Şimdi Ara

LG G Pad 8.3 - Ana Konu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.984
Cevap
35
Favori
81.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun suredir nexus 7 2 takipcisiyim . 32 gbsini 650 tl civari bir fiyata bulabileceginiz googlein hiz makinesi . Lg ekran , kamera , ekran boyutu tema kalitesiyle on plana cikarken nexus 7 ise fiyat , cepte tasinabilirlik lik , oyun performansi ve hiziyla bir adim onde bence . Bi yanim nexus derken bi yamim lg diyo yardimci olun lutfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcissee

Uzun suredir nexus 7 2 takipcisiyim . 32 gbsini 650 tl civari bir fiyata bulabileceginiz googlein hiz makinesi . Lg ekran , kamera , ekran boyutu tema kalitesiyle on plana cikarken nexus 7 ise fiyat , cepte tasinabilirlik lik , oyun performansi ve hiziyla bir adim onde bence . Bi yanim nexus derken bi yamim lg diyo yardimci olun lutfen

Aslında aynı durumdaydık.

Ben de Nex 7 2013 ile G Pad arasındaydım.
    Ama ben Optimus G kullanıcısı olduğum için G Pad'i eledim, aynı arayüzlü iki cihaz sıkabilir diye.

Eğer taşıma önemliyse Nexus alın derim.
    Ama diğer her şey için G Pad daha iyi geldi bana; tasarım, ekran vs.

Sizin yerinizde olsam G Pad alırdım.
    Ama şu anda Nexus 7 2013 almayı düşünüyorum ben, Optimus G kullandığım için.

• Kullanan arkadaslar bu cihaz 2 gb ramin ne kadarini yiyo ne kadarini bize birakiyo bilgilendirebilirler mi ?

• quote:

Kullanan arkadaslar bu cihaz 2 gb ramin ne kadarini yiyo ne kadarini bize birakiyo bilgilendirebilirler mi ?

Dostum androidle ilk tanışmam pek anlamıyorum ancak yardımcı olmaya çalışayım.Görev yöneticisinden baktım çalışan uygulama yok 848 mb kullanılıyor, 919 mb boşta yazıyor.
  • Yardimci oldugunuz icin tesekkurler arkadaslar . Phantom oncelikle gule kullan sana bi sorum daha olucak . Oyunlarda ve sayfa gecislerinde ufakta olsa takilma yasiyomusun ?

• Zig Zag kullanıcısına yanıt
    Aslında Optimus G kullanıyorsanız G Pad'i tavsiye ederim. qPair uygulaması sayesinde telefonunuzu tablet ile sync edebiliyorsunuz. 3g özelliği olmayan bir tablet için çok faydalı bir özellik bence. telefon yanınızda ise tablet 3G'li oluyor bir anda. Ayrıca sadece internet bağlantısını değil herşeyi senkronize edebiliyorsunuz. Gelen çağrıları mesajla cevapla, sms gönder, kişileri aktar vs...

Performans, taşınabilirlik gibi özellikler yüzünden G Pad'i elemenizi anlarım ama aynı arayüz sıkabilir düşüncesi garip geldi bana. Tabii saygı duyarım.

İkisi de çok güçlü ve iPad Mini Retina'nın rakibi cihazlar. Karar vermek gerçekten zor. Yukarıda da dediğim gibi bence önce önceliklerinizi belirleyin, sonra tablet bakın.
    İyi akşamlar, saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afurkandemir -- 30 Ocak 2014; 21:40:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: afurkandemir

Aslında Optimus G kullanıyorsanız G Pad'i tavsiye ederim. qPair uygulaması sayesinde telefonunuzu tablet ile sync edebiliyorsunuz. 3g özelliği olmayan bir tablet için çok faydalı bir özellik bence. telefon yanınızda ise tablet 3G'li oluyor bir anda. Ayrıca sadece internet bağlantısını değil herşeyi senkronize edebiliyorsunuz. Gelen çağrıları cevapla, sms gönder, kişileri aktar vs...

Performans, taşınabilirlik gibi özellikler yüzünden G Pad'i elemenizi anlarım ama aynı arayüz sıkabilir düşüncesi garip geldi bana. Tabii saygı duyarım.

İkisi de çok güçlü ve iPad Mini Retina'nın rakibi cihazlar. Karar vermek gerçekten zor. Yukarıda da dediğim gibi bence önce önceliklerinizi belirleyin, sonra tablet bakın.
    İyi akşamlar, saygılar...

QPair yok sanırım bende.
    FileShare var, oradan kolayca dosya gönderebilirim.
    Ama QPair de iyiymiş, nereden aktif oluyor acaba..

Mesela aynı zamanda telefonu değiştirsem mi diye de düşünüyordum. G2 en iyi alternatif olmasına rağmen onu da eledim arayüzden.

Önceliklerim belirli aslında. Performansı çok farkedemem, ikisi de Optimus G'den iyi sonuçta. OG bile "yeterli" benim için.
    Nexus 7'yi aslında boyutu için istiyordum. 7" cebe de sığabiliyor çünkü. Hem de okulda, otobüste kullanmak daha kolay olur.

Ama bir tarafta da büyük ekranlı, güzel ve canlı arayüzlü G Pad var, kafam karıştı.

quote:

Mesela aynı zamanda telefonu değiştirsem mi diye de düşünüyordum. G2 en iyi alternatif olmasına rağmen onu da eledim arayüzden.

Optimus G'nin arayüzünü ya da GPad'in arayüzünü beğenmiyormusunuz? Tam anlamadım.
    Şunu söyleyebilirim, android telefonu olan için GPad bence tercih sebebi. Hele ki telefon LG ise.

QPair sadece GPad'e özgü bir uygulama(Tablet olarak).

Örneğin benim Galaxy S II var. GPad alırsam her ikisine de qPair indirip tableti telefon gibi kullanabilirim.

BU arada teknosa'da GPad'i bulamıyorum, bir fikri olan var mı?
  • afurkandemir kullanıcısına yanıt
    Beğeniyorum ama üstüste veya aynı anda 2 cihazda kullanmak istemem aynı arayüzü.

Aslında şu QPair özelliği iyiymiş. Ama Nexus 7'nin de boyut kafamı kurcalıyor.
    Sanırım en iyisi tablete bulaşmayıp ileride büyük ekranlı telefon almak.
    Çünkü zaten telefonum 4.7", 2 cihaz taşımaktansa telefonu büyütürüm daha iyi.

Teknosa'da Tükendi yazıyor ama mağazalarda olabilir belki, size en yakın mağazayı arayıp bilgi aldınız mı ?
    Mantıklı. Bu arada QPair uygulamasında sesli çağrılara cevap veremiyormuşuz. Yanlış bilgilendirme için özür diliyor, düzeltiyorum.
    (yukarıdaki ilgili mesajda da düzeltme yaptım.)
    microSD'si olsa tereddütsüz Nexus7 ama olmaması insanı bir trade-off'a zorluyor.(İngilizce için kusura bakmayın Türkçe karşılık bulamadım. Bilen varsa bizi de aydınlatırsa sevinirim.)
    Trade-off: Bir kalite veya özelliği yükseltmek için başka bir kalite öğesinden veya özellikten vazgeçmek.
  • quote:

Yardimci oldugunuz icin tesekkurler arkadaslar . Phantom oncelikle gule kullan sana bi sorum daha olucak . Oyunlarda ve sayfa gecislerinde ufakta olsa takilma yasiyomusun ?

Sağol dostum daha iyisi senin olsun.Dostum oyun oynamadığım için o konuda birşey diyemeceğim ancak menü arası geçişlerde çok çok ufak bir yavaşlık var.Takılma değil.Ancak bu tür şeylerin normal olduğunu düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantom7

quote:

Yardimci oldugunuz icin tesekkurler arkadaslar . Phantom oncelikle gule kullan sana bi sorum daha olucak . Oyunlarda ve sayfa gecislerinde ufakta olsa takilma yasiyomusun ?

Sağol dostum daha iyisi senin olsun.Dostum oyun oynamadığım için o konuda birşey diyemeceğim ancak menü arası geçişlerde çok çok ufak bir yavaşlık var.Takılma değil.Ancak bu tür şeylerin normal olduğunu düşünüyorum.

Eco Mod açık mı ?
    Arkada uygulama açık mı ?
    Ve Görev Yöneticisi'nden Ram kullanımını sıfırladınız mı ?

Bunları deneyin, bir de öyle bakın.
    Genellikle arkada açık olan uygulamalar yavaşlatabiliyor hafiften.
    Eco Mod ise direkt olarak etkiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

quote:

Orijinalden alıntı: Phantom7

quote:

Eco Mod açık mı ?
    Arkada uygulama açık mı ?
    Ve Görev Yöneticisi'nden Ram kullanımını sıfırladınız mı ?

Bunları deneyin, bir de öyle bakın.
    Genellikle arkada açık olan uygulamalar yavaşlatabiliyor hafiften.
    Eco Mod ise direkt olarak etkiliyor.

Birazdan bakayım hocam biraz işim var , bilgi veririm burdan.

• Bende bugün görünce cihaza aşık oldum ipad air alacaktım , zaten ipad 3 retina kullanıyorum teknosada lg pad i görünce ayak üstü bir saat yorumlar forumlar incelemeler derken fiyat performans olarak yumdum gözümü aldım. Htc one kullanıyorum tel olarak lg pad de aynı donanıma sahip zaten. Hemen torrentten birkaç film indirdim cihaza ekran çok iyi valla yorumlarımı buradan paylaşırım almayı düşünen varsa çok düşünmesin güzel alet. Benim ipad 3 retina 64 gb+ 3g yide bu hafta satışa koyarım artık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaslar bende aldim sonunda . Aslında 10'düşünüyordum. Ancak bunu görünce hemen aldım. Video ve fotoğraf sunumları için düşünüyordum. Takılma sorunu yok, ekranda video izlemek harika boyut kesinlikle yeterli .ben çok beğendim. Tavsiye ederim.

• Evet arkadaslar bende aldim sonunda . Aslında 10'düşünüyordum. Ancak bunu görünce hemen aldım. Video ve fotoğraf sunumları için düşünüyordum. Takılma sorunu yok, ekranda video izlemek harika boyut kesinlikle yeterli .ben çok beğendim. Tavsiye ederim.

• arkadaşlar şu an için ipad mini retina bana daha uzak ama ipad mini retina arasında ekran olarak bir fark olmadığını mı söylüyorsunuz. benim canlı olarak kullanma imkanım henüz olmadı.

bir de 10.1 ekran boyutu ile 8.3 için ne diyorsunuz 8.3 inç sizce 10.1'i aratır mı ?
  • Oyun performansını merak eden arkadaşlar için bugün Real Racing 3 oyununu indirdim.5 dk oynadım çok ufak takılmalar var ancak rahatsız edici düzeyde değil arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat5555

arkadaşlar şu an için ipad mini retina bana daha uzak ama ipad mini retina arasında ekran olarak bir fark olmadığını mı söylüyorsunuz. benim canlı olarak kullanma imkanım henüz olmadı.

bir de 10.1 ekran boyutu ile 8.3 için ne diyorsunuz 8.3 inç sizce 10.1'i aratır mı ?

İpad mini retinayla tabiki fark var . Karsilastirma videolarini bulabilirsin retina daha canli bi goruntu veriyor .
    Ekran olarak simdi 7" bi tablet alsam "buyugu olsa daha mi iyi olurdu ? " diye sorardim kendime . 11" icinse tam tersi gecerli . Tatmin eden bi boyut bence .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcissee -- 1 Şubat 2014; 16:32:36 >
  • Oyun olarak i pad mini'den iyi olur . Ama uygulamalardaki akıcılık iPad mini'de daha iyi olur (Safari, Facebook, Twitter, Youtube) ama ben G Pad öneririm. Eğer net bir ekran kullandıysanız mininin ekranı zaten çamur gözükür gözünüze. iPad hattından mini 2 alabiliyorsanız alın hocam, mini 1 değil

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.