Şimdi Ara

LG G Pad 8.3 - Ana Konu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.984
Cevap
35
Favori
81.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ürünün akıcılığını, snapdragon600 işlemcisini ayrıca 2GB RAM ini ve Full HD görüntüsünü baya bi gölgede bırakıyor bu şarj muhabbeti... :(
    Bir günü bana rahatça geçirtmesede sürekli şarjada taksam, hernekadar adam gibi güzel hoş kılıflarını türkiyedede bulamasamda cihaz benim için muhteşemmm... Tek sevmediğim özelliği batarya konusu değil... Ekran her cismi algılıyo.. Atıyorum kulaklığımın kablosu uzun geldigi zaman bükülüp ekrana değiyo ve ortalığı karıştırıyo :D
    Ayrıca Wifi modelinde sarj bu denli oluyosa 3G modelinde kaç saat gidecek çok merak ediyorummm...
    Aynı mAh batarya ile gelirse tamamen hüsran olur... Wifi modelinden cok da az kullanılacaktır cihaz.
    Ama tekrar dediğim gibi cihaz bunlar dışında bi harika... Yukarılarda amatörce affınıza sığınarak çektiğim imceleme videomda çoğu şeyi paylaştım izlerseniz ve yorumlarsanız sevinirim. Hoşçakalın
    Iyi Forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarper_54 -- 9 Mart 2014; 16:30:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tamamen aynı değil 3 g li pad 2 gramcık daha ağır simkart farkı ama. pil mlsf 4600 mah.

ya bilerek sorunsuz bir cihaz üretmiyorlar, yada cihazın fiyat sebebiyle rekabet alanından çıkarmak istemiyorlar. veya çok umursamıyorlar tlf işi yürüyor, tv işi yürüyor, beyaz eşyada piyasa ediniyorlar vs. 3g li versiyonu aynı fiziki yapıda çıkardın madem, yanına bir 10 inçlik 8-9 binlik pil ile wifi model de çıkarda alternatif olsun mübarek.
  • Mesajlarınız ile ilgili olarak uyarı gelmemiş ondan dolayı cevap veremedim, kusura bakmayın.

Cihazı Teknosa Akbatı şubesinden aldım. Daha önce ucuz olması sebebiyle Samsung Tab 3 8" olanı alacaktım fakat Taksim şubesinde gördüğüm anda tip ve ekran olarak bu tableti çok beğendim. Öncelikle şunu söyleyeyim, tablet alma fikri tamamiyle kitap okumak için oluştu ve bu aldığım ilk tabletim. Ama kullandığım kısa süre boyunca ekran, performans ve fiziksel özellikler konusunda çok tatmin etti. HD filmleri oynatması konusunda bir sıkıntı yaşamadık.

Oyun performansına gelirsek, APK olarak Real Boxing oyununu indirdim ve kurdum. Giriş kısımlarında ufak tefek yavaşlamalar dışında bir sorun görmedim. Belki ilerde daha fazla oyun kurarsam onları da paylaşırım fakat söylediğim gibi önceliklerim arasında tabletten oyun oynamak yok ve açıkcası çok tablet tecrübem de yok. Ondan detaylı olarak şöyledir ya da böyledir diyemeyeceğim.

Ek olarak aşağıdaki iki ürünü de sipariş verdim. Telefona davranmadığım iyi şekli, tablete göstereceğim.

http://www.aliexpress.com/item/LG-G-Pad-8-3-V500-Luxury-360-Rotating-Magnetic-Smart-Fabric-Leather-Case-Cover-Wake/1613776382.html
    http://www.aliexpress.com/item/3Pcs-of-Premium-HD-Crystal-Clear-LCD-Screen-Protector-Guard-Film-Case-for-LG-G-Pad/1582820588.html

@sedoman34
    @aemless

• quote:

Orijinalden alıntı: sarper_54

Ürünün akıcılığını, snapdragon600 işlemcisini ayrıca 2GB RAM ini ve Full HD görüntüsünü baya bi gölgede bırakıyor bu şarj muhabbeti... :(
    Bir günü bana rahatça geçirtmesede sürekli şarjada taksam, hernekadar adam gibi güzel hoş kılıflarını türkiyedede bulamasamda cihaz benim için muhteşemmm... Tek sevmediğim özelliği batarya konusu değil... Ekran her cismi algılıyo.. Atıyorum kulaklığımın kablosu uzun geldigi zaman bükülüp ekrana değiyo ve ortalığı karıştırıyo :D
    Ayrıca Wifi modelinde sarj bu denli oluyosa 3G modelinde kaç saat gidecek çok merak ediyorummm...
    Aynı mAh batarya ile gelirse tamamen hüsran olur... Wifi modelinden cok da az kullanılacaktır cihaz.
    Ama tekrar dediğim gibi cihaz bunlar dışında bi harika... Yukarılarda amatörce affınıza sığınarak çektiğim imceleme videomda çoğu şeyi paylaştım izlerseniz ve yorumlarsanız sevinirim. Hoşçakalın
    Iyi Forumlar

Alacaktım ama şarj muhabbeti canımı sıktı nasıl kullanıyorsunuz oyun vb mi

• simaros kullanıcısına yanıt
    Genelde sosyal hesaplar int vs. Oyunda oynuyorum elbet.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarper_54

Genelde sosyal hesaplar int vs. Oyunda oynuyorum elbet.

E book ve internet olarak kullanmaya uygun mu şarj olarak

• bende merak ettim almayı düşüniyorum ama otg kablosu ile bağlanıyor mu usb bellek baglasak tasınabılır hard dısk mouse gıbı
  • Otg destegi mevcut arkadaslar gamepad fare ve bellek calisiyor sarj ekran %50 parlaklikta wifi bagli 4 saat civari gidiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: aemless

Otg destegi mevcut arkadaslar gamepad fare ve bellek calisiyor sarj ekran %50 parlaklikta wifi bagli 4 saat civari gidiyor

tv veya monitörlere çıkışı varmı ki gpad in.

pil performansı gerçekten daha çok olmalıymış ama şarjı uzun gidebilen tablet sayısı zaten bir elin parmagını bulmaz ve fiyatları 1000tl +

üreticiler bu piyasayı öyle bi hale getirdiler ki artık masaüstü kurar gibi parça parça tablet, laptop vs kurdurabilmek gerekicek bu gidişle.

" bana ordan saglam bi cpu patlat, 2gb ram yeter abi fazla koyma, pili nasıl olsun sayın abim : valla en saglamından ..."

• sedoman34 S kullanıcısına yanıt

Slim port kabloyla cikis alinabilir hocam
    Kesinlikle pil sikinti ama ekran ve incelik razi gelmenizi sagliyor kesinlikle

• Bende 1 hafta içinde tablet almayı düşünüyorum note 8.0 alıcaktım ancak bugün bu ürünü gördüm fiyatları aynı genelde 2 siteden alışveriş yaparım vatan ve hb onlarda bu ürün yok o kadar çin malı tablet var bu ürün neden yok anlamış değilim sizin öneriniz nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackshow

Bende 1 hafta içinde tablet almayı düşünüyorum note 8.0 alıcaktım ancak bugün bu ürünü gördüm fiyatları aynı genelde 2 siteden alışveriş yaparım vatan ve hb onlarda bu ürün yok o kadar çin malı tablet var bu ürün neden yok anlamış değilim sizin öneriniz nedir?

urunu bi teknosa getirdi zaten vatanda bulamamanız cok normal... ben teknosadan aldım mukemmel hizina hayranim... ayrica samsungunda o touchWiz arayuzunden gercekten bikmistim. LG 4.4 KitKat gibi cogu ozelligi koymus. ama orjinalinde 4.2 tabi ve gelecek vaadediyor... Suan LGnin tablet olarak sirin cocugu G Pad ve siddetle tavsiye ediyorum. Hoscakalin

• 2 gün önce teknosadan satın aldım.
    Genelde internette dolaşmak,derste not tutmak,müzik dinleyerek e-kitap okumak için kullanıyorum. Batarya çok sorun çıkaracak gibi görünmüyor,çünkü e-kitap okurken wifi kullanmıyor,kapatıyorum.
    E kitap okumak için program önerisi olan var mı? aldiko ofis kullanıyorum şimdilik.
    OTG ile bir kablosuz klavye-mouse set kullanıyorum pil performansını pek takip etmedim bu şekilde,ancak,önümüzdeki 2 gün deneyeceğim.
  • swashbuckler55 S kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun gule gule kullanin. Klavye ve mouse'u nasil bagladiniz? Hangi marka klavye mouse kullaniyorsunuz? Ben logitech K400 klavyeyi gosterememistim. Detaylarini paylasir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chinke -- 14 Mart 2014; 23:58:02 >
  • OTG kablo araciligiyla bagladim hocam,hatta su anda bagladigim set araciligiyla yaziyorum. otg kabloyu 7,90 a teknosadan aldim.daha ucuza alinabilir elbette. bagladigim set logitech mk240. hem klavye hem mouse sorunsuz calisiyor.

• swashbuckler55 S kullanıcısına yanıt
    Cok ilginc ben de otg ile logitech k400 bagladim, stock rom da sol ust kosede mose klavye iconu cikmasina ragmen kullanamamistim. Daha sonra Mahdi roma gectim. Onda algilamadi bile.

• tableti büyük ekrana atmadan klavye mause kullanımı nasıl bir avantaj getiriyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vuralkan

Kapaklı kılıftan daha çok silikon kılıfı kullanıyorum, elde tutarken pütürlü dış yüzey çok işe yarıyor, kavramayı kolaylaştırıyor ve hacmini nerdeyse hiç arttırmıyor.

Üzerinde gelen ve geçici bir koruyucu olduğunu sandığım ekran koruyucu çok kaliteli. Öyle ki Çin'den getirttiğim ekran koruyucuyu uygulamadım henüz. Ancak küçük bir ayrıntıyı atlamamak lazım, bu koruyucunun sökülmesini sağlayacak küçük çıkıntıyı kesmeniz gerekecek dikkatli şekilde. Ben öyle yaptım şu anda kusursuz şekilde yapışmış olarak ekran üzerinde kullanıyorum.

Hocam merhaba ,
    Bahsettiğiniz kılıf bu demi?Yurt dışından alamadığım için gg'den almayı planlıyorum.
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/lg-g-pad-8-3-v500-silikon-kilif-kalem-flim-107990263

• quote:

Orijinalden alıntı: Phantom7

quote:

Orijinalden alıntı: vuralkan

Kapaklı kılıftan daha çok silikon kılıfı kullanıyorum, elde tutarken pütürlü dış yüzey çok işe yarıyor, kavramayı kolaylaştırıyor ve hacmini nerdeyse hiç arttırmıyor.

Üzerinde gelen ve geçici bir koruyucu olduğunu sandığım ekran koruyucu çok kaliteli. Öyle ki Çin'den getirttiğim ekran koruyucuyu uygulamadım henüz. Ancak küçük bir ayrıntıyı atlamamak lazım, bu koruyucunun sökülmesini sağlayacak küçük çıkıntıyı kesmeniz gerekecek dikkatli şekilde. Ben öyle yaptım şu anda kusursuz şekilde yapışmış olarak ekran üzerinde kullanıyorum.

Hocam merhaba ,
    Bahsettiğiniz kılıf bu demi?Yurt dışından alamadığım için gg'den almayı planlıyorum.
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/lg-g-pad-8-3-v500-silikon-kilif-kalem-flim-107990263

Evet benim kullandığım ürünün aynısı sanıyorum.üç ürün bu fiyata uygun,almanı öneririm.

• bende ayni kilifi ekran koruyucu ve kalemle birlikte cinden aldim 9dolara.
    Bu fiyat uygun oldukca

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.