Şimdi Ara

LG G Pad 8.3 - Ana Konu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.984
Cevap
35
Favori
81.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün alarak aranıza katıldım bende yalnız ccihazın sesi derinden geliyor gibi herkeste böylemi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aemless A kullanıcısına yanıt
    Hayır gayet iyi sesi var, izlediğin kaynaktaki sesin kaydı bozuk olmasın, farklı şeylerle dene birde.

Bu arada cihazın hayırlı olsun, iyi bir seçim yaptığını kullandıkça anlayacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vuralkan -- 21 Şubat 2014; 23:28:26 >
  • Teşekkür ederim tek çekincem pil bakalım. Yok kaynak problemi degil kendi sesleride derinden geliyor sanki çıkışların önünde engel varmış gibi

• Bence pili gayet iyi sese gelince aynı şeyi söyleyemeyeceğim mesela htc one kullanıyorum onun yarısı bile değil... Bencede derinden geliyor gibi
  • gerigelenadam kullanıcısına yanıt
    hocam ortalama kullanımda kaç saat kullanım süresi alıyorsunuz oyun hariç
    Ben film indirmek için kullanıyorum genelde sosyal platformlar web de dolaşma falan bir günü rahatlıkla çıkarıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gerigelenadam kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim
  • Arkadaslar bu cihazin konusu arkaya dusmemeli bukadar paylasimlarla senlendirelim konumuzu

• http://www.youtube.com/watch?v=wPu97kwAU44&feature=share&list=UUzrNLNCTcWJF0N1gJa4eq6A

Kısa bi inceleme yaptım 15 dk'lık izlemek isteyen varsa buyursun 720p olarak izleyin ;)
  • merhabalar
    bende ortalama 20 gündür cihazı kullanıyorum oldukça başarılı pili olsun ses olsun .
    Cihaz için kılıf bulamadım kılıf nerden bulabilirim veya örnek verebileceğiniz bir yer varmıdır istanbulda ve netten çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: braayn34

merhabalar
    bende ortalama 20 gündür cihazı kullanıyorum oldukça başarılı pili olsun ses olsun .
    Cihaz için kılıf bulamadım kılıf nerden bulabilirim veya örnek verebileceğiniz bir yer varmıdır istanbulda ve netten çok sevinirim

Buyrun hocam burada var;
    http://www.sanalpazar.com/urunara?criteria=lg+g+pad
  • Phantom7 P kullanıcısına yanıt
    Benim mesajlarıma bakarsan linkini verdiğim ürünlere bakabilirsin.Ancak ben yurtdışıdan getrittim.İmkanın varsa en iyisi bu. Maalesef Türkiye de fazla seçenek yok. Bu ürünler ebay ve aliexpres gibi sitelerde var.Ben 4 parça ürüne 54 tl vermiştim.

• sarper_54 kullanıcısına yanıt
    hocam hayirli olsun gule gule kullanin. bnde almayi dusunuyorum ama suan telefon ihtiyacim var. acaba sadece G2 mi alsam diyorum. yada o fiyata daha dusuk bir model telefon ve G Pad mi alsam diyorum. senin dusuncen nedir? ve ben tableti oyun ve internet icin istiyorum. pil performansi nasil g2 gayet guzeldi. 1 gunu rahat cikartabiliyormu? oynayacagim oyunlar real racing 3 , modern combat 4-5 , fifa 14. kasma falan oluyomu hic denedin mi? daha once S3 kullanmistim. ona gore daha hizli heralde demi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustyq M kullanıcısına yanıt
    Sarj performansını çokta sevemedim...
    O tarz oyunları cok sık olmadan kasarsan 8-10 saat falan goturur seni gün icinde...
    Ayrica s3 zaten cok hizli bi tel... Gpad ondan kat ve kat daha hizli.
    asphalt8 , nfs most wanted, realracing3, dead trigger dışında pekte oyun kasmadim. Bunlardada bir saniye bi donma kasma sezmedim... pimpirikliyim ve inadina inadina ugrastim uc oyun birden... yinede olmadi. Ram 2GB buarada... He bide eger telefonada ihtiyacin varsa G2den yana kullan onceligini... Gpadin zamani gelir. Ben s3 kullanicisiyim... imkanim olsa hemen alsam walla. G2 snapdragon 800le geliyo en buyuk ozellegi... iyi forumlar...hoscakal

most wanted bende kastı hocam neden acaba
    görüşün icin sagol hocam..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aemless

most wanted bende kastı hocam neden acaba

Ala alla ben hic skntı yasamadim... guncelledinmi driverlerini ilk actiginda kutudan... ekran karti v.s guncellendi...hafiza kartidamiydi uygulama yada bellek dolumuyduda ramdan cok calmak zorunda kaldi tablet sikinti cikardi root yaptinmi... bunlarda araman gerek sikintiyi... elbet bi sikinti vardir... most wanted gibi bi uygulamada kasacak cihaz degil bu yani... suan isteyim fazla giremicem...sonra takip edicem, iyi forumlar arkadaslar

• herhangi bir sistem güncellemesi yoktu açtığımda sadece birkaç tane gapps güncellemesi yaptı
    oyun dahili hafızade arkada çalışan hiç uygulama yok.
    root yok
    hafıza 5gblik boş yere sahip halen
    belkide apk ile alakalıdır çünkü zaten sorunlu bir oyundu ilk çıktığında.
    teşekkürler
    Eco Mod veya güç tasarrufunun kapalı olduğuna eminsiniz değil mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.