahatlığıyla getirtebilirsin, memnun kalacağın bir ürün. Hatta şu kadarını söyleyim; bu tableti alırken diğer seçenek olan Samsung Not 8'' ile birlikte buna benzer bir orijinal kılıf hediyesi vardı Teknosa'da, o kılıfı incelemiştim, inan bunun yanında taklit gibi kalıyordu. Güya orijinaldi ve satış fiyatı 105 TL idi hediye olmasa.
  • vuralkan V kullanıcısına yanıt
    Ok, tesekkur ederim.
    Bu arada bende otg uzerinden logitech k400 klavye + mouse bagladim. Baglar baglamaz her ikisini de algiladi fakat ne klavye ne de mouse calismadi. Language & input settingsi kurcaladim ama pek bir sey bulamadim. Bu arada internette hep bluetooth klavye ile kullanim var. Benim klavye ve mouse 2.4 ghz wireless, mantikli degil ama belki sadece bluetooth destekleniyordur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuda çözüm bulursak paylaşalım, gerçi benim ona pek ihtiyacım yok. Flash bellek tanıyor olması daha önemli, onda sorun yok neyseki.
    Senin önerinden yola çıkarak ben dehttp://www.ebay.com/itm/400640519188 buradaki kılıftan sipariş verdim. Senin ilk linkteki ile aynı gibi.
    Ebay'i tercih nedenim paypal ile ödeme yapılabilmesi. Bana daha güvenli geliyor.
  • Hayırlı olsun, dikkatimi 0.99 USD olması çekti, bu fiyat gerçek olmaz sanıyorum, yoksa açık arttırma falanmı var? İng olmadığı için anlamadım. Sanırım benim aldığım ürün ile senin siparişin aynı ürün olmalı. Ali express ve ebay daki satılan ürünler aynı üretim bandından çıkmış sanki.
    Sadece Ebay'da satılan voıa marka kore malı olan farklı duruyor, ama fiyatı 45-50 USD civarında.Biraz pahalı kalıyor. Gelince izlenimlerini yazarsın artık. Kaç günde gelmesi bekleniyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vuralkan -- 8 Şubat 2014; 9:55:05 >
  • kılıflar 12 dolar hocam kalem 1 dolar kılıf seçince fiyat değişiyor
    0.99 olan 2 adet kalem, kiliflar 12.38$. 0.99$ da kargo bedeli var.
    15 - 25 gün arası gelirmis. Ama benim satici ayin 10'una kadar tatildeymis, Çin yilbasi oldugu icin. Sanirim ay sonuna kadar gelir. Gelince goruslerimi paylasirim.

Usb flash bellegi okumada bir sorun yok, ama 2.5"lik external harddiske gucu yetmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chinke -- 8 Şubat 2014; 11:01:53 >
  • arkadaşlar lg g pad oyun oynarken yada chrome kullanırken sadce kameranın oldugu bölgede olan aşırı ısınmayı fark ettinizmi yada normal mi bu ısınma diger taraflarda yok ama sdace kamera bölgesinde ellemesen bile ısınıyor.
  • Bu ürünler sanırım hep aynı firmanın üretimi, sadece satıcıları farklı. Başka satıcıları dene, kalem yerine ekran koruyucu hediye eden var. Ben kalem kullanmayı sevmediğim için ekran koruma filmini yeğlerdim.
    Hem böylelikle bekleme süren kısalmış olur. Pahalı demezsen voıa markalı olana da bakabilirsin, Kore malı olup daha kaliteliye benziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murre

arkadaşlar lg g pad oyun oynarken yada chrome kullanırken sadce kameranın oldugu bölgede olan aşırı ısınmayı fark ettinizmi yada normal mi bu ısınma diger taraflarda yok ama sdace kamera bölgesinde ellemesen bile ısınıyor.

Aşırıdan kastın nedir bilmem ama ısınma normal, o bölgede işlemcisi bulunuyor, tüm telefon ve tabletlerde ısınma olmaktadır. Bende de o ısınmadan bir miktar var, standartlar içinde olduğunu düşünüyorum bu ısınmaların.
  • türkiyede satışı bitti mi bu cihzın? aradım taradım satan yer bulamadım.
  • uraltay kullanıcısına yanıt
    Zaten sadece Teknosa'da satılıyordu. Orada da bir var bir yok. Ya çok satıyor ya da çok az getiriyorlar. Ama sanırım az geliyor, çok satmayı arzulamıyor gibi bir halleri var. Bu LG firmasını anlamak mümkün değil.
    Yapmışsın güzel bir alet, satışa bir çok kanaldan sunsana.
  • Arayüzü kişiselleştiren var mı.Ben şöyle bişeyler denedim, sizlerinkinide görelim.
     LG G Pad 8.3 - Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phantom7 -- 14 Şubat 2014; 22:29:25 >
  • quote:

Zaten sadece Teknosa'da satılıyordu. Orada da bir var bir yok. Ya çok satıyor ya da çok az getiriyorlar. Ama sanırım az geliyor, çok satmayı arzulamıyor gibi bir halleri var. Bu LG firmasını anlamak mümkün değil.
    Yapmışsın güzel bir alet, satışa bir çok kanaldan sunsana.

Teknosa'da yok,sitelerinde stok görünmüyor demiştim.Ancak bugün uğradığım bir teknosa mağazasında tam 4 tane vardı.Ve bu durum sık olabilyormuş.yani sitede yok görünrken mağazada mevcut olabiliyor.

• teknosa'dan aldım ben de..taksim mağazası.. ürünün 1inci haftası. fena değil. beklediğim gibi çıkmadı ama..
    ipad'im vardı , bi anda değişiklik istedi canım bir hevesle gittim aldım , şarjı bence sıkıntılı.
    oyun oynamıyorum , e book okuma , facebook , mesajlaşma , internete bakıyorum sadece. film falan da izlemiyorum , anca bir gün gidiyor. bence çok az bir kullanım ömrü.

onun dışında bildiğiniz tablet işte.. ne eksik ne fazla.. hızı falan yerinde..
    ipad mini retina almadığıma pişman olmalı mıyım bilemedim ..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.