Şimdi Ara

LG G Pad 8.3 - Ana Konu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.984
Cevap
35
Favori
81.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tasdemir01

bende önümüzdeki hafta içi teknosaya geldiği zaman alıcam.

-oyun performansı nasıl (real racing 3 , modern combat 4 vs..)

-pili nasıl gidiyor ?

ne kadara ve nereden aldınız :)

Hocam ikinci soruyu bilemem de 1'i cevaplayayım, mükemmel

Benim Optimus G bile çok çok nadir fps düşmesi yaşıyor o oyunlarda.

G Pad ise G2 ile yaklaşık aynı performansta.
    Yani en ufak bir takılma bile görmezsiniz.

Pil konusunda yorumu arkadaşa bırakıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

quote:

Orijinalden alıntı: Phantom7

Geçen pazar günü tab 3 almaya gitmişken bu tableti aldım ekranı falan hoşuma gitti pişman olmayız umarım
    Hiç kullanan yok sanırım konusu ölü baya, merak ettiğiniz birşey olursa sorabilirsiniz.

Tab 3 nerede bu nerede hocam..

Note 2014 hariç bütün Samsung tabletlerinden daha iyi bu cihaz.
    Note 8.0 gerçek rakibi. Ama onda sadece kalem var.
    Ekran, performans, tasarım her türlü bu önde.
    Tab 3 ile zaten kıyaslanmaz bile.

Çok iyi bir seçim yapmışsınız tebrikler.

Şu anda bu cihazın kafa kafa kapışabeceği tek cihaz iPad Mini Retina. Hemen hemen aynılar, ikisi de hem ekran hem performans olarak günümüz teknolojisinin en üst sınırında.
    Sadece İşletim Sistemi farkı var. Bunun için 250 TL vermeye değer mi, tartışılır..

Ama F/P olarak bütün tabletler arasında ilk 3'e çok rahat girer.

Özellikleri çok iyi dediğiniz gibi ancak buna rağmen menü geçişlerinde, basit programlarda anlık takılmalara oluyor gibi sanki biraz canımı sıkıyor.Arayüzü sanırım gereksiz efektlerle dolu olduğu için böyle.

• Pil ile ilgili hiç hoş sonuçlar görmedim testlerinde o sebepten şimdilik bu tablet işini askıya aldım. Gerçek kullanımda nasıl olur ancak alanların yorumlarıyla anlayacağız
  • quote:

bende önümüzdeki hafta içi teknosaya geldiği zaman alıcam.

-oyun performansı nasıl (real racing 3 , modern combat 4 vs..)

-pili nasıl gidiyor ?

ne kadara ve nereden aldınız :)

799 tl cihaza verdik + 65 tl kasko.Oyun oynamadığım için oyun performansına yorum yapamayacağım üstte arkadaşda yazmış zaten.Kardeşim angry birds falan oynuyor ama onuda açmayan tablet yoktur herhalde :D
    Pil konusuna gelince, beklentinizi çok çok düşürün derim.Üstte yazdığım gibi kıytırık angry birds bile bütün güç tasarruflarını açıp ekran parlaklığını kısıp wi-fi ı kapattığım halde aletin bataryasını içip bitiriyor.Yüksek performans isteyen bir oyunda tahminimce 1.5-2 saati göremezsiniz.Normal kullanımda da her ne kadar hiç 15 dk nın üstünde kullanmamış olmasamda 4.5-5 saat arası gider gibi tahmin ediyorum.

• bu cıhazda usb modem kullanılabılıyor mu acaba sım kart destegı yok bıldıgım kadarıyla ama usb modem le o eksık gıderılebılırmı
  • Phantom7 P kullanıcısına yanıt
    sjzjn tabletin bataryasinda sorun olabilir.daha fazla gitmesi lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

sjzjn tabletin bataryasinda sorun olabilir.daha fazla gitmesi lazim.

Normal kullanımda iyi de, oyunlar sıkıntı.Gerçi o da oyun oynamadığım için beni ilgilendirmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyo

Tamam sağol
    7.9 yada 8 bi tablet bakıyorum 300 450 tl arası çocuk için ,asusun 8 yok ama Asus Memo Pad HD 7 ME173XX-1A004A Android Tablet
    bu modeli var 7 inc ,bu aralıkta önereceğin bir tablet varmıdır ? yada bu asus memoyu önerirmisin

Asus'ta 8inç var örneğini verdiğiniz 7'nin bir üst versiyonu.Lg'ye rakip olamaz tabi ama yine de iş görür.kampanya zamanlarında mediamarkt'larda 500'e inebiliyor.alet şu:

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/ASUS-Memo-Pad-ME180A-1A028A-8-in%C3%A7-16-GB-Beyaz-Tablet,103452,471115,964376.html?langId=-14

• Phantom7 P kullanıcısına yanıt
    1- Hangi Android sürümü ile geliyor?
    2- Android 4.4'e yükseltilebiliyor mu?
    3- Arayüz pek kaliteli değil gibi... Farklı tema yükleyebiliyor musunuz?
    4- Film veya uzun süreli video izleme fırsatınız oldu mu, o durumda şarjı nasıl gidiyor?
    5- full hd filmlerde görüntü kalitesi nasıl?
    6- Gün ışığında ekran yansıması ne seviyede?
    7- ekran koruyucu aldınız mı? koruyucu kullanmadığınızda ekranda kalan parmak izleri ne seviyede?

Biraz uzun oldu ama cevaplarınız benim için çok faydalı olacak. Teknosa'dan bir indirim bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: afurkandemir

1- Hangi Android sürümü ile geliyor?
    2- Android 4.4'e yükseltilebiliyor mu?
    3- Arayüz pek kaliteli değil gibi... Farklı tema yükleyebiliyor musunuz?
    4- Film veya uzun süreli video izleme fırsatınız oldu mu, o durumda şarjı nasıl gidiyor?
    5- full hd filmlerde görüntü kalitesi nasıl?
    6- Gün ışığında ekran yansıması ne seviyede?
    7- ekran koruyucu aldınız mı? koruyucu kullanmadığınızda ekranda kalan parmak izleri ne seviyede?

Biraz uzun oldu ama cevaplarınız benim için çok faydalı olacak. Teknosa'dan bir indirim bekliyorum

Daha ayrıntılı cevap verebilmek isterdim ancak 3 gün sonra mezuniyet sınavım olduğu için daha hiç elime alıpda 15 dk dan fazla kurcalayamadım.
    1- Ayarlardan baktım 4.2.2 sürümü yazıyor.
    2- Bilmiyorum
    3- Arayüzü kötü değil, özellikle ekranı açma animasyonu çok hoşuma gitti.Farklı tema, lg nin kendi programında bir sürü indirilebilir durumda ancak onları beğenmedim başka bir yerden indiriliyordur herhalde.
    4-Hiç fırsat olmadı.
    5- Film izleyemedim ancak aletin içinde Full hd 2 video var onları izleyin tableti gördüğünüzde.Bu aletin bana göre en iyi kısmı ekranı.
    6- Dışarıda hiç kullanmadım ancak ev ortamında %25 parlaklık bile yetiyor.Dışarıda hiçbir sıkıntı çıkaracağını zannetmiyorum ekranı bayağı parlak.
    7- Kutunun içinden üstüne ekran koruyucu yapıştırılmış halde çıktı.Parmak izi pek kalmıyor.

• Ben de geçen hafta aldım bu tableti. Son derece memnunum bu alışverişten. Ekranı harika, 1080 P filmleri sorunsuz oynatıyor, takılma yok.
    Sorularınıza ben de cevap vereyim.

1-4.2 ile geliyor.
    2-4.4 yükseltilme konusunda net bilgi yok, ancak LG nin güncelleme konusundaki sabıkası bilinir bu piyasada, gelirse ne ala, gelmezse mutlu mesut devam ederiz.
    3-Arayüz bana göre kaliteli, yeterli.
    4-Filmleri henüz baştan sonra izlemediğim için süre testi yapmadım.
    5-Full HD filmlerde olağanüstü bir kalitesi var.
    6-Gün ışığında yeterli bana göre.
    7-Üzerinde çok da kaliteli olmayan bir ekran koruyucu var, aslında bunu tam fonksiyonlu bir koruyucudan çok ambalajın bir parçası gibi düşünün.Ben sökmek için kenarda bırakılan çıkıntısını kesip bu halde kullanıyorum.

Ben aldığım sırada aynı fiyata Samsung Not 8 '' vardı ve 100 TL tutarında orijinal kılıf vardı. Buna rağmen ekran kalitesini ön plana alarak tercihimi LG den yana yaptım.
    Aksesuar konusunda sıkıntı var, ancak imkanı olanlar yurtdışından getirtebilirler. Ben Aliexpress ten Samsungla verilene benzer n bir kapaklı kılıf+ silikon başka bir kılıf ve ekran koruyucuyu 26 USD fiyatla sipariş verdim, Bir ay içinde ulaşır elime. Ayrıca Ebay da bol miktarda aksesuar mevcut. Yakında Gittigidiyor gibi sitelere de düşer. Hatta ekran korucu satan biri vardı şimdiden.

• bende bugun siparis verdim yarn ins elimde olur.yanlz bir sorum olucak.

cihazdaki gps internet olmadanda calisiyormu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasdemir01 -- 27 Ocak 2014; 13:14:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende bu cihazı takipteyim şu an. ipad mini, tab 3 mü toshiba 10.1 mi derken geçen gün teknosa internet sitesinde fark ettim.
    tek ilgilendiğim cihaz diyebilirim. yorumları özellikle bekliyorum. lg arayüz kalitedir arkadaşlar htc den sonra tek beğendiğim arayüz şimdilik.
  • quote:

Geçen pazar günü tab 3 almaya gitmişken bu tableti aldım ekranı falan hoşuma gitti pişman olmayız umarım
    Hiç kullanan yok sanırım konusu ölü baya, merak ettiğiniz birşey olursa sorabilirsiniz.

kardeşim note 8.0 mı lg v500 mü ? kalem tabiki güzel ama bunun ekranı benı bıraz daha etkıledı. bı de lg nın ıslemcı konusunda hep sıkıntılı oldugu soylenıyor fakat bu tablette kendı ıslemcısı yok galıba dımı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: passion_canavar

quote:

kardeşim note 8.0 mı lg v500 mü ? kalem tabiki güzel ama bunun ekranı benı bıraz daha etkıledı. bı de lg nın ıslemcı konusunda hep sıkıntılı oldugu soylenıyor fakat bu tablette kendı ıslemcısı yok galıba dımı ?

Donanımları aşağı yukarı denk sanırım ancak full hd ekranı ile lg önde bana göre.Tablette kullanılan işlemci snapdragon 600 olması lazım.

• quote:

quote:

quote:

Donanımları aşağı yukarı denk sanırım ancak full hd ekranı ile lg önde bana göre.Tablette kullanılan işlemci snapdragon 600 olması lazım.

yani kendi işlemcisi değil ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

yani kendi işlemcisi değil ?

Hayır, Qualcomm Snapdragon 600

İlk mesajda teknik özellikleri yazdım zaten neden bu kadar takıldınız ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• kendi işlemcisi derken ?

zaten şuanda yeni çıkan popüler mobil cihazlar snapdragon 800 ile çıkıyor. bu cihazda Qualcomm APQ8064 kod adlı Pro Snapdragon 600
    Quad-core 1.7 GHz Krait 300 ve GPU olarak Adreno 320 ile geliyor.bence hoş olmuş gibi.
    yukarıda bir arkadaş mesajında 1080p lik filmlerde de takılma olmadığını söyledi.
    oyunlar ise açıkcası benim çok ilgimi çekmiyor, herkesin öncelikleri farklıdır o ayrı bir konu. benim önceliklerim 1-film,2-internet,3-oyun.
    oyun şu anda tablet de dahil tüm mobil cihazların başının belası.
    en başta batarya çıkmazı var. bataryası bittiğinde 4000 küsürlük cihazların ne kadar sürede tam şarj olacaklarını varın siz düşünün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat5555

kendi işlemcisi derken ?

zaten şuanda yeni çıkan popüler mobil cihazlar snapdragon 800 ile çıkıyor. bu cihazda Qualcomm APQ8064 kod adlı Pro Snapdragon 600
    Quad-core 1.7 GHz Krait 300 ve GPU olarak Adreno 320 ile geliyor.bence hoş olmuş gibi.
    yukarıda bir arkadaş mesajında 1080p lik filmlerde de takılma olmadığını söyledi.
    oyunlar ise açıkcası benim çok ilgimi çekmiyor, herkesin öncelikleri farklıdır o ayrı bir konu. benim önceliklerim 1-film,2-internet,3-oyun.
    oyun şu anda tablet de dahil tüm mobil cihazların başının belası.
    en başta batarya çıkmazı var. bataryası bittiğinde 4000 küsürlük cihazların ne kadar sürede tam şarj olacaklarını varın siz düşünün.

Bu şarj mevzusu ilk başta çok sinirimi bozmuştu meğer ilk şarjdan dolayı böyleymiş 4.5 saat falan sürmüştü.Şimdi 2 saat 45 dk falan sürüyor.

• 1- Cevaplarınız için size ve vuralkan'a teşekkürler, saygılar.
    Kullandıkça beğendiğiniz ve beğenmediğiniz özellikler olursa paylaşırsanız seviniriz.
    2- Ayrıca alan arkadaşlardan iPad Mini Retina ile karşılaştırmasını yapabilecek olan olursa çok iyi olur.
    3- Şu an bu satırları okuyan ve tablet almayı düşünen arkadaşlara naçizane tavsiyem:
    a) Tableti ne için istiyorum? (oyun, film, internet, çizim, ofis, ...) Önceliklendirme yapın.
    b) Tablet için bütçe üst limitim ne kadar?
    c) Kaç ay/yıl kullanmayı düşünüyorum?
    Özellikle bu soruları cevapladıktan sonra tablet bakmaya başlarsanız pişman olmazsınız.
    4- Soruları cevaplayan arkadaşlar için de 7'' - 8.5'' arası tablet tavsiyem;

- iPad Mini Retina: telefonunuz iPhone'sa aynı ekosistem içerisinde kalmak açısından veya apple store için 450 tl daha fazla verebilirim diyorsanız uygulama zenginliği açısından kesinlikle tercih edilmeli. Herşeyin bir bedeli var!

- LG G Pad 8.3: Android işletim sistemine sahip en iyi cihaz bence piyasadaki. microSD kart yuvasının olması ve 8.3''lik tatminkar ekranla Nexus 7'nin bir adım önünde gibi. Şarjı ve diğer tabletlere göre bir tık yavaş olması olumsuz yönleri olarak gözüküyor. LGnin 4.4 sürümünü yayınlamasıyla diğer tabletleri yakalayacağını düşünüyorum. 8.3''lik full HD ekranın da varsın şarjı bir tık erken bitsin

- Nexus 7 2(2013 version): "Pure Android" işletim sistemine sahip ilk tablet. Yani tamamen google yapımı bir işletim sistemi. Avantajı And.4.4 ile geliyor ve güncellemelerden anında faydalanıyor. microSD girişi olmayışı ve en fazla 32 GBlık modelinin mevcut olması düşündürüyor. Ancak dahili kapasiteyi sorun etmem diyorsanız sırf ekran kalitesi için bile alınabilecek bir cihaz.

- Samsung Galaxy Note 8: Ben tableti kalemle kullanırım, çizimlerim, tasarımlarım vs. için kalem şart diyorsanız tek adresiniz! Kalem kalitesi ve kullanımı çok başarılı ve piyasada aynı kaliteye sahip bir kombinasyon bulamazsınız. Ancak full HD olmayan ekranı ve plastik arka kapağı ile biraz hayal kırıklığı. microSD mevcut. Kılıf alırım kapağını kim görecek diyorsanız ve full HD film izlemek gibi bir tutkunuz yoksa tercih edilebilir. Kalemini bir heves ilk 1 ay kullanıp sonra yuvasından çıkarmayacaksanız ya da sırf kalemle kullanmak daha prestijli gösteriyor diyorsanız, aynı fiyata yukarıdaki iki modeli alabilmek varken israf olur.

5-Son olarak konunun fazla dışına çıkmamak adına G Pad'e dönersek; Google Play üzerinden "Pure Android" işletim sistemli LG G Pad 8.3 Google Play Edition(GPE) Amerika'da satışa sunuldu. Test sonuçları LG versiyonundan daha hızlı olduğunu gösteriyor. Ayırt edebilmek için
    a) LG versiyonu "LG V500"
    b) GPE versiyonu "LG V510"

Saygılar, hayırlı akşamlar...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.